Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 31/08 -06/09

imerisies-provlepseis-savvato-3-5

Κριός

Όσο ενοχλητικό πραγματικά και εάν είναι , προσπαθήστε στις αρχές αυτής της εβδομάδας να ικανοποιήσετε όλα τα αιτήματα που έχει ο όποιος σας γκρινιάζει δίπλα σας. Θα πρέπει να γίνετε το ακουμπιστήρι που ο καθένας αναμένει από εσάς να είστε. Και ποιος ξέρει; Ίσως τελικά κάποιος από όλους αυτούς βρει αυτό που θα κάνετε , ιδιαίτερα πολύτιμο ως ακόμα και ερωτικό. Στα μέσα της εβδομάδας , πάντως πρέπει να ρίξετε κάπως τους ρυθμούς σας και να πάρετε τα ζητήματα λιγάκι πιο ελαφρά. Τα πάντα θα συντονιστούν στον ρυθμό του εκνευρισμού σας, όμως αυτή και μόνο αυτή τη φορά μην ακολουθήσετε τον ρυθμό αυτό και μην φορέσετε την πανοπλία σας και μπείτε μπρος ολοταχώς στην μάχη. Εάν προς τα τέλη της εβδομάδας νιώθετε το συναίσθημα της περιπέτειας ή του ερωτισμού να σας κατακλύζει ολοκληρωτικά μη παραξενευτείτε καθόλου. Η περιπέτεια κυριολεκτικά σας περιμένει στην άκρη του δρόμου. Οπότε αγκαλιάστε κάθε τι καινοτόμο και πρωτότυπο έρθει στο διάβα σας.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Αλήθεια πόσο πιο βαρετά αλήθεια μπορούν να γίνουν όλα γύρω και μέσα σας τελικά; Ε δεν νομίζω ότι γίνεται περισσότερο. Οπότε ορίστε σπάστε αυτή τη βαρεμάρα και αρχίστε την εβδομάδα σας κάνοντας αυτή την ανοησία ή την χωρίς λογική κίνηση που σας κατέβηκε μόλις στο μυαλό. Άλλωστε ποιο το κακό να κάνει κανείς και κάτι δίχως λογική κάποια στιγμή; Κανένα κακό. Αφήστε που το πιθανότερο είναι να δείτε ότι τελικά και οι γύρω σας θα αρχίσουν να συμμετέχουν σε όποιο κάπως χοντρό αστείο είναι αυτό που αρχίσατε ήδη. Ωραία όλα αυτά, όμως στα μέσα της εβδομάδας προετοιμαστείτε να σοβαρευτείτε αρκετά αλλά με την καλή έννοια. Υπήρξατε ελκυστική το τελευταίο διάστημα και πολλά άτομα κατανάλωσαν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας και αρκετή από την ενέργεια σας. Τι να κάνουμε θέλει δουλειά εάν θέλετε να είστε δημοφιλείς. Στα τέλη της εβδομάδας πάντως , δώστε μια πνοή ανάσας στον εαυτό σας και εάν έχετε τη ευκαιρία και μπορείτε κανονίστε ένα μικρό ταξιδάκι. Θα σας φέρει στην ισορροπία σας ξανά.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Δίδυμοι

Ξεκινώντας από τη Δευτέρα , θα αρχίσετε να αλλάζετε τρόπο συμπεριφοράς. Το τελευταίο διάστημα υπήρξατε αρκετά σοβαροί και τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσετε να διασκεδάζετε και λιγάκι, οπότε θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας κάπως ελαφράν την διάθεση και αυτό να είστε σίγουροι ότι θα γίνει αντιληπτό από τους γύρω σας με θετικό αποτέλεσμα. Σκέφτεστε μήπως να κανονίσετε κάποιο ραντεβουδάκι; Η πιο καλή στιγμή της εβδομάδας είναι τώρα ακριβώς. Μετέπειτα δυστυχώς θα πρέπει να αναγκάσετε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει υπερωρίες και να πετάγεται από την μία σκέψη στην άλλη λογω του φόρτου της εργασίας που θα αντιμετωπίσετε. Θα έχετε κάποιες σωστές εσωτερικές αναλαμπές, ακόμα και στον ερωτικό τομέα που τα ζητήματα είναι μπερδεμένα και συνεχώς αναδιπλώνονται και επαναλαμβάνονται τα ίδια μοτίβα. Τελικά θα βρείτε τις λύσεις που ζητάτε με την βοήθεια των φίλων σας. Να μου προσέξετε όμως ιδίως την ημέρα της Παρασκευής μη πάρετε το ρόλο του ιεροκύρηκα ιδίως στον τομέα των ερωτικών και αρχίσετε να το κύρηγμα στα άτομα που σας σταθήκαν. Ξέρετε άλλωστε εκ πείρας πόσο κουραστικό, άδικο και άσχημο μπορεί να γίνει μία τέτοια κατάσταση ακόμα και αν προέρχεται από το πιο λατρεμένο σας άτομο. Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε μια σχετική αμφιβολία και θα είστε διστακτικοί όσο αφορά μια απόφαση που θα πρέπει να λάβετε. Η συμβουλη μου είναι πάντως να πάρετε κάθε ρίσκο και να προχωρήσετε μπροστά.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Καρκίνος

Το σπίτι μπορεί να είναι το κάστρο σας αλλά δυστυχώς αυτή τη Δευτέρα κάποιος ξέχασε να σηκώσει τη γέφυρα με αποτέλεσμα να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας βρισκόμενοι στη μέση πολλών και διαφορετικών καταστάσεων που θα εξελίσσονται μπροστά στα μάτια σας , δίχως φυσικά την άδειά σας και με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να καταλήγει σε καυγάδες ή σε ταραχώδη σκηνικά. Σίγουρα δεν ονειρευτήκατε ή προγραμματίσατε έτσι την αρχή της εβδομάδας σας, όμως μιας και θα επικρατεί χαμός στην αυλή του παλατιού σας θα πρέπει να αναγκάσετε τον εαυτό σας να ασχοληθεί προσωπικά με το κάθε ζήτημα που θα παρουσιαστεί, να το κρίνετε και να το επιλύσετε το γρηγορότερο. Και για να το επιτύχετε αυτό η συμπεριφορά σας οφείλει να είναι ναι μεν ευγενική αλλά και αυστηρή ταυτόχρονα. Όλα αυτά θα κοπάσουν στη μέση της εβδομάδας όπου επιτέλους θα έχετε ελεύθερο χρόνο να ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό σας. Ξεχάστε το κάθε τι, και σκεφτείτε τι ήταν αυτό που θέλατε και φανταζόσταν μερικές ημέρες πριν. Να πάτε για ψώνια, να πάτε στο γυμναστήριο, ότι και να ήταν φροντίστε να το υλοποιήσετε και να απολαύσετε επιτέλους την ηρεμία και τη γαλήνη του περιβάλλοντος ολόγυρα σας. Το Σαββατοκύριακο αυτό δώστε όλη σας την προσοχή στον τρόπο επικοινωνίας σας με τους άλλους καθώς θα υπάρχει άθελα σας στον αέρα η προδιάθεση να σας παρεξηγήσουν οι άλλοι ασχέτως του τι λέτε ή κάνετε. Για να αποφύγετε λοιπόν την όποια χειροτέρευση αυτού του ανεξήγητου φαινομένου που θα βιώσετε, σας συμβουλεύω να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατό γίνεται μικρές και ξεκάθαρες κουβέντες στο λόγο σας καθώς και να είστε , (ακόμα και εάν χρειάστεί επώδυνα ως τα όρια της χαζομάρας) πραγματικά ευγενικοί με τους πάντες.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Λεων

Είναι αυτό που φοράτε ένα εφαρμοστό πουκάμισο; ή μήπως αλλάξατε κάτι στην εμφάνιση σας πχ κουπ στα μαλλιά; Πάντως όποια αλλαγή και αν κάνατε παραμείνετε σε αυτήν. Σας κάνει φοβερά ελκυστικούς στα μάτια των υπολοίπων γύρω σας. Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με αρκετό φόρτο εργασίας στον τομέα της δουλειάς σας και έτσι οι ενδιαφερόμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους να τους δώσετε λίγο από τον χρόνο και την σημασία σας. Παρόλη αυτή την προσοχή όμως που θα λάβετε μήπως τελικά υπάρχει κάποια ή κάποια ιδιαίτερη ύπαρξη στο μυαλό σας που θέλετε να βγάλετε έξω ένα βράδυ για ποτο; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε τώρα είναι η ευκαιρία σας. Η χαρισματική σας αυτή ακτινοβολία να την αναμένεται να είναι μαζί σας καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας…. και φυσικά όταν τελειώσει και πάλι θα βρεθείτε κυβερνήτης στο σκάφος της ερωτικής κυριαρχίας σας. Μη φοβηθείτε καθόλου τα ρίσκα ή τις τολμηρές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα. Έχετε για σύμμαχο και σύμβουλο το αλάνθαστο ένστικτο σας. Το Σαββατοκύριακό που ακολουθεί θα σας ζητήσει αντί να επικεντρώσετε την δύναμη μαγνητισμού που έχετε στον εαυτό σας, να την χαρίσετε σε κάποιο δικό σας πρόσωπο που βρίσκεται αντιμέτωπος με κάποιο σοβαρό δικό του προσωπικό ζήτημα. Φανείτε ευεργέτες και βοηθήστε το άτομο αυτό από την αρχή ως το τέλος- δηλαδή ως την επίλυση του ζητήματος που τον ή την απασχολεί τόσο δραματικά και δραστικά (ακόμα και αν αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να περάσετε το Σάββατο βράδυ κάνοντας παρέα μαζί του και βγαίνοντας έξω οι δυο σας περίπατο στην πόλη αντί να βρεθείτε συνοδευόμενοι από κάποιο φλερτ σας). Μην αμελήσετε τη φιλία σας καθώς το Σύμπαν πρόκειται να σας ανταμείψει μεγαλόχαρα για αυτή σας την ανθρωπιστική ενέργεια.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Παρθένος

Η συμβουλή της εβδομάδας είναι να κρατήσετε τα μυστικά σας κρυμμένα για τα καλά. Για παράδειγμα αν το πορτοφόλι σας είναι γεμάτο χρήματα μη τολμήσετε να το βγάλετε από την τσέπη του παντελονιού σας εκτός αν θέλετε μέσα σε λίγε ώρες το χρηματικό ποσό αυτό να κάνει φτερά. Για αυτό καλύτερα να κρατήσετε κάποια χαρτιά σας μυστικά από τους πάντες και τα πάντα. Στην αρχή της εβδομάδας ίσως χρειαστεί να προβείτε σε μία υπερβολή από μεριάς σας , αλλά μην το κάνετε μέσω του χρήματος. Βρείτε μια εναλλακτική θέση και λύση στο ζήτημα που θα παρουσιαστεί. Στα μέσα της εβδομάδας φροντίσετε να αντιμετωπίσετε όποιο συναίσθημα σας έχει καταβάλει ψυχολογικά μέσω του ρομαντισμού της ανώτερης πνευματικότητας και της εμβάνθυνσης της ζωής γενικότερα καθώς δυστυχώς η λύση του υπερκαταναλωτισμού και το ξόδεμα χρημάτων σε ρούχα ή ότι δεν πρόκειται να σας κάνει ούτε καν στιγμιαία να αισθανθείτε καλύτερα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα βράζετε μέσα σας και θα θέλετε να τραβήξετε γρήγορα κάνοντας άλματα οχι βήματα προόδου προς τα μπροστά. Αντίπαλο σε αυτό θα βρείτε μία εσωτερική φωνή η οποία θα σας επιστεί τον κίνδυνο της γρήγορης απόφασης και θα σας συμβουλεύει ξανά και ξανά να διπλοσκεφτείτε τα θέματα και να πάτε τα πάντα σε αργή ταχύτητα. Τούτη τη φορά , καλύτερα να πάρετε μια σφεντόνα και να ρίξετε στην εσωτερική σας φωνή εξαφανίζοντας την από μέσα σας και να κάνετε αυτό που νιώθετε υπέρ έντονα. Δηλαδή να γίνετε αποφασιστικοί, τολμηροί και να πάρετε αποφάσεις της στιγμης και καθαρά από τη καρδιά και όχι το μυαλό σας. Η δημιουργικότητα, η τόλμη και το να πάρετε ρίσκα είναι και οι μέθοδοι που θα σας προσφέρουν αποτέλεσμα θετικό και θα σας αποζημιώσουν με το παραπάνω τέλος της εβδομάδας για τα καλά.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Zυγός

Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα γεμάτοι ενθουσιασμό. Υπερβόλικο ενθουσιασμό τολμώ να πω, σαν αυτό που εχουν τα κουτάβια όταν τους δίνεις μια λιχουδιά. Δυστυχώς όμως οι γύρω σας θα σταθούν λίγοι στο να κατανοήσουν όλον αυτόν σας τον ενθουσιασμό με αποτέλεσμα στα μέσα της εβδομάδας , να φτάσει το αίμα στο κεφάλι σας καθώς θα αντιληφθείτε ότι οι γύρω σας ενοχλούνται μάλιστα κάποιες στιγμές από την ενθουσιώδη φύση σας. Και το θέμα μας εδώ είναι πως δίκιο έχετε τελικά εσείς διότι είναι εντελώς σωστός και δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός σας αυτός που συνεχίζει να σας κατακλύζει και μεσοβδόμαδα. Και δεν είναι μόνο ο ενθουσιασμός που έχει εκτοξευτεί στα ουράνια αλλά και η δημοτικότητα σας ετσι θα δεχτείτε αρκετές προτάσεις-ραντεβού. Στα τέλη της εβδομάδας η διάθεση σας αλλάζει ξανά και από τρομερά δημοφιλής γίνεστε λίγο πιο διανοητικοί και κάπως πιο απόμακροι. Το μυαλό σας θα αρχίσει να κατακλύζεται με ένα νέο πλήθος καινοτόμων ιδεών και δυνάμεων και σας συμβουλεύω να αξιοποιήσετε κάθετι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου λοιπόν μιας και αυτή η εγκεφαλική ανάκαμψη θα σας οδηγήσει κάπου λαμπερά και επιχειρηματικά επιτυχημένα.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Σκορπιός

Μπορεί στην αρχή της εβδομάδας να μη μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις σε αρκετά από τα ζητήματα που σας απασχολούν τώρα τελευταία αλλά αυτό δεν είναι δα και κάτι καινούριο για εσάς, σας συμβαίνει συνέχεια πια. Όπως και να το κάνουμε είστε ένας οργανισμός γεμάτος πάθος οπότε πάντα έχετε εσωτερικευμένα αντικροούμενα συμφέροντα ή κάποιο διχασμό προσωπικότητας που ανά διαστήματα εξωτερικεύεται όπως τώρα αυτό το διάστημα πχ. Για αυτό κρατηθείτε σταθεροί σε μια μόνο απόφαση αυτή την φορά και μην την αλλάξετε για τίποτα και θα δείτε που θα λυθεί το κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί. Η λύση είναι απλά αυτή. Την Τετάρτη και ύστερα ο ερωτικός μαγνητισμός που εκπέμπετε στους δίπλα σας, προβλέπεται να ενεργοποιηθεί σε τρομακτικά υψηλά επίπεδα οπότε μην ξαφνιαστείτε αν σας περιμένει πλήθος ερωτικών παλαιών η νέων συντρόφων ή καινούρια φλέρτ . Αν προς το τέλος της εβδομάδας μπείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε την ροή της καθημερινότητας αντί να την ορίσετε εσείς , βάλτε τα δυνατά σας να κρατηθείτε αυτοί που είστε ως χαρακτήρας και να μην παρασυρθείτε από αυτά τα δυναμικά πεδία που δεν σας ταιριάζουν καθόλου.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Τοξότης

Ποιος σας αγαπάει; Όλοι ή τουλάχιστον σχεδόν όλοι. Πάντως όσοι υπάρχουν στη ζωή σας και ενδιαφέρονται για εσάς σας αγαπάνε αληθινά και σας προσέχουν κιόλας. Αυτό είναι τρομερά θετικό γεγονός καθώς δεν θέλετε να χάσετε με το που αρχίζει η εβδομάδα αυτή καμία από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας, και όταν θα χρειαστεί σκέψη στην λήψη κάποιας σοβαρής απόφασης από την μεριά σας η φιλική συμβουλή που θα έχετε στη διάθεση σας, θα φανεί σωτήρια και σωστή γενικότερα. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε λίγο περισσότερο ονειροπόλοι και θα κάνετε πολλά και διάφορα όνειρα. Δεν είναι κακό. Ονειρευτείτε όσο επιθυμείτε αρκεί να γνωρίζετε από τώρα πως έχετε και όλη τη δύναμη μέσα σας να μετατρέψετε τα όνειρα που θα κάνετε σε πραγματικότητα. Το Σαββατοκύριακο θα επικρατεί ηρεμία από το μέτωπο του σπιτιού σας , οπότε έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε ατελείωτες στιγμές ηρεμίες. Επωφεληθείτε της κατάστασης και ξεκουραστείτε ….Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Αιγόκερως

Μερικές φορές το να εργαζόμαστε δεν είναι και δα καταστροφικό γεγονός απεναντίας. Ιδιαίτερα την εβδομάδα αυτή που το ξεκίνημα της θα σας βρει ολόφρεσκους γεμάτους με νέες ιδέες και οράματα πάνω στα εργασιακά σας θέματα και έτοιμους να πάρετε όποια πρωτοβουλία χρειαστεί τελικά. Μονάχα να μου προσέξετε και μη μπείτε στον πειρασμό να ζητήσετε αύξηση χρημάτων από το αφεντικό αυτή τη στιγμή δεν θα σας βγει σε καλό. Για αυτό απλά ευχαριστηθείτε την ποιότητα και το αποτέλεσμα της τέλειας δουλειάς που θα παραδώσετε και βιώστε στο έπακρο το ηθικό μέρος του αισθήματος της νίκης στα εργασιακά.- αν βοηθά φανταστείτε τον εαυτό σας , ως έναν πυγμάχο που δεν τον απασχολεί τόσο η κατάκτηση της χρυσής ζώνης του πρωταθλήματος αλλά η κάθε νίκη του κάθε ενός αγώνα ξεχωριστά. – η εξάσκηση και η κάθε μια νίκη είναι το τρόπαιο σας. Καθώς η εβδομάδα θα φθάνει στο τέλος της , η εγκεφαλική σας δραστηριότητα θα επιταγχύνει και θα φτάσει να κινείται σε άγνωστα πλαίσια και δυναμική. Θα έχει την φόρα που έχει στην πραγματικότητα ένας βράχος που κατρακυλάει δίχως σταματημό την απότομη μεριά ενός γκρεμού. Τόσο γρήγορα θα φτάσετε να σκέφτεστε λοιπόν. Μην αφήσετε την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη. Κάντε πραγματικότητα τις ιδέες σας διότι μπορείτε, και φυσικά τολμήστε και επενδύστε και το Σαββατοκύριακό θα σας βρει να λάμπετε σαν ένα αστέρι ανάμεσα στο πλήθος.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Υδροχόος

Όλοι σας λένε ότι είναι καλό το να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά εσείς μέχρι τώρα το μόνο που λάβατε είναι να αποκαρδιωθείτε της όποιας σας προσπάθειας. Ξεπεράστε την όποια κοινωνική αδράνεια νιώθετε μέσα σας και αφήστε λίγο χώρο καθώς η εβδομάδα αυτή αρχίζει ευνοιά στον τομέα της κοινωνικότητας για εσάς. Ίσως σας εντυπωσιάσουν τα τελικά αποτελέσματα που θα λάβετε καθώς θα δείτε πως αντιδρούν από δευτέρα οι άγνωστοι προς εσάς και ίσως ακόμα και να εκπλαγείτε όταν μία αντίδραση οδηγήσει σε κάποιο ραντεβού λίγες μέρες αργότερα. Στα μέσα της εβδομάδας θα νιώσετε κάπως συναισθηματικά ανασφαλής και θα θελήσετε να κρυφτείτε στο καβούκι σας και να αποσυρθείτε από τα όποια κοινωνικά δρώμενα. Θα σας συμβούλευα να μη το πράξετε όμως , αντίθετα να κάνετε λίγο υπομονή και όταν αρχίσει το Σαββατοκύριακο θα δείτε που θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα συναντήσετε άτομα που θα έχουν ένα διαφορετικό εσωτερικό περιεχόμενο και μια ανώτερικη πνευματική υπόσταση εκτός της εξωτερικής τους εμφάνισης.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ιχθείς

Σας αρέσει η ομαδική δουλειά έτσι δεν είναι; Σαφώς και είστε ομαδικός παίχτης Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας θέσει σε δοκιμασία όλες τις ομαδικές και συνεργασίας ικανότητας που έχετε. Μην απελπιστείτε ή μη αφήσετε το γεγονός να σας φοβίσει. Θα δείτε ότι μέχρι τα μέσα της εβδομάδας τα πάντα θα έχουν επανέλθει στο φυσιολογικό τους ρυθμό και οι συνεργάτες σας θα ανταποκρίνονται προς εσάς όπως και πριν , ενώ μάλιστα θα ακολουθήσουν το παράδειγμα σας. Επίσης στα μέσα της εβδομάδας, θα βρεθείτε μπροστά σε μια επιχειρηματική πρόσκληση αμφίβολης προέλευσης ή βάσεων. Μη αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει τροφή για τους καρχαρίες που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην κοινωνία μας. Ακούστε το ένστικτο σας και ακολουθήστε την νόμιμη και πιο μακριά διαδρομή η οποία όμως θα σας ανταμείψει αντί να σας θέσει σε κίνδυνο. Η τύχη πρόκειται να είναι με το μέρος σας σε όλα τα θέματα. Επομένως τα πάντα θα σας πάνε παραπάνω από ευνοικά.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67