Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05 -11/02 – Θα ζήσετε απολαυστικές στιγμές αυτή την εβδομάδα

astrologia-gamos-7-oikos

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05 -11/02 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05 -11/02 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, έχετε μεγάλη δημοτικότητα. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα φωτίζει τον Οίκο του ρομαντισμού και της διασκέδασης. Ίσως εμφανιστεί μια δελεαστική ευκαιρία για ρομαντισμό. Αν θέλετε να γνωρίσετε κάποιο νέο άτομο, φροντίστε να παρευρεθείτε σε ένα πάρτι ή μια κοινωνική εκδήλωση. Αν είστε ήδη σε σχέση, εξοικονομήστε λίγη ενέργεια γι’ αυτό το βράδυ! Θα ζήσετε μεγάλες απολαύσεις απόψε!

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της καριέρας σας, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η διαίσθησή σας λέει, πως κάτι καλό μπορεί να συμβεί. Δεν χρειάζεται να μαντεύετε για τις αλλαγές που συμβαίνουν στην εταιρεία σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντηθείτε με υψηλά ιστάμενους που θα σας βοηθήσουν. Μια νέα θέση που κοιτάτε καιρό…μπορεί να μείνει ελεύθερη. Αν θέλετε να αλλάξετε τμήμα, θα λάβετε καλές συστάσεις τώρα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Ένα μυστικό αποκαλύπτεται αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα φωτίζει τον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Πιθανόν τώρα το σπίτι σας να είναι γεμάτο κόσμο, από συγγενείς, παιδιά και φίλους. Θα συγκεντρωθείτε για να γιορτάσετε τα γενέθλια ενός μέλους της οικογένειας ή κάποιο άλλο χαρούμενο γεγονός.

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της εκπαίδευσης κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα αγχωθείτε σήμερα, γιατί πρέπει να διαβάσετε. Μπορεί να μελετάτε για να δώσετε εξετάσεις για μια επαγγελματική άδεια. Ψάξτε για μερικές νέες τεχνικές μελέτης, που θα σας βοηθήσουν να αποδώσετε καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05 -11/02 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε εξαιρετικές συνδέσεις. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα φωτίζει τον Οίκο των μεταφορών σας. Μπορεί να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι σήμερα. Είναι επίσης καλή στιγμή για την αγορά ενός καινούργιου οχήματος. Μπορεί να δοκιμάσετε το πιο πρόσφατο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή ένα υβριδικό SUV.

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των πόρων σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Δημιουργείτε μαζί με το Σύμπαν σήμερα, γι’ αυτό αν επιθυμείτε κάτι, ανοίγονται ευκαιρίες. Οι ευχές που κάνατε τις τελευταίες εβδομάδες θα κορυφωθούν τώρα. Μπορεί να είναι οι πόροι που χρειάζεστε για να επενδύσετε σε ένα ακίνητο ή σε κάποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο. Σήμερα δημιουργείτε μια μαγική ζωή!

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla 05-11/02 – Οι σχέσεις θα πάρουν επίσημη πορεία!

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια καρκίνος

Θα ζήσετε απολαυστικές στιγμές αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα φωτίζει τον Οίκο των χρημάτων σας. Πιθανόν να παρακολουθούσατε τα έξοδά σας, αλλά τον τελευταίο καιρό έχετε ξεφύγει από το πρόγραμμά σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψετε στη ρουτίνα σας. Και καθώς το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι δεν ξοδέψατε τόσα πολλά, όσα νομίζατε. Αυτό θα σας εμπνεύσει να είστε ακόμη πιο φειδωλοί στα έξοδά σας.

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Με το ταίρι σας θα βιώσετε πολύ ρομαντικές στιγμές. Είναι πιθανό να εγγραφείτε για μαθήματα χορού μαζί ή να κάνετε μασάζ για ζευγάρια. Είναι μια καλή στιγμή για να σπάσετε τη ρουτίνα σας κάνοντας απολαυστικές συζητήσεις – και όχι μόνο – με το άλλο σας μισό, πίσω από κλειστές πόρτες. Σήμερα, εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεστε πολύ παιχνιδιάρηδες σεξουαλικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05 -11/02 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες διαθέσιμες. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο φωτίζει τον Οίκο της αυτοπεποίθησής σας. Είστε απόλυτα γοητευτικοί σήμερα. Τώρα μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο.. να συμμετέχετε σε πάρτι ή σε εκδηλώσεις. Όπου κι αν πάτε, οι άνθρωποι θα γοητεύονται από εσάς και υπάρχει πιθανότητα να συναντήσετε μερικά πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Αν έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε στη σκηνή, τόσο το καλύτερο, γιατί μπορεί να λάβετε ακόμα και χειροκροτήματα.

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της εργασίας σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να ξέρετε τι χρειάζεται ένα έργο για να είναι επιτυχημένο, αλλά ο προϊστάμενός σας ίσως επιθυμεί να το κάνετε με τον παραδοσιακό τρόπο. Τώρα είναι η στιγμή για να υποστηρίξετε σθεναρά τη δική σας άποψη… ή για να προσπαθήσετε να πείσετε το αφεντικό σας ώστε να πάρετε το πράσινο φως. Σήμερα, η εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας… σας δίνει δύναμη και σας καθοδηγεί.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla 05-11/02 – Οι σχέσεις θα πάρουν επίσημη πορεία!

μελλοντολόγος

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε άλματα προόδου. Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα φωτίζει τον Οίκο της πνευματικότητας και της διαίσθησής σας. Σήμερα θα σας ελκύουν οι κάρτες ταρώ, το εκκρεμές, ή μια μαντική τράπουλα. Είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας. Βγάλτε το ημερολόγιό σας και γράψτε τις απαντήσεις που λαμβάνετε.

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο του ρομαντισμού και της διασκέδασης κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα με το ταίρι σας, μπορεί να προσθέσετε λίγο ρομαντισμό στη ζωή σας.. με ένα ραντεβού. Και αντί να πάτε στο ίδιο εστιατόριο, θα επισκεφτείτε ένα μέρος όπου μπορείτε να χορέψετε ή να ακούσετε υπέροχη μουσική. Αν θέλετε πάλι μια βραδιά φιλική με τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα έξω στη φύση… όπου μπορείτε να απολαύσετε το φεγγάρι και τα αστέρια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra