Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 14-20/09

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-2-5

Κριός

Είστε πανέτοιμοι για κάτι νέο στη ζωή σας την αρχή της εβδομάδας και μάλιστα σκοπεύετε αυτή τη φορά να τα δώσετε ή όλα . Η ερωτική σας ενέργεια ξεπερνάει απλά το καταπληκτικό και γίνετε αξεπέραστη. Οι μη έχοντες σχέση Κριοί είναι λίγο πολύ κινούμενες πυρκαγιές. Τώρα για όσους έχετε ήδη σχέση , μη μουτρώνετε αν ο σύντροφος σας δεν μοιράζετε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τον δικό σας ενθουσιασμό. Πρέπει να φανείτε υπομονετικοί ιδίως την Τετάρτη και τη Πέμπτη. Μη είμαστε εκτός πραγματικότητας. Άλλωστε όπως ξέρουμε μεταξύ μας, η Ρώμη δεν χτίστηκε μέσα σε μια μέρα, οπότε και η ερωτική σας λειτουργικότητα στη σχέση δεν μπορεί να εκτοξευθεί στα ουράνια έτσι απλά. Λίγη υπομονή και θα δείτε ότι από την Παρασκευή και έπειτα τα πράγματα καλυτερεύουν.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Το να σας επιβάλλουν γενικότερα κάτι είναι ένα ζητούμενο το οποίο επιφέρει μια άλφα επανάσταση από την μεριά σας. Έτσι λοιπόν αρχίζει η εβδομάδα αυτή για εσάς αγαπητοί μου Ταύροι, όμως την Τετάρτη και την Πέμπτη, η ερωτική σας ζωή κινείται και πάλι καθαρά πάνω στο δικό σας ρυθμό και μόνο. Αισθάνεστε υπέροχα και οι αισθήσεις σας έχουν συνδεθεί με όλο το σύμπαν και τον κόσμο ( και ιδιαιτέρως με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο) που από ότι φαίνεται έχει δημιουργηθεί ακριβώς για την ευχαρίστηση των αισθήσεων σας και μόνο. Κανονίστε λοιπόν ένα ραντεβού με το άτομο αυτό και πηγαίνετε σε κάτι που να σχετίζετε με την τέχνη ή κοντά στην φύση. Το Σαββατοκύριακο πάντως σε αντίθεση με την αρχή της εβδομάδας, είστε εσείς που θα προσπαθήσετε να πιέσετε λίγο τις καταστάσεις. Οπότε πριν κάνετε το λάθος, αφήστε την ατζέντα στο πλάι σας και δέστε πρώτα που βρίσκεστε συναισθηματικά με το άτομο αυτό και έπειτα συμπληρώνετε τις απο κοινού σας πράξεις στο πρόγραμμα σας.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Δίδυμοι

Τι εσείς και επιφυλακτικοί; Μα γιατί αγαπημένοι Δίδυμοι; Η αρχή αυτής της εβδομάδας ξεκινάει με τον τεράστιο σε όγκο λόγο σας , ο οποίος μπορεί να περιγράφει τα πάντα αλλά όταν πρόκειται για ζητήματα έρωτα και αγάπης, συνεχώς λοξοδρομεί και φυσικά έχει ως αποτέλεσμα ο διάλογος που κάνετε με τον άλλον μόνο καρποφόρος να μη μπορεί να χαρακτηριστεί. Σταματήστε την πολυλογία και με λίγες και απλές κουβέντες πείτε στον άλλον τι είναι αυτό που στα αλήθεια ζητάτε και θέλετε. Πείτε του ή της την αλήθεια σας τόσο απλά. Από την Τετάρτη και έπειτα , καθαρίζει το μυαλό σας και επιτέλους θέτετε τα πράγματα στην σωστή τους βάση διαχωρίζοντας τα φανταστικά δεδομένα από την πραγματικότητα -έξω και μέσα στο ίδιο σας το μυαλό. Γνωρίστε αρχικά και πρώτα από όλα τον ίδιο σας τον εσωτερικό εαυτό σας και έπειτα ξεκαθαρίστε τα ζητήματα αγάπης απαιτώντας από τον άλλο να σας δίνει μια σύντομη περιγραφή του δικού του είναι εξαρχής. Το Σαββατοκύριακο , θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό για εσάς , και αφού θα έχετε πλέον βάλει την καρδιά σας στο σωστό της θρόνο, αξιοποιήστε το χάρισμα που έχετε όσο αφορά το φλερτ αλλά κάντε τα μαγικά σας σε αυτό ή αυτήν τον ή την ξεχωριστή παρουσία που κέντρισε εξαρχής το ενδιαφέρον σας.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Καρκίνος

Όλοι οι Καρκίνοι μου κατά τις αρχές αυτή της εβδομάδες είστε πανέτοιμοι για να ξεπεράσετε τα όρια σε όποιο συναίσθημα και αν είναι αυτό, έτοιμοι να πέσετε με τα μούτρα στον ρομαντισμό ή να ξεκινήσετε κάποιο καυγά ή όποιο άλλο συναίσθημα…. Θα σας πρότεινα να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας ώστε να ρίξετε την ένταση σας, γιόγκα, διαλογισμό ακόμα και kick boxing. Οτιδήποτε αρκεί να ξεφορτωθείτε αυτό το επιπλέον ενεργειακό φορτίο που φέρετε επάνω και μέσα σας. Αν έχετε σύντροφο θα ήταν επινοητικό από μεριάς σας να τον ή την ενημερώσετε για αυτά σας τα ξεσπάσματα ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Την Τετάρτη πάλι καλά , είστε και πάλι ήρεμοι και γλυκοί όπως σας έχουμε συνηθίσει να είστε ως εραστές. Να ξέρετε ότι υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω που είναι ανοιχτοί στις ιδέες σας οπότε μοιραστείτε τες με κάποιον που βρίσκετε κάτι παραπάνω από απλά καλό. Η Παρασκευή σας δίνει τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείτε πλήρως ακόμα και να δοκιμάσετε (έναν προς έναν διαφορετικούς τύπους φλερτ) εκείνη την ημέρα. Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί όμως ξεχάστε τα ρομάντζα και την αγάπη αφού το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να βγείτε έξω και να φέρετε τα πάνω κάτω. Οπότε ντυθείτε αναλόγως και κάντε τους πάντες να σας προσέξουν… ξέρετε εσείς πως …Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Λέων

όποιος σας θεωρεί κολλημένους στις αρχές και την ιδεολογία σας ε τότε με το που αρχίζει αυτή η εβδομάδα θα πάθει σοκ αφού θα γνωρίσει το πόσο γρήγορα και απότομα μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα όσο αφορά τα ζητήματα της καρδιάς σας. Αντιμετωπίστε το ως ένα συμπαντικό μάθημα ζωής, και κρατήστε αυτές τις αλλαγές προσθέτοντας μερικές ακόμα τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη και την Πέμπτη που ενεργειακά , η αλλαγή αυτή θα σας ανταμείψει σε όλο το βίο σας μελλοντικά. Μη ξεχνάτε όσο περισσότερες αλλαγές κάνετε στον τομέα των ερωτικών σας τόσο περισσότερο χαρούμενη θα είναι η καρδιά σας στο τέλος. Το να κολλήσετε κάπου είναι ακόμα χειρότερο αυτή την περίοδο από το να κάνετε κάποιο λάθος: οπότε συνεχίστε την πορεία σας. Όλο το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είστε ένα κοινωνικό και σεξουαλικό αισθησιακό λιοντάρι στην πραγματικότητα. Ζήστε έντονα το Σαββατοκύριακο σας και μη κάνετε καμία επιλογή όσο αφορά την επιλογή συντρόφου. Αφήστε το για αργότερα. Έτσι θα επιλέξετε σίγουρα τον κατάλληλο. αλλιώς θα κάνετε λάθος επιλογή και θα μετανιώσατε για την βιασύνη σας.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Παρθένος

Είστε αρκετά νευρικοί τη Δευτέρα και την Τρίτη , και όποιος προσπαθήσει να σας πει κουβέντα πάνω στα ερωτικά σας , το πιθανότερα είναι να του τα ψάλετε για τα καλά. Επίσης είστε αρκετά κτητικοί προς τον σύντροφο σας ή τον έρωτα σας τώρα τελευταία. Ιδιαίτερα πολύ μάλιστα. Στα μέσα της εβδομάδας, θα μαλακώσετε αρκετά και θα γίνεται πιο διαλεκτικοί, καθώς θα ανοίξετε μία συζήτηση με το έτερο ήμισυ περί αγάπης η οποία χωρίς να το περιμένετε θα σας οδηγήσει σε βαθύτερα πνευματικά αλλά αληθινά εξίσου μονοπάτια που αφορούν αυτή την σχέση και την μεταξύ σας αγάπη που έχει αναπτυχθεί ή που ήδη υπάρχει χρόνια ολόκληρα. Όλο αυτό το θέμα περί ύπαρξης της αδελφής ψυχής σας, είναι από τα αστέρια ήδη υλοποιημένο οπότε δεν γίνετε παρά να το πιστέψτε. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά ζείτε μέσα στην αγάπη άραγε θα περάσετε και το Σαββατοκύριακο σας μέσα στον ρομαντισμό; Αυτό είναι καθαρά στο χέρι σας αγαπητοί μου. Μιας και ενεργειακά η ζυγαριά μπορεί να γείρει είτε θετικά είτε αρνητικά, φροντίστε να προσέχετε απλά τα λόγια και τον τρόπο έκφρασης σας προς το ταίρι σας, και ναι θα σας μείνει αυτό το Σαββατοκύριακο αξέχαστο.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ζυγός

Η μία μετά την άλλη “σχέση” ανοίγουν την αυλαία αυτής της εβδομάδας. Θα κάνετε, σπουδαίες συναντήσεις- καινούριες γνωριμίες- θα συναντήσετε παλιούς έρωτες-ενδιαφέροντα άτομα ακόμα και περίεργα άτομα. Αυτό που θέλετε είναι να συναντήσετε κάποιον στην μέση , δίχως όμως να χρειαστεί να κάνετε πάρα πολλές υποχωρήσεις από την δική σας μεριά. – προετοιμαστείτε για μια προηγμένη εκδοχή αυτής της εξισορρόπησης που ήδη έχετε ως νόμο στα συναισθηματικά σας-. Το αίσθημα της αρμονίας επιστρέφει για εσάς ξανά την Τετάρτη και τη Πέμπτη : γλυκιές συνδέσεις ανθίζουν τις ημέρες αυτές για τους αδέσμευτους, ενώ για τους δεσμευμένους, όλες οι προηγούμενες διαφωνίες και οι τσακωμοί εξαφανίζονται μέσα από δύο ιδιαίτερες ημέρες όπου το πάθος οδηγεί σε αξέχαστα βράδια επανασύνδεσης . Ξέρετε νομίζω απόλυτα ποιες νύχτες εννοώ…. Ξεκινώντας την Παρασκευή και συνεχίζοντας όλο το Σαββατοκύριακο της εβδομάδας αυτής, το αίσθημα που θα σας οδηγεί είναι αυτό του μοιράζομαι τα πάντα με το ταίρι : αρχίζοντας από το ίδιο παγωτό χωνάκι και καταλήγοντας στον εσώτερο εαυτό σας και φυσικά στις καυτές νύχτες και των τριών αυτών ημερών.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Σκορπιός

Τα παθιασμένα πέρα κάθε ορίου συναισθήματα σας , από το ξεκίνημα της εβδομάδας πρόκειται να βγουν εκτός ορίου επιφέροντας αρκετή καταστροφή στην ερωτική σας ζωή. Κατευθύνετε καλύτερα αυτό το περίσσευμα της ενέργειας σας στο να βοηθήσετε άλλους, και αν νιώσετε ότι ξεφύγετε του όποιου ελέγχου σας, τότε απλά πάρτε λίγο χρόνο και απομακρυνθείτε από όλα , και πηγαίνετε για μια μεγάλη βόλτα… να ηρεμήσετε. Δυστυχώς αγαπημένοι μου, η ένταση που νιώθετε εξαρχής της εβδομάδας, δεν πρόκειται να ηρεμήσει ούτε στα μέσα της εβδομάδας. Να κρατάτε πάντα στο μυαλό σας τη γνώση ότι : το να είναι κάποιος πρόθυμος να συμβιβαστεί είναι εξίσου τολμηρή με οποιαδήποτε άλλη θαρραλέα και γενναία πράξη, ίσως και ακόμα δυσκολότερη. Η έννοια της σχέσης υπάρχει γραμμένη στα αστέρια για εσάς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναρωτηθείτε τα εξής … τι πραγματικά θέλετε από μία σχέση;Με το που θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο επιτέλους θα ηρεμήσει το είναι σας κάπως και θα πέσει στην αντίληψη σας μια μικρή λεπτομέρεια η οποία είναι άξια για την περαιτέρω εξερεύνηση της.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Τοξότης

Δευτέρα και Τρίτη είστε ιδιαίτερα καυτοί στα μάτια των πάντων. Θα ήταν κρίμα να χάσετε την ευκαιρία και αν είστε εργένηδες να ξέρετε ότι αυτό θα αλλάξει τρομερά σύντομα ενώ πάλι αν έχετε σχέση σας συμβουλεύω να κάνετε καμιά εφηβική τρέλα μαζί με τον σύντροφο σας. Θα σας κάνει να νιώσετε τον ουρανό και τα άστρα πραγματικά. Το έμφυτο χάρισμα του αυθορμητισμού σας είναι το μόνο που χρειάζεστε για να περάσετε τέλεια την εβδομάδα αυτή. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε πλήρη πρόγραμμα και μια ντουζίνα υποθέσεων που πρέπει να τακτοποιήσετε, και μιας και η επικοινωνιακή σας τάση θα είναι ευνοημένη από τα άστρα μη χάσετε την ευκαιρία και παραμείνετε στις ατζέντες και σημειώσεις σας. Κανονίστε επιτόπου ραντεβού με τα άτομα που σχετίζονται με τις δουλειές που πρέπει να τακτοποιήσετε και θα τα καταφέρετε άριστα μάλιστα. Αυτή την εβδομάδα όμως, κάποιου άλλου η επικοινωνία μαζί σας …. είναι συνεχώς στο μυαλό σας μιας και σας κάνει να ελκύεστε από αυτή η αυτόν τρομερά και πέρα των όποιων δεδομένων τελικά. Ίσως πάλι η μεταξύ σας επικοινωνία υστερεί ουσίας. Μη περιμένετε άλλο και αμέσως μιλήστε στο άτομο αυτό και ζητήστε αυτό που σας λείπει από το μεταξύ σας.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Αιγόκερως

Πολυαγαπημένοι μου , καθώς είστε ετοιμάζεστε να λάβετε ακριβώς αυτό που ζητούσατε στο βασίλειο της αγάπης , θα βρείτε μπροστά σας κάποιες μικρό καθυστερήσεις με το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής. Μην εγκαταλείψετε τις επάλξεις όμως, καθώς την Τετάρτη και την Πέμπτη θα δεχθείτε μία αστρική ευκαιρία για λύτρωση, ρομαντισμό και ανανέωση. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να παίξετε το χαρτί της αγάπης που είχατε κρυμμένο στο μανίκι σας, οπότε έχετε εμπιστοσύνη στο Σύμπαν και προβείτε σε αυτή την τολμηρή αλλά εξίσου πολύ ιπποτική και όμορφη δήλωση αγάπης προς το πρόσωπο που αγαπάτε τόσο πολύ . Το Σαββατοκύριακο πάντως που ακολουθεί, δώστε προσοχή αρκετή στα λόγια σας και στον τρόπο επικοινωνίας με το πρόσωπο αυτό καθώς για κάποιο λόγο θα έχετε έντονη την τάση να μιλάτε υπερβολικά πολύ και να λέτε ασυναρτησίες αρχικά. Όχι πως πρόκειται να πειράξει το άτομο σας αυτή σας η υπερβολική τάση για ομιλία, αλλά καλύτερα θα ήταν να σταματήσετε τα γύρω γύρω και να μπείτε κατευθείαν στο θέμα σας.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Υδροχόος

Απολαμβάνετε πάντα μια καλή καταιγίδα, τα συναρπαστικά σύννεφα που εμφανίζονται στον ορίζοντα, τον ηλεκτρισμό που επικρατεί στην ατμόσφαιρά καθώς και τους κεραυνούς με τα μπουμπουνητά. Όμως με το που αρχίζει αυτή η εβδομάδα έχετε μονάχα ένα στόχο στην καρδιά σας. Από την στιγμή που απολαμβάνετε τόσο πολύ το καιρό αυτό θα σας έλεγα , να εξαγνίσετε λίγο την ενέργεια σας με το να βγείτε έξω στη φύση καταμεσής μιας καταιγίδας και να ελευθερώσετε όλη αυτή την εσωτερική σας ενέργεια ή να την ενώσετε με την ενέργεια ολόγυρα σας και να την αφήσετε να απλωθεί στο περιβάλλον της φύσης ολόγυρα σας, απολαμβάνοντας πλήρως αυτό το φυσικό τράνταγμα που σας προσφέρει η σύνδεση σας με τα καιρικά φαινόμενα που κρύβουν μέσα τους έντονα φορτισμένα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ενέργειας. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι κάπως αδιάφορες μέρες για εσάς στην γενικότητα τους, αλλά καλού κακού έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και την καρδιά σας ανοιχτή σε οποιοδήποτε σήμα του σύμπαντος υπάρχει ή σταλθεί σε εσάς . Μια μικρή όμορφη ανακάλυψη σας περιμένει προς τα τέλη της εβδομάδας μας .Την Παρασκευή Το πάθος αγγίζει το πικ του ενεργειακά αν και θα συνεχιστεί και ως το τέλος της εβδομάδας δηλαδή και καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο το αίσθημα αυτό. Απολαύστε επίσης και την ελευθέρωση (εμφάνιση προς τα έξω) της ομορφιάς του πανέμορφου κατά τα άλλα εσώτερου είναι και εγώ σας.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ιχθείς

Η ασάφεια είναι το πρώτο πράγμα που δείχνουν τα άστρα κατά τις αρχές της εβδομάδας, αν και εσείς βασικά θα προτιμούσατε απλά να υπήρχε λίγο χώρος για μια μικρή αλλαγή πάνω στην εικόνα των θεμάτων του έρωτα και όχι ασάφεια και αβεβαιότητα. Αφήστε αντί αυτού τα συναισθήματα σας ελεύθερα στο περιβάλλον γύρω σας , μέσα και έξω, στη γη και στον ουρανό να στροβιλίζονται σαν όμορφα σύννεφα που το καθένα είναι εν μέρει πραγματικότητα, εν μέρει όνειρο και εν μέρει μυστήριο. Η διαίσθηση σας , σας δίνει την δυνατότητα να βιώσετε μία εμπειρία ενόρασης του μέλλοντος σας, ενώ ο κόσμος γύρω σας , σας δίνει μία πρόσκληση για να γνωρίσετε την πραγματική αγάπη – την γλυκιά αληθινή αγάπη. Μη παραξενευτείτε λοιπόν αν πάτε να ανοίξετε το στόμα σας για να πείτε δυο λόγια και αντί αυτού ακούσετε τον εαυτό σας να λέει ένα μικρό αυτοσχέδιο ποίημα. Αυτό το Σαββατοκύριακο πάντως , από την άλλη θα προτιμούσατε απλά να πείτε την αλήθεια για αυτό και η απάντηση σας σχεδόν στα πάντα θα είναι ένα ατελείωτο μάλλον ή ίσως ή πιθανόν. Αφήστε τους γύρω σας να μαντέψουν ποια είναι η τελική απάντηση σας στο τέλος του παιχνιδιού σας τούτου φυσικά.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

zwdia-agnh