Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 04-10/07 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 04-10/07 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 04-10/07 Ζώδια Κριός

Μην περιμένετε σημαντική πρόοδο στον ερωτικό τομέα την Δευτέρα και την Τρίτη. Μετά βίας μπορείτε να αντέξετε τις συναναστροφές με τους γύρω σας. Θα χρειαστείτε όλη σας την ενέργεια για να καταφέρετε να ολοκληρώσετε μια συζήτηση. Αυτό ευτυχώς αλλάζει την Τετάρτη, που σας χτυπάει ένα κύμα έμπνευσης.

Από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, βουίζετε σαν μια πολυάσχολη μέλισσα, συναναστρέφεστε με κόσμο, καταφέρνετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και εντυπωσιάζετε τους πάντες. Το πλανητικό σκηνικό σας χαρίζει επιπλέον αυθορμητισμό, οπότε αν κάποιος σας προσκαλέσει να βγάλετε τα παπούτσια σας και να βουτήξετε σε μια λίμνη ή σε ένα ποτάμι, μην το σκεφτείτε δυο φορές. Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Οι πιο ρομαντικές μέρες αυτή την εβδομάδα είναι, ευτυχώς, το Σάββατο και η Κυριακή. Σκεφτείτε τις υπόλοιπες μέρες σας ως προετοιμασία για αυτές.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, μια έντονη αίσθηση μοναξιάς σας οδηγεί να περάσετε ποιοτικό χρόνο με έναν στενό φίλο, κάποιον που κατανοεί απόλυτα τη θέση στην οποία βρίσκεστε και με τον οποίο μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Από την Τετάρτη έως την Παρασκευή όσο και να θέλετε να περάσει ο χρόνος, φαίνεται να σέρνεται με ρυθμό σαλιγκαριού. Απογοητευτικό! Έπειτα έρχονται το Σάββατο και η Κυριακή, όπου θα θελήσετε να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας όσο το δυνατόν περισσότερο για να απολαύσετε κάθε λεπτό φλερτ με τον/την ξέρετε εσείς ποιον/ποια. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 04-10/07 Ζώδια Δίδυμοι

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, φαντάζεστε τον εαυτό σας σε ελαφρώς καλύτερες συνθήκες, με καλύτερο μαύρισμα, πιο δημιουργικές επιτυχίες, έναν ελκυστικό άνθρωπο δίπλα σας. Όπως θα μπορούσε να επισημάνει ένας φίλος, το να ονειρεύεστε κάποιες αλλαγές είναι καλό. Μπορεί να σας εμπνεύσει να είστε πιο δημιουργικοί. Αλλά άλλα πράγματα (όπως το να έχετε έναν ελκυστικό άνθρωπο δίπλα σας) δεν επιτυγχάνονται με σκληρή δουλειά. Απλώς συμβαίνουν. Από την Τετάρτη έως την Κυριακή, λαμβάνετε χρήσιμες αλλά και ξεκαρδιστικές συμβουλές από διάφορες πηγές, κυρίως από στενούς φίλους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Ο μόνος τρόπος για να είστε χαρούμενοι τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι να μην έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες, να πηγαίνετε εκεί που σας οδηγούν τα πράγματα και να λέτε στους κοντινούς σας ανθρώπους τι αισθάνεστε για αυτούς. Αυτό είναι το μόνο που θέλει ο καθένας από εμάς: να αγαπηθεί. Ωστόσο, από την Τετάρτη έως την Παρασκευή δεν είναι και τόσο εύκολο. Οι άνθρωποι θα είναι ιδιαίτερα εύθικτοι (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας). Ειδικά το αφεντικό σας μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό. Το μυαλό σας στρέφεται ξανά και ξανά σε πράγματα που θα θέλατε να μπορούσατε να σταματήσετε να σκέφτεστε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεφύγετε από αυτό. Οργανώστε ένα δείπνο για φίλους. Φτιάξτε την σπεσιαλιτέ σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 05-07/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο .

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Αν δεν σας ζητηθεί, μην πείτε την γνώμη σας για οτιδήποτε τη Δευτέρα και την Τρίτη, και ακόμη και τότε να είστε προσεκτικοί. Έχετε τον τρόπο σας να γνωρίζετε περισσότερα από όσα ξέρουν οι άλλοι και ένας λόγος είναι επειδή κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά. Η κοινωνική σας δύναμη είναι πολύ συγκεντρωμένη. Δεν πέφτετε εύκολα θύμα. Από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, όσο περισσότερο ακούτε, τόσο περισσότερα μαθαίνετε, και, στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο ακούτε, τόσο περισσότερο το άτομο που μιλάει (πιθανόν ένα πολύ χαριτωμένο άτομο) θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα. Όσο πιο μυστηριώδεις είστε αυτό το Σαββατοκύριακο, τόσο περισσότερο θα καίγεται να γνωριστείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Στην αρχή της εβδομάδας η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση και να την προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Αλλά αυτό δεν αφήνει πάντα την καλύτερη εντύπωση. Προσπαθήστε να δείτε πιο χαλαρά την κατάσταση τη Δευτέρα και την Τρίτη. Εάν κάποιος κάνει κάτι με το οποίο διαφωνείτε έντονα, προσπαθήστε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Λειτουργεί τόσο καλά που από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, κρατάτε αυτή την στάση σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Αυτό το Σαββατοκύριακο κάποιος σας εκμυστηρεύεται ότι τον τελευταίο καιρό σας παρακολουθεί στενά. Μετά σας ρωτάει αν θέλετε να πάτε για φαγητό μαζί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 04-10/07 Ζώδια Ζυγός

Η απογοήτευσή σας για τα πράγματα που δεν πάνε όπως θα θέλατε στον ερωτικό τομέα αντισταθμίζεται από όλα τα πράγματα που πάνε καλά σε άλλους τομείς της ζωής σας, όλα αυτά που κάνετε, όλους τους φίλους που μπορείτε να δείτε όποτε θέλετε. Στη συνέχεια, από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, το σκηνικό ξαφνικά αλλάζει και γίνεται σοκαριστικά ρομαντικό. Όταν τα καλά πράγματα συμβαίνουν απροσδόκητα φέρουν τις ίδιες αποπροσανατολιστικές επιδράσεις όπως όταν συμβαίνουν άσχημα πράγματα ξαφνικά. Οπότε, ενστερνιστείτε αυτά που έρχονται και μην αμφισβητείτε τίποτα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όλα γίνονται λίγο πιο εύκολα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Αυτή είναι μια γεμάτη εβδομάδα για εσάς. Συμβαίνουν πολλά σε διάφορους τομείς της ζωής σας και κυρίως ένα μυστηριώδες ειδύλλιο με ένα συναρπαστικό άτομο. Μυστηριώδες με την έννοια ότι κάθε ειδύλλιο μεταξύ δύο ανθρώπων είναι μυστηριώδες. (Γιατί ο έρωτας λειτουργεί όπως λειτουργεί; Ποτέ δεν θα μάθετε.) Από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, εμπνέεστε να κάνετε κάτι που θα κρατήσει σε εγρήγορση το σώμα σας. Λίγο τζόκινγκ στο κοντινότερο πάρκο ή μια βουτιά στη θάλασσα είναι ό,τι πρέπει. Το Σαββατοκύριακο ευνοούνται τα θέματα σχέσεων. Παρά ταύτα υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποια διαφωνία. Προσπαθήστε να εκτονώσετε την ένταση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Η Τετάρτη έως την Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας σας, το αποκορύφωμα μετά τις σχετικά βαρετές Δευτέρα-Τρίτη και Σάββατο-Κυριακή. Τουλάχιστον ξέρετε τι έρχεται μετά την πλήξη της Δευτέρας και της Τρίτης. Η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι εντελώς ρομαντικές, αλλά όχι με έντονο τρόπο. Είναι ρομαντικές του στυλ «ας ετοιμάσουμε μαζί μεσημεριανό και μετά να πάμε για βόλτα. Το Σάββατο και την Κυριακή, η διασκέδαση υποχωρεί και αρχίζετε πάλι να συζητάτε για το ποιος θα πρέπει να πληρώσει τον λογαριασμό του ρεύματος. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Κάθε φορά που προσπαθείτε να μιλήσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, η γλώσσα σας μπερδεύεται και δεν βρίσκετε να πείτε κάτι ιδιαίτερα αστείο/έξυπνο/ενδιαφέρον/πνευματώδες. Αλλά όταν είστε μόνοι και σκέφτεστε αυτό το άτομο, βρίσκετε τις τέλειες ατάκες. Βάλτε τις σε ένα email τη Δευτέρα ή την Τρίτη, στείλτε το και ξεχάστε το. Ή προσπαθήστε να το ξεχάσετε. (Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, πιθανότατα δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο.) Το Σάββατο ή την Κυριακή, θα λάβετε μια απάντηση που θα σας κάνει να εκραγείτε από ευτυχία. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 05-07/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο .

zwdia – love

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 04-10/07 Ζώδια Υδροχόος

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, είστε τόσο χαμένοι σε μια ονειροπόληση, που δεν είστε σε θέση να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Ξεχνάτε την τσάντα σας στο μετρό. Φοράτε αταίριαστες κάλτσες. Ρίχνετε το τηλέφωνό σας σε έναν νεροχύτη γεμάτο νερό. Και αυτό δεν έχει τέλος. Συγκεντρωθείτε! Από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, βρίσκετε μια ισορροπία ανάμεσα στο να εστιάσετε σε αυτά που πρέπει να κάνετε και στο να αφήσετε τη φαντασία σας να περιπλανηθεί. Καταπληκτικό τι μπορείτε να ανακαλύψετε όταν αφήσετε το μυαλό σας ελεύθερο. Αυτό το Σαββατοκύριακο κάνετε μια ανακάλυψη που σχεδόν σας κάνει να πέσετε από την καρέκλα σας. Μπορεί να σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Έχετε τόση πολλή ενέργεια τη Δευτέρα και την Τρίτη που το κόλπο είναι να βρείτε αρκετές διεξόδους για αυτή. Αν πάντα θέλατε να κάνετε μια ταινία μικρού μήκους, ίσως είναι η ώρα να το δοκιμάσετε. Σοβαρά. Κάποιος που γνωρίζετε πιθανότατα έχει μια κάμερα που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε. Ο υπολογιστής σας έχει πιθανώς το λογισμικό που χρειάζεστε. Ένα δημιουργικό έργο είναι η τέλεια απασχόληση για αυτή την εβδομάδα, επειδή ο κόσμος που βρίσκεται εκεί έξω είναι εντελώς μπερδεμένος και εξοργιστικός, ειδικά την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, αλλά ο δημιουργικός κόσμος σας μπορεί φυσικά να είναι ό,τι θέλετε. Το Σάββατο και την Κυριακή, δείξτε τη δημιουργικότητά σας στην κουζίνα. Φτιάξτε φαγητό για κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο .

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot