Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04-10/09 Καρμικές προσφορές και αποκαταστάσεις

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04-10/09 A’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04-10/09 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, είναι καλό να κινηθείτε στους δικού σας ρυθμούς . Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βόρειος Δεσμός στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει ημιεξάγωνο με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Σήμερα, ίσως συναντήσετε έναν σοφό «μάγο» της οικονομίας, που σας συμβουλεύει να προσπαθήσετε να είστε οικονομικά ανεξάρτητοι. Αυτό σημαίνει να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας σήμερα – μικρές ή μεγάλες – όπως την αυτοματοποίηση ενός λογαριασμού ή την ακύρωση μιας συνδρομής, για να εξοικονομήσετε μερικά ευρώ. Τα χρήματα που εξοικονομείτε μειώνοντας περιττές δαπάνες, μπορούν να κάνουν τη διαφορά, μακροπρόθεσμα.

Στα μέσα της εβδομάδας, συγκεκριμένα την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό. Ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για την φροντίδα του εαυτού σας. Ξεκουραστείτε όταν νιώθετε κουρασμένοι, κάντε μασάζ όταν είστε σε ένταση ή παραλείψτε τον επιπλέον καφέ, επειδή ξέρετε ότι σας προκαλεί νευρικότητα. Σήμερα, μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιες καλές συνήθειες, για να νιώθετε πιο υγιείς.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, εξετάζετε τα πράγματα από διαφορετική οπτική. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βόρειος Δεσμός στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο της αυτοπεποίθησης, κάνει ημιεξάγωνο με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Μια μικρή προσαρμογή στην πορεία της ζωής σας τώρα, θα ήταν πολύ χρήσιμη. Ψάξτε λοιπόν γι’ αυτό που μπορείτε να κάνετε, ώστε να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας και να μπορέσετε να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις με τους άλλους. Μια μικρή αλλαγή τώρα, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της δημιουργικής έκφρασης και της διασκέδασης, τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό. Σήμερα, μπορείτε να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που ζει μια ζωή πολύ διαφορετική από τη δική σας. Αυτό το άτομο μπορεί να ενδιαφέρεται να εργαστεί πάνω σε ένα έργο μαζί σας ή να σας δείξει πώς να κάνετε κάτι που λαχταράτε εδώ και αρκετό καιρό. Έχετε απέναντί σας μια πρόθυμη ψυχή, που θέλει να σας δώσει απαντήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04-10/09 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, ακούτε τη μουσική του Σύμπαντος! Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο στον Οίκο της πνευματικότητάς σας κάνει ημιεξάγωνο με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Τώρα είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε μικρές ενδείξεις, κατά μήκος της πορείας σας. Μπορεί να ακολουθήσετε μια νοοτροπία που θα σας βοηθήσει να εξετάσετε τα πνευματικά μηνύματα. Μπορείτε να το κάνετε, αν προσθέσετε πνευματικές πρακτικές στη ζωή σας σε καθημερινή βάση, όπως να ανάβετε ένα κερί, να διαλογίζεστε το πρωί ή να γράφετε ένα ημερολόγιο. Δραστηριότητες σαν αυτές, σας βοηθούν να ευθυγραμμιστείτε πνευματικά, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τα σημάδια και να ακούτε τα μηνύματα που σας στέλνουν οι άγγελοι και οι οδηγοί σας.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό. Σήμερα, μπορεί τα δύσπιστα μέλη της οικογένειάς σας, να ακούσουν το πνευματικό σας μήνυμα. Μπορεί να μην σας το πουν, αλλά θα «πιάσετε» τη μαμά σας να κάνει γιόγκα, τον αδερφό σας να σας ρωτάει πότε ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος (σύντομα) ή το παιδί σας να ρωτάει αν μπορεί να έχει δικό του ημερολόγιο. Έχετε θετικό αντίκτυπο στην οικογένεια!

Διαβαστε επισης : Tράπουλα SFIGGA 05-11/09 Επανασυνδέσεις – Δεσμεύσεις – Χωρισμοί

taro-provlepseis-01

ζώδια καρκίνος

Υπάρχουν στοχαστικά λόγια και εγκάρδια συναισθήματα, αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο στον Οίκο της κοινότητάς σας κάνει ημιεξάγωνο με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι άνθρωποι βιάζονται συνεχώς, είναι καλή ιδέα να σταματήσετε για λίγο και να περάσετε χρόνο με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Κάποιος μπορεί να σας κάνει ένα κομπλιμέντο, να σας προσφέρει μια αγκαλιά ή μια αξιόλογη συμβουλή. Μια τέτοια κίνηση, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην πορεία της ζωής σας.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της επικοινωνίας σας τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό. Στη διαδικασία της πνευματικής ανάπτυξης και της πορείας της ζωής σας, που χαράσσεται μπροστά σας μέσω των διελεύσεων του Βόρειου Δεσμού, είναι σημαντικό να μάθετε να εκτιμάτε τον εαυτό σας. Κι αυτό ξεκινά από το πώς επικοινωνείτε με τον εαυτό σας. Κάτι μπορεί να είναι ριζικά διαφορετικό σήμερα. Μπορεί να ξυπνήσετε και να αποφασίσετε να μιλήσετε στον εαυτό σας με στοργικό, συμπονετικό τρόπο.. όπως κάνετε με όσους σας ενδιαφέρουν. Αυτό δείχνει πως αξίζετε την αγάπη, την επιτυχία και την ευτυχία. Μια αλλαγή νοοτροπίας μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα και να σας βοηθήσει να νιώσετε γαλήνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04-10/09 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα «ξεκλειδώνετε» σημαντικές πληροφορίες. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας κάνει ημιεξάγωνο με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Ενώ το μονοπάτι της ζωής σας αποτελείται από πολλές πτυχές, ο Βόρειος Δεσμός ταξιδεύει αυτή τη στιγμή στον Οίκο της καριέρας σας!

FACEBOOK (1)Επομένως οι προσαρμογές στην καριέρα σας μπορούν να βοηθήσουν στην πνευματική σας εκπλήρωση. Με την ενέργεια που επικρατεί σήμερα, πρέπει να θυμάστε.. πως ο δρόμος προς την κορυφή του βουνού έχει αρκετές στροφές. Μερικές φορές νιώθετε μεγάλη απογοήτευση όταν πρέπει να κάνετε βήματα προς τα πίσω. Όμως μια συνεχής ανάβαση στην κορυφή του βουνού, είναι κάτι εξαντλητικό – ακόμη και επικίνδυνο.

Οι στροφές και οι παρακάμψεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο, αλλά σας δίνουν μια σταθερή διαδρομή. Σήμερα, εξετάστε την επαγγελματική σας πορεία και δείτε αν οδεύει προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάτε. Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των χρημάτων σας τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό. Μπορεί να κερδίσετε περισσότερα χρήματα… είτε στην τρέχουσα εργασία σας μέσω μιας προαγωγής…. είτε δουλεύοντας περισσότερες ώρες… είτε βρίσκοντας μια ολοκαίνουργια δουλειά.

Eίναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε μια νέα δουλειά αν ξεκινήσετε σήμερα να δημοσιεύετε το βιογραφικό σας ή αν απευθυνθείτε σε πρώην συναδέλφους, που δουλεύουν σε άλλες εταιρείες. Είναι επίσης μια καλή στιγμή να κάνετε μια συζήτηση με τον προϊστάμενό σας, για τη γενική πορεία της καριέρας σας.

Διαβαστε επισης : Tράπουλα SFIGGA 05-11/09 Επανασυνδέσεις – Δεσμεύσεις – Χωρισμοί

zwdia shmera

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα χρειάζονται περισσότερο χρόνο, από όσο θα θέλατε. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο στον Οίκο της πίστης σας κάνει ημιεξάγωνο με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Το ταξίδι της ζωής δεν είναι μια ευθεία γραμμή από το Α ως το Ω. Στο μονοπάτι της ζωής σας, μπορεί να υπάρχουν παρακάμψεις εδώ κι εκεί (όπως το να κάνετε παιδί, να μετακομίσετε σε μια νέα πόλη ή να επιστρέψετε στο σχολείο).

300x300aΤο ότι βρίσκεστε σε μία παράκαμψη, δεν σημαίνει ότι είστε εκτός πορείας. Το να ακολουθείτε το μονοπάτι της ζωής σας, σημαίνει ότι ζείτε έχοντας έναν σκοπό. Να προσέχετε τα σημάδια. Παίρνετε τον πιο δύσκολο δρόμο, αυτόν που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον εαυτό σας και θα σας δώσει ευκαιρίες για να συνδεθείτε με τον κόσμο γύρω σας.

Κάποιες μέρες όπως η σημερινή, ίσως νιώσετε ότι βρίσκεστε σε μια παράκαμψη, αλλά είστε ακόμα στο δρόμο σας. Στα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο (χρόνια πολλά!) στον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας, τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό. Σήμερα θα νιώσετε έμπνευση για να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση.

Ίσως υπάρχει μια δουλειά που θέλετε να κάνετε, μια άλλη πόλη στην οποία θέλετε να μετακομίσετε ή μπορεί να επιθυμείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Όμως το σημαντικότερο όλων είναι, να εξετάσετε τις πρόσφατες αποφάσεις σας. Είστε σε μια περίοδο αυτο-ανάπτυξης και στην αρχή ενός καινούργιου κύκλου! Επομένως υπάρχουν πολλά μηνύματα για εσάς από το Σύμπαν. Σήμερα, μπορεί να λάβετε ένα σημάδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis