Εβδομαδιαίες προβλέψεις 06-12/03 – Μία νέα ενέργεια γύρω μας

sxeseis-sagapw

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 06-12/03 Α΄ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 06-12/03  ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, επικρατεί μια καινούργια ενέργεια… κι αυτό είναι υπέροχο για εσάς. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο πλανήτης της επιθυμίας και του πόθου ενώνει τα χέρια με τον πλανήτη της δράσης, μπαίνοντας μαζί σ’ ένα νέο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι φρέσκο, νέο και συναρπαστικό. Μπορεί να μεταπηδήσετε σε μια νέα τεχνολογία, να συναντήσετε καινούργιους φίλους ή να αναλάβετε μια δραστηριότητα με την οποία δεν είχατε ασχοληθεί ποτέ πριν.

Επίσης την Κυριακή, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον Οίκο του μέλλοντος σας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Με όλη αυτή τη νέα ενέργεια γύρω σας, είναι σημαντικό να σκεφτείτε πού θέλετε να βρίσκεστε σε μερικά χρόνια από τώρα. Αυτή η ενέργεια σας βοηθά να δείτε τις τάσεις και το πώς οι ενέργειές σας σήμερα σας βοηθούν να γίνετε αυτό που θέλετε. Μπορεί να μην σας αρέσει να γράφετε τις σκέψεις σας στο χαρτί, αλλά ο καθορισμός των στόχων σας, μπορεί να σας οδηγήσει σ’ αυτόν τον φωτεινό, λαμπερό προορισμό. Η επιθυμία να είστε υγιείς και σε φόρμα μελλοντικά, μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες σήμερα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Υπάρχει μια αλλαγή ενέργειας αυτή την εβδομάδα… και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε πορεία. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Η Αφροδίτη είναι ο πλανητικός κυβερνήτης σας και καθώς μπαίνει σ’ ένα νέο ζώδιο, νιώθετε τους ανέμους της αλλαγής. Τώρα σφίγγει τα χέρια με τον Άρη και μπορεί να συνειδητοποιήσετε πως χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, καθώς μπορεί να εκπαιδεύετε νεοσύλλεκτους… ή να ηγείστε μιας ιδιαίτερα απείθαρχης ομάδας συναδέλφων. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, αλλά μπορεί να δοκιμαστεί η υπομονή σας αυτή την εβδομάδα.

Επίσης την Κυριακή, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον Οίκο της καριέρας σας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Υπάρχουν στιγμές που είστε τόσο συγκεντρωμένοι στο επόμενο βήμα, που δεν βλέπετε τη μεγαλύτερη εικόνα. Και τώρα – για μια στιγμή – έχετε μια πανοραμική άποψη για το πού κατευθύνεται η εταιρεία σας. Αυτή η εικόνα μπορεί να προέρχεται από μια διάλεξη ή ένα βίντεο που είδατε.. και ξαφνικά συνειδητοποιείτε πώς η τεχνολογία ή η τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να επηρεάσουν μελλοντικά τη δουλειά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες συνετές επιλογές στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 06-12/03  ζώδια δίδυμοι

Αυτό που θέλετε, έρχεται λίγο πιο κοντά. Βλέπετε πλέον μια πορεία προς τα εμπρός. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Τώρα φαίνεται σαν να βρίσκεστε σε ένα από αυτά τα κινούμενα πεζοδρόμια στο αεροδρόμιο. Έχετε βρει έναν πιο εύκολο τρόπο να φτάσετε στον προορισμό σας. Αυτό οφείλεται στην προσφορά βοήθειας, από το δίκτυο των ατόμων που ήδη γνωρίζετε. Μπορεί να είναι άτομα που γνωρίζετε από το σχολείο ή από τα ταξίδια σας. Αν ψάχνετε για συμβουλές, ξεκινήστε ρωτώντας τους φίλους σας.

Επίσης την Κυριακή, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον Οίκο των παγκόσμιων υποθέσεων σας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Τώρα μπορεί να έχετε μια μακροσκελή άποψη για τα πράγματα.. όσον αφορά το προσωπικό σας μέλλον. Μπορεί να ψάχνετε σε ολόκληρο τον κόσμο κάποια υπέροχα μέρη για να ζήσετε ή να κάνετε επαφές για επαγγελματικούς λόγους. Ίσως εξετάζετε τη σταθερότητα του τόπου που ζείτε τώρα και τις προοπτικές του, οικονομικά και κοινωνικά. Αυτό θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 05/03 – Ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια καρκίνος

Έχετε μεγάλη ζήτηση αυτή την εβδομάδα, απλά όχι με τους όρους σας. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι σαν να έχουν αλλάξει γνώμη όλοι γύρω σας. Νομίζατε πως ξέρατε τι κάνετε.. και ξαφνικά όλοι γύρω σας θέλουν κάτι διαφορετικό. Θέλουν να αλλάξουν το πρόγραμμά τους ή να συμπεριλάβουν άλλους ανθρώπους. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να συνεχίσετε με αυτές τις αλλαγές, παρόλο που ίσως νιώθετε στενοχωρημένοι, επειδή αυτό που ετοιμάσατε.. δεν είναι πλέον αυτό που θέλουν οι άλλοι. Επίσης την Κυριακή, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον Οίκο των χρημάτων και των επενδύσεών σας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης.

Τώρα ίσως κοιτάτε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας εικόνα. Ίσως λαμβάνετε υπόψη τον πληθωρισμό, το μέλλον του αποκεντρωμένου τραπεζικού συστήματος ή τον τρόπο για να συγκεντρώσετε αρκετά χρήματα, ώστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Και όλα συνοψίζονται στην προσαρμογή των σημερινών ενεργειών, για να έχετε ένα καλύτερο μέλλον. Μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν γραπτό προϋπολογισμό ή να ακούσετε κάποιον πιο έμπειρο στα θέματα των επενδύσεων. Μερικά μικρά βήματα σήμερα, μπορούν να σας προσφέρουν μελλοντική ευημερία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 06-12/03  ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα ο δρόμος προς την επιτυχία είναι μέσα από τη συνεργασία. Ίσως χρειαστεί να αφήσετε τους άλλους να πάρουν το προβάδισμα. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή είναι μια από εκείνες τις στιγμές που το πάρτι που κάνετε σπίτι σας τελειώνει, επειδή ο κόσμος πηγαίνει σε ένα μεγαλύτερο πάρτι. Όμως μπορείτε να ακολουθήσετε το πλήθος και να περάσετε υπέροχα στο πάρτι κάποιου άλλου ή να φάτε μόνοι σας τα ορεκτικά, την υπόλοιπη βραδιά.

Επίσης την Κυριακή, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον οίκο των σχέσεων, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης. Σκέφτεστε πόσους φίλους είχατε παλιά και πώς μπορείτε να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο στο μέλλον. Σκέφτεστε επίσης τι μπορείτε να κάνετε για να φέρετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε μια στρατηγική στο παρόν, ώστε να αποκτήσετε υπέροχες συνδέσεις στο μέλλον.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 05/03 – Ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια παρθένος

Μια διαταραχή στην καθημερινότητά σας φέρνει τα πράγματα σε στασιμότητα. Θα χρειαστεί να αλλάξετε πορεία. Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Ό,τι δουλεύετε, πρέπει να το αφήσετε στην άκρη γιατί έχει έρθει κάτι καινούργιο. Αυτό μπορεί να είναι ένα νέο έργο από τον εργοδότη σας, ένα νέο λογισμικό που πρέπει να αντιμετωπίσετε ή μια ξαφνική προθεσμία που πρέπει να τηρηθεί. Κι ενώ μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές…γενικά δεν σας αρέσει να διακόπτεται η ροή. Επίσης την Κυριακή, ο Ερμής στον Υδροχόο, στον Οίκο της καθημερινότητάς σας, τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης.

Εσείς, από όλους τους ανθρώπους, κατανοείτε τη δύναμη των χρηματοοικονομικών και τα θεαματικά αποτελέσματα που μπορούν να φέρουν οι σταδιακές αλλαγές. Ξέρετε τους στόχους σας. Σήμερα μπορείτε να εστιάσετε στις καθημερινές σας διαδικασίες. Η μελλοντική επιτυχία έρχεται, όταν κατέχετε την ημέρα σας. Μπορεί να είστε κουρασμένοι όταν γυρνάτε σπίτι από τη δουλειά, αλλά αν αφιερώνετε 15 λεπτά την ημέρα μαθαίνοντας κιθάρα ή δουλεύοντας το μυθιστόρημά σας, θα φτιάξετε κάτι… που θα έχει ιδιαίτερο νόημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76