Είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν ; 01-02/10

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

Είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν ; 01-02/10

Είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε  : Το βράδυ της Παρασκευής, η Σελήνη στον Τοξότη με κυβερνήτη τον Δία, τριγωνίζει τον Χείρωνα στον Κριό.

Τρέφετε κακία για κάποιον;

Μήπως δεν θέλετε να του κρατάτε πλέον κακία; Αν είστε έτοιμοι να αφήσετε το παρελθόν να φύγει και να συγχωρήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν, η αποψινή νύχτα ευνοεί τέτοιου είδους αποφάσεις.

zodia-taro-45

Τόσο ο Χείρωνας όσο και ο Δίας είναι ανάδρομοι, με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο (το δικό του ζώδιο) να στρέφεται την Κυριακή σε ορθή πορεία. Ο Κριός είναι απλός και ο Χείρωνας στον Κριό πιθανότατα έχει τη δύναμη να επηρεάσει ό,τι «στράβωσε» την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Κριός είναι γρήγορος. Η διάθεση της Σελήνης στον Τοξότη ήδη προχωράει μπροστά ανεξάρτητη, χωρίς φραγμούς! Κανείς δεν πρόκειται να ψάξει για τα θετικά μιας κατάστασης για εσάς, όμως θα μπορούσατε εύκολα να τα ανακαλύψετε μόνοι σας τώρα, αν θέλετε. Αν εξακολουθεί να σας ενοχλεί ιδιαίτερα μία κατάσταση, μη διστάσετε να την αφήσετε πίσω σας. Απλά προσπεράστε τη – κι ας μην την ξεχάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν ; 01-02/10

Χρησιμοποιήστε το τούβλο με το οποίο επρόκειτο να τους χτυπήσετε, για να χτίσετε το μέλλον σας. Επιδιώξτε κάτι καλύτερο, προσαρμόστε τη στάση σας όσο μπορείτε, για να αντιμετωπίσετε την πρόκληση. (Ο Ερμής αντίθεση Ποσειδώνας). Μην πιστεύετε στη συγχώρεση. Πιστέψτε όμως στο ότι πρέπει να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας πλήγωσε. Δεν θέλετε περισσότερα; Αν δεν θέλετε περισσότερα, μπορεί να κολλήσετε.

Η Αφροδίτη τελειοποιεί την αντίθεσή της με τον Δία το μεσημέρι του Σαββάτου. Η ικανότητα να ισορροπείτε, ενώ κατανοείτε την έννοια της απλότητας είναι ό,τι καλύτερο. Ξεκολλήστε λοιπόν. Γιατί όχι? Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη του Τοξότη τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Ερμή που πλησιάζει στο σταθμό του. Νιώθετε αυτό το τσίμπημα, αυτή την αλλαγή στην καρδιά σας; Τι μπορεί να είναι; Μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να το προσδιορίσετε, όμως το να τσακωθείτε γι’ αυτό… δεν θα κάνει καλό σε κανέναν.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 03-05/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

xartomanteia

Αν δεν ξέρετε τι φταίει κι αισθάνεστε κάπως περίεργα, απλά προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να κατευνάσετε την καρδιά σας. Μην αποδέχεστε καμία ευθύνη και μην ρίχνετε ευθύνες σε κανέναν. Μην παίρνετε αποφάσεις όταν νιώθετε μπερδεμένοι. Είναι εντάξει να μην ξέρετε τώρα. Αν κάποιος κόβει την επικοινωνία του χωρίς εξηγήσεις, μην το παίρνετε προσωπικά. Μερικές φορές είναι αναγκαίο να συμβεί.

Η σαφήνεια ΔΕΝ είναι πάντα διαθέσιμη. Όμως είναι κακό αν θέλετε να διασαφηνίσετε κάτι, που δεν γίνεται να ξεκαθαρίσει τώρα! Διαφορετικά, αγνοήστε το προς το παρόν και διασκεδάστε. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία τη νύχτα/νωρίς το πρωί. Κυριακή πρωί, ξυπνάμε με μια Σελήνη στον Αιγόκερω που κυβερνάται από τον Κρόνο. Τετραγωνίζει την αντίθεση ακριβείας Αφροδίτης/Δία και συνεχίζει για ένα τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Χείρωνα (θα νιώσουμε τις συνέπειες! ή το αίσθημα των συνεπειών).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ειστε έτοιμοι να συγχωρήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν ; 01-02/10

Ο Ερμής στρέφεται από την αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις ρωγμές συθέμελα, γιατί έχουμε αντιληφθεί τι συμβαίνει και τι μπορούμε να κάνουμε από δω και στο εξής. Είναι σαν να μας γυρίζουν μπούμερανγκ όσα λάθη κάναμε στο παρελθόν.

Μπορεί να φαίνεται έτσι, όμως τώρα έχουμε μια ιδέα για το πώς να κινηθούμε.. όπως και τη δύναμη για να ξεκινήσουμε αυτή η διαδικασία. Η Αφροδίτη στο δικό της ζώδιο, τον Ζυγό, κινείται προς τον Ήλιο. Τώρα έχουμε τη δύναμη να πετύχουμε μια αρμονική και ικανοποιητική ισορροπία!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 03-05/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

astrologia-provlepseis-44