Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01-07/08 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01-07/08 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01-07/08  Ζώδια Κριός .

Τη Δευτέρα, δεν είστε το είδος του ατόμου που δέχεται το όχι για απάντηση και δεν ντρέπεστε να ζητήσετε βοήθεια αν νιώσετε ότι τη χρειάζεστε. Αλλά μερικοί άνθρωποι γύρω σας δεν είναι δεκτικοί στην φυσική σας ικανότητα να θέλετε να περάσει το δικό σας και ίσως χρειαστεί να ζητήσετε μερικές συγγνώμες επειδή πληγώσατε τον εγωισμό τους την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Είστε πολύ καλοί σε ό,τι αναλαμβάνετε, συνεπώς θα μπορέσετε να καταλάβετε πώς να τους κάνετε όλους χαρούμενους, ειδικά την Παρασκευή. Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι πώς αυτές σας οι ικανότητες θα σας βοηθήσουν να βγείτε ραντεβού με αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α. Μην αγχώνεστε. Είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτή την Κυριακή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα αφορά εσάς. Για πολύ καιρό μπαίνετε στη θέση των άλλων και προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία, αλλά την Τρίτη θα τα βλέπετε όλα με τα δικά σας, πανέμορφα μάτια.

Αλήθεια, πώς και κανείς δεν έχει προσέξει τα μάτια σας τόσο καιρό; Αυτή είναι η ερώτηση που τριβελίζει το μυαλό σας την Τετάρτη.

Εάν νιώθετε κάπως άτυχοι στον έρωτα αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ζητήστε συμβουλές από έναν καλό φίλο. Έχετε κι εσείς ανάγκη από λίγη ενθάρρυνση. Και σας αξίζει να ακούσετε πόσο υπέροχοι είστε, ειδικά το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01-07/08 Ζώδια Δίδυμοι

Η ζωή είναι σαν τούρτα, ειδικά τη Δευτέρα και την Τρίτη. Η γαρνιτούρα φαίνεται υπέροχη, αλλά μόνο από αυτήν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γεύση έχει το κέικ μέσα ή αν έχει γέμιση με φρούτα ή αν είναι τούρτα-παγωτό. Με άλλα λόγια, συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια που δεν τα γνωρίζετε καν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, περνάτε μερικές ήσυχες στιγμές όπου κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτά τα όνειρα την Παρασκευή. Κάντε μερικές μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και δεν θα πιστεύετε τα πράγματα που θα έρθουν από εδώ και πέρα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Τη Δευτέρα, θέλετε να μπείτε στην μπανιέρα με ένα βιβλίο, ακούγοντας χαλαρωτική μουσική και να μην βγείτε ποτέ έξω. Πάρτε την δουλειά και πείτε ότι αρρωστήσατε ή αν δεν μπορείτε βρείτε μια δικαιολογία και φύγετε νωρίς. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Πώς θα δημιουργήσετε ποτέ μια καλή σχέση με κάποιον εάν είστε πάντα εξαντλημένοι; Αποθηκεύστε λίγη ενέργεια στις αρχές της εβδομάδας και την Πέμπτη θα είστε έτοιμοι να μεγαλουργήσετε στον ερωτικό τομέα. Θα λάμπετε μέχρι το Σάββατο, που μπορεί τελικά να είναι η μαγική μέρα, που θα γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Τη Δευτέρα, ξέρετε τι θέλετε και είστε καλοί στο να το αποκτήσετε. Είναι γνωστό ότι είστε καλοί και τρυφεροί. Αν μπορούσατε απλώς να βρείτε κάποιον/α, θα ήσασταν ο/η τέλειος/α σύντροφος. Όπως έχουν τα πράγματα, έχετε κολλήσει προσπαθώντας να αναζωπυρώσετε μια παλιά σας σχέση την Τετάρτη. Αλλά αυτό που πέρασε είναι πια παρελθόν. Αποδεχτείτε το! Αφήστε το παρελθόν στη λήθη και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία. Η τέχνη και η δημιουργικότητα φιγουράρουν έντονα στην ζωή σας την Παρασκευή και το Σάββατο, και την Κυριακή θα συναντήσετε κάποιον/α, που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Επιτέλους! Μια υπέροχη, διασκεδαστική μέρα γεμάτη χάδια και φιλιά. Θέλατε ρομαντισμό τη Δευτέρα, και τον έχετε. Την Τετάρτη, κάποιες μικρές, πεζές ανησυχίες θα αποσπάσουν την προσοχή σας από αυτή την καινούργια ερωτική κατάσταση. Σωροί από ρούχα πεταμένα εδώ κι εκεί, απλήρωτοι λογαριασμοί, τηλεφωνήματα από έναν συνάδερφο που χρειάζεται την βοήθειά σας και ένας βουλωμένος νεροχύτης χρειάζονται την άμεση παρέμβασή σας. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Μην αγχώνεστε και όλα θα καταφέρουν να εξομαλυνθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η Κυριακή πρόκειται να είναι μια από εκείνες τις μέρες που όλα (το μέλλον σας, ιδιαίτερα) φαίνονται ξαφνικά ξεκάθαρα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01-07/08 Ζώδια Ζυγός

Τη Δευτέρα, μια παλιά φωτογραφία, κρυμμένη κάπου στο σπίτι σας θα σας θυμίσει ένα περασμένο ειδύλλιο, που δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε ακόμη και θα νιώσετε τσιμπιές συναισθηματισμού. Ή ένα τσίμπημα λύπης. Ή ένα τσίμπημα από κάτι (πιθανώς απλώς δυσπεψία) είναι δύσκολο να καταλάβετε τι σας συμβαίνει. Ούτως ή άλλως, αυτό το συναί9θσημα θα έχει περάσει μέχρι την Τετάρτη, όταν ένας ολοκαίνουργιος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα. Θα φέρει τα πάνω-κάτω στο υπόλοιπο της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο σας, αλλά δεν θα σας πειράξει καθόλου. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Έχετε καλή διάθεση τη Δευτέρα και τα πάτε καλά με τους άλλους. Τα πάτε μια χαρά στη δουλειά, αλλά αναρωτιέστε γιατί δεν τα πάτε το ίδιο καλά και στον αισθηματικό τομέα; Μήπως απλά είστε ανυπόμονοι; Τις επόμενες δύο μέρες είστε χωμένοι μέχρι το λαιμό σε πεζά καθήκοντα και οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά στη συνέχεια, την Παρασκευή, κάποιος/α θα μπει στον κόσμο σας και θα κάνει την καρδιά σας να χάσει χτύπους. Μήπως είναι ο/η ένας/μία; Ποιος ξέρει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να περάσετε το Σαββατοκύριακο γνωρίζοντάς τον/την καλύτερα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Την Δευτέρα, είστε μοναδικοί στο είδος σας. Σφύζετε από πρωτότυπες ιδέες. Κανείς δεν μπορεί να σας συναγωνιστεί. Όχι μόνο έχετε βρει την τέλεια ισορροπία στην ζωή σας αλλά ξέρετε τι θέλετε και μπορείτε να γοητεύσετε τους πάντες. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα ξεκινήσετε διάφορες συζητήσεις με αγνώστους, κάτι που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε πολλά ενδιαφέροντα άτομα. Δεν θα καταφέρετε να γνωρίσετε ποτέ κάποιον/α καινούργιο/α, αν διαρκώς κάνετε παρέα με τους ίδιους και τους ίδιους. Να είστε τολμηροί και δραστήριοι, ειδικά την Παρασκευή και το Σάββατο. Και φορέστε κάτι εντυπωσιακό την Κυριακή. Δεν θα αργήσετε να καταλάβετε γιατί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Μαντέψτε… Η Δευτέρα θα είναι μια υπέροχη μέρα. Θα είναι μια από εκείνες τις μέρες που όλα τα κεφάλια θα γυρίζουν την ώρα που περνάτε από μπροστά τους. Έχετε αυτή τη μαγική ικανότητα να προσελκύετε τους ανθρώπους προς το μέρος σας και αυτή την εβδομάδα αυτή η ικανότητα θα εκτοξευτεί σε άλλα επίπεδα. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι λιγότερο συναρπαστικές μέρες συγκριτικά. Την Πέμπτη θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά ζητήματα, αλλά η Παρασκευή και το Σάββατο υπόσχονται να είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικές. Θα εντυπωσιάσετε τα πλήθη. Το κλειδί είναι να παραμείνετε ταπεινοί και μετριόφρονες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 02-04/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01-07/08 Ζώδια Υδροχόος

Τη Δευτέρα και την Τρίτη έχετε δύο επιλογές: ή να αρχίσετε να αντιστέκεστε σε ό,τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να βουλιάζετε ακόμη περισσότερο στην άμμο ή απλώς να χαλαρώσετε και να πάτε με το ρεύμα. Ποιο πιστεύετε ότι θα σας φέρει περισσότερους πόντους στον αισθηματικό τομέα; Σωστά, η ψυχραιμία. Θα πρέπει φυσικά να βάλετε τα δυνατά σας για να κρατήσετε χαμηλό προφίλ αντί να ακολουθήσετε την παρόρμησή σας και να αρχίσετε να πετάτε κατσαρόλες και τηγάνια δεξιά-αριστερά, αλλά πιστέψτε μας… Δεν αξίζει τον κόπο να κάνετε τόση φασαρία. Και εν πάση περιπτώσει, πριν καλά-καλά το καταλάβετε, όλα θα έχουν εξομαλυνθεί. Την Τέταρτη και την Πέμπτη θα σφύζετε από ενέργεια και το μυαλό σας θα κατεβάζει καινούργιες ιδέες με καταιγιστικούς ρυθμούς. Την Κυριακή θα κάνετε μια ευχάριστη, εκπληκτική ανακάλυψη. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Τη Δευτέρα, έχετε φίλους σε υψηλές θέσεις ή τουλάχιστον έχετε φίλους που ξέρουν ανθρώπους που γνωρίζουν το άτομο με το οποίο έχετε φάει κόλλημα τον τελευταίο καιρό και μπορείτε να τους ζητήσετε να σας κανονίσουν μια «τυχαία» συνάντηση. Είστε το είδος του ατόμου που βοηθά συνεχώς τους άλλους. Δε νομίζετε ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να αντιστραφούν οι όροι και να αφήσετε κάποιον άλλον να σας βοηθήσει, ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη; Η Παρασκευή θα είναι μια μέρα ανακάλυψης και μεταμόρφωσης. Είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα γύρω σας. Την Κυριακή, ένα ερωτικό μήνυμα από τον/την ξέρετε εσείς ποιον/α θα σας αποσπάσει την προσοχή από όλα τα άλλα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01