Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 02-08/01 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 02-08/01 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 02-08/01 Ζώδια Κριός .

Μια ταραχώδης εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα με μια σειρά από τηλεφωνήματα και μηνύματα, και ίσως με μερικά συναρπαστικά δέματα. Με τον ίδιο περίπου τρόπο θα κυλήσουν οι μέρες μέχρι και την Τετάρτη. Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά γιατί κάποιος/α θα προσπαθήσει να σας φλερτάρει. Μην αφήνετε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις να αποσπάσουν τόσο την προσοχή σας, που να μην το προσέξετε.

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε εξαντλημένοι. Την Πέμπτη, επικεντρώστε όλη σας την ενέργεια σε ένα σπιτικό δείπνο και κουλουριαστείτε στον καναπέ. Αυτό το Σαββατοκύριακο σας φέρνει μια νέα ερωτική σχέση – ή την ευκαιρία να αναθερμάνετε την παλιά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Υπάρχουν πολλά που θα θέλατε να κάνετε αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν είστε σίγουροι με τι να ξεκινήσετε. Οι αποφάσεις δεν έρχονται γρήγορα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, μετά βίας θα μπορείτε να αποφασίσετε ποιο πουκάμισο θα φορέσετε.

Την Τετάρτη, η προοπτική του μακροπρόθεσμου προγραμματισμού σας κάνει να ιδρώνετε από το άγχος. Έχετε φίλους που θα χαρούν να βοηθήσουν. Το λιγότερο που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε με κάποιον από αυτούς την Πέμπτη και να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Θα νιώσετε αμέσως καλύτερα. Οι φίλοι σας είναι σχεδόν οικογένειά σας. Είναι επίσης σύμμαχοί σας, και κάτι που θα συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας το υπενθυμίσει ακόμη μια φορά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 02-08/01 Ζώδια Δίδυμοι

Είναι δύσκολο να δείτε αυτό που υπάρχει μπροστά σας αν διαρκώς αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις και γνωρίζετε καινούργια άτομα. Είναι συναρπαστικό να έχετε τόσα πράγματα να κάνετε αλλά αν ανακατεύεστε με τόσα δεν θα μπορέσετε να τα κάνετε όλα πραγματικά καλά. Βάλτε προτεραιότητες. Το άτομο που σας φλερτάρει; Μάλλον είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Το να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας; Επίσης προτεραιότητα. Η Πέμπτη θα ήταν μια καλή στιγμή για να καθίσετε και να καταστρώσετε έναν προϋπολογισμό για το νέο έτος. Το Σάββατο, αφιερώστε χρόνο για να συζητήσετε με έναν συναρπαστικό συνομιλητή. Και την Κυριακή ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε αυτό το ραντεβού. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Δεν πρέπει να συμβιβαστείτε με κάποιον/α με τον/την οποίο/α δεν είστε ερωτευμένοι, τουλάχιστον όχι τώρα. Αυτό που θέλετε από την ζωή σας είναι ένας κινηματογραφικός έρωτας και η νέα χρονιά υπόσχεται να σας τον χαρίσει. Κατά την διάρκεια του πρώτου μισού της εβδομάδας, θα αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου, κάτι που μπορεί να εξηγήσει μια υπερβολική αγορά την Τρίτη. Την Πέμπτη, θα βρεθείτε σε μια κατάσταση που θα σας επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλους με έναν πραγματικά δυναμικό —αν όχι ρομαντικό— τρόπο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, υπάρχουν πολλά να κάνετε, αλλά ευτυχώς θα έχετε τη διάθεση να είστε δραστήριοι. Ίσως μάλιστα να θέλετε να ξεκινήσετε μερικά καινούργια εγχειρήματα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Μια συζήτηση τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε σωστά την εβδομάδα σας. Όσο πιο κοινωνικοί είστε, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα αισθάνεστε. Κυρίως επειδή οι άνθρωποι απολαμβάνουν πραγματικά να μιλάνε μαζί σας, κάτι που είναι κολακευτικό. Μακάρι να μπορούσατε να βρείτε και κάποιον/α να σας ερωτευθεί ολοκληρωτικά. Για αυτό, ίσως χρειαστεί να ξεφύγετε λίγο έξω από τον στενό κύκλο των φίλων σας. Η Πέμπτη ή η Παρασκευή θα ήταν καλές μέρες για να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να εξασκηθείτε στο φλερτ. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάποιος/α θα ενθουσιαστεί από τη λάμψη σας. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε και τον/την φτάσετε σε σημείο να το βάλει στα πόδια! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Την Δευτέρα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια μπερδεμένη κατάσταση και θα είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε τι ρέπει να κάνετε – αλλά όχι ακατόρθωτο για κάποιον σαν εσάς. Ενώ όλοι γύρω σας θα πανικοβληθούν, εσείς έχετε την ικανότητα να είστε διακριτικοί και λογικοί. Γι’ αυτό συνήθως έχετε το πάνω χέρι σε κοινωνικές καταστάσεις. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που, αργότερα αυτή την εβδομάδα, η οικογένειά σας θα βασιστεί σε εσάς για να οργανώσετε μια μικρή συγκέντρωση. Είστε ηγετική φυσιογνωμία, ακόμη και μεταξύ των συγγενών σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, χαλαρώστε λίγο και μην προγραμματίζετε πολύ τι θα κάνετε. Μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήνετε την ζωή να σας οδηγεί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 02-08/01 Ζώδια Ζυγός

Το μόνο πράγμα που σίγουρα φαίνεται να έχετε εσείς και αυτός ο ξεχωριστός άνθρωπος είναι η χημεία. Έχετε τη σωστή ενέργεια ο ένας για τον άλλον. Ακόμη και από μερικές σύντομες συζητήσεις, μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτός/ή είναι κάποιος/α με τον/την οποίο/α θα μπορούσατε να μείνετε ξύπνιοι όλη νύχτα μιλώντας. Θα θέλατε να βρείτε δικαιολογίες για να τον/την βλέπετε καθημερινά αυτήν την εβδομάδα, αλλά μέχρι την Πέμπτη θα είστε πολύ απασχολημένοι με δουλειές και υποχρεώσεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά από όλη αυτή την σκληρή δουλειά, κάντε ό,τι μπορείτε για να αφήσετε πίσω σας το άγχος. Ένα ήσυχο δείπνο θα ήταν τέλειο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Γνωρίζετε καλά ότι αν θέλετε κάτι πρέπει να το κάνετε. Και τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να βρείτε τον τρόπο ώστε να μην ντρέπεστε να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, η παρόρμησή σας να προσεγγίσετε αυτόν/αυτήν με τον/την οποίο/α είστε ερωτευμένοι είναι καλή, αλλά μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή . Δεν πρέπει να πάρετε ρίσκα μέχρι την Πέμπτη, οπότε αν βρεθείτε αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση, αφήστε τη και προχωρήστε παρακάτω. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι καλές μέρες για να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Απλώς προσπαθήστε να μην το παρακάνετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

taro-6-9

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε, οι συζητήσεις σας με τον/την ξέρετε εσείς ποιον/α απλά δεν παύουν να είναι σύντομες. Την Τρίτη, μπορεί να ανησυχείτε για την αταίριαστη χημεία σας, αλλά μέχρι την Τετάρτη θα είστε πολύ απασχολημένοι για να ανησυχείτε για αυτό. Και γιατί να ανησυχείτε; Το πιθανότερο είναι ότι εσείς οι δύο απλά δεν είχατε την κατάλληλη ευκαιρία να έρθετε κοντά. Θα έχετε πολύ χρόνο για να ονειρευτείτε την τέλεια δραστηριότητα για τους δυο σας την Παρασκευή, πιθανώς ρομαντική αλλά σίγουρα χαλαρή. Ένα κύμα αισιοδοξίας θα σας παρασύρει το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με έναν παθιασμένο έρωτα. Παρόλο που μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό – εσείς οι δύο μπορεί να μην έχετε καν φιληθεί – συνδέεστε τόσο πολύ πνευματικά που δεν θα αργήσει να έρθει και το πάθος. Θα χαθείτε στην δίνη του έρωτα τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, όταν κάποια θέματα στο σπίτι θα σας κάνουν να επικεντρωθείτε σε κάποιες λιγότερο συναρπαστικές προτεραιότητες. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο είναι δικό σας και ξέρετε ποιος/α μπορεί να είναι διαθέσιμος/η. Σχεδιάστε κάτι περιπετειώδες παρέα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 02-08/01 Ζώδια Υδροχόος

Τη Δευτέρα, απλά δεν θα νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, αν δεν βοηθήσετε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον, αλλά θα τα καταφέρετε μια χαρά. Δοκιμάστε ένα μικρό πείραμα αργότερα μέσα στην εβδομάδα για να ελέγξετε αν λαμβάνετε τις σωστές πληροφορίες από τα άτομα που κάνετε παρέα. Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει με πιο αργούς ρυθμούς από ότι συνήθως, οπότε μην ανησυχήσετε αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλατε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Το πρώτο μισό της εβδομάδας δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε μεγάλα μαθηματικά προβλήματα ή να επιδιορθώσετε τον υπολογιστή σας. Η Τρίτη, για παράδειγμα, θα ήταν μια καλή μέρα για να χαλαρώσετε δίπλα στο τζάκι και να διαβάσετε ποίηση. Βασικά, όλη αυτή την εβδομάδα δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα που να απαιτεί πειθαρχία και σχεδιασμό. Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι ιδανικές μέρες για να καταλάβετε ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο μεγάλο βήμα σας – θα καταφέρετε να δείτε πολύ πιο καθαρά από όσο μπορούσατε τον τελευταίο καιρό. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αφιερωμένο στους άλλους. Μπορείτε να προσφέρετε εθελοντική εργασία ή απλά να βοηθήσετε κάποιον φίλο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia