Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05-11/12 Υπάρχει μια γαμήλια ενέργεια γύρω σας

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05-11/12 . Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05-11/12 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν προνόμια και ευκαιρίες στη καριέρα σας. Καλό είναι να τις επεξεργαστείτε.

Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο των πόρων σας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της καριέρας σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική όψη για να αποκτήσετε πρόσθετα οφέλη από την εργασία σας.

zodia-taro-45

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επικοινωνήσετε με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, για επιπλέον εκπτώσεις ή για το πρόγραμμα αγοράς μετοχών. Είναι επίσης μια καλή στιγμή να συζητήσετε με τον διευθυντή σας για να βρείτε έναν τρόπο ώστε να πάρετε περισσότερη άδεια, να έχετε ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα ή να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο της γνώσης, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να «ξεφουρνίζετε» με ταχύτητα ένα καταιγισμό πληροφοριών, που δεν είχατε ιδέα πως γνωρίζατε. Το Σύμπαν «κατεβάζει δεδομένα» στο κεφάλι σας. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με την καριέρα σας, με μια εφεύρεση ή μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας. Και μπορεί να μην συνειδητοποιήσετε καν πόσες πληροφορίες έχετε συγκεντρώσει…. μέχρι να αρχίσετε να συζητάτε με κάποιον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να ακούσετε γαμήλια εμβατήρια! Ταύρε, υπάρχει μια γαμήλια ενέργεια γύρω σας. Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο των σχέσεων, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των νομικών συμβάσεων. Ταύρε, μπορεί να σκέφτεστε γαμήλιες τελετές κι εμβατήρια. Πιθανόν να σχεδιάζετε τον δικό σας γάμο ή να λάβετε πρόσκληση για ένα γάμο που θα τελεστεί, εκτός πόλης. Όλα αυτά σας κάνουν να σκεφτείτε τις υποχρεώσεις και τα οφέλη του γάμου.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου ο Ερμής στον Τοξότη, στον Οίκο των επενδύσεων, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της καινοτομίας. Μπορεί να σκεφτείτε να κάνετε κάτι αρκετά περιπετειώδες με τις επενδύσεις σας ( κάτι που δεν σας χαρακτηρίζει συνήθως). Μπορεί να ονειρεύεστε κέρδη… ενώ υπάρχει αστάθεια στις αγορές. Κρατήστε κλειστό το πορτοφόλι σας. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση, ψευδείς ισχυρισμούς και άγριες υπερβολές.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/12 Εξηγήσεις από άντρα – Επικοινωνίες με το παρελθόν

zwdia-66

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05-11/12 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, φέρνετε σε φόρμα τα οικονομικά σας Δίδυμοι. Ενέργειες όπως αυτές, σας βοηθούν να συγκεντρώσετε χρήματα. Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ο Άρης στον Σκορπιό στον Οίκο της ρουτίνας σας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των λογαριασμών και των υποχρεώσεων σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε τη συνήθεια να τηρείτε πιστά έναν προϋπολογισμό. Ίσως θελήσετε η διαδικασία επένδυσης χρημάτων, να γίνει τακτικό μέρος της εβδομάδας σας.

Μπορεί να αργείτε να συγκεντρώσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις ή να δημιουργείτε αυτόματες καταθέσεις και αναλήψεις. Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο των σχέσεων, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της φήμης σας. Η σχέση σας μπορεί να γίνει δημόσια γνωστή. Ίσως κάνετε μια σημαντική ανακοίνωση σε φίλους και συγγενείς… ή αποφασίσετε να συστήσετε το ταίρι σας στους φίλους και την οικογένειά σας. Ίσως ακόμη και ν’ αρραβωνιαστείτε! Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ενημερώσετε τους άλλους.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, θα συναντήσετε ένα συναρπαστικό άτομο! Καρκίνε, διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο της ανάληψης ρίσκων, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο των σχέσεων. Είναι μια βοηθητική ενέργεια για να γνωρίσετε κάποιο νέο σύντροφο, ίσως μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών ή μέσω ραντεβού στα τυφλά.

Αν βγαίνετε ήδη ραντεβού, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να συζητάτε για το μέλλον. Μπορεί να συζητήσετε κάποιες ιδέες για μακροπρόθεσμα σχέδια ή να τολμήσετε να προτείνετε μια συγκατοίκηση, με την καινούργια χρονιά. Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη, στον Οίκο της δουλειάς και της ρουτίνας, κάνει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της εκπαίδευσης. Μπορεί να διαβάζετε για να μάθετε κάτι νέο. Μπορεί να βρείτε ένα τρόπο… μια διαδικασία, για να μπορείτε να συγκρατείτε στη μνήμη σας, πολλά δεδομένα.

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05-11/12 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, αναλαμβάνετε τις υποχρεώσεις σας Λέοντα. Άλλωστε αυτή είναι η δεύτερη φύση σας. Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο των βασικών αρχών σας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο της δουλειάς σας. Σήμερα, μπορεί να ηγηθείτε μιας ομάδας. Μπορεί να αναλάβετε την ευθύνη μιας συνάντησης και να επισημάνετε τα ελαττώματα ενός πιθανού σχεδίου. Μπορεί επίσης να χειριστείτε μια κρίση στην εταιρεία σας, με χάρη και επιείκεια. Αξιοποιείτε τα φυσικά σας ταλέντα για να ωφελήσετε την εταιρεία σας και οι συνάδελφοί σας το εκτιμούν.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη στον Οίκο του ρομαντισμού σας, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της οικειότητας. Μπορεί να κρεμάσετε στην πόρτα μια ταμπέλα «μην ενοχλείτε». Μπορεί να υπάρξουν μερικές πικάντικες στιγμές ανάμεσα σε εσάς και την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σας σήμερα. Δίνετε το πράσινο φως. Όλα είναι έτοιμα, για απολαυστικά παιχνίδια. Τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν από χλιαρά, σε πραγματική «κόλαση»…μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/12 Εξηγήσεις από άντρα – Επικοινωνίες με το παρελθόν

zodia-zvdia-yy

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα εξετάζετε τις υποχρεώσεις σας σε μια σχέση. Μια ερωτική σχέση θα γίνει ισχυρότερη. Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου ο Άρης στον Σκορπιό, στον Οίκο των συμφωνιών σας, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Οίκο του ρομαντισμού. Υπάρχει «δούναι και λαβείν» σε κάθε είδους σχέσεις… ακόμα και στις ερωτικές. Σήμερα, εσείς και η αγαπημένη ή ο αγαπημένος σας θα συζητήσετε τι συνεισφέρει ο καθένας στο δεσμό σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε αυτή τη σχέση στο επόμενο επίπεδο.

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου ο Ερμής στον Τοξότη, στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των σχέσεων. Μπορεί να μιλήσετε με την οικογένειά σας για την πρόθεσή σας να τους γνωρίσετε το ταίρι σας, τις μέρες των γιορτών. Μπορεί επίσης να μιλήσετε για το πού θα πραγματοποιηθούν οι γιορτές. Ίσως στο δικό σας σπίτι ή στης μαμάς σας. Κάθε μέρος, έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του… γι’ αυτό και θα σταθμίσετε όλοι μαζί.. τις επιλογές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00