Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04 -10/12 – Τα μηνύματα έρχονται σε πολλές μορφές

astrologia-gamos-7-oikos

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04 -10/12 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04 -10/12 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, θα είναι ξεκάθαρο το πότε πρέπει να συγκρατηθείτε και πότε να κινηθείτε. Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των πληροφοριών, τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Μια κρίσιμη πληροφορία που θα λάβετε, θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε ένα σχέδιο, που αφορά τη μελλοντική σας εκπαίδευση. Μπορεί να αφορά τον τρόπο πληρωμής της σχολής που θέλετε να φοιτήσετε… ή το σχολείο του παιδιού σας. Η τύχη όμως είναι με το μέρος σας. Οι σωστές πληροφορίες πέφτουν στα χέρια σας την κατάλληλη στιγμή.

Ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των πεποιθήσεών σας αντιτίθεται με τον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στους Διδύμους. Είστε αρκετά θαρραλέοι και σήμερα δεν κάνετε πίσω σ’ έναν καυγά. Οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε προσπαθήσει να σας εμποδίσει, δεν πρόκειται να σας αποτρέψει από αυτό που θέλετε να πετύχετε. Μπορεί να σας δώσουν ένα πολύ ορθό επιχείρημα, αλλά ξέρετε τι θέλετε να κάνετε κι εργάζεστε σκληρά για να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Οι ευκαιρίες εμφανίζονται από παντού αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των επενδύσεων και των πηγών παθητικού εισοδήματος, τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Μπορεί να νιώσετε αισιόδοξοι από ένα ρεπορτάζ ή έναν γκουρού επενδύσεων που θα σας δώσει μερικές συναρπαστικές νέες ιδέες. Η διαίσθησή σας είναι μεγάλη, καθώς ελέγχετε μια νέα επενδυτική ευκαιρία. Γενικά έχετε καλή λογική για τα χρήματα, αλλά να είστε προσεκτικοί. Αν βλέπετε μόνο τα θετικά, μπορεί να χάσετε μια κρίσιμη πληροφορία.

Ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της εξουσίας και του ελέγχου, κάνει αντίθεση με τον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στους Διδύμους. Κάποιος καλοπροαίρετος μπορεί να σας ξεσηκώσει.. όταν σας πει ότι δεν έχετε άλλη επιλογή. Μπορεί να αφορά τις επιλογές εργασίας, το πού θα ζήσετε, ή μπορεί να είναι κάτι δευτερεύον, όπως η υπηρεσία του Διαδικτύου σας. Δεν σας αρέσει να σας στριμώχνουν, αλλά προς το παρόν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Όλο αυτό όμως, ανανεώνει την αυξημένη επιθυμία σας να συγκεντρώσετε πόρους, ώστε να μην έχετε περιορισμένες επιλογές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04 -10/12 ζώδια δίδυμοι

Τα μηνύματα έρχονται σε πολλές μορφές, αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των συνεργασιών σας τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Είστε γεμάτοι ιδέες, αλλά κάποιες απ’ αυτές χρειάζονται μια δομή, για να βασιστούν. Σήμερα, θα έρθετε σε επαφή με κάποιον που ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει τις ιδέες σας. Μπορεί να είναι αυτό που ψάχνατε: κάποιος που ξέρει πώς να πουλά τα προϊόντα σας ή τον τρόπο να εμπορεύεται τις υπηρεσίες σας. Αλλά μπορεί και απλά να έχει κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα εμπόδια στο δρόμο σας.

Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, για ένα χρήσιμο άτομο που έχει τις γνώσεις που χρειάζεστε. Ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των σχέσεων, κοντράρει τον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Υπάρχει και η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο. Το ταίρι σας σήμερα θα είναι οξύθυμο ή απλά δεν θα είναι ο συνηθισμένος του εαυτός. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια και την καρδιά σας ανοιχτά όταν μιλάτε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάποιο δικό σας άτομο έχει περάσει άσχημα και αυτή τη στιγμή χρειάζεται μια αγκαλιά… όχι μια διάλεξη.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 04-06/12 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο, αλλά και τον εαυτό σας. Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της καθημερινότητας, τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Μπορεί να εμπνευστείτε για να αναδιοργανώσετε την κουζίνα σας ή να ανανεώσετε το γραφείο σας. Θα προκαλέσετε τον εαυτό σας να τα τακτοποιήσει όλα, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. Σε λίγες μόνο ώρες, θα έχετε ένα όμορφο καινούργιο δωμάτιο. Έχετε πολλές ιδέες και την ικανότητα να κάνετε έναν χώρο όμορφο και αποτελεσματικό.

Ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της δουλειάς και των συναδέλφων σας κάνει αντίθεση με τον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στους Διδύμους. Σήμερα, μπορεί να δυσκολευτείτε να ασχοληθείτε με έναν συγκεκριμένο υπάλληλο. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι πολύ πιεστικό ή δεν κάνει καθόλου δουλειά. Ο εργοδότης σας δεν θέλει να ξέρει… οπότε το όλο θέμα υπόκειται σε εσάς. Σήμερα αυτό το άτομο, ανακαλύπτεται. Κάτω από το φως της πανσελήνου, όλοι βλέπουν τι συμβαίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04 -10/12 ζώδια λέων

Μία πιθανότητα αυτή την εβδομάδα, είναι ο ρομαντισμός! Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της ευχαρίστησης και του ρομαντισμού τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Ήρθε η ώρα να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε. Καθώς έρχεστε σε επαφή με νέους ανθρώπους, μπορεί να νιώσετε μια αναμφισβήτητη έλξη για ένα άτομο. Μπορεί να είναι το βλέμμα του/της ή ο τρόπος που έλκει το βλέμμα σας. Και κάποια στιγμή, ίσως ξεκινήσετε από κοινού μια συζήτηση.

Ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των παιδιών και των μικρότερων συγγενών σας κοντράρει τον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στους Διδύμους. Μια σχέση στη ζωή σας θα υποστεί αλλαγές. Ένας νεότερος συγγενής σας… μεγαλώνει. Τώρα πλέον, κάνει διαφορετικές ερωτήσεις. Σκέφτεται αυτά που λέτε. Μπορεί ακόμη και να ακολουθήσει τη συμβουλή σας. Αυτή η σχέση, έχει τη δυνατότητα να γίνει πολύ στενή.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 04-06/12 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-zodia-098

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά! Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της οικογένειας, τετραγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες. Σήμερα, θα μάθετε κάτι για το γενεαλογικό σας δέντρο που εξηγεί πολλά για τη συμπεριφορά σας. Πιθανόν να γνωρίσετε ένα ετεροθαλή αδερφάκι που δεν έχετε ξανασυναντήσει.. ή μπορεί να αποκαλύψετε μερικά πραγματικά «πετράδια», όπως επιτυχημένους προγόνους, ηγέτες, δάσκαλους και ίσως ευγενείς.

Ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της κατοικίας σας αντιτίθεται στον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στους Διδύμους. Μπορεί να εργάζεστε επιμελώς για να τακτοποιήσετε το σπίτι σας. Όμως παρατηρείτε πως τα άλλα μέλη της οικογένειας, δεν βοηθούν όσο θα θέλατε. Θα δυσκολευτείτε να τους πείσετε να συσπειρωθούν γύρω από έναν σκοπό. Αν θέλετε να το κάνετε σήμερα, πιθανότατα θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66