Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 07-13/09

krios-zvdia-astrology

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά τα πράγματα θα σας πάνε. Βέβαια περιμένατε να μην ιδρώσετε και ιδιαίτερα εξαρχής αλλά είναι ωραίο το αίσθημα που νιώθει κανείς όταν βλέπει ότι όντως το ένστικτο του βγαίνει αληθινό. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι άνθρωποι πρόκειται να εντυπωσιαστούν από όλα αυτά που φέρατε εις πέρας. Στα μέσα της εβδομάδας θα αρχίσετε να διοχετεύετε την ενέργεια σας στο να βοηθάτε τους διπλανούς σας. Γιατί να μην μοιραστείτε άλλωστε αυτή την απίστευτη τύχη που έχετε με τους αγαπημένους φίλους σας; Φροντίστε να υλοποιήσετε αυτή την πράξη βοηθείας προς τα κοντινά σας πρόσωπα τουλάχιστον ως τη Πέμπτη μιας και έπειτα θα έχετε στη ζωή σας την εμφάνιση ενός νέου προσώπου που πρόκειται να σας απορροφήσει από όλους και από όλα. Λέτε να είναι άραγε ο έρωτας που αναμένατε;Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Αυτή η Δευτέρα σίγουρα δεν είναι όπως την είχατε φανταστεί. Θεωρούσατε πως από Δευτέρα κάποια ζητήματα θα τελείωναν οριστικά, έλα όμως που η ύπαρξη μιας περίεργης ενέργειας που υπάρχει γύρω σας έχει ανατρέψει όλα τα δεδομένα σας. Σίγουρα αναρωτιέστε γιατί όλοι οι υπόλοιποι αρέσκονται στο να δραματοποιούν τόσο πολύ τα ζητήματα και γιατί πια δεν κατανοούν ότι δεν κερδίζουν τίποτα απολύτως με το να περιπλέκουν περισσότερο τα ζητήματα από ότι είναι; Το θέμα σας όμως είναι ότι ακόμα και αν προσπαθήσετε να τους εξηγήσετε ή να τους πείτε το τι εσείς θεωρείται σωστό δεν πρόκειται να καταφέρετε απολύτως τίποτα για αυτό σας προτείνω να μην ασχοληθείτε καν. Τουλάχιστον όχι αυτή την εβδομάδα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε ένα ή δυο φιλαράκια σας και να επιβιώσετε ως τα μέσα της εβδομάδας και πέρα αυτής. Μόλις περάσετε τα μισά της εβδομάδας θα μπορέσετε να πάρετε μια κάποια ανάσα και να ξαλαφρώσετε το στέρνο σας από το παραπανίσιο δίχως λόγο άγχος αυτό καθώς και να προγραμματίσετε την επόμενη στρατηγική σας κίνηση. Μία από τις πιο αξιολάτρευτες ικανότητες σας είναι το να παραμένετε ήρεμοι και ελκυστικοί ενώ βιώνεται τις πιο ακραίες και τρελές καταστάσεις, ικανότητα που θα φανεί προς τους άλλους αλλά και που θα σας σώσει στα τέλη της εβδομάδας και όλο το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Δίδυμοι

Ήσασταν αρκετά σίγουροι για το πως νιώθατε για το άτομο αυτό στις αρχές της εβδομάδας, ως την στιγμή που ένας φίλος ανέφερε ένα ζήτημα στο οποίο δεν είχατε δώσει βάση και που τελικά έχει μεγάλη ουσία και σημασία για εσάς προσωπικά. Είναι εκπληκτικό το πόσο εύστοχοι και έξυπνοι είναι τελικά οι κολλητοί σας. Ίσως είναι τελικά ώρα να εξετάσετε εξονυχιστικά αυτή σας την σχέση και να την δείτε εξολοκλήρου από διαφορετική οπτική γωνιά. Κατά την μέση της εβδομάδας σε κάποια άλλα ζητήματα του βίου σας, ένα ζευγάρι ολοκαίνουρια μάτια θα ήταν θείο δώρο για εσάς μιας και τα πάντα σχεδόν από εκεί που ήταν ξεκάθαρα στη σκέψη σας καλύφθηκαν από μία πηχτή σχεδόν αδύνατον να δεις ομίχλη. Αυτό το ανεπάντεχο και περίεργο γεγονός θα σας βάλει σε σκέψεις τις οποίες ακολουθήστε τη συμβουλή μου μοιραστείτε με τους φίλους σας οπωσδήποτε ιδίως στο τέλος της εβδομάδας. Όταν τελικά ζητάτε μια συμβουλή έγκυρη, σοβαρή και αληθινή, οι φίλοι σας είναι τα καταλληλότερα άτομα σε ολόκληρο το Σύμπαν για αυτή την δουλειά.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Καρκίνος

Τα χρήματα θα παίξουν καίριο ρόλο την αρχή της εβδομάδας αυτής. Προσπαθήστε να υπολογίσετε όλους τους παράγοντες μιας και όντως δεν έχετε και τόσα χρήματα για να τα σπαταλήσετε όλα μονομιάς σε ένα μόνο ρομαντικό ραντεβού. Άλλωστε υπάρχουν φορές που τα καλύτερα ραντεβού έχουν διαδραματιστεί ενώ απλά μοιραστήκατε με τον άλλο ένα πικ νικ στο πάρκο της γειτονιάς σας ή έναν πολύ μακρινό περίπατο μαζί. Θα εκπλαγείτε πόσα ραντεβού που κόστισαν λιγότερο και από 15ευρώ τελικά είχαν μεγαλύτερη επιτυχία από πολυέξοδα άνω των 100 ευρώ ραντεβού της μιας νυχτιάς. Στα μέσα της εβδομάδας , οι δυο σας θα αρχίσετε να γνωρίζεστε όλο και περισσότερο και θα κουβεντιάζετε για πιο σοβαρά και πιο εσωτερικής φύσεως θέματα. Ίσως προς τα τέλη της εβδομάδας εντελώς από ενθουσιασμό θελήσετε να τα δώσετε όλα και να βουτήξετε κυριολεκτικά στη σχέση αυτή όμως σας συμβουλεύω να κρατήσετε τις αποστάσεις ακόμα. Άλλωστε οι καλύτερες σχέσεις όπως και τα πιο ωραία άνθη στον κόσμο χρειάζονται χρόνο , δουλειά και συγκέντρωση επάνω τους για να ανθήσουν και να γίνουν τα ομορφότερα από όλα…. όπως και οι σχέσεις για να γίνουν σταθερές όμορφες και ουσιώδεις.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Λέων

Εσείς οι δυο μέχρι πριν από ένα λεπτό ήσασταν δυο άτομα σε ένα σώμα. Τη Δευτέρα μια μικρή αψιμαχία όμως σας έκανε να μη μιλάτε ο ένας στον άλλον. Αλήθεια ποια είναι η ουσία της διαμάχης σας αυτής άραγε; Αν και αυτό που υπάρχει μεταξύ σας δεν ορίστηκε ως σχέση ακριβώς παρόλα αυτά κάποιες αρχές των σχέσεων ισχύουν και εδώ όπως ο κανόνας του συμβιβασμού. Στα μέσα της εβδομάδας γίνετε παραγωγικοί με το να βρείτε τρόπους και λύσεις πάνω στους τομείς που εσείς οι δυο διαφωνείτε τελικά. Και ότι και να κάνετε μαζί , μην εμπλέξετε τα οικονομικά σας ακόμα σε μία τσέπη, είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο ακόμα τελικά. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα δείτε ότι τελικά άξιζε τον κόπο όλη αυτή η προσπάθεια αφού όχι απλώς μάθατε περισσότερα πράγματα για το άτομο που στέκει δίπλα σας αλλά για τον ίδιο σας τον εαυτό.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Παρθένος

Τι να κάνετε με το παλιό σας σύστημα οργάνωσης; Ε αυτή τη Δευτέρα σκίστε το από το οργκανάιζερ σας και πετάξτε το έξω από το παράθυρο. Τώρα που η ζωή σας έχει γίνει πιο χαοτική έχετε ανάγκη από ένα εντελώς διαφορετικό και πιο συμβατό και αποδοτικό στο τώρα σύστημα οργάνωσης των θεμάτων της καθημερινότητας σας. Πως θα μπορέσετε ποτέ να δείξετε σε κάποιον το σπίτι σας όταν αυτό είναι θαμμένο σε τόνους φακέλων και εγγράφων και σε πλήρη αταξία; Προς τα μέσα της εβδομάδας , αφού πρώτα έχετε καθαρίσει σημαντικούς χώρους του σπιτιού σας όπως το γραφείο το υπνοδωμάτιο , την ντουλάπα και το αυτοκίνητο σας, θα δείτε που και το μυαλό σας θα αρχίζει να ξεθολώνει και να σκέφτεται πιο καθαρά. Είναι αρκετά αστείο το πόσο αλλάζει τελικά η ποιότητα ολόκληρης της ζωής σου όταν κάνεις κάποιες ενέργειες με στόχο την βελτίωση του εγώ σου. Με το να γίνεσαι καλύτερος εσωτερικά αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έχοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την ακτινοβολείς και γύρω σου γινόμενος περισσότερο επιθυμητός από τους γύρω σου τελικά και φτάνεις να καταλήγεις στο να γίνεις ακόμα και ερωτικός πόθος αρκετών. Γεγονός που θα βιώσετε έντονα το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί την εβδομάδα αυτή απόλυτα.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ζυγός

Ναι αυτό ακριβώς αναμένατε για αυτή την Δευτέρα. Να ξεκινήσει η εβδομάδα σας με αρκετό ερωτισμό. Και μάλιστα μαζί με το κερασάκι στην κορυφή. Είχατε καιρό να γευτείτε αυτό τον υπέροχο συνδυασμό ,συναισθημάτων και ερωτα μαζί ,οπότε με τίποτα να χάσετε το παραμικρό από την αίσθηση που σας προσφέρει τώρα το σύμπαν. Ήρθε η ώρα σας να το χαρείτε , οπότε διασκεδάστε την συντροφιά του νέου αυτού ατόμου στο έπακρο, μιας και την Τετάρτη και ιδίως την Πέμπτη προβλέπεται να σας απασχολήσουν κάποια εργασιακά ή οικογενειακά θέματα οπότε μέχρι τότε προσπαθήστε να κερδίσετε όσο περισσότερη απόλαυση μπορείτε τελικά. Πάντως το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί πρόκειται να είναι αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτή την καινούρια σχέση σας.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Σκορπιός

Τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί κάποιο οικογενειακό θέμα και αν και θα ευχηθείτε όλα να πάνε καλώς , δεν πρόκειται να κάτσετε στο σπίτι σας για να το διαπιστώσετε και με τα ίδια σας τα μάτια μιας και είστε ανυπόμονοι εκ φύσεως και δεν δύνασθε να περιμένετε κανένα αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πάντως πως ότι πρόβλημα και να είναι αυτό θα επιλυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες που ακολουθούν. Στο ενδιάμεσο προβλέπεται να είστε στη γύρα και να αναζητάτε ότι νέο υπάρχει ως δεδομένο τακτικής στον τομέα των ερωτικών. Αρκέτες πιθανότητες σας δίνονται την Τετάρτη με Πέμπτη στο να γνωρίσετε κάποιον ή κάποιαν πολύ ενδιαφέροντα για τα γούστα σας , οπότε φροντίστε να είστε και κατάλληλα ντυμένοι τις ημέρες αυτές. Στα τέλη της εβδομάδας θα βάλετε φρένο στα προσωπικά σας αφού κάποιος φίλος θα βρεθεί σε μεγάλη ανάγκη και θα πρέπει να φροντίσετε ώστε να είστε δίπλα του για παροχή βοήθειας ή ότι άλλο χρειαστεί. Και μην ξεχνάτε. Αυτές τις ημέρες είστε ένας ροκ σταρ και μπορείτε να κάνετε τα πάντα , μα τα πάντα….Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Τοξότης

Τη Δευτέρα γιατί να είστε ντροπαλοί; Αφού έχετε όλα τα προσόντα και τη δυνατότητα να πιάσετε την κουβέντα με τον καθένα. Να αυτό το άτομο στο πίσω μέρος της αίθουσας που διεξάγετε το πάρτι του γραφείου σας; Ή εκείνος ο άγνωστος που πρώτη φόρα βλέπετε και κάθετε στη γωνία; Τι περιμένετε άντε πιάστε κουβέντα μαζί τους. Θα δείτε ότι τελικά μοιραζόσαστε περισσότερα κοινά μεταξύ σας από ότι πιστεύετε τώρα. Στα μέσα της εβδομάδας πρόκειται να κάνετε μία γνωριμία η οποία θα είναι τόσο δυνατή και τόσο έντονη και η οποία θα σας δίνει την εντύπωση ότι γνωρίζετε τον άλλον εδώ και χρόνια. Παρεμπιπτόντως αυτό ακριβώς ονομάζεται έρωτας και αγάπη. Αυτό το Σαββατοκύριακό ο ρομαντισμός σας γράφεται ακόμα και στα άστρα. Τυχεροί που είστε…..Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Αιγόκερως

Αγάπη; Το μόνο που δεν σκέφτεστε τη Δευτέρα είναι η αγάπη. Μάλλον τα χρήματα σκέφτεστε μιας και κάποιος σας έχει βάλει για τα καλά στην πρίζα να αναπλεχτείτε σε μία στην καλύτερη απόδοση όχι και τόσο επισφαλής επένδυση και στη χειρότερη σε μία εντελώς καταστροφική επένδυση. Τι κάνετε; Απολύτως τίποτα , ιδίως στα μέσα της εβδομάδας μην επενδύσετε σε απολύτως τίποτα ακόμα και πέρα αυτής της επιχειρηματικής πρότασης που είπαμε ήδη. Υπάρχουν τόσα πολλά άλυτα ζητήματα που αφορούν εσάς και το μέλλον σας στον αέρα που είναι καλύτερο να μην δεσμευτείτε σε κανέναν και πουθενά για τώρα. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε πιο παραγωγικά πράγματα και πιο αποδοτικά στο εγγύς μέλλον σας καταστάσεις. Περάστε την Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο σας οραματιζόμενοι το μέλλον σας και το πως ακριβώς θέλετε αυτό να είναι σε κάθε τμήμα της καθημερινότητας σας , και έπειτα κυνηγήστε το όνειρο και μετατρέψτε το σε πραγματικότητα. Το μόνο που σας νοιάζει είναι η σταθερότητα και το μέλλον σας αυτό το διάστημαΔιαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Υδροχόος

Είχατε πολύ καιρό να βιώσετε μια τέτοια Δευτέρα- και γενικότερα μια εβδομάδα σαν αυτή. Ο κόσμος είναι τεράστιος και οι δυνατότητες ατελείωτες. Και εσείς αισθάνεστε πολύ καλύτερα από ότι αισθανόσασταν πριν , και πάντα όταν κάποιος αισθάνεται καλύτερα , δείχνει και καλύτερα. Οι άνθρωποι τριγύρω σας εντυπωσιάζονται και έλκονται από την εξυπνάδα σας. Οπότε μην σας έρθει ξαφνικό , αν στα μέσα της εβδομάδας κάνετε αρκετά κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμα σας. Μπορεί αυτό το διάστημα να μην έχετε όλα τα χρήματα του κόσμου, όμως έχετε όλα εκείνα τα χαρίσματα τα οποία τα χρήματα αδυνατούν να εξαγοράσουν. Και αυτό είναι και το μυστικό σας όπλο. Το Σαββατοκύριακο σας θα είναι γεμάτο από περιπέτειες και συνεχείς ανακαλύψεις. Υπάρχει ακόμα και πιθανότατα να εμπλακεί και κάποιο μικρό ρομάντζο στο ενδιάμεσο του Σαββατοκύριακου αυτού.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ιχθείς

Την Δευτέρα θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας θέλοντας να σώσετε όλο τον κόσμο. Έλα όμως που ο κόσμος είναι τεράστιος και υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που κατοικούν σε αυτόν , και που ιδίως ακόμα δεν έχετε καν γνωρίσει προσωπικώς πως θα μπορέσετε να τους σώσετε όλους αυτούς λοιπόν; Πάντως ο σκοπός σας είναι ευγενής και μπράβο σας. Δώστε στον εαυτό σας μια ανάσα και στα μέσα της εβδομάδας προσπαθήστε να κάνετε τρεις με τέσσερις νέες γνωριμίες. Μία από αυτές τις γνωριμίες έχει κάθε δυνατότητα να εξελιχθεί σε ρομαντικό δεσμό. Όσο περισσότερη προσοχή δίνετε στους γύρω σας , τόση περισσότερη θα λάβετε και από αυτούς Το Σαββατοκύριακο πάντως θα το περάσετε νιώθοντας εντελώς δοσμένοι και δεμένοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο στον κόσμο αυτό.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.