Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04-10/02 Η αγάπη σας ωθεί να κάνετε επιλογές

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04-10/02 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04-10/02 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, τίποτα δεν σας σταματά. Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Οίκο της φιλίας ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Κάποιος που σας αρέσει και θαυμάζετε, θα σας πει κάτι που θα συγκλονίσει τον κόσμο σας. Μπορεί να είναι ένα κομπλιμέντο ή μια πρόταση και ξαφνικά βλέπετε τι πρέπει να αφήσετε και τι μπορείτε να ακολουθήσετε.

Σήμερα, θα βιώσετε μια αποκάλυψη. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της καριέρας σας τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση σήμερα. Ξέρετε τι θέλετε να κάνετε και τι όχι…με αποτέλεσμα να αντιδράτε άμεσα σε κάθε προσφορά που λαμβάνετε. Σήμερα δεν υπάρχει μέση λύση, ούτε και μεγάλη επιθυμία για συμβιβασμούς.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Λαμβάνετε υψηλή βαθμολογία αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Οίκο της καριέρας σας ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Λειτουργείτε σαν ντετέκτιβ που εξιχνιάζει ένα έγκλημα. Μπορεί να κάνετε λεπτομερή ανάλυση σε ένα ολοκληρωμένο έργο για να καταλάβετε πώς θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα η ομάδα σας. Ή προσπαθείτε να ερμηνεύσετε κάτι που είπε ο προϊστάμενός σας για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για την κατεύθυνση της εταιρείας. Σήμερα, βρίσκετε τις πληροφορίες που αναζητάτε.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο των ταξιδιών σας τετραγωνίζει τους Σεληνιακούς Δεσμούς την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου. Θα εξετάσετε το πρόγραμμά σας για να δείτε αν μπορείτε να «στριμώξετε» κάπου ανάμεσα, ένα ταξίδι – αστραπή. Μπορεί να εξετάζετε ζεστούς και ηλιόλουστους μακρινούς προορισμούς ή μια σύντομη απόδραση από την πόλη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04-10/02 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε το αντίθετο από ό,τι κάνουν οι άλλοι! Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Οίκο των πεποιθήσεων και της προσωπικής σας φιλοσοφίας ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Σήμερα, θα έχετε μια πραγματικά εμπνευσμένη ιδέα. Μπορεί να οφείλεται σε κάποιο απόσπασμα ενός αρχαίου ελληνικού κειμένου ή στους στίχους ενός τραγουδιού, αλλά αυτή η πληροφορία θα ταράξει τον κόσμο σας.

Τα κομμάτια μπαίνουν ξαφνικά στη θέση τους. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της εξουσίας σας τετραγωνίζει τους Σεληνιακούς Δεσμούς την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου. Θα συνειδητοποιήσετε ότι η δύναμή σας είναι η ικανότητά σας να είστε ευέλικτοι κι ευπροσάρμοστοι. Θα το αντιληφθείτε βλέποντας άλλα άτομα γύρω σας, που φαίνεται να έχουν κολλήσει. Τώρα ο κόσμος αλλάζει ραγδαία. Δεν είναι τόσο απαραίτητο να συμβαδίσετε, αλλά να είστε πρόθυμοι να μάθετε. Σήμερα, μπορεί να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να δείτε το μακροπρόθεσμο μέλλον σας αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Οίκο των επενδύσεών σας ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Σήμερα, σκέφτεστε σαν διαχειριστής κεφαλαίων. Μπορείτε να αναλύετε διαφορετικούς τύπους επενδύσεων, ασφαλιστήρια συμβόλαια, ή άλλα χρηματοοικονομικά μέσα. Μπορεί να μιλήσετε με έναν τραπεζίτη για τη λήψη ενός δανείου ή για τη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων τετραγωνίζει τους Σεληνιακούς Δεσμούς την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και ίσως πάρετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με μια προσωπική συνεργασία. Σκέφτεστε αν θα προχωρήσετε με το άτομο που είστε μαζί ή θα παραμείνετε όπως είστε στη σχέση, για να δείτε τις κινήσεις του. Επίσης είναι πιθανό να αποφασίσετε αν θα αρχίσετε να βγαίνετε ξανά ή αν θα περιμένετε λίγο ακόμα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-75

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04-10/02 ζώδια λέων

Έχετε πολλές κι ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Οίκο των σχέσεων ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Θα νιώσετε ότι πρέπει να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προκλητικές συμπεριφορές από άτομα με τα οποία συζητάτε. Καθώς προσπαθείτε να είστε πιο ακριβείς, οι άλλοι φαίνεται να σας παρεξηγούν ή να ανατρέπουν τα λόγια σας.

Αν δεν βρίσκεστε στη σκηνή δίνοντας μια εμπνευσμένη ομιλία, μην περιμένετε κανένα χειροκρότημα σήμερα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο της εργασίας τετραγωνίζει τους Σεληνιακούς Δεσμούς την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου. Μπορεί να πάρετε μια σημαντική επαγγελματική απόφαση σήμερα. Θα αναζητήσετε μια νέα δουλειά…. ή δώσατε ήδη μια συνέντευξη και τώρα σκέφτεστε την προσφορά τους.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

xartomanteia

ζώδια παρθένος

Μια σημαντική σχέση προχωράει, αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Οίκο της εργασιακής σας ρουτίνας ενώνεται με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Είστε πάντα ετοιμοπόλεμη στη δουλειά κι έρχεται ένα σύστημα παραγωγικότητας που θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι για εσάς. Είναι σαν να ανάβει μια λάμπα που εξαφανίζει το σκοτάδι. Καθώς αλλάζετε την καθημερινότητά σας, αλλάζει και το μέλλον σας.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον Οίκο του ρομαντισμού τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου. Μπορεί να βρίσκεστε σε δίλημμα για μια νέα ερωτική σχέση – ή αναρωτιέστε αν θέλετε να βγείτε ραντεβού. Ίσως πάλι να ανακαλείτε μια απόφαση που πήρατε νωρίτερα με τον/την σύντροφό σας. Η αγάπη, σας ωθεί να κάνετε επιλογές σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA