Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/07 Είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσετε το βάθος των συναισθημάτων σας

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/07 Α΄ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/07 ζώδια κριός .

Την Τρίτη 5 Ιουλίου, ο κυβερνήτης σας Άρης φεύγει από το ζώδιό σας, για να κατευθυνθεί στην περιοχή των χρημάτων και των αξιών του γενέθλιου χάρτη σας. Αυτό είναι εξαιρετικό κίνητρο για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Όμως σε ό,τι αφορά την προώθηση των αξιών σας, προσέξτε να μην γίνετε μισαλλόδοξοι. Ο Ερμής είναι επίσης σε κίνηση αυτή την εβδομάδα, κατευθυνόμενος στην οικογενειακή ζώνη του χάρτη σας.

Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να έρθετε ξανά σε επαφή με απομακρυσμένα ή αποξενωμένα μέλη της οικογένειας. Αν αναλάβετε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσετε μαζί τους, ακόμη και μακροχρόνια ζητήματα, μπορούν να εξομαλυνθούν με επιτυχία. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την αλήθεια το Σαββατοκύριακο. Οι υπερβολικοί ισχυρισμοί ή τα κουτσομπολιά πιθανόν να δημιουργήσουν εντάσεις, καθώς ο Ερμής και ο Δίας συγκρούονται.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Θα νιώσετε μια πολύ ευπρόσδεκτη αύξηση της ενέργειας την Τρίτη στις 5 Ιουλίου, με τη μετάβαση του Άρη στον Ταύρο. Αυτή η ενέργεια είναι παρακινητική και φιλόδοξη, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Ωστόσο, φροντίστε να μην φανείτε υπερβολικά δογματικοί ή αυταρχικοί. Μια μινιμαλιστική προσέγγιση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα όταν ο Άρης διέρχεται από το ζώδιό σας!

Επίσης την Τρίτη, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο μπαίνοντας στη ζώνη της επικοινωνίας σας και βοηθάει να μεταδώσετε το μήνυμά σας πολύ πιο καθαρά. Αυτή είναι μια εξαιρετικά ευεργετική επιρροή αν ασχολείστε με πωλήσεις. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο, φροντίστε να μείνετε προσγειωμένοι και να μην παρασυρθείτε σε μη ρεαλιστικές ιδέες. Ερμής και Δίας συγκρούονται, με αποτέλεσμα να σας μπερδέψουν για το τι είναι εφικτό και τι όχι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/07 ζώδια δίδυμοι

Αυτή είναι πιο ήσυχη εβδομάδα από ό,τι συνήθως απολαμβάνετε, αλλά υπάρχει πολλή γαλήνη και ευημερία στη μοναξιά. Την Τρίτη, ο Άρης μετακινείται στην πιο ιδιωτική περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας, απομακρύνοντάς σας από την κοινωνική δίνη…. δημιουργώντας σας τη διάθεση για μοναξιά κι εσωστρέφεια.

Ο Ερμής αλλάζει επίσης ζώδιο την Τρίτη, κατευθυνόμενος στη ζώνη των αξιών σας. Σε συνδυασμό, αυτές οι δύο αλλαγές ζωδίων καθιστούν αυτή την εβδομάδα ιδανική, για να επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας. Συμβαδίζετε με τις αυθεντικές σας αξίες; Είστε αληθινοί με τον εαυτό σας; Κάποια παρεξήγηση με τους φίλους σας μπορεί να συμβεί το Σαββατοκύριακο όταν ο Ερμής και ο Δίας βρίσκονται σε τετράγωνο μεταξύ τους. Αποφύγετε να αναμείξετε φιλία με χρήματα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  04-6/07 Προτάσεις δέσμευσης – Επαγγελματικές εξελίξεις .

μελλοντολόγος

ζώδια καρκίνος

Επικρατεί μια εξαιρετικά κοινωνική ατμόσφαιρα αυτή την εβδομάδα, χάρη στην άφιξη του Άρη στη ζώνη της φιλίας σας. Αυτή η επιρροή θα σας ωθήσει να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να κάνετε νέους φίλους… όμως προσέξτε τα κίνητρά σας. Προσπαθήστε να κάνετε παρέα με τους ανθρώπους γι’ αυτό που είναι κι όχι για το τι θα μπορούσαν να κάνουν για να σας βοηθήσουν. Την Τρίτη, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας, κάτι που θα καθαρίσει το κεφάλι σας και θα σας δώσει μια πνευματική ώθηση.

Είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσετε το βάθος των συναισθημάτων σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης! Επομένως είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για εγκάρδιες συζητήσεις, με άτομα που έχουν για εσάς ιδιαίτερη σημασία. Το Σάββατο όμως, να είστε προσεκτικοί με όσα λέτε δημόσια ή στα social media. Κι αυτό επειδή, αν η δουλειά σας εξαρτάται από την καθαρή εικόνα σας, τα λόγια σας ίσως επιστρέψουν για να σας στοιχειώσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/07 ζώδια λέων

Θα νιώσετε πολύ δυναμικοί την Τρίτη 5 Ιουλίου, ειδικά σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Κι αυτό χάρη στον Άρη που βρίσκεται στην κορυφή του γενέθλιου χάρτη σας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι φιλοδοξίες σας. Επιπλέον, έχετε την ορμή και τη δύναμη της θέλησης να κάνετε πράγματα τώρα, επομένως η επιτυχία είναι πολύ πιθανή.

Ο Ερμής είναι επίσης σε κίνηση, μεταβαίνοντας στο πιο πνευματικό και μυστικό μέρος του χάρτη σας. Αυτό σας παρέχει μεγαλύτερη διαίσθηση και επίγνωση των ψυχικών σας αισθήσεων, όμως παράλληλα σημαίνει πως θα είστε επιρρεπείς σε ενοχές και αμφιβολίες για τον εαυτό σας. Γι’ αυτό…ψηλά το κεφάλι! Το Σάββατο, ελέγξτε πολύ προσεκτικά τυχόν ταξιδιωτικές λεπτομέρειες, καθώς ο Ερμής και ο Δίας δημιουργούν σύγχυση και παρεξηγήσεις.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  04-6/07 Προτάσεις δέσμευσης – Επαγγελματικές εξελίξεις .

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια παρθένος

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από το χάλι σας Παρθένε; Η άφιξη του Άρη στη ζώνη της περιπέτειας την Τρίτη 5 Ιουλίου, μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για να ψάξετε να βρείτε μια νέα και πιο χαρούμενη ρουτίνα. Αυτή η ενέργεια, σας προτρέπει να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, να ταξιδέψετε, να εξερευνήσετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Σχεδόν ταυτόχρονα, ο κυβερνήτης σας Ερμής μετακινείται στην κοινωνική ζώνη του γενέθλιου χάρτη σας, διευκολύνοντάς σας να βρείτε ομοϊδεάτες και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας σε μια νέα ομάδα. Γιατί να μην συνεργαστείτε με νέους φίλους για να ξεκινήσετε μια περιπέτεια; Ωστόσο, αποφύγετε να έρθετε πολύ κοντά με νέα άτομα, ειδικά το Σάββατο που ο Ερμής και ο Δίας συγκρούονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia