Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 28/09 – 04/10

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

Κριός

Τι είναι αυτή η περίεργη ματιά που σας ριχνει αυτός ο κάποιος τη Δευτέρα; Είναι τελικά το κάλεσμα που αναμένατε; ή μια όποια οπτική διαταραχή; Ότι και να είναι εσείς πλησιάστε τον ακριβώς με τον τρόπο που θα σας υπαγορεύσει το ένστικτο σας και έπειτα είτε συνεχίστε στο ίδιο μοτίβο είτε όχι. Όπως και να χει με την περίπτωση αυτή , το ένστικτο σας θα είναι σχεδόν αλάνθαστο αυτή την εβδομάδα και τα συναισθήματα θα ρέουν συνεχώς (είτε ενδόμυχα , είτε σε έναν πιο ρομαντικό συνδυασμό). Να περιμένετε να βιώσετε κάτι καινούριο για εσάς στις αρχές της εβδομάδας , ότι και αν συμβαίνει γενικότερα τριγύρω σας. Λίγο πιο μετά , στα μέσα της εβδομάδας θα είστε περισσότερο του στυλ, αγγίζω -δοκιμάζω και συνεχίζω καθώς θα βρίσκεστε σε μία αναζήτηση πιθανών συντρόφων. Μην βασιστείτε στους τρίτους να ανοίξουν τον δρόμο για εσάς.. οπότε πάρτε την μασέτα και ανοίξτε μόνοι σας το πεδίο δράσης … Ε όσο αφορά αυτό το Σαββατοκύριακο σας προτείνω , να παίξετε εκ του ασφαλούς…Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Έχετε δυνατά και ισχυρά ερωτικά συναισθήματα για κάποιον, οπότε γιατί να το κρύψετε; Όσο αφορά τις σχέσεις, τα πάθη σας θα βρίσκονται στο πικ τους στην αρχή της εβδομάδας οπότε καλό θα ήταν να προσέξετε να μην πέσετε στην γνωστή παγίδα της ζήλιας. Το ζήτημα εδώ είναι όμως, ότι παρόλο που η κτητικότητα η οποία είναι πάντα κάτι το αρνητικό στην περίσταση μπορεί να σας επιφέρει θετικά αποτελέσματα και να φέρει εσάς και το ταίρι σας ακόμα πιο κοντά. Προς το τέλος της εβδομάδας , έχετε το νου σας να μην προβείτε σε πράξεις που εμπεριέχουν αρκετό ρίσκο. Την εβδομάδα αυτή θα ειναι ισχυρή η γοητεία σας. Όμως η συμβουλή μου εδώ είναι απλά να γευτείτε τα καλά που σας φέρνει αυτή σας η δυναμική και να πάτε τα πάντα σε αργό ρυθμό και όχι παίρνοντας επικίνδυνα ρίσκα. Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί καλό θα σας έκανε να ταξιδέψετε. Χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα ταξίδι και άλλωστε αυτή σας η αλλαγή θα σας οδηγήσει προς μία εσωτερική φώτιση που σας φέρνει το σύμπαν….Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Δίδυμοι

Αργά σε ταχύτητα και χαμηλό προφίλ. Αυτή πρέπει να είναι η φιλοσοφία σας για όλη την εβδομάδα αυτή -, ιδίως στις αρχές της, όσο και αν η ανάγκη σας για να τρέξετε με την ταχύτητα του φωτός και να πορευθείτε των πραγμάτων σας πιέσει , μην υπό πέσετε. Αφήστε τα λεπτά να μετατραπούν σε ώρες και θα εντυπωσιαστείτε από τα πόσα πολλά θα μάθετε όταν τελικά ακούτε τι λένε οι υπόλοιποι αντί να είστε αφιερωμένοι στις σκέψεις σας και στο τι να πείτε έπειτα. Καθώς η εβδομάδα θα προχωρά , ετοιμάστε τον εαυτό σας για λίγη ομαδική εργασία. Θα έχετε καλύτερα τελικά αποτελέσματα αν τώρα εργαστείτε μαζί με κάποιον συνεργάτη – κατά προτίμηση κάποιον όμορφο συνεργάτη- και θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες να προπορευθείτε των ανταγωνιστών σας με το να σκέφτεστε μαζί με κάποιον άλλον, και να λέτε τις σκέψεις σας δυνατά – κάτι το οποίο λειτουργεί θαυματουργά για κάποιον που είναι ικανός στην στρατηγική στον τομέα του ψυχισμού, όπως είστε εσείς. Αυτό το Σαββατοκύριακο περάστε το με το να ερευνήσετε. Βγάλτε τον μεγεθυντικό σας φακό από την τσέπη σας και ψάξτε τριγύρω για τεκμήρια και ενδείξεις.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Καρκίνος

Καθώς η εβδομάδα θα αρχίζει θα έχετε την αίσθηση ότι καβαλάτε ένα άγριο άλογο αντί της ήρεμης φοράδας που έχετε συνηθίσει να καβαλάτε γενικά στη ζωή σας. Δαμάστε λίγο αυτή την συναισθηματική σας ένταση αν δεν θέλετε τελικά να πέσετε από την σέλα σας και μην τρομάζετε αν κάποια στιγμή δείτε ότι τελικά δεν γνωρίζετε προς τα που θέλετε να τραβήξετε τα ηνία και να οδηγήσετε το άλογο σας. Τα ένστικτα σας πιθανότατα θα έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη, για αυτό καλύτερα να αναβάλετε τις όποιες σημαντικές αποφάσεις πρέπει να λάβετε και αφορούν σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. Κατά τα μέσα τις εβδομάδας οι καταστάσεις θα έρθουν έτσι ώστε να καταναλώσετε λίγη από την ενέργεια σας βοηθώντας κάποιον τρίτο. Απολαύστε αυτόν σας τον αλτρουισμό, αλλά μην ξεχάσετε να αφιερώσετε και λίγο από τον χρόνο σας στον εαυτό σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο κλειδώστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα μιας και προβλέπεται να ξεσπάσει καταιγίδα. Τα καλά νέα; Η καταιγίδα αυτή όταν τελειώσει , σίγουρα θα έχει διώξει μακριά όσα σύννεφα μουντά υπήρχαν στον ουρανό της καθημερινότητας σας.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Λέων

Μήπως έχετε βαρεθεί απλά να ξίνετε την επιφάνεια των πραγμάτων με το που αρχίζει η εβδομάδα; Ε τότε ήρθε η ώρα να εμβαθύνετε την αναζήτηση σας και να μπείτε στην καρδιά των ζητημάτων που σας απασχολούν. Και ποια καλύτερη μέθοδος από το να ξεκινήσετε αναζητώντας το δικό σας ιστορικό; Βρείτε μεσοβδόμαδα ότι παλαιό οικογενειακό κειμήλιο έχετε και υπάρχει στην οικογένεια σας και εξετάστε όλα αυτά τα αναμνηστικά. Δείτε αυτά που αντανακλούν από το παρελθόν από το οποίο προέρχεστε και έπειτα στρέψτε τις σκέψεις σας στο πως αυτά μπορείτε να τα μεταποιήσετε ή να τα αξιοποιήσετε ως βάσεις ώστε να φέρετε στο σπίτι την συνέχεια τους … δηλαδή το μέλλον τους. Η διαίσθηση σας, ενισχυμένη από την παραδοσιακή προσωπική από πρώτο χέρι εμπειρία σας και γνώση που κερδίσατε απευθείας από τα παθήματα -βιώματα στη ζωή σας παλαιότερα, δεν θα σας αφήσει να αποτύχετε. Προς το τέλος της εβδομάδας , να αναμένετε την μεταμόρφωση σας σε μια κοινωνική πεταλούδα, ομιλητική και εύκολη να κάνει παρέα μαζί της κανείς. Είστε συνηθισμένοι να βρίσκεστε υπό το φως της δημοσιότητας , άρα φροντίστε το Σαββατοκύριακο να βρεθείτε κάτω από αυτά . Θα δείτε πως όλοι γύρω σας θα θελήσουν να έχουν την εύνοια σας ή ακόμα καλύτερα να βρεθούν (αν είναι δυνατόν) στην αγκαλιά σας. Οπότε δώστε την προσοχή σας εκεί που εσείς θελήσετε τελικά Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Παρθένος

Αν μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη μιας αρκετά σοβαρής έρευνας στη δουλειά, θα βρεθείτε στο στοιχείο με το που αρχίζει η εβδομάδα κιόλας. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της έρευνα θα περιλαμβάνει το να έρθετε σε επαφή και να μιλάτε συχνά με άτομα , με τα οποία εύχεστε εδώ και καιρό να είχατε την ικανότητα να συζητάτε μαζί. Για αρχή συλλέξτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορέσετε και αφήστε την ανησυχία για τα αποτελέσματα της έρευνας για αργότερα. Όταν η εβδομάδα θα πλησιάσει τα μέσα της τότε αφεθείτε στην αγωνία που έχετε περί των αποτελεσμάτων της εργασίας αυτής, ακόμα και αν οι γύρω σας κάνουν προσπάθειες να σας μειώσουν την ταχύτητα. Πρέπει να συνεχίσετε να βρίσκεστε εν κινήσει τόσο ψυχολογικά όσο εγκεφαλικά όσο και κοινωνικά και αυτό σημαίνει να πάρετε και κάποια ρίσκα η να τριπλασιάσετε τα στοιχήματα περί της έρευνας σας. Μην τολμήσετε να κάνετε τώρα πίσω! Το Σαββατοκύριακο προετοιμαστείτε ανάλογα για να μία διπλής λειτουργίας ρομαντική συνάντηση (στην οποία θα πρέπει να αποφασισετε εσεις αν πρεπει η οχι να κάνετε την πρώτη κίνηση).Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.
Ζυγός

Αυτή η μικρή φωνή που ακούτε συνέχεια μέσα στο κεφάλι σας από την αρχή της εβδομάδας , δεν είναι καθόλου ενοχλητική όπως την αποκαλείτε- είναι αλάνθαστη. Οπότε ακούστε τη διαίσθηση σας και φροντίστε να διορθώσετε την πορεία πλεύσης σας , τάχιστα. Μόλις ξεπεράσετε τις αρχικές φασαρίες και επιπλοκές, τα πάντα θα είναι ήρεμα και φυσιολογικά στα μέσα της εβδομάδας. Την Τετάρτη ενεργοποιήστε την δυναμική σας γοητεία και οι λάτρεις σας θα αρχίζουν να έλκονται από εσάς όπως οι μαγνήτες πάνω στο ψυγείο σας. Ανταμείψτε τους για την αγάπη που σας δείχνουν και να είστε γενναιόδωροι δείχνοντας την απαραίτητη στον κάθε έναν προσοχή που του ή της αρμόζει. Αυτό το Σαββατοκύριακο η φροντίδα του εαυτού σας και του ”εγώ” σας θα πρέπει να γίνει η νούμερο ένα ανησυχία σας. (αρκετά κάνατε όλη την εβδομάδα για τους άλλους ώστε να μπορείτε να έχετε δύο ημέρες μόνο για τον εαυτό σας , σωστά;)Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Σκορπιός

Όλο αυτό το σκηνικό όπου ανεβαίνετε στο βήμα και βγάζετε τους λόγους σας , τελικά λειτουργεί. Ποτέ δεν ήσασταν ο τύπος του ατόμου που ντρεπόταν για τις απόψεις και αυτή την φορά , οι γύρω σας συρρέουν για να ακούσουν τις απόψεις από τις αρχές της εβδομάδας μάλιστα. Απολαύστε τον στρατό από θαυμαστές που αποκτήσατε και μην φοβηθείτε ακόμα και να ξεκινήσετε μια μικρή επανάσταση (ακόμα και αν αυτή η επανάσταση μεταφράζεται ως μια ξέφρενη νύχτα στην πόλη). Αυτή η αυτοπεποίθηση σας, θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας και πέρα αυτής. Προσπαθήστε όμως να έχετε και κάποιο αυτοέλεγχο ώστε να μην καταντήσετε αλαζόνες στο τέλος. Αυτή τη φορά χρειάζεται να ισορροπήσετε την τόλμη σας με μια υγιή προστασία του εαυτού σας ταυτόχρονα. Αν τώρα κάτι φαίνεται πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό….. κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ….. ε ξέρετε τη συνέχεια….Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Τοξότης

Στις αρχές της εβδομάδας θα δείτε ότι δεν θα συμβαίνουν και πολλά στη ζωή σας , όμως σας συμβουλεύω να μην αρχίζετε να μουτρώνετε για αυτό. Απεναντίας αξιοποιήστε αυτό τον χρόνο περνώντας τον με τους φίλους σας ή μόνοι σας και αφιερώστε λίγη από την ψυχή σας στην ηρεμία και την μοναξιά. Θα σας κάνει τελικά καλό αργότερα. Η κοινωνική σας πλευρά θα αναδυθεί ξανά στα μέσα της εβδομάδας καθώς κάποια απροσδόκητα σκηνικά και απρόσμενα ζητήματα εμφανισθούν έτσι δίχως προειδοποίηση στη ζωή σας. Μαζί με την κοινωνικότητα σας, θα αναδυθεί και το όμορφο χιούμορ που διαθέτετε οπότε ζητήστε από τους πιο κοντινούς στο χιούμορ σας φίλους να σας ακολουθήσουν σε μια τρελή έξοδο σας στην πόλη ή ακόμα καλύτερα ζητήστε από εκείνο το υπέροχο πλάσμα που χαζεύετε όλες αυτές τις ημέρες να σας συνοδέψει για ένα ποτό κάπου όμορφα και διασκεδαστικά. Η αυτοπεποίθηση σας εκείνες τις ημέρες θα είναι όπως λένε και στην αργκό αρκετά πιασάρικη. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου όμως σας συνιστώ να μαζευτείτε στο σπίτι και να μειώσετε τα έξοδα σας όσο το περισσότερο δυνατόν.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Αιγόκερως

Θα έχετε ιδιαίτερα διασκεδαστικές στιγμές με το που αρχίζει η εβδομάδα αυτή να περάσετε θα έλεγα. Οι αποφάσεις που θα χρειαστεί να λάβετε θα σας έρχονται σχεδόν αυτομάτως – και δοξάζοντας την ιδιάζουσα εξυπνάδα σας , θα είναι και αλάνθαστες. Να περιμένετε να είστε μία οργανωτική δύναμη με κάποια χαρακτηριστικά ταχυδακτυλουργίας, να οργανώσετε εκδηλώσεις και να βρίσκεστε ανάμεσα σε άτομα με ιδιαίτερη αυτοκυριαρχία. Επίσης μην το βρείτε παράξενο αν τελικά κλείσετε ένα καυτό ραντεβού για τα τέλη της εβδομάδας (ποιος περίμενε τελικά πως τα λογιστικά θα ήταν τόσο σέξι) . Τα μέσα της εβδομάδας θα σας βρουν να ονειροπολείτε και να είστε στον κόσμο σας, αλλά αυτό δεν είναι δα και τόσο κακό. Αυτή η φαντασία σας μπορεί να ξεσηκώσει κάποια παλιά ιδεολογία και σίγουρα την αισιοδοξία σας και πάλι. Αυτό το Σαββατοκύριακο η τόλμη οδηγεί στο να γίνετε δημοφιλείς. Ακόμα και τα υψηλότερα στάνταρ σας θα επιτευχθούν.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Υδροχόος

Με το που αρχίζει η εβδομάδα καλά θα κάνετε να μειώσετε τη δύναμη που βάζετε στο πόδι που πατάει το γκάζι. Καλύτερα λοιπόν να μειώσετε κατά πολύ την ταχύτητα σας και να αρχίσετε να χαζεύετε το τοπίο δίπλα σας, ( τα κτίρια, όλους αυτούς του ανθρώπους που περνάνε δίπλα σας κλπ) Από πολύ νωρίς αυτή την εβδομάδα θα είστε τόσο αξιαγάπητοι όσο και θα λάβετε αρκετη αγάπη από τους άλλους. ( φτάνοντας λοιπόν σε ένα είδος συναισθηματικού κρετσέντο από τις αρχές της εβδομάδας). Μεσοβδόμαδα αρχίστε να σκέφτεστε μεγαλόπνοα, επεκτατικά και φιλόξενα. Θα γίνετε ο ηγέτης της αγέλης και όλοι σας οι φίλοι νέοι και παλιοί θα θελήσουν να σας βοηθήσουν σε όποιο νέο σχέδιο θελήσετε να βάλετε εμπρός. Αυτό το Σαββατοκύριακο, τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο βαρετά κοινωνικά. Οι περισσότεροι δεν θα έχουν όρεξη και καλύτερα να κρατήσετε τον εαυτό σας μακρυά από τέτοια σκηνικά. Δείπνο για ένα; Πολύ καλύτερα.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ιχθείς

Έχετε μπει στον πειρασμό να πάρετε ρίσκα και να βουτήξετε στα βαθιά; Καλύτερα να σκεφτείτε το όλο θέμα δύο φορές πριν κάνετε το οτιδήποτε με το που αρχίζει η εβδομάδα. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα αν δεν θέλετε οι άλλοι να σας εκμεταλλευτούν. Προς τα μέσα της εβδομάδας, κάντε την παρουσία σας λιγάκι πιο επιβλητική. Θα γίνετε η φιγούρα της εξουσία και οι άλλοι θα χρειαστούν την καθοδήγηση σας και τις συμβουλές σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Προσέξτε όμως και επιλέξτε με σοφία τις λέξεις σας καθώς η γραμμή ανάμεσα στην επικριτική και την κριτική είναι πάρα πολύ λεπτή και πιθανότατα μερικοί να μεταφράσουν λάθος τις πολύ έξυπνες συμβουλές που θα τους δώσετε. Το Σαββατοκύριακο ανταμείψτε τον εαυτό σας με κάτι μεγάλο. Είτε για παράδειγμα με ένα μεγαλειώδες βραδινό γεύμα σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο ή μια ωραία υπέρ παραγωγής παράσταση την οποία θα δείτε μαζί με την παρέα σας.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

zwdia