Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05-11/12 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05-11/12 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05-11/12  Ζώδια Κριός .

Ακόμα κι αν η ζωή σας δεν κινείται με την ταχύτητα που θα θέλατε, καταφέρνετε να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα. Κάντε ένα διάλειμμα. Δεν μπορείτε να αποτρέψετε κάποια από τα εμπόδια που εμφανίζονται, ανεξάρτητα από το τι θα κάνετε. Και μερικά από αυτά μπορεί πραγματικά στο τέλος να αποβούν προς όφελός σας.

Παρόλα αυτά, στις αρχές της εβδομάδας, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να αντικαταστήσετε αυτόν τον υπολογιστή που κολλάει συνεχώς ή εκείνο το τηλέφωνο που διαρκώς πέφτει από μπαταρία. Η επικοινωνία είναι η λέξη-κλειδί αυτή τη στιγμή. Και μην ξεχνάτε να κρατάτε την οικογένειά σας ενήμερη για ό,τι σας συμβαίνει, ειδικά την Παρασκευή και το Σάββατο. Την Κυριακή, θα νιώσετε καλύτερα από ό,τι έχετε αισθανθεί εδώ και πολύ καιρό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Είναι Δευτέρα και το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο σε καλλιτεχνικά θέματα. Επίσης σκέφτεστε τον έρωτα και το πάθος. (Αυτά τα δύο συχνά σχετίζονται με κάποιο τρόπο.) Απολαμβάνετε πραγματικά να φλερτάρετε με τον/την ξέρετε εσείς ποιον/α, όχι μόνο επειδή ελπίζετε ότι μπορεί να πάει κάπου, αλλά επειδή το φλερτ είναι διασκεδαστικό. Και είστε καλοί σε αυτό.

Τις επόμενες δύο μέρες μπορεί να βρεθείτε να αναλύετε προσεκτικά όλα όσα λέει και κάνει αυτό το άτομο. Πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα. Ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι να του/της εκμυστηρευτείτε απευθείας τα συναισθήματά σας, ίσως θέλετε να μιλήσετε σε έναν φίλο. Θα σας κάνει καλό να τα βγάλετε από μέσα σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05-11/12 Ζώδια Δίδυμοι

Αυτό που μερικοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν για εσάς είναι ότι είστε αρκετά καλοί στο να κρατάτε μυστικά. (Πώς μπορούν να ξέρουν ότι γνωρίζετε κάποια μυστικά που δεν μοιράζεστε, αν δεν τα φανερώσετε; Σε αυτήν την περίπτωση, μάλλον δεν κρατάτε και πολύ καλά τα μυστικά που σας εμπιστεύονται). Ένα άλλο από τα κρυμμένα ταλέντα σας είναι η οξυδέρκεια σας. Βασικά, γνωρίζετε όλη την σύνθετη δυναμική της παρέας σας, κάτι που είναι ευλογία και κατάρα μαζί. Είναι διασκεδαστικό όταν όλοι τα πάνε καλά. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν, όπως θα μπορούσε να συμβεί αργότερα αυτή την εβδομάδα, υπάρχει κάποια εσωτερική διαμάχη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε έξω από αυτό και να αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα δράματα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα οι άνθρωποι ανταποκρίνονται πραγματικά καλά στις ιδέες σας. Είναι κολακευτικό πόσο ενθουσιάζονται όταν έχετε να πείτε κάτι ή πόσο γελάνε όταν λέτε κάτι αστείο. Και όσο περισσότερη θετική προσοχή λαμβάνετε από τους φίλους σας αυτές τις μέρες, τόσο περισσότερο ξεμυτίζετε από το καβούκι σας. Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε κάποια πράγματα που θα σας βγάλουν από την ζώνη άνεσής σας και θα νιώσετε υπέροχα. Απλά μην κάνετε κάτι επικίνδυνο. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος νέων ξεκινημάτων για εσάς. Ίσως το Σάββατο πείτε σε έναν φίλο που εμπιστεύεστε κάτι που δεν έχετε πει ποτέ σε κανέναν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Η τελευταία Πανσέληνος του έτους 08/12 – Ερωτικές ευκαιρίες για όλους

taro-6-9

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Δεν αντέχετε άλλο τους τσακωμούς για το ποιος έχει δίκιο; Είναι ενοχλητικό. Και εσείς δεν φταίτε σε τίποτα. Είναι σαφές, ότι αυτό το άτομο κάνει επίδειξη ισχύος και προσπαθεί να επιδειχθεί. Υπέροχα! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον/την αφήσετε να κάνει αυτό που θέλει, ακόμα κι αν αυτό σας φέρει ελαφρώς σε δύσκολη θέση. Δεν έχετε πραγματικά χρόνο να εμπλακείτε στα συναισθηματικά δράματα κάποιου άλλου αυτή τη στιγμή, με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σας. Είναι υπέροχο να έχετε τόσους πολλούς φίλους για τους οποίους ενδιαφέρεστε πραγματικά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Εσείς και το νέο σας φλερτ τα πάτε εκπληκτικά καλά. Έχετε απίστευτη χημεία ανάμεσά σας και πολλά κοινά στοιχεία. Αλλά πηγαίνει πουθενά αυτή η σχέση; Ίσως ήρθε η ώρα να το μάθετε. Να είστε χαλαροί σχετικά με αυτό. Θα μάθετε πολλά περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί του/της. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, η δουλειά θα σας αποσπάσει εντελώς την προσοχή από την ερωτική σας ζωή, αν και θα περάσετε μερικές υπέροχες μέρες στη δουλειά, οπότε δεν θα σας πειράξει πολύ. Το Σαββατοκύριακο σας θα είναι αρκετά δραστήριο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05-11/12 Ζώδια Ζυγός

Ο κόσμος είναι υπέροχος, η σοκολάτα απολαυστική, αλλά το μέτρο είναι το κλειδί για όλα αυτή την εβδομάδα. Μην περάσετε όλο το πρωί κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο. Και μην τρώτε σοκολάτες αντί για ένα σωστό μεσημεριανό γεύμα αλλιώς θα το μετανιώσετε αργότερα. Έχετε πολλά να κάνετε αυτή την εβδομάδα και αρκετές εκκρεμότητες στη δουλειά, αλλά αν βάλετε κάτω το κεφάλι και επικεντρωθείτε σε όσα έχετε να κάνετε θα τα καταφέρετε. Σας περιμένει ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Προσπαθήστε να είστε δραστήριοι. Μπορείτε ακόμη και να οργανώσετε ένα μικρό πάρτι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Ποτέ δεν φανταζόσασταν ότι εσείς και ο/η ξέρετε εσείς ποιος/α θα βρισκόσασταν αντιμέτωποι για αυτό το ζήτημα αλλά είδατε πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά; Δεν έχετε χρόνο για να ασχολείστε με το συναισθηματικό δράμα κανενός. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγνοήσετε το όλο πράγμα και να μην ασχοληθείτε. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, κάποιος θα προσπαθήσει να σας μπλέξει σε μια συμφωνία οικονομικής φύσεως, για την οποία δεν είστε σίγουροι. Εάν δεν θέλετε να κάνετε κάτι, μην προχωρήσετε όσο και αν σας πιέσει. Θα πάρετε αυτό που πραγματικά θέλετε αρκετά σύντομα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να το πάρετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Σε γενικές γραμμές αυτή η εβδομάδα θα είναι χαλαρή. Φυσικά, κάποιες μέρες θα είναι πιο ευχάριστες από άλλες, αλλά τα πράγματα φαίνονται καλά. Η επικοινωνία είναι έντονη προς την αρχή της εβδομάδας και όταν σχεδιάζετε πράγματα, μην παραμελείτε τις μικρές λεπτομέρειες. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα είστε τόσο απασχολημένοι που δεν θα έχετε χρόνο να σκεφτείτε πραγματικά τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πάντα στη σωστή τους θέση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Δεν είναι όλοι στη ζωή σας γεμάτοι ενέργεια σήμερα, αλλά εσείς από μόνοι ας έχετε άφθονη. Αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Το σπουδαίο με τον ενθουσιασμό σας είναι ότι είναι μεταδοτικός και στους άλλους ανθρώπους. Ένα πρόβλημα οικονομικής φύσεως θα σας χαλάσει λίγο την διάθεση στα μέσα της εβδομάδας, αλλά θα ανακάμψετε πολύ γρήγορα. Το θέμα είναι ότι μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι χωρίς πολλά χρήματα. Ο κόσμος είναι μεγάλη περιπέτεια. Ένα γιγάντιο παιχνίδι. Και είστε φοβεροί παίκτες. Μια ζουμερή ανακάλυψη σας περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Η τελευταία Πανσέληνος του έτους 08/12 – Ερωτικές ευκαιρίες για όλους

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05-11/12 Ζώδια Υδροχόος

Είναι φυσικό να τρελαίνεστε όταν αλλάζουν τόσα πολλά γύρω σας. Η αλλαγή είναι τρελό πράγμα. Είναι όμως μια απαραίτητη διαδικασία. Έχετε ακόμη πολλά πράγματα να μάθετε για τον κόσμο γύρω σας, όπως επίσης για τον εαυτό σας. Στα μέσα της εβδομάδας ένα ρομαντικό ειδύλλιο πρόκειται να δείξει πόσο συναρπαστική μπορεί να είναι η αλλαγή. Όπως πάντα, όσο πιο ανοιχτόμυαλοι παραμείνετε, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε. Πράγμα που δεν σημαίνει ότι θα είστε χαρούμενοι όλη την ώρα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, για παράδειγμα, μπορεί να είστε κάπως κυκλοθυμικοί. Αλλά μην ανησυχείτε. Από εδώ και πέρα μόνο καλά πράγματα έρχονται στο δρόμο σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Ξέρετε τι θα τραβούσε πραγματικά την προσοχή του ατόμου που έχετε βάλει στο μάτι; Μια ερωτική επιστολή. Οι άνθρωποι δεν στέλνουν πια ερωτικά γράμματα. Αλλά είστε αρκετά παλιομοδίτες για να το κάνετε. Τουλάχιστον, έχετε την διάθεση να το προσπαθήσετε. Το σίγουρο είναι ότι θα σκεφτείτε να κάνετε κάτι ρομαντικό. Την Τρίτη και την Τετάρτη δεν θα υπάρχει πολύ δράση στον ερωτικό τομέα. Αλλά ο ρομαντισμός εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο έντονα την Πέμπτη και την Παρασκευή, όπως και η ποίηση και η μουσική. Με ποιον τρόπο; Αυτό είναι κάτι, που θα ανακαλύψετε το Σαββατοκύριακο! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις