Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01-07/04 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01-07/04 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01-07/04 Ζώδια Κριός .

Θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα -όχι ιδιαίτερα σοβαρά- με ένα πρόσωπο εξουσίας στις αρχές της εβδομάδας, αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε αυτό το γεγονός να σας ρίξει ψυχολογικά, γιατί τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό πολύ γρήγορα.

Θα χρειαστεί να δείξετε τον δρόμο στα μέσα της εβδομάδας, γιατί οι δικοί σας άνθρωποι θα δυσκολευτούν να αποφασίσουν ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα. Μείνετε στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, βοηθώντας τους ανθρώπους σας να κάνουν τα δικά τους πράγματα. Την Κυριακή βρείτε χρόνο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Αισθάνεστε καλά για το ποιος είστε και σε τι πιστεύετε αυτή την εβδομάδα, και θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε καλά σχεδόν με οποιονδήποτε. Όσο περισσότερα κοινά έχετε τόσο το καλύτερο, φυσικά, αλλά δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη νιώθετε ότι θέλετε να παίξετε εκ του ασφαλούς, αλλά οι περισσότεροι φίλοι σας μάλλον θα πιέζουν για κάτι πιο ριζοσπαστικό. Προσπαθήστε να τους καθυστερήσετε μέχρι το Σαββατοκύριακο, όταν όλοι θα καταλαβαίνετε λίγο καλύτερα ο ένας τον άλλον και θα είστε σε θέση να καταλήξετε σε έναν συμβιβασμό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01-07/04 Ζώδια Δίδυμοι

Χαλαρώστε στην αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς κάποιος σας κρατάει πίσω. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να μάθετε προκειμένου να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη. Κάτι που θα σας πει κάποιος την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη πάνω σε ένα ζήτημα, που νομίζατε ότι είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό. Να είστε όσο πιο ξεκάθαροι μπορείτε με αυτόν/αυτήν τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα αυτό το Σαββατοκύριακο, αν και μπορεί να νιώθετε ότι κινείστε σε άλλο μήκος κύματος. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Επιστρατεύστε όλη σας την υπομονή στην δουλειά σας στις αρχές αυτής της εβδομάδας, γιατί κάποιος θα προσπαθήσει να σας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν θα είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά ίσως θα ήταν πιο εύκολο να ζητήσετε άδεια για μερικές μέρες. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να προκύψουν κάποια ζητήματα οικονομικής φύσεως, αλλά όχι κάτι που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, οπότε προσπαθήστε να μην φρικάρετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είστε πάρα πολύ ευδιάθετοι και σε επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους και θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση με κάποιον/α πολύ ενδιαφέροντα/ενδιαφέρουσα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Προσπαθήστε να προσεγγίσετε κάποιον που σας χρειάζεται πραγματικά στις αρχές της εβδομάδας. Μπορεί να το κάνετε μέσω της δουλειάς σας ή κάποιας εθελοντικής δράσης, αλλά είναι πολύ πιθανό να είναι γνωστός κάποιου φίλου σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είστε γεμάτοι απαντήσεις, ακόμη και σε ερωτήσεις που κανείς δεν έχει σκεφτεί να κάνει ακόμη. Θα είστε σε θέση να πείσετε τους ανθρώπους ότι ο δικός σας τρόπος είναι ο καλύτερος. Όλο το Σαββατοκύριακο θα αναβλύζει μέσα σας άφθονη δημιουργική ενέργεια και θα περάσετε υπέροχα φτιάχνοντας κάτι με τα χέρια σας, είτε πρόκειται για έναν πίνακα ζωγραφικής ή για ένα νόστιμο δείπνο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Αισθάνεστε απόλυτα προσγειωμένοι και έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα βήματα για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Αυτό μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο εισιτήρια για την συναυλία του αγαπημένου σας συγκροτήματος ή ένα καυτό ραντεβού, αλλά θα έρθετε πολύ πιο κοντά στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Την Τετάρτη, μπορεί να καταληφθείτε από νέα έμπνευση που μπορεί να σας κάνει να αναδιοργανώσετε πλήρως το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας σταματήσει. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αφήσετε κάποιον άλλον να σας δείξει το δρόμο αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί αλλιώς θα δυσκολευτείτε αρκετά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia shmera

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01-07/04 Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να αισθάνεστε αρκετά περίεργα τις πρώτες δύο ημέρες αυτής της εβδομάδας, σαν να κινείστε σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά αυτή η κατάσταση θα περάσει αρκετά γρήγορα και χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για εσάς. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη, καθώς γεμίζετε με τόση θετική ενέργεια ώστε δεν σας ρίχνει τίποτα ψυχολογικά. Το Σαββατοκύριακο θα απαιτήσει μεγάλη ευελιξία από μέρους σας, αλλά αυτό είναι λίγο πολύ η ειδικότητά σας, οπότε στο τέλος θα τα καταφέρετε μια χαρά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Μπορεί να βρεθείτε σε αντιπαράθεση με έναν φίλο ή συγκάτοικο στις αρχές της εβδομάδας, εξαιτίας των διαφορετικών ιδεών σας για το πώς να προχωρήσετε. Μπορεί να μην βγείτε νικητές, αλλά φροντίστε να μην υποχωρήσετε αμέσως. Αργότερα, θα χρειαστείτε λίγο χώρο για να κινηθείτε, καθώς αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε διακόσμηση στο σπίτι σας ή να κάνετε κάτι διαφορετικό, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας. Αν μπορείτε μείνετε μακριά από συγκρούσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα είστε εσείς ο αδύναμος κρίκος. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-tarw-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας παλεύετε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα, καθώς το ρίξατε έξω τον τελευταίο καιρό. Αν βάλετε ένα πρόγραμμα δεν θα δυσκολευτείτε να τα καταφέρετε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμπεριφέρεστε με τσιγκουνιά, ειδικά απέναντι στο ταίρι σας. Μέχρι την Τετάρτη, θα είστε τόσο συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους γύρω σας, που σχεδόν θα είναι τρομακτικό. Μετά από μερικές μέρες, όμως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειαστεί να αποσυρθείτε και να σκεφτείτε κάποια πράγματα μόνοι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι ιδανικές μέρες για εσάς. Θα νιώσετε ότι όλα όσα προσπαθούσατε να κάνετε τους τελευταίους μήνες βγάζουν επιτέλους κάποιο νόημα. Στα μέσα της εβδομάδας αισθάνεστε επιτακτικά την ανάγκη να κάνετε μερικές αλλαγές στη ρουτίνα σας, αλλά προσπαθήστε να μην τρελαθείτε (όσο δελεαστικό κι αν είναι αυτό). Το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο με νέες επαφές και γνωριμίες, και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δημιουργήσετε μια καινούργια σχέση με ένα συναρπαστικό άτομο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-taro-astra

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01-07/04  Ζώδια Υδροχόος

Παρόλο που η ζωή θα είναι κάπως δύσκολη για εσάς στις αρχές αυτής της εβδομάδας, προσπαθήστε να μην αγχωθείτε και να πάρετε τα πράγματα χαλαρά. Δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά μέχρι την Τετάρτη, οπότε τα πράγματα θα φτιάξουν ξαφνικά για εσάς. Όλοι γύρω σας θα σας ακούνε προσεκτικά και πιθανότατα θα παίρνουν τα λόγια σας στα σοβαρά. Αφιερώστε χρόνο για εθελοντισμό ή απλά για να κάνετε μια καλή πράξη αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ενισχύσετε το κάρμα σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Οι κοντινοί σας άνθρωποι κινούνται προς την λάθος κατεύθυνση στις αρχές της εβδομάδας, αν και μπορεί να είστε ο μόνος που αναγνωρίζει τον κίνδυνο. Προσπαθήστε να τους πείσετε με λογικά επιχειρήματα και όχι με φωνές. Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας θα είναι λίγο πιο ομαλές, αν και μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσετε σε κάτι που χρειάζεται περισσότερο από μερικά λεπτά προσοχής. Το Σαββατοκύριακο θα είναι φανταστικό, γεμάτο με ενέργεια και πολύ γέλιο για εσάς και την παρέα σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα πάρτι ή να πάτε σε ένα πάρτι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098