Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/02 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/02 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/02 Ζώδια Κριός .

Στην αρχή της εβδομάδας, συμβαίνουν τόσα πολλά στη δουλειά και στο σπίτι, που μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε να φύγετε και να μην ξαναγυρίσετε. Αντ’ αυτού τι θα λέγατε να πάτε για τρέξιμο (ή περπάτημα, ποδηλασία ή κολύμπι); Με άλλα λόγια, γιατί να μην ξεφύγετε από την κούραση μέσω της άσκησης; Στα μέσα της εβδομάδας, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν λίγο και θα υπάρχει χρόνος για να τον αφιερώσετε σε προσωπικά εγχειρήματα.

Τι θα λέγατε να ξεκινήσετε το πλέξιμο, να συνεχίσετε αυτό το βιβλίο που έχετε αφήσει στη μέση ή να κάνετε μαθήματα ζωγραφικής; Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο σε εσάς και στην ανάκτηση της ισορροπίας σας. Αυτό σημαίνει χαλάρωση κάθε τύπου. Εάν δεν μπορείτε να πάτε σε ένα ημερήσιο σπα, τι θα λέγατε για ένα ζεστό αφρόλουτρο και ένα ποτήρι κρασί; Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα θελήσετε να κατεβάσετε το τηλέφωνο και να μην κάνετε απολύτως τίποτα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Ναι, η ομορφιά κρύβεται μέσα σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσετε την εξωτερική σας εμφάνιση στην τύχη. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι υπέροχες μέρες για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Εάν μπορείτε, πηγαίνετε για μια ανανέωση στο κομμωτήριο. Θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως καλύτερα. Στα μέσα της εβδομάδας, επικεντρωθείτε στην υγεία της καρδιάς σας.

Εάν δεν θέλετε να πάτε μόνοι σας, τηλεφωνήστε σε έναν φίλο και πηγαίνετε για μια βόλτα στο πάρκο, για τρέξιμο ή στο γυμναστήριο και κρατήστε ο ένας τον άλλον σε καλό δρόμο. Θα χρειαστείτε την καρδιά σας στα δυνατά της το Σαββατοκύριακο, όταν θα είστε πιο δημοφιλείς από ποτέ.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/02 Ζώδια Δίδυμοι

Χρησιμοποιήστε τη Δευτέρα και την Τρίτη για να φροντίσετε λεπτομέρειες και εκκρεμότητες. Θα θέλετε να μην έχετε αφήσει κάτι μέχρι την Τετάρτη, όπου θα υπάρξουν άλλα πράγματα για να κάνετε. Η Πέμπτη είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε ένα έργο, ακόμα κι αν ξέρετε ότι δεν θα μπορέσετε να το ολοκληρώσετε. Το πιθανότερο είναι ότι έχετε έναν φίλο ή συνάδελφο που θα χαρεί πολύ να παρέμβει και να συνεχίσει από εκεί που μείνατε. Κάντε μια καλή πράξη αυτό το Σαββατοκύριακο. Πηγαίνετε στο σούπερ-μάρκετ και αγοράστε τρόφιμα για κάποιον γείτονα, που δεν μπορεί να πάει. Προσφερθείτε να κάνετε baby-sitting στα ανίψια σας. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, η καλοσύνη σας θα εκτιμηθεί πολύ.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι ιδανικές μέρες για να συναντηθείτε με φίλους. Δοκιμάστε κάτι άλλο εκτός από το να τους στείλετε μήνυμα στα social media. Αγοράστε μερικές καρτ ποστάλ (ω, ναι όπως κάνουν οι τουρίστες) και στείλτε τις σε μερικά άτομα απλώς για να τους πείτε πόσο θα θέλατε να ήταν μαζί σας. Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την καθαριότητα του σπιτιού, και αν ανοίξετε τέρμα την μουσική και φωνάξετε και έναν φίλο μπορεί να το απολαύσετε κιόλας. Είστε αναποφάσιστοι αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε μην προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με τίποτα μεγάλο. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ανάμεσα σε μια ρομαντική κωμωδία και σε μια ξένη ταινία, παίξτε το κορώνα-γράμματα. Με άλλα λόγια, μην ανησυχείτε για μικροπράγματα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ο Άγιος Βαλεντίνος θα προσφέρει ερωτικά δώρα σε όλα τα ζώδια!

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Τη Δευτέρα ή την Τρίτη, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ρίξετε μια ματιά στην οικονομική σας κατάσταση και δείτε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να ξοδέψετε. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές αυτή την εβδομάδα. Στα μέσα της εβδομάδας, θα πέσει στα χέρια σας ένα άρθρο για την νέα τεχνολογία που θα σας κάνει να αρχίσετε να ψάχνετε απεγνωσμένα πώς να πάρετε στα χέρια σας το πιο καινούργιο gadget. Το Σαββατοκύριακο, θα αναπολείτε το παρελθόν. Ίσως θέλετε να πάτε σε ένα παζάρι με αντίκες. Κάντε λίγη έρευνα πριν ξοδέψετε τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδας, είστε ο άρχοντας της οργάνωσης. Γιατί να μην βοηθήσετε τον πιο αποδιοργανωμένο φίλο σας, δημιουργώντας ένα νέο σύστημα αρχειοθέτησης; Την αδερφή σας να βάλει σε τάξη την ντουλάπα της; Την Τετάρτη, μπορεί να βρεθείτε σε ένα δίλημμα και να μην μπορείτε να καταλήξετε κάπου. Τηλεφωνήστε σε έναν έμπιστο φίλο και ζητήστε του να σας βοηθήσει να σταθμίσετε μια απόφαση πριν κάνετε το μεγάλο βήμα. Την Παρασκευή γίνεστε και πάλι ο παλιός, καλός πρακτικός εαυτός σας και είστε φυσικά ακαταμάχητοι. Χαλαρώστε με ένα καλό βιβλίο ή μια συζήτηση με κάποιον φίλο. Την Κυριακή, περάστε χρόνο με ένα μέλος της οικογένειας που δεν έχετε δει εδώ και καιρό.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/02 Ζώδια Ζυγός

Αν κρατάτε κακία για κάτι και το κουβαλάτε σαν βάρος στην καρδιά σας, η Δευτέρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το ξεφορτωθείτε. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα χωρίς αυτό πάντως! Η Τρίτη είναι εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείτε με την δουλειά σας και να κλείσετε εκκρεμότητες. Εάν μπορείτε να βρείτε τον χρόνο για να φλερτάρετε στο ενδιάμεσο με κάποιον/α που γνωρίσατε πρόσφατα ακόμη καλύτερα! Την Παρασκευή θα αναζητάτε την ομορφιά όπου και αν κοιτάξετε. Ωστόσο, αυτό σταματά το Σάββατο και την Κυριακή. Χρειάζεστε καθαρό μυαλό για να οργανώσετε τις σκέψεις σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Κάντε μια χάρη σε έναν φίλο στις αρχές της εβδομάδας. Μπορεί να σας ζητηθεί, μπορεί και όχι, αλλά όπως και να έχει εναπόκειται σε εσάς να χρησιμοποιήσετε τις αντιληπτικές σας ικανότητές για να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Προσφερθείτε να κάνετε κάτι για αυτόν και δεν θα το μετανιώσετε. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε τόσο συντονισμένοι με τους γύρω σας, που σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα συγκρότημα, με εσάς ως αρχηγό. Την Παρασκευή, η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας. Σκεφτείτε σοβαρά αυτό το επιχειρηματικό εγχείρημα ή αυτό το νέο βήμα στην καριέρα σας. Προχωρήστε χωρίς δισταγμούς. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Οι άνθρωποι γύρω σας συμπεριφέρονται κάπως τρελά στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Με άλλα λόγια, αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μαζί τους. Σε περίπτωση αμφιβολίας, απομακρυνθείτε και μείνετε μόνοι μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, όταν οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στον κανονικό τους εαυτό. Περάστε χρόνο μαζί τους την Τετάρτη και την Πέμπτη. Μέχρι να έρθει το Σαββατοκύριακο, θα είστε ξανά κλεισμένοι στο καβούκι σας. Αυτή τη φορά εξαιτίας αυτών των ονείρων που βλέπετε τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να καθίσετε ήρεμα και να καταλάβετε τι προσπαθούν να σας πουν.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για να τηλεφωνήσετε σε έναν συγγενή που ζει μακριά μόνο και μόνο για να του πείτε ότι τον σκέφτεστε. Η Τρίτη είναι αφιερωμένη στην έρευνα για μια μεγάλη αγορά που σκέφτεστε να κάνετε. Χρειάζεστε καινούργιο υπολογιστή; Είστε έτοιμοι να πάρετε ένα νέο αυτοκίνητο; Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας θα είναι επικεντρωμένες στην δουλειά, αλλά μην περιμένετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας. Το αφεντικό και οι συνάδελφοί σας θα είναι πολύ απασχολημένοι με τα δικά τους έργα για να παρατηρήσουν την υπέροχη δουλειά που κάνετε. (Μην ανησυχείτε. Ξέρουν πόσο καταπληκτικοί είστε!) Αυτό το Σαββατοκύριακο περάστε χρόνο με την οικογένεια σας. Θα διασκεδάσετε ό,τι κι αν κάνετε.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ο Άγιος Βαλεντίνος θα προσφέρει ερωτικά δώρα σε όλα τα ζώδια!

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/02 Ζώδια Υδροχόος

Τη Δευτέρα ή την Τρίτη, κάποιος ρωτά τη γνώμη σας για κάτι και μπαίνετε στον πειρασμό να γίνετε βάναυσα ειλικρινείς. Αν δεν θέλετε να τον στεναχωρήσετε, κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να κάνετε νέους φίλους από εκεί που δεν το περιμένετε. Αναζητήστε ευκαιρίες για να ξεκινήσετε συζητήσεις με άτομα που υποψιάζεστε ότι είναι ενδιαφέροντα. Θα εκπλαγείτε από τους φανταστικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους που βρίσκονται ανάμεσά σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα επικεντρωθείτε περισσότερο στη δουλειά. Μπορεί ακόμη και να κάνετε υπερωρίες. Φροντίστε να κάνετε συχνά διαλείμματα.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Στις αρχές της εβδομάδας απαιτείται από εσάς να κάνετε ένα άλμα πίστης, οπότε προσπαθήστε να ελέγξετε τον φόβο σας. Στα μέσα της εβδομάδας, δώστε έμφαση στο να κάνετε κάτι για να ανανεώσετε το σπίτι σας. Ψάξτε στο διαδίκτυο ή παρακολουθήστε μερικές εκπομπές διακόσμησης για να πάρετε ιδέες. Δεν χρειάζεται να είναι μια τεράστια αλλαγή. Μπορεί απλώς να αλλάξετε χρώμα στην κρεβατοκάμαρά σας ή να αγοράσετε μερικά νέα φυτά. Σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματα θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα. Παραγγείλετε μερικές πίτσες, δυναμώστε τη μουσική και αρπάξτε τα πινέλα. Την Κυριακή, χαλαρώστε και περάστε λίγο χρόνο κάνοντας μόνο πράγματα που σας φέρνουν χαρά.  Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45