Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 03-09/10 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 03-09/10 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 03-09/10 Ζώδια Κριός.

Αυτή την εβδομάδα, εκπλήσσεστε από το πόσο καλά πάνε τα πράγματα. Ήσασταν αρκετά βέβαιοι ότι δεν θα δυσκολευόσασταν, αλλά είναι ωραίο να το επιβεβαιώνετε. Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι γύρω σας θα εντυπωσιαστούν από όσα έχετε καταφέρει.

Στα μέσα της εβδομάδας, επικεντρώστε την ενέργειά σας για να βοηθήσετε τους λιγότερο τυχερούς. Γιατί να μην προσπαθήσετε να μοιραστείτε την απίστευτη τύχη σας με όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους; Βοηθήστε όσο μπορείτε μέχρι την Πέμπτη, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας θα γνωρίσετε κάποιον/α, που θα σας αποσπάσει την προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Μήπως είναι ο έρωτας της ζωής σας;  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Η εβδομάδα δεν ξεκινά όπως φανταζόσασταν. Είχατε την εντύπωση ότι τα είχατε όλα λυμένα αλλά ανακαλύπτετε ότι υπάρχει μια ανταγωνιστική ενέργεια που κάνει τα πάντα πιο δύσκολα από όσο θα έπρεπε να είναι. Γιατί οι άνθρωποι γύρω σας συμπεριφέρονται τόσο μελοδραματικά; Δεν συνειδητοποιούν ότι περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα; Δεν θα κερδίσετε κάτι αν προσπαθήσετε να τους βάλετε μυαλό χρησιμοποιώντας λογικά επιχειρήματα,

Στα μέσα της εβδομάδας εξομολογηθείτε τα προβλήματά σας σε έναν έμπιστο φίλο. Μόλις τα βγάλετε από μέσα σας, θα μπορέσετε να σχεδιάσετε την επόμενη κίνησή σας. Ένα από τα πιο ελκυστικά σας προσόντα είναι η ικανότητά σας να είστε ήρεμοι και γοητευτικοί στις πιο τρελές συνθήκες, και αυτό γίνεται εμφανές τόσο την Παρασκευή όσο και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 03-09/10 Ζώδια Δίδυμοι

Ήσασταν σχεδόν σίγουροι για τα συναισθήματά σας απέναντι σε αυτό το άτομο στην αρχή της εβδομάδας, αλλά κάποιος/α σας εφιστά την προσοχή σε μερικά χαρακτηριστικά που δεν είχατε σκεφτεί. Είναι εκπληκτικό πόσο έξυπνοι και οξυδερκείς είναι οι φίλοι σας. Ίσως ήρθε η ώρα να δείτε αυτή τη σχέση με άλλα μάτια. Στα μέσα της εβδομάδας, εύχεστε να έχετε ένα νέο ζευγάρι μάτια. Όλα όσα σας φαίνονταν ξεκάθαρα μέχρι τώρα ξαφνικά γίνονται θολά. Τι συμβαίνει; Μοιραστείτε αυτήν την τελευταία εξέλιξη με τους φίλους σας. Όταν πρόκειται για συμβουλές είναι οι καλύτεροι.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Τα χρήματα θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην ζωή σας στις αρχές της εβδομάδας. Να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά για να περάσετε υπέροχα. Μερικές φορές τα καλύτερα ραντεβού είναι δωρεάν, όπως ένα πικνίκ σε ένα πάρκο ή μια μεγάλη βόλτα κάτω από το φεγγαρόφωτο. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, εσείς και το καινούργιο σας φλερτ θα προσπαθείτε να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον, κάνοντας μερικές πολύ σοβαρές συζητήσεις. Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε γρήγορα, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, αλλά καλό θα ήταν να πάρετε τον χρόνο σας. Οι σχέσεις όπως και τα φυτά χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/10 Σχέση που θα εξελιχθεί – Δεύτερος γάμος – Χρήματα από επιχειρήσεις

astrologia-provlepseis-44

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Εσείς οι δύο συμφωνούσατε σε όλα μέχρι πριν από λίγο. Και ξαφνικά την Δευτέρα μετά από έναν μικρό καυγά είστε στα μαχαίρια. Τι ακριβώς έχει γίνει και έφτασαν τα πράγματα ως εδώ΄; Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για μια ερωτική σχέση, ορισμένοι από τους κανόνες που διέπουν τις σχέσεις (ειδικά ο κανόνας για συμβιβασμό) εξακολουθούν να ισχύουν. Στα μέσα της εβδομάδας, θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να βρείτε λύσεις που να ικανοποιούν και τους δυο σας σε όσα θέματα διαφωνείτε. Και ό,τι κι αν κάνετε, μην εμπλακείτε σε οικονομικά τόσο νωρίς. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, συνειδητοποιείτε ότι όλο αυτό αξίζει τον κόπο: Όχι μόνο συνεχίζετε να μαθαίνετε νέα πράγματα για αυτό το άλλο άτομο, αλλά και να μαθαίνετε νέα πράγματα για τον εαυτό σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Ο τρόπος που οργανώνετε τα πάντα μέχρι τώρα; Παλιός και ξεπερασμένος. Όσο η ζωή σας γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκη, είναι ζωτικής σημασίας πλέον να βρείτε έναν νέο τρόπο για να διατηρείτε την τάξη. Πώς θα μπορέσετε ποτέ να δείξετε σε κάποιον/α το σπίτι σας αν μονίμως τα πάντα είναι θαμμένα κάτω από βουνά από χαρτιά και ρούχα; Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, αφού καθαρίσετε ντουλάπια και πατώματα, θα αρχίσετε να βλέπετε και να σκέφτεστε πιο καθαρά. Είναι αστείο πόσο μεταμορφωτική μπορεί να είναι μια μικρή προσπάθεια για αυτοβελτίωση. Γίνεστε όλο και πιο σίγουροι και να ξέρτε: η αυτοπεποίθηση είναι σέξι.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 03-09/10 Ζώδια Ζυγός

Αυτό περιμένατε τη Δευτέρα. Έναν μεγάλο έρωτα. Η ερωτική σας ζωή είχε πέσει σε τέλμα τον τελευταίο καιρό, και αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόσασταν. Ζήστε το με όλο σας το είναι. Περνάτε υπέροχα με αυτό το καινούργιο άτομο, που μπήκε τόσο ξαφνικά στην ζωή σας. Μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη, η προσοχή σας αποσπάται από την δουλειά ή από οικογενειακά προβλήματα (ή και από τα δύο), αυτό όπως δεν πρέπει να σας εμποδίσει να συνεχίσετε να διασκεδάζετε με το νέο σας φλερτ. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο σε αυτή τη νέα σχέση.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Τη Δευτέρα, κάτι δεν πάει καλά στο σπίτι, και ενώ ελπίζετε ότι όλα θα εξελιχθούν θετικά, αποφασίζετε να μην εμπλακείτε. (Και, πράγματι όλα θα τακτοποιηθούν σε λίγες μέρες.) Στο μεταξύ, θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή για τις τελευταίες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε κάποιον/α την Τετάρτη ή την Πέμπτη, οπότε ντυθείτε ανάλογα. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας για να βοηθήσετε έναν φίλο που έχει ανάγκη. Είστε ασταμάτητοι αυτές τις μέρες. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Σας ελκύουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ανθρώπων. Προσπαθήστε να γνωρίσετε όσους περισσότερους μπορείτε κάθε μέρα. Οι συζητήσεις πρέπει να είναι χαλαρές και διασκεδαστικές. Εάν κάποιος/α του/της οποίου/οποίας το προφίλ που έχετε διαβάσει μόνο στο διαδίκτυο δεν είναι αυτό που περιμένατε όταν τελικά μιλήσετε, προσπαθήστε να αποχωρήσετε διακριτικά. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι έξαλλο, αλλά η διαίσθησή σας σας κρατάει πίσω. Αξίζει το ρίσκο; Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσετε εσείς. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο σε έναν καινούργιο έρωτα. Τυχεροί!  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας την Δευτέρα είναι ο έρωτας. Σκέφτεστε τα χρήματα, κυρίως επειδή κάποιος/α προσπαθεί να σας εμπλέξει σε ένα οικονομικό σχέδιο που φαίνεται ασταθές στην καλύτερη περίπτωση και δυνητικά καταστροφικό στη χειρότερη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην δεσμευτείτε για τίποτα, ειδικά στα μέσα της εβδομάδας. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στον αέρα στη ζωή σας για να δεσμευτείτε σε κάθε είδους επιχειρηματική συμφωνία. Επικεντρώστε την ενέργειά σας σε πιο δημιουργικά πράγματα. Σκεφτείτε πώς θέλετε να είναι το μέλλον σας την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο και κινηθείτε ανάλογα. Αυτή την περίοδο επιζητάτε την σταθερότητα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/10 Σχέση που θα εξελιχθεί – Δεύτερος γάμος – Χρήματα από επιχειρήσεις

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 03-09/10 Ζώδια Υδροχόος

Η Δευτέρα σας θα είναι πολύ διαφορετική από όσες είχατε τον τελευταίο καιρό. Ο κόσμος είναι τεράστιος και οι δυνατότητες που απλώνονται μπροστά σας ατελείωτες. Και νιώθετε καλύτερα από ό,τι νιώθατε εδώ και καιρό, και το να νιώθετε καλύτερα πάντα συνδυάζεται με το να φαίνεστε καλύτερα. Οι άνθρωποι επηρεάζονται από τη λάμψη σας. Μην εκπλαγείτε αν στα μέσα της εβδομάδας όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Μπορεί να μην έχετε όλα τα χρήματα του κόσμου αυτή τη στιγμή, αλλά έχετε πολλά πράγματα που τα χρήματα δεν μπορούν ποτέ να αγοράσουν. Το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο ανακαλύψεις και περιπέτειες. Υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει και ένα καινούργιο φλερτ.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Τη Δευτέρα, αισθάνεστε έτοιμοι να σώσετε τον κόσμο, αλλά ξέρετε ότι δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε όλους. Ο κόσμος είναι μεγάλος, και υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε αυτόν που δεν έχετε καν γνωρίσει ακόμα. Αλλά οι στόχοι σας είναι ευγενείς. Κάντε ένα διάλειμμα και απλώς προσπαθήστε να γνωρίσετε τρία ή τέσσερα νέα άτομα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, ακόμα κι αν είναι μόνο μέσω διαδικτύου. Και ποιος ξέρει; Κάποιο από αυτά μπορεί να είναι ακόμη και η επόμενη ερωτική σας σχέση. Όσο περισσότερη προσοχή δίνετε στους άλλους, τόσο περισσότερη προσοχή θα αφιερώνουν κι εκείνοι σε εσάς. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα νιώσετε πιο συνδεδεμένοι από ποτέ στη ζωή των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot