Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/01 – Δείτε καθαρά ό,τι δεν είχατε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/01 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/01 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, έχετε το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον! Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα μπορείτε να κοιτάξετε το μακρινό μέλλον και να δείτε τις δυνατότητες που υπάρχουν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Στη συνέχεια, εκτιμήστε τη διαδρομή σας για να καταλάβετε πώς μπορείτε να φτάσετε σ’ αυτόν τον υπέροχο προορισμό. Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας κάνει εξάγωνο με τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας περισσότεροι από ένας φίλοι. Κάποιος/α που σας αρέσει πολύ μπορεί να σας επισκεφτεί στο χώρο εργασίας σας. Θα συναντήσετε φίλους και θα περάσετε υπέροχα. Σήμερα, δημιουργείτε θετικές συνδέσεις.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, σχεδιάζετε τα πλάνα σας. Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Έχετε την ικανότητα να οραματίζεστε ένα υπέροχο μέλλον. Ο Ποσειδώνας διεγείρει τη φαντασία σας, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε πού θέλετε να είστε σε ένα χρόνο – ή αρκετά χρόνια αργότερα – από τώρα. Είστε ο αρχιτέκτονας της ζωής σας και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να καταρτίσετε τα σχέδιά σας.

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στην κορυφή του διαγράμματός σας κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Η γοητεία σας είναι μεγάλη σήμερα. Μπορείτε να βγείτε έξω και να συναντήσετε ένα ελκυστικό κι ενδιαφέρων άτομο σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μέσω μιας εφαρμογής ραντεβού. Σήμερα επίσης, μπορείτε να βάλετε μια καινούργια φωτογραφία σας στο προφίλ γνωριμιών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/01 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, βάζετε κάποιους στόχους. Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι καλό να διοχετεύετε την ενέργειά σας σε κινήσεις που αφορούν το μέλλον σας. Υπάρχει ένας κόσμος γεμάτο πιθανότητες εκεί έξω. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε καθαρά ό,τι δεν είχατε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βάλετε κάποιους στόχους.

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της πνευματικότητάς σας κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ανανεώσετε το χώρο σας σύμφωνα με το feng shui. Δώστε προσοχή στα πνευματικά αντικείμενα που έχετε σπίτι σας. Ανανεώστε την ενέργεια του χώρου σας και καλωσορίστε τις ευκαιρίες για ευημερία, σύνδεση και καλή υγεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, έχετε δυνατότητες να συνεχίσετε. Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, η φαντασία σας είναι δημιουργική. Μπορείτε να κοιτάξετε το μέλλον και να δείτε τις πιθανότητες. Θα δείτε διάφορα κομμάτια να ενώνονται, για να σας βοηθήσουν να χτίσετε τη ζωή που θέλετε! Όπως μια πιο επιτυχημένη καριέρα, ισχυρότερες οικογενειακές σχέσεις και μια υπέροχη κοινότητα που ενώνεται για να σας βοηθήσει. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε όνειρα!

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο των πόρων σας κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Σήμερα, έχετε πρόσβαση στους πόρους σας – από τη λήψη δανείου με καλό επιτόκιο, μέχρι να ζητήσετε από κάποιον να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα γραφειοκρατικά σας προβλήματα. Αν ζητήσετε βοήθεια θα εμφανιστεί κάποιος, για να βοηθήσει.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/01 ζώδια λέων

Σκιαγραφείτε έναν σαφή οδικό χάρτη για το μέλλον σας, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, η διαίσθησή σας είναι πιο δυνατή από το συνηθισμένο. Ίσως έχετε την αίσθηση ότι πρέπει να ηρεμήσετε για λίγο και να σκεφτείτε το μέλλον σας.

Υπάρχουν πολλοί πιθανοί δρόμοι μπροστά. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να φτιάξετε τον δικό σας προσωπικό οδικό χάρτη. Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων σας κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Με το ταίρι σας θα τα πάτε πολύ καλά τώρα. Είστε έτοιμοι να μεταφέρετε αυτή τη σχέση, στο επόμενο επίπεδο. Για κάποιους, αυτό μπορεί να σημαίνει δέσμευση. Και αν είστε ήδη παντρεμένοι, ίσως είναι καιρός να ανανεώσετε τους όρκους σας.

Διαβαστε επισης : Πρωτοχρονιά 2023 – Προβλέψεις Αγάπης .

taro-zodia-76

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, λύνετε ένα σημαντικό παζλ. Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να κάνετε σχέδια για να αναβαθμίσετε τη ζωή σας. Είναι κάτι που σκεφτόσασταν εδώ και αρκετό καιρό και τώρα τα κομμάτια ενώνονται. Αυτό είναι ένα παζλ που μπορείτε να λύσετε.

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας σας, κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι πραγματικά διασκεδαστικό που θα κάνει παράλληλα καλό στην υγεία σας. Μπορεί να κάνετε γιόγκα με φίλους ή να πάτε για σκι. Ίσως ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής μαζί. Σήμερα, θα ετοιμάζετε γεύματα στην κουζίνα σας καθώς γελάτε και μοιράζεστε υλικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia