Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ερωτικές 17-23/12

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Κριός .

Η Δευτέρα θα κυλήσει με υπερβολικά αργούς ρυθμούς, καθώς το καθετί θα παίρνει πολύ χρόνο για να γίνει. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί, επειδή μέχρι τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα θα επιταχυνθούν και θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να βρείτε ανταπόκριση στο φλερτ που θα κάνετε.

Επικοινωνήστε με την οικογένεια σας αργότερα μέσα στην εβδομάδα – ίσως αυτή τη φορά χρειάζεστε κάτι περισσότερο από χαρτζιλίκι και μια αγκαλιά. Το Σαββατοκύριακο θα ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας και αν μπορέσετε να βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε με μικρά παιδιά, θα εμπνευστείτε πολύ.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Η Δευτέρα είναι μια εξαιρετική μέρα για να συναντηθείτε με κάποιον/α χαριτωμένο/η για ένα ραντεβού, καθώς είστε σε θέση να έρθετε σε στενή επαφή με άλλους ανθρώπους και να τους παρουσιάσετε την καλύτερη πλευρά σας.

Μπορεί να φανείτε λίγο απερίσκεπτοι αυτή την εβδομάδα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο – αν και συνήθως έχετε ένα. Καθώς η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της οι όμορφες στιγμές επανέρχονται και θα διασκεδάσετε με τους κοντινούς σας ανθρώπους, ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσετε να κάνετε.

Δοκιμάστε να βγείτε έξω για ένα καλό γεύμα. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να σας παρεξηγήσει την Κυριακή, οπότε να είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

zodia-zwdia-9988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Δίδυμοι

Ξεκινήστε την εβδομάδα επιλέγοντας κάτι (ή κάποιον) για να εστιάσετε και στη συνέχεια μην το αφήσετε από τα μάτια σας. Από παντού θα προσπαθούν να σας αποσπάσουν την προσοχή αλλά αν καταφέρετε να διατηρήσετε τη συγκέντρωσή σας μία μέρα, θα είστε εντάξει για όλη την εβδομάδα. Η Τρίτη και η Τετάρτη θα είναι υπέροχες μέρες, και ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός ακόμη και αν προέρχεται από υπερβολική δόση καφεΐνης. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα εξοικονομήστε χρήματα, γιατί θα τα χρειαστείτε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Τον περισσότερο χρόνο το Σαββατοκύριακο θα τον περάσετε με μεγάλες, υπέροχες συζητήσεις με σπουδαίους ανθρώπους, αλλά θα θέλετε και να ξοδέψετε χρήματα για κάτι απολαυστικό έστω μια φορά.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Τη Δευτέρα θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής τουλάχιστον ενός/μίας κούκλου/κούκλας και σχεδόν κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα σας θα τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Κάντε μια κίνηση στα μέσα της εβδομάδας και δείξτε στους φίλους σας ότι δεν σας γνωρίζουν τόσο καλά όσο νόμιζαν. Θα είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι την Πέμπτη και την Παρασκευή και θα τα πηγαίνετε πολύ καλά με τους συγκατοίκους σας- γι ‘αυτό πείτε τους τι έχετε στο μυαλό σας τον τελευταίο καιρό. Αναβαθμίστε το Σαββατοκύριακο βρίσκοντας στον εαυτό σας μια καλύτερη δουλειά, μια καλύτερη γκαρνταρόμπα ή ίσως ένα καλύτερο φλερτ.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Στις αρχές της εβδομάδας θα είστε τολμηροί και πεισματάρηδες καθώς όλα αποκαλύπτονται και ίσως τρελάνουν το σωστό άτομο εάν το προγραμματίσετε σωστά. Φροντίστε να κάνετε παρέα με τους κοντινούς σας ανθρώπους την Τρίτη και την Τετάρτη – η ενέργειά τους θα σας δώσει δύναμη ακόμη και αν αισθάνεστε εντελώς καταβεβλημένοι. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα αναδεικνύεται η ήσυχη πλευρά του χαρακτήρα σας και το ίδιο άτομο που τρελάνατε στην αρχή της εβδομάδας αισθάνεται πλέον ασφαλής να σας πλησιάσει. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι απίστευτα σέξι καθ ‘όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οπότε βγείτε εκεί έξω και εκμεταλλευτείτε την.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Κάντε ένα ταξίδι ή έστω σχεδιάστε ένα ταξίδι, τη Δευτέρα. Είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείτε πώς θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να συμβεί κάτι παράξενο στη δουλειά σας αλλά θα είναι κάτι σύντομο, οπότε μην πανικοβληθείτε. Οι φίλοι σας, ειδικά οι φίλες σας, θα είναι υποστηρικτικοί και θα σας βοηθήσουν να δείτε ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για κάτι μικρό και ασήμαντο. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πιθανότατα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τουλάχιστον ένα αντιπαθητικό άτομο που πιστεύει ότι είναι καλύτερος/η από εσάς. Μη μασάτε.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ζυγός

Το στυλ σας είναι τέλεια εναρμονισμένο με το περιβάλλον γύρω σας – τόσο πολύ ώστε σύντομα πολλοί θα σας ακολουθούν σαν κουτάβια. Πάρτε το χαλαρά στα μέσα της εβδομάδας και βρεθείτε με λίγους φίλους από κοντά για να μοιραστείτε μαζί τους μερικές ήσυχες στιγμές. Θα νιώσετε πόσο σας αγαπούν. Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους μέχρι να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε έναν πραγματικά ανόητο πόλεμο επικράτησης ανάμεσα σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά-καλά. Το Σάββατο και η Κυριακή σχετίζονται με κόμματα και ακτιβισμό, και δε θα χορταίνετε να ακούτε για αυτά.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Τη Δευτέρα αν κάποιος σας νικήσει στη διεκδίκηση αυτού/αυτής του/της χαριτωμένου/ης τύπου/κοπέλας μην απελπιστείτε – θα έρθει σύντομα και η σειρά σας. Εξάλλου, πόσο συχνά σας κερδίζουν; Στα μέσα της εβδομάδας, εξετάστε προσεκτικά κάθε πρόταση που λαμβάνετε, ανεξάρτητα από το πόσο χαριτωμένος/η είναι αυτός/αυτή που την κάνει. Κάπου υπάρχει μια παγίδα. Μια συζήτηση την Πέμπτη ή την Παρασκευή (ίσως κατά τη διάρκεια κάποιου ραντεβού;) θα γίνει βαθύτερη και βαθύτερη μέχρι να συνειδητοποιήσετε ξαφνικά ότι έχετε περάσει τα όρια της οικειότητας και θα σας αρέσει. Προσπαθήστε να αποτρέψετε τον εαυτό σας από χορούς και τραγούδια αυτό το Σαββατοκύριακο αλλιώς μπορεί να σας ξεφύγει κάτι εξίσου σημαντικό.

tarw-wroskopio-4

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Στις αρχές της εβδομάδας μπορείτε να καταλάβετε σχεδόν τα πάντα, οπότε αν υπάρχει στον ορίζοντα κάποιος/α κούκλος/α που μέχρι τώρα ήταν αίνιγμα για εσάς, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά μαζί του/της. Να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν στα μέσα της εβδομάδας, ακόμα κι αν φαίνονται εντελώς ακίνδυνοι. Ένας από αυτούς θέλει πολύ περισσότερα από όσα ζητά. Οι συγκάτοικοί σας θα σας ζητήσουν να είστε πιο ευέλικτοι την Πέμπτη και αν το καταφέρετε θα γίνετε ήρωες για λίγο. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είστε παντού τυχεροί και αν καταφέρετε να αγνοήσετε τις αμφιβολίες σας και να πάρετε ένα ρίσκο, θα αποδώσει τα μέγιστα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Τη Δευτέρα γίνεστε μεγάλος στόχος – αλλά μην πανικοβληθείτε, ο μόνος που σας έχει στο μυαλό του είναι ο θεός Έρωτας και δεν θα αστοχήσει. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μερικά ηλίθια άτομα, αλλά θα ξέρετε ότι κάνετε το σωστό ακόμη και αν πάνε να σας τρελάνουν. Η έμπνευση σας χτυπά την Πέμπτη ή την Παρασκευή και αν την ακολουθήσετε θα εμβαθύνετε σε κάτι πολύ καλό. Το Σαββατοκύριακο βρίσκετε κάτι που είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά θα το καταλάβετε σύντομα.

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Υδροχόος

Η Δευτέρα θα σας φαίνεται βαρετή αν τη δείτε με τον λάθος τρόπο, αλλά θα είναι δύσκολο να βρείτε την κατάλληλη οπτική για να το δείτε σωστά μέχρι αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Η δημιουργικότητά σας θα είναι ολοφάνερη μέχρι τα μέσα της εβδομάδας και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον από τα κατάλληλα άτομα. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, τακτοποιήστε τις δουλειές σας στο σπίτι και τα οικιακά σας καθήκοντα αλλιώς μετά θα είναι δυο φορές πιο δύσκολο να τελειώσετε. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μερικά αγύριστα μυαλά αλλά ίσως καταφέρετε να τους κάνετε να μείνουν ευχαριστημένοι ακόμα κι αν τα πράγματα πάνε όπως τα θέλετε εσείς.

300x300a

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσετε ενθουσιασμό με ένα ποίημα ή με ένα αυθόρμητο σχόλιο που θα οδηγήσει το κατάλληλο άτομο στα πρόθυρα της έκστασης. Μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία κρατήστε χαμηλούς τόνους αλλιώς μπορεί να προσελκύσετε την προσοχή κάποιου που δεν θα μπορείτε να ξεφορτωθείτε με τίποτα. Βρεθείτε με αυτόν/αυτή τον/την κούκλο/α την Πέμπτη ή την Παρασκευή και θα πέσετε ακόμα πιο βαθιά σε κάτι καλό. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κάνετε κάτι σχετικά με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Ακόμη και αν ο καλύτερος φίλος σας τα χάνει, εσείς θα πρέπει να κοιτάξετε τη δουλειά σας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου – αλλά αν είναι απαραίτητο μπορείτε να σώσετε την κατάσταση αργότερα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66