Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/10 – Mια συναρπαστική πρόσκληση

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/10 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/10 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, ανεβάζετε στροφές στον κινητήρα σας και προσπαθείτε να συνεχίσετε. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Υπάρχει επίσης ένα τέταρτο σελήνης στον Αιγόκερω στον Οίκο της καριέρας σας. Τώρα είστε σαν οδηγός αγώνων που περιμένει τη σημαία εκκίνησης. Είστε απασχολημένοι κάνοντας σχέδια και μετράτε τα λεπτά για να εφαρμόσετε αυτά που θέλετε να κάνετε. Οποιοσδήποτε σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας θα παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητά σας. Είναι καλή μέρα για να χειριστείτε λεπτομέρειες και να ελέγξετε τα πράγματα μιας λίστας για έναν συγκεκριμένο στόχο. Μπορεί να βιάζεστε να κάνετε τα πρώτα βήματα, γιατί το μόνο που έχετε στο μυαλό σας είναι να δείτε να κυματίζει η καρό σημαία, του τερματισμού.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο των σχέσεων κάνει όψη χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο στον Οίκο των χρημάτων σας. Μπορεί να έχετε μια διαφωνία που αφορά τα οικονομικά με το ταίρι σας. Πιθανόν ο/η σύντροφός σας να είναι πολύ πιο προσεκτικός/η από εσάς. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε μόνοι σας μια επενδυτική ή επιχειρηματική ευκαιρία. Κι εδώ θα μπορούσε να δημιουργηθεί η διαφωνία… επειδή αυτό το άτομο θέλει να εμπλακεί.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, συγκεντρώνετε πληροφορίες κι οργανώνεστε. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου. Υπάρχει επίσης ένα τέταρτο σελήνης στον Αιγόκερω στον Οίκο της εκπαίδευσης. Σήμερα, όλα είναι θέμα σχεδιασμού. Μπορεί να περάσετε τους στόχους σας σε μια εργασιακή πλατφόρμα που σας επιτρέπει να συνεργαστείτε στο διαδίκτυο με έναν προσαρμόσιμο πίνακα εργαλείων… ή να τον τοποθετήσετε σε ένα υπολογιστικό φύλλο. Είστε σχεδόν έτοιμοι να προχωρήσετε, αφού έχετε πλέον οργανωθεί. Έτσι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε μεγαλύτερα έργα από όσα έχετε αναλάβει μέχρι τώρα.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας σας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στο δικό σας ζώδιο. Ο Β. Δεσμός ταξιδεύει στο ζώδιό σας από τον Ιανουάριο, φέρνοντάς σας ευκαιρίες και μαθήματα για το πώς να φροντίζετε τον εαυτό σας. Με αυτήν την όψη, μπορείτε να αλλάξετε λιγάκι κάποιες καταστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι δοκιμάζετε μια νέα ρουτίνα άσκησης, εισάγετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή εξετάζετε το πρόγραμμα ύπνου σας. Υπάρχουν κάποιες προκλήσεις μ’ αυτήν την όψη, γι’ αυτό ασχοληθείτε αργά με οποιαδήποτε νέα σωματική δραστηριότητα, για να μην «πιαστείτε».

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/10 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, προχωράτε πέρα από τα συμβατικά. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Υπάρχει επίσης ένα πρώτο τέταρτο σελήνης στον Αιγόκερω στον Οίκο των πόρων σας. Μπορεί να επικεντρωθείτε στην τακτοποίηση του σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένων κάποιων επισκευών. Μπορεί επίσης να πακετάρετε για μια επερχόμενη μετακόμιση. Ίσως σκεφτείτε να οργανώσετε μια εκπτωτική αγορά ή να συγκεντρώσετε πράγματα για ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Θα κάνετε τεράστια πρόοδο τώρα σε ό,τι αφορά έργα που σχετίζονται με το σπίτι σας.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο του ρομαντισμού κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο στον Οίκο των μυστικών σας. Ίσως σήμερα σας δοθεί μια συναρπαστική πρόσκληση από κάποιον/α που ενδιαφέρεται για μια ρομαντική επαφή μαζί σας. Είναι πιθανό κάποιος από εσάς να μην είναι εντελώς διαθέσιμος για μια ενδιαφέρουσα σχέση ή μπορεί να είναι ενάντια στους κανόνες της εταιρείας. Αυτό το άτομο θα είναι πολύ διαφορετικό από οποιοδήποτε έχετε βγει μέχρι τώρα… και ίσως δημιουργήσετε μια υπέροχη ερωτική σχέση μαζί του!

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας αποκαλύπτει για τον Οκτώβριο 2022 .

chartomantia-098

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, θα ταξιδεύετε στην αγκαλιά του έρωτα! Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στην Παρθένο και υπάρχει κι ένα πρώτο τέταρτο σελήνης στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων σας. Θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια ερωτική σχέση. Ίσως να βγαίνετε ήδη μ’ αυτό το άτομο, όμως τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχετε βρει λόγους που σας διαβεβαιώνουν πως αυτή η σχέση είναι σημαντική. Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε στο πλοίο της αγάπης, με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Θα συζητήσετε το ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε – ακόμα και να αρραβωνιαστείτε! Αυτή τη στιγμή, έχετε το θάρρος να πάρετε το τιμόνι και να οδηγήσετε αυτό το σκάφος στο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα!

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο στον Οίκο της κοινότητάς σας. Είστε λίγο διχασμένοι ανάμεσα στο να μείνετε σπίτι βλέποντας κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση ή να βγείτε έξω να συναντηθείτε με φίλους και να κάνετε επαφές. Είναι καλό να μάθετε να εξισορροπείτε τον χρόνο στο σπίτι… με τον χρόνο που περνάτε με τους φίλους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 03-09/10 ζώδια λέων

Είστε έτοιμοι να ρισκάρετε αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής στρέφεται άμεσος στην Παρθένο. Υπάρχει επίσης ένα πρώτο τέταρτο σελήνης στον Αιγόκερω στον Οίκο της δουλειάς και της ρουτίνας σας. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, μπορείτε άνετα. Ξαφνικά μπορεί να γίνετε vegan, να βρείτε προσωπικό γυμναστή ή να εγγραφείτε σε μαθήματα πολεμικών τεχνών. Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να σας προειδοποιήσουν για μια τέτοια ριζική αλλαγή, εσείς ξέρετε ποιοι είστε. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σημειώσετε γρήγορη πρόοδο.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο της επικοινωνίας σας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να σκέφτεστε να ακολουθήσετε μια νέα καριέρα, που βρίσκεται εκτός της ζώνης άνεσής σας. Ίσως δεν νιώθετε κατάλληλοι για να υποβάλετε αίτηση… αλλά εδώ, ίσως χρειαστεί να ρισκάρετε. Θα ήταν καλό να εστιάσετε στην χαρά που θα νιώσετε αν μπείτε σε έναν νέο τομέα. Κάντε στο βιογραφικό σας μερικές τροποποιήσεις με βάση το τι αναζητούν οι πιθανοί εργοδότες σας … και τολμήστε!

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας αποκαλύπτει για τον Οκτώβριο 2022 .

zodia-taro-45

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, θα πέσετε με τα μούτρα στον έρωτα! Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής γυρίζει άμεσος στην Παρθένο και υπάρχει επίσης ένα πρώτο τέταρτο σελήνης στον Αιγόκερω στον Οίκο του ρομαντισμού σας. Οι τελευταίες δύο εβδομάδες του ανάδρομου Ερμή μπορεί να έχουν μεταφέρει τη σχέση σας σε σημείο καμπής. Πιθανώς ο ένας από τους δύο ή και οι δύο να είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα. Μπορεί να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να αρραβωνιαστείτε.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο στον Οίκο της προσωπικής σας φιλοσοφίας. Μπορεί να δυσκολεύεστε να διατηρήσετε έναν μινιμαλιστικό, λιτό τρόπο ζωής. Κι αυτό γιατί όταν προσπαθείτε να αγοράσετε βιολογικά λαχανικά, έρχονται σε πλαστικές σακούλες ή όταν αγοράζετε ρούχα από μαγαζί με μεταχειρισμένα, απλά δεν σας ταιριάζουν πολύ. Σκεφτείτε να χαλαρώσετε λιγάκι. Είναι υπέροχο που έχετε καλούς λόγους που το κάνετε… αλλά πρέπει να παραδεχτείτε πως βάλατε τα δυνατά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44