Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/05 Ο δρόμος σας φωτίζεται με ευκαιρίες

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/05 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/05 ζώδια κριός .

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη επιλογές κι ευκαιρίες. Μικρές ενέργειες μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετικά αποτελέσματα! Την Κυριακή 1 Μαΐου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, στον Οίκο των ονείρων σας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των φιλοδοξιών σας. Σήμερα ο αγωγός προς την πηγή κάθε γνώσης… είναι ανοιχτός. Είναι καιρός να στείλετε τις ευχές σας στο πνευματικό επίπεδο μέσω διαλογισμού. Μόνο όταν δηλώνετε στο Σύμπαν τι θέλετε, θα μπορέσει να σας φέρει ευκαιρίες για επιτυχία – και μαθήματα φυσικά… αφού κάθε δώρο συνοδεύεται από ένα μάθημα.

Την Τρίτη 3 Μαΐου, ο Δίας στους Ιχθύες κάνει επίσης εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Τώρα έρχονται οι απαντήσεις όσων ζητήσατε τις προηγούμενες μέρες. Μια νέα δουλειά είναι πιθανή. Κάποιος μπορεί να σας πλησιάσει με μια επιχειρηματική ιδέα, που ταιριάζει με τα ταλέντα σας… ή θα βρείτε τρόπο για να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας. Αναλάβετε δράση τώρα…για να ζωντανέψετε αυτές τις ευκαιρίες.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζετε… και σας αναγνωρίζουν γι’ αυτό που είστε. Την Κυριακή 1 Μαΐου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της φιλίας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην κορυφή του χάρτη σας. Σήμερα, ελκύετε τους ανθρώπους σαν μαγνήτης. Μπορείτε να δημιουργήσετε φιλίες, επαγγελματικές σχέσεις ή ακόμα και ρομαντισμό. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την ενέργεια, κοινωνικοποιηθείτε ή κάντε δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο..

Την Τρίτη 3 Μαΐου, ο Δίας στους Ιχθύες κάνει επίσης εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Μπορεί να θέλατε να εξερευνήσετε πώς λειτουργεί ο εγκέφαλός σας. Οι πληροφορίες που προηγουμένως ήταν συντριπτικές, τώρα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και να βγάζουν νόημα. Σε ό,τι χρειάζεται πνευματική εστίαση, δείχνετε πρόοδο. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να προωθήσετε την επιχείρησή σας ή να αναθεωρήσετε τις επενδύσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/05 ζώδια δίδυμοι

Υπάρχουν αρκετά πλεονεκτήματα που θα ανακαλύψετε… αν ψάξετε, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 1 Μαΐου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των πόρων σας. Μπορεί να ωφεληθείτε επιπλέον από τη δουλειά σας – λαμβάνοντας εκπτώσεις στην ασφάλιση, εισιτήρια κινηματογράφου ή νομική βοήθεια. Μπορεί να θέλετε να μάθετε τι επενδύσεις προσφέρονται, σε θέματα αποταμίευσης και συνταξιοδότησης. Μια μικρή έρευνα, μπορεί να αποκαλύψει θησαυρούς.

Την Τρίτη 3 Μαΐου, ο Δίας στους Ιχθύες κάνει επίσης εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Η αναγνώριση έρχεται μόνο όταν μιλάτε και ενημερώνετε τους άλλους, για όσα έχετε καταφέρει. Μπορεί να μιλήσετε στην πρωινή συνάντηση του προσωπικού ή να προσθέτετε το όνομά σας σε ένα έργο. Αν ψάχνετε για δουλειά, αυτή είναι μια καλή μέρα για να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας ή να δώσετε συνέντευξη για δουλειά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/05 – DESTE Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Μαΐου

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, ο δρόμος σας φωτίζεται με ευκαιρίες! Την Κυριακή 1 Μαΐου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της πνευματικότητας κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων. Σήμερα, μπορεί να παρακολουθείτε πνευματικές υπηρεσίες με έναν φίλο. Μπορεί να μαζευτείτε με ομοϊδεάτες σας, να διαλογιστείτε στο πάρκο ή να κάνετε τάι τσι. Θα νιώσετε βαθιά συνδεδεμένοι με τον κόσμο γύρω σας.

Την Τρίτη 3 Μαΐου, ο Δίας στους Ιχθύες κάνει επίσης εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Η ενέργεια της επιτυχίας συμβαίνει όταν αναλαμβάνετε δράση. Μπορείτε να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε ό,τι χρειάζεται, για να εγγραφείτε στο σχολείο ή να ανανεώσετε το διαβατήριό σας. Μόλις όμως τελειώσετε με τις εγκόσμιες εργασίες, σκεφτείτε να κάνετε κάτι συναρπαστικό.. όπως να παίξετε τη μουσική σας στους φίλους σας, να δοκιμάσετε να κάνετε σερφ ή να συναντηθείτε με το ταίρι σας για δείπνο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/05 Ερωτική συμφωνία – Αποκαλύψεις μυστικών

μελλοντολόγοςΕβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07/05 ζώδια λέων

Ο καθένας μπορεί να ρίξει τα ζάρια! Όμως αυτή την εβδομάδα, εσείς ξέρετε πώς να παίξετε το παιχνίδι! Την Κυριακή 1 Μαΐου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες στον Οίκο της οικειότητας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μια συνάντηση μπορεί να γίνει πολύ σέξι σήμερα.

Ένα άγγιγμα μπορεί να οδηγήσει στην εξερεύνηση της χώρας των θαυμάτων… του ενός προς τον άλλον. Αν ψάχνετε για ερωτική σχέση, θα γνωρίσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα έχετε εξαιρετική σεξουαλική χημεία. Μπορεί να μην είναι μακροχρόνια η σχέση σας, αλλά σίγουρα θα είναι διασκεδαστική.

Την Τρίτη 3 Μαΐου, ο Δίας στους Ιχθύες κάνει επίσης εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή είναι η ενέργεια της επιτυχίας όταν ξεκινάτε ένα έργο. Ζητήστε αυτό που θέλετε με θάρρος και πεποίθηση. Θα σας παραδοθεί.. σε πιατέλα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να στείλετε μήνυμα σε μια διασημότητα ή έναν influencer. Αλλά μην ρίχνετε τα ζάρια μόνο μία φορά. Δώστε άμεσο μήνυμα σε μια ντουζίνα άτομα- εκατό ή περισσότερα. Ξέρετε πώς να παίξετε αυτό το παιχνίδι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/05 Ερωτική συμφωνία – Αποκαλύψεις μυστικών

dream

ζώδια παρθένος

Πάτε ενάντια στους περιορισμούς της ζωής… και κερδίζετε! Την Κυριακή 1 Μαΐου, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, στον Οίκο των σχέσεων, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της περιπέτειας. Μια ξαφνική έλξη θα προκαλέσει μια απόφαση της στιγμής. Μπορείτε να ακυρώσετε μια συνάντηση… για ένα ραντεβού με ένα ενδιαφέρον άτομο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχετε εμμονή με κάποιον που μόλις γνωρίσατε. Αυτή είναι ξεκάθαρα μια σεξουαλική σύνδεση και όταν συναντηθείτε θα δημιουργηθούν «εκρήξεις».

Την Τρίτη 3 Μαΐου, ο Δίας στους Ιχθύες κάνει επίσης εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Υπάρχει ευκαιρία για μια επαγγελματική συνεργασία, που είναι πραγματικά επωφελής για τους συμβαλλόμενους. Αν ψάχνετε για δουλειά, επικοινωνήστε με πρώην συναδέλφους και δείτε πώς τα πάνε στις νέες τους εταιρείες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988