Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/04 – Προειδοποιητικά σήματα στον ερωτικό τομέα

imerisies-21214

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/04 Α’.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/04 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, προσέξτε τα προειδοποιητικά σήματα στον ερωτικό σας τομέα. Επικρατεί ενθουσιασμός και συγκίνηση. Την Κυριακή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, στον Οίκο της φιλίας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της καριέρας. Μερικές φορές δεν πρέπει να ανακατεύονται ο έρωτας με τη δουλειά – κι αυτό θα σας γίνει ξεκάθαρο όταν ένα ρομάντζο στο γραφείο, αρχίζει να ξεφεύγει εντελώς. Ίσως να είναι απλά ένα φλερτ… γι’ αυτό ένας έλεγχος ελαχιστοποίησης ζημιών, θα ισορροπήσει τα πράγματα. Αν όμως γίνει ερωτική σχέση… παρατηρήστε τα σημάδια, που προειδοποιούν για επερχόμενα προβλήματα.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο του μέλλοντος. Για να αναλάβετε πραγματική δράση προς οποιονδήποτε αξιόλογο στόχο, χρειάζεστε ένα σχέδιο στο οποίο θα βασιστείτε. Η πρόκληση είναι ότι η κατασκευή μιας τέτοιας δομής απαιτεί χρόνο και φέρνει ελάχιστο κέρδος στην αρχή. Όμως η μέρα είναι καλή για να προετοιμαστείτε για κάτι μεγάλο. Αυτή η μέρα ενδείκνυται για προπαρασκευαστικές εργασίες, όπως να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε ένα νέο λογισμικό, να καθαρίσετε τα εργαλεία σας πριν από ένα μεγάλο έργο ή να οργανώσετε το γραφείο σας για να δουλεύετε πιο αποτελεσματικά.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Εγκαταλείπετε ένα αίσθημα έλλειψης και αρπάζετε μια ευκαιρία, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της εκπαίδευσης. Σήμερα, μπορεί να αφήσετε ανεκμετάλλευτη μια επαγγελματική ευκαιρία επειδή αισθάνεστε ότι δεν έχετε αρκετή εκπαίδευση. Ίσως θέλετε να ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα όπου απαιτείται επαγγελματική άδεια. Και ενώ είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για να το ξεπεράσετε, ξεκινήστε τώρα και μπορείτε να κερδίσετε αυτόν τον αγώνα.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο της φήμης σας. Σήμερα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε αυτά που υποσχεθήκατε και να τα παραδώσετε στην ώρα τους. Σήμερα είναι μια πραγματικά καλή μέρα για να παράγετε περισσότερα από όσα αναμενόταν. Κάντε το και θα γίνετε ήρωες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/04 ζώδια δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να παίξετε με τους κανόνες- ειδικά όταν είναι οι δικοί σας κανόνες. Την Κυριακή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της εκπαίδευσης, κάνει ένα ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των πόρων σας. Σήμερα, μπορεί να συμπληρώνετε έντυπα οικονομικής βοήθειας για το σχολείο ή να προσπαθείτε να βρείτε χρηματοδότηση για την εκπαίδευση του παιδιού σας. Και παρά την πολλή δουλειά που καταβάλλατε, ίσως πατήσετε «υποβολή» και λάβετε μήνυμα πως υπάρχει σφάλμα. Σήμερα αποφύγετε την πλοήγηση σε πολύπλοκες οικονομικές εφαρμογές.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο των ιδεών και της προσωπικής σας φιλοσοφίας. Ακολουθείτε έναν κώδικα στη ζωή σας, ένα σύνολο κανόνων που σας καθοδηγούν. Εξετάστε τους σήμερα και δείτε αν σας εξυπηρετούν. Αν παραβιάζετε τους δικούς σας κανόνες, μπορεί να βγείτε εκτός ισορροπίας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/04 – Deste Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Απριλίου 22

κρυσταλλομαντείαζώδια καρκίνος

Ενώ η ερωτική σας ζωή ίσως παρουσιάσει μία πτώση αυτή την εβδομάδα, τα οικονομικά σας, μπορεί να εκτιναχθούν στα ύψη. Την Κυριακή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της οικειότητας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων. Σήμερα, θα μπλοκάρετε. Ένα ρομαντικό δείπνο πιθανόν να ακυρωθεί ή τη στιγμή που πιστεύατε πως θα βρεθείτε λίγο μόνοι με το ταίρι σας, να χρειαστεί βοήθεια με την εργασία του, ένα από τα παιδιά σας. Μην απογοητευθείτε, επειδή τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο των χρεών σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Είναι πιθανό να εργάζεστε μέσα από φόρμες και ορολογία καθώς προσπαθείτε να καταλάβετε αν μπορείτε να περάσετε στα έξοδα, το νέο tablet που αγοράσατε πέρυσι. Και μπορεί να σημειώσετε σημαντική πρόοδο σήμερα. Κλείστε την πόρτα και συγκεντρωθείτε. Θα νιώσετε ευχαριστημένοι με την πρόοδό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/04 ζώδια λέων

Μπορεί να «σκοντάψετε» στην αρχή της εβδομάδας, όμως θα καταφέρετε να είστε πρώτοι στη γραμμή τερματισμού. Την Κυριακή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, στον Οίκο των σχέσεων, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο του προγραμματισμού. Ίσως σήμερα δημιουργηθεί μια αναστάτωση στο πρόγραμμά σας. Μπορεί κάποιος να έβαλε το ραντεβού σας σε λάθος εβδομάδα… μπορεί εσείς να αργήσετε στο ραντεβού ή να μην εμφανιστεί το άλλο άτομο. Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση αν δεν πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο των συνεργασιών. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστείτε με κάποιον που έχει περισσότερη εμπειρία ή πολύ μεγαλύτερο κοινό από εσάς. Δείξτε σ’ αυτό το άτομο τις ικανότητές σας… κι αυτή η σύνδεση θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες στο μέλλον.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/04 – Deste Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Απριλίου 22

dream

ζώδια παρθένος

Είναι πολυάσχολη αυτή η εβδομάδα, αλλά τα καταφέρνετε μια χαρά. Την Κυριακή 3 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της εργασίας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της απόλαυσης. Σήμερα μπορεί να απολαμβάνετε πραγματικά τη δουλειά σας. Μπορεί να ενθουσιαστείτε με το άτομο που συνεργάζεστε ή να σας αρέσει το γεγονός πως είστε μόνοι στο γραφείο σήμερα.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Οίκο των συνεργασιών. Μπορεί να συνεργάζεστε με τον προϊστάμενό σας ή κάποιο άλλο άτομο με εξουσία. Στο τέλος της ημέρας, ο εργοδότης σας θα αποκτήσει μεγαλύτερο σεβασμό για εσάς και την εργασιακή σας ηθική. Αυτό οδηγεί στην εξέλιξη της καριέρας σας, με μια προαγωγή και μια σημαντική οικονομική αύξηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia