Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 26/03 – 01/04 ζώδια

erwtas-vres-agapi-zwdia

ζώδια εβδομάδας

Ζώδια εβδομάδας Κριός

Είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα. Η γη συνεχίζει να κινείται στο διάστημα όπως πάντα. Ωστόσο, τη Δευτέρα, το περιβάλλον μοιάζει διαφορετικό. Οι άνθρωποι φαίνονται πιο ευτυχισμένοι.

Τα κτίρια είναι μεγαλύτερα και πιο όμορφα. Ο άνεμος δίνει στα σύννεφα καταπληκτικά σχήματα. Στα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα στη δουλειά σας μπορεί να είναι λίγο βαρετά, αλλά τουλάχιστον έχετε την καθαρή ομορφιά του εξωτερικού κόσμου να σας αποσπά την προσοχή. Και οι ερωτικοί αντιπερισπασμοί; Το Σάββατο αυξήστε τη γοητεία σας. Μπορεί να πετύχετε αυτό ακριβώς που θέλετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Την επόμενη φορά που τα Ηνωμένα Έθνη θα χρειαστούν ειρηνευτική δύναμη, ίσως πρέπει να εξετάσετε την πιθανότητα να κάνετε αίτηση. Έχετε τις δεξιότητες ενός έμπειρου διπλωμάτη. Το χαμόγελό σας έχει τη δυνατότητα να κάνει σχεδόν οποιονδήποτε ευτυχισμένο. Έτσι, όταν βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια περίεργη πάλη εξουσίας στις αρχές της εβδομάδας, πάρτε δρόμο. Μην το αφήσετε να σας επηρεάσει. Αντ’ αυτού εστιάστε στα πράγματα που έχουν σημασία. Θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στην ερωτική σας ζωή την Τετάρτη και ο ενθουσιασμός που θα προκύψει από αυτό θα κάνει την υπόλοιπη εβδομάδα στη δουλειά να περάσει σαν νεράκι. Το Σαββατοκύριακο το μόνο που θα είστε σε θέση να σκεφτείτε είναι αυτή η σχέση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια εβδομάδας

Ζώδια Δίδυμοι

Τη Δευτέρα θα αισθάνεστε λίγο σαν ένα από αυτά τα παιχνίδια που μιλούν όταν κάποιος τους τραβήξει το κορδόνι. Θα είστε σε θέση να μιλήσετε σε οποιονδήποτε. Αλλά για κάποιο λόγο θα έχετε πρόβλημα στην επικοινωνία σας με την οικογένειά σας αυτήν την εβδομάδα, ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη. Μέχρι την Παρασκευή, η τρέλα της εβδομάδας (και η ακατάπαυστη φλυαρία!) θα αρχίσει να σας κατακλύζει. Το μόνο που θέλετε πραγματικά είναι ένα ξεχωριστό άτομο για να μοιραστείτε μαζί του τις σκέψεις σας. Κατά προτίμηση σε ένα ρομαντικό γεύμα. Με κεριά. Την Παρασκευή το βράδυ; Είναι πιθανόν. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και ξεκουραστείτε. Το χρειάζεστε.

Ζώδια Καρκίνος

Σας αξίζει καθετί που έχει να προσφέρει ο κόσμος που ζείτε. Και τη Δευτέρα θα αποφασίσετε να δεχτείτε μία από αυτές τις προσφορές. Μπορεί να είναι ένα ακριβό απόκτημα, αλλά αν τελευταία ήσασταν ολιγαρκείς, θεωρήστε το ως την ανταμοιβή σας. Η υπόλοιπη εβδομάδα θα σας προσφέρει ελαφρώς μικρότερες ανταμοιβές. Θα σας τηλεφωνήσουν καλοί σας φίλοι που είχατε καιρό να μάθετε νέα τους. Κάποιος χαριτωμένος τύπος θα σας ρίχνει ματιές στο σούπερ-μάρκετ. Οι κοινωνικές σας εξορμήσεις θα είναι αυθόρμητες και διασκεδαστικές. Τα πράγματα μπορεί να είναι λιγότερο διασκεδαστικά στο σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά μην αφήσετε την πίεση να επηρεάσει τη διάθεση σας. Χαλαρώστε.

zodia-098

ζώδια εβδομάδας

Ζώδια Λέων

Δεν είστε το είδος του ανθρώπου που πιστεύει ότι είναι το κέντρο του κόσμου, αλλά αυτές τις μέρες αισθάνεστε σαν να περιστρέφονται γύρω σας δεκάδες πλανήτες. Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να είναι κομμάτι της ζωής σας. Κατά περίεργο τρόπο, θα βρεθείτε να γίνεστε ολοένα και πιο εσωστρεφείς αυτή την εβδομάδα – τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, όταν ένα ερωτικό ενδιαφέρον θα σας εμπνεύσει να βγείτε ξανά από το καβούκι σας. Η Κυριακή θα αφορά μόνο εσάς και το καινούργιο αυτό πρόσωπο στη ζωή σας. Εάν αποφασίσετε να κάνετε κάτι μαζί, μην πάτε σινεμά. Κάντε κάτι που θα σας επιτρέψει να συζητήσετε. Μια μεγάλη βόλτα; Ένα πικ-νικ;

Ζώδια Παρθένος

Μερικές φορές η καλύτερη στρατηγική είναι να είστε σαν ένας τοίχος από τούβλα. Αλλά τη Δευτέρα θα θελήσετε να είστε περισσότερο σαν το φυστικοβούτυρο. Ευέλικτοι. Προσαρμοστικοί. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να πετύχετε κάτι αυτή την εβδομάδα. Αποδεικνύεται ότι τα περισσότερα από αυτά που πρέπει να γίνουν, δεν είναι για το δικό σας όφελος αλλά προς όφελος κάποιων φίλων. Αλλά θα έχετε επίσης το χρόνο να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Το πιο κορυφαίο από όλα; Το να αποπλανήσετε τον ξέρετε εσείς ποιον. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ίσως είναι καιρός να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Κάντε κάτι εντυπωσιακό. Κάτι μεγάλο.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια εβδομάδας

Ζώδια Ζυγός

Θυμάστε όταν ήσασταν παιδιά; Θυμάστε την κατασκήνωση το καλοκαίρι; Κάπως έτσι θα είναι η Δευτέρα για εσάς. Θα υπάρχει ένας αρχηγός (εσείς) και θα υπάρχουν κι ένα σωρό άνθρωποι που θα κάνουν ακριβώς αυτό που κάνετε (όλοι οι άλλοι). Μπορεί να περιλαμβάνονται και μερικά παιχνίδια σε όλο αυτό το σκηνικό. Το πρώτο μισό της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό αλλά με έναν χαλαρό τρόπο. Αλλά κατά την Παρασκευή να περιμένετε ότι η καρδιά σας θα αρχίσει να χτυπάει δυνατά, όταν θα γίνετε αποδέκτης κάποιου σοβαρού φλερτ. Τα μάτια σας θα λάμψουν. Θα αρχίσετε να χαμογελάτε χωρίς λόγο. Αχ, ο έρωτας. Να περιμένετε ότι τα πράγματα θα σοβαρέψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα – ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ζώδια Σκορπιός

Το αφεντικό σας; Αποφύγετέ τον πάση θυσία. Ένα ξέσπασμα που θα συμβεί τη Δευτέρα το πρωί δεν έχει καμία σχέση με εσάς, αλλά αν είστε έξυπνοι δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει στην παγίδα. Εάν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να μείνετε εκτός του περιβάλλοντος εργασίας σας για λίγες μέρες και να περάσετε τα μέσα της εβδομάδας αποκλειστικά με φίλους, μπορεί να είναι καλύτερα για εσάς. (Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, διατηρήστε τη λογική σας περνώντας το χρόνο με τους φίλους σας το βράδυ.) Η απόλαυση του να φοράτε τη φόρμα σας, να παίρνετε τον υπνάκο σας όποτε θέλετε και να κάνετε αφρόλουτρα στη μπανιέρα είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να αποφασίσετε να μείνετε σπίτι όλο το Σαββατοκύριακο. Αυτό θα σας δώσει όλο το χρόνο που χρειάζεστε για να σκεφτείτε και να αναζωογονηθείτε. Τυχεροί!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις

 

ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια εβδομάδας

Ζώδια Τοξότης

Κάποια καλή τύχη που σχετίζεται με ταξίδια έρχεται προς το μέρος σας. Αν μπείτε σε αεροπλάνο τη Δευτέρα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναβαθμιστείτε στην πρώτη θέση. Εάν χρειάζεστε ταξί, θα σας περιμένει κάποιο τη στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στο πεζοδρόμιο. Δεν υπάρχει εξήγηση για όλα αυτά. Τα πράγματα πηγαίνουν ακριβώς όπως τα θέλετε. Για να διασφαλίσετε ότι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν έτσι, αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με οποιεσδήποτε μορφές εξουσίας στα μέσα της εβδομάδας και περάστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με φίλους την Παρασκευή. Κάποιος πρόκειται να πει ένα αστείο που θα σας κάνει να γελάτε ανεξέλεγκτα. Όταν θα σας το υπενθυμίσουν την Κυριακή, θα χαμογελάσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Προσοχή στα κοστούμια, τα ηχητικά εφέ και τα πυροτεχνήματα. Αν περάσετε μια εβδομάδα κοιτάζοντας κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, θα κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις. Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να μάθετε ότι κάποιος συνάδερφός σας δεν υπήρξε απόλυτα ειλικρινής μαζί σας και αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ο λίγος χρόνος που θα αφιερώσετε ψάχνοντας για έναν παλιό σας φίλο, θα σας φέρει ξανά σε επαφή μαζί του. Δεδομένου ότι αισθάνεστε προσγειωμένοι και χαλαροί, η Παρασκευή θα ήταν μια καλή στιγμή για να θέσετε νέους στόχους και να αρχίσετε να βάζετε τις βάσεις για να τους επιτύχετε. Το Σάββατο μπορεί να δεσμευτείτε να κάνετε μια χάρη σε κάποιον, αλλά η Κυριακή είναι όλη αφιερωμένη σε εσάς.

zwdia-fotia

ζώδια εβδομάδας

Ζώδια Υδροχόος

Σας αρέσει η ιδέα του να είστε ερωτευμένοι, αλλά όταν πρόκειται για πραγματικές σχέσεις, μερικές φορές ξεχνάτε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Μπορεί να μην είστε καθόλου κοντά στην πιθανότητα να ερωτευτείτε τώρα. Ή μπορεί να έχετε ερωτευτεί τρελά κάποιον/α. Σε κάθε περίπτωση, κάτι στην αρχή της εβδομάδας θα σας υπενθυμίσει ότι ο έρωτας βασίζεται στον συμβιβασμό και στην ευαισθησία όπως και οτιδήποτε άλλο. Επίσης, πόση σημασία έχει να είστε όσο το δυνατόν πιο προσγειωμένοι. Αναζητήστε έμπνευση από τους φίλους σας που είναι ερωτευμένοι αυτή την περίοδο. Πάρτε μερικές συμβουλές από αυτούς το Σαββατοκύριακο σχετικά με το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Όταν το ρεύμα είναι πραγματικά ισχυρό, είναι δύσκολο να κολυμπήσετε κόντρα σε αυτό, αλλά αν μπορέσετε να απαλύνετε την κατάσταση στην δουλειά σας, οι άλλοι θα σας είναι ευγνώμονες. Διαφορετικά, ίσως απλά να θέλετε να βγείτε εντελώς από το ρεύμα. Αφήστε τους άλλους να το παλέψουν. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια πιθανή σχέση στον ορίζοντα και δεν θέλετε να αποσυντονιστείτε αυτή την εβδομάδα από τις υστερίες των άλλων. Το μεγαλύτερο σας στοίχημα την Τετάρτη και την Πέμπτη, στο μέτωπο του έρωτα, είναι να κάνετε το επόμενο βήμα. Αφεθείτε. Να είστε δεκτικοί σε ρομαντικές ματιές και γλυκανάλατες ολονύκτιες συζητήσεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να ξεκινήσετε να βρίσκετε τις ισορροπίες σας και να καταλάβετε τι σημαίνουν όλα αυτά.

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-098