Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05-11/09 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05-11/09 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05-11/09 Ζώδια Κριός .

Οι πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας φέρνουν στο επίκεντρο την πιο συναισθηματική σας πλευρά. Θα ξεστομίζετε ό,τι σας έρχεται στο μυαλό, πράγμα που οι γύρω σας μπορεί να το εκλάβουν με λάθος τρόπο, εάν δεν είστε προσεκτικοί. Στα μέσα της εβδομάδας να έχετε το νου σας σε τυχόν προβλήματα με το αφεντικό σας ή άλλα πρόσωπα εξουσίας – έχουν καβαλήσει το καλάμι.

Μπορεί να είστε στα πρόθυρα μιας νέας ερωτικής σχέσης, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα γίνετε πολύ κτητικοί τις επόμενες ημέρες διαφορετικά θα τον/την τρομάξετε. Το Σάββατο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Δεχτείτε μια πρόκληση. Δεν θα το μετανιώσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Τη Δευτέρα, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας και αισθάνεστε καλά με σχεδόν οτιδήποτε επιλέξετε να κάνετε για να περάσετε τον χρόνο σας. Προσπαθήστε να προωθήσετε τις ιδέες σας αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Και μάλιστα όσο πιο τρελές, τόσο το καλύτερο – οι άνθρωποι γύρω σας θα τις καταβροχθίσουν και θα το απολαύσουν.

Θα δυσκολευθείτε να κατανοήσετε τι συμβαίνει με τα πιο κοντινά σας άτομα αργότερα μέσα στην εβδομάδα, εξαιτίας των ανάμεικτων μηνυμάτων που λαμβάνετε από παντού, ακόμα και μέσα σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη αυτό το Σαββατοκύριακο και θα διαπιστώσετε ότι το να είστε κοντά σε ανθρώπους σας γεμίζει θετική ενέργεια. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05-11/09 Ζώδια Δίδυμοι

Στην αρχή της εβδομάδας ίσως χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιον/α, πιθανότατα στη δουλειά ή στο σχολείο. Μην το πολυσκέφτεστε – είναι κάτι που έπρεπε να γίνει. Από την Τετάρτη και μετά, προσέξτε τους ανθρώπους που προσπαθούν να πάρουν από εσάς περισσότερα από όσα πραγματικά τους αξίζουν. Έχετε πάρει φόρα, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να επιβραδύνετε λίγο τους ρυθμούς σας, διαφορετικά μπορεί να πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου κάνοντας ένα ατυχές σχόλιο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Στην αρχή της εβδομάδας θα συναντήσετε κάποιον/α που θα σας γοητεύσει με την ωραία του/της εμφάνιση και τις καινοτόμες ιδέες του/της. Περνάτε μια εξαιρετική περίοδο στην ερωτική σας ζωή, αλλά αν έχετε ήδη μόνιμη σχέση, μάλλον μόλις αποκτήσατε έναν/μία καινούργιο/α φίλο/η. Στα μέσα της εβδομάδας, προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε τις καθημερινές σας εργασίες, γιατί αυτό είναι σχεδόν το μόνο για το οποίο θα έχετε τον χρόνο και την ενέργεια να κάνετε. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι και οι δύο καλές ημέρες για να ρισκάρετε, οπότε αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 06-08/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Θα έχετε πολλές αυθόρμητες ιδέες, που φαίνεται να μην οδηγούν πουθενά, στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Ωστόσο, συνεχίστε με ό,τι σας φαίνεται πιο ωραίο- ποτέ δεν ξέρετε πότε θα πιάσετε την καλή. Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε συνθήκες που θα σας εκπλήξουν στα μέσα της εβδομάδας, αλλά αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, θα μπορέσετε γρήγορα να κάνετε τη διαφορά. Προσέξτε τα έξοδα, ειδικά αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Μπορεί να έχετε λιγότερα χρήματα στον λογαριασμό σας από όσα νομίζετε. Το Σαββατοκύριακο είναι μια καλή στιγμή για να αράξετε σπίτι και να φροντίσετε τις δουλειές που έχουν μαζευτεί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Η Δευτέρα είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μπορεί να είναι περισσότερη άσκηση, μια δίαιτα ή ακόμη και διαλογισμός. Το ζήτημα είναι να κάνετε κάτι θετικό για το σώμα σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, να περιμένετε ότι θα είστε κάπως νωθροί. Δεν είναι κακό, αλλά αναβάλλετε τυχόν μεγάλες αποφάσεις για τουλάχιστον δύο ημέρες. Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο σε μεγάλες σκέψεις, ιδέες και σχέδια για το μέλλον, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να μιλήσετε με τα κοντινά σας άτομα και να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05-11/09 Ζώδια Ζυγός

Όλα θα είναι κάπως μελαγχολικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, αλλά όχι κάτι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Καθώς η εβδομάδα προχωρά, βλέπετε ότι μια σχέση που εκτιμάτε, στην πραγματικότητα είναι περισσότερο μπελάς και θα θελήσετε να την διαλύσετε. Το Σαββατοκύριακο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε τα μεγάλα σας όνειρα και να δείτε πώς θα μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Η Δευτέρα θα φέρει μια νέα ανακάλυψη -μια ανακάλυψη που μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο ενδιαφέρουσα για τις επόμενες εβδομάδες. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή, να περιμένετε μια έκπληξη, ίσως ένα τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχετε να επικοινωνήσετε καιρό. Όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, μπορεί να έλκεστε από κάποιο άτομο, στο οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ρίχνατε δεύτερη ματιά. Μην συγκρατείστε. Προσπαθήστε να τον/την γνωρίσετε καλύτερα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zvdia-75

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Θα είστε στον κόσμο σας την Δευτέρα, οπότε ίσως χρειαστεί να σας επαναφέρει στην πραγματικότητα ένας φίλος ή κάποιο μέλος της οικογένειας. Από την Τετάρτη και μετά, έχετε μια περίεργη αίσθηση σχετικά με το τι έχετε κάνει μέχρι τώρα στην ζωή σας και με το πού κατευθύνεστε αλλά καταλαβαίνετε ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές. Στα τέλη της εβδομάδας, προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στις συναναστροφές σας, ειδικά στον χώρο εργασίας σας. Μη διστάσετε να υποκύψετε σε μια παρόρμηση αυτή την Κυριακή. Άλλωστε η τύχη είναι με το μέρος σας! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Στις αρχές της εβδομάδας θα αρχίσετε να βλέπετε ένα μοτίβο συμπεριφοράς στη ζωή σας που θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να αλλάξετε για να βελτιώσετε τα πράγματα. Από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε περισσότερο. Αυτοί μπορεί να είναι οι γονείς σας, ένας παλιός φίλος ή ακόμα και ο/η πρώην σας, αλλά όσο περισσότερες γνώμες πάρετε, τόσο το καλύτερο. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει μια έκπληξη από κάποιον/α που σας χρωστάει κάτι από παλιά, οπότε κρατήστε ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 06-08/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05-11/09 Ζώδια Υδροχόος

Δυστυχώς, η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει μάλλον με προβλήματα στο σπίτι. Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε εξαιρετικά ευέλικτοι και ευαίσθητοι με τους συγκάτοικους ή με τον/την σύντροφό σας την Δευτέρα και την Τρίτη. Στα μέσα της εβδομάδας θα φανερωθούν κάποια μυστικά, οπότε κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, δώστε προτεραιότητα στην οικογένειά σας και προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε με τις ρίζες σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο να περιμένετε κάθε είδους διασκέδαση, αλλά μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε τι να κάνετε και τι να αφήσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας, βγείτε από την πεπατημένη και κάντε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να τινάξετε στον αέρα το όριο της πιστωτικής σας, αλλά μην στερηθείτε κάτι που θέλετε. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι τέλειο για εσάς, οπότε βεβαιωθείτε ότι περιστοιχίζεστε από τα κατάλληλα άτομα. Αυτό το Σαββατοκύριακο να περιμένετε ότι θα κάνει την εμφάνισή της το απαίσιο συναίσθημα της ζήλειας – ίσως και λίγη μελαγχολία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μην υποθέτετε το χειρότερο – και προσπαθήστε να μην είστε υπερευαίσθητοι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098