Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/05 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/05 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/05  Ζώδια Κριός .

Ξεκινάτε την εβδομάδα με αργούς ρυθμούς χάρη σε ένα εξαντλητικό Σαββατοκύριακο. Αυτή η διάθεση όμως δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς από την Τρίτη και μετά θα είστε και πάλι γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι για ό,τι έρθει στο δρόμο σας. Στην πραγματικότητα, θα κινείστε τόσο γρήγορα που οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα σας προφταίνουν.

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, καλά θα κάνετε να μιλήσετε με τους γονείς σας, γιατί αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα και μόνο εσείς μπορείτε να βοηθήσετε. Η Κυριακή θα είναι υπέροχη και η δημιουργική σας ενέργεια μπορεί να σας οδηγήσει σε μια νέα ερωτική σχέση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Στις αρχές της εβδομάδας θα νιώσετε έντονα συνδεδεμένοι με κάποιον φίλο σας ή γιατί όχι με πολλούς. Μπορεί μάλιστα να κερδίσετε και μερικούς καινούργιους θαυμαστές.

Την Τρίτη ή την Τετάρτη, θα αποφασίσετε να πάρετε ένα ρίσκο και να βγείτε ραντεβού με ένα άτομο που δεν είναι ο συνηθισμένος τύπος σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από αυτό που θα γίνει, ενώ το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ διασκεδαστικό για εσάς και για όσους είναι κοντά σας. Την Κυριακή προσέξτε τις διαμάχες μεταξύ φίλων. Μπορεί να μπλέξετε σε αμήχανες καταστάσεις. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/05  Ζώδια Δίδυμοι

Στις αρχές της εβδομάδας καλά θα κάνετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να προσπαθήσετε να μην χάσετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Θα σας είναι πολύ εύκολο να αγνοήσετε την πραγματικότητα και να χαλαρώσετε με τους φίλους σας και αυτό ακριβώς θα πρέπει να κάνετε. Μέχρι τα τέλη της Τρίτης, δεν θα έχει πια σημασία και θα αισθάνεστε υπέροχα, άσχετα με το τι συνέβη πριν. Είναι η ιδανική στιγμή για να μιλήσετε και να πείτε στον κόσμο τι πραγματικά σκέφτεστε. Κρατήστε τις κάρτες σας κλειδωμένες αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλιώς θα μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε μεγάλα ποσά σε άχρηστα αντικείμενα. Ένα πάρτι ή μια συγκέντρωση την Κυριακή θα αποδειχθούν πολύ πιο διασκεδαστικά από όσο περιμένατε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα σας βγάλουν στο προσκήνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η φυσική σας γοητεία σας κάνει ακαταμάχητους και σίγουρα θα κερδίσετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Θα συνεχίζετε να ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στον δρόμο σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, κερδίζοντας διαρκώς καινούργιους θαυμαστές. Το Σαββατοκύριακο είναι όλο δικό σας, οπότε μην αφήσετε κανέναν να σας πει το αντίθετο. Εσείς ορίζετε την ατζέντα και φτιάχνετε τους κανόνες. Τα πράγματα θα συνεχίσουν να γίνονται καλύτερα για εσάς την Κυριακή, αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Δεν είστε πάντα οι πιο πεισματάρηδες στην παρέα σας, αλλά στις αρχές της εβδομάδας θα νιώσετε την ανάγκη να υπερασπιστείτε με σθένος τις απόψεις σας. Τα πράγματα θα ηρεμήσουν σε μια-δυο μέρες και θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι έχεις επιθυμίες που δεν ήξερες καν ότι υπήρχαν. Προσπαθήστε να τις καταλάβετε και δείτε αν η φυσική σας γοητεία θα φέρει κάποιον με το μέρος σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Κυριακή θα είναι ιδιαίτερα καλή για σένα, και θα πρέπει να αισθάνεσαι σίγουρη ότι ξέρεις τι κάνεις. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Θα σκέφτεστε αρκετά τα ταξίδια στις αρχές της εβδομάδας και ίσως να είστε έτοιμοι να πάρετε τους δρόμους μέχρι την Τρίτη. Αν πρόκειται να φύγετε, είναι μια πολύ καλή στιγμή γι’ αυτό. Αν όχι, να περιμένετε ότι τα πράγματα στη δουλειά σας θα είναι κάπως περίεργα στα μέσα της εβδομάδας, κυρίως χάρη στο ότι δεν είστε συγχρονισμένοι με το αφεντικό. Οι φίλοι σας θα είναι υποστηρικτικοί αυτό το Σαββατοκύριακο και είναι μια καλή στιγμή για μικρές εξόδους και πάρτι χαμηλών τόνων. Η Κυριακή μπορεί να γίνει λίγο υπερβολική, ειδικά αν έχετε να αντιμετωπίσετε το αφεντικό σας ή κάποιον εξίσου αυταρχικό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

κρυσταλλομαντεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/05  Ζώδια Ζυγός

Τη Δευτέρα αισθάνεστε περισσότερο από ποτέ σε επαφή με τον κοινωνικό σας κύκλο και μπορεί να διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε στην αιχμή του δόρατος με περισσότερους τρόπους απ’ ό,τι νομίζατε. Κάποιο νέο πρόσωπο κινείται προς το μέρος σας στα μέσα της εβδομάδας και θα έχει πολύ περισσότερα κοινά μαζί σας απ’ ό,τι νομίζετε αρχικά. Προσπαθήστε να προχωρήσετε αργά αυτό το Σαββατοκύριακο και αφήστε τον κόσμο να κάνει τα δικά του, ενώ εσείς θα παίρνετε το χρόνο σας και θα ασχολείστε με τα δικά σας πράγματα. Η Κυριακή είναι μια καλύτερη στιγμή για να ανακατευτείτε με κόσμο. Σίγουρα θα είναι έτοιμοι για εσάς. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Ο/Η αγαπημένος/η σας ή ο τελευταίος σας έρωτας θα έχει το πάνω χέρι στις αρχές της εβδομάδας, αλλά αυτό μπορεί να είναι εντελώς διασκεδαστικό σε αυτό το παιχνίδι γάτας και ποντικιού που φαίνεται να έχετε αρχίσει να παίζετε. Κάποια μικροσκοπική λεπτομέρεια θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στα μέσα της εβδομάδας. Μπορεί να πρόκειται για κάτι που αφορά τα οικονομικά σας. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για μεγάλα, ήσυχα ραντεβού με πολύ χώρο για συζήτηση. Θα πρέπει να είστε σε θέση να μιλήσετε για τον εαυτό σας. Προσοχή στους τσακωμούς λόγω εγωισμού και σε άλλα περίεργα φαινόμενα την Κυριακή, ειδικά από συνήθως ήσυχους ανθρώπους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Σκέφτεστε έντονα τη Δευτέρα και αναρωτιέστε τι θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Οι πιθανότητες είναι καλές ότι θα το βρείτε σύντομα. Να είστε λίγο πιο προσεκτικοί από ό,τι συνήθως στα μέσα της εβδομάδας. Οι άνθρωποι θα κοιτάζουν κυρίως τον εαυτό τους και το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς. Αν είστε αρκετά ευέλικτοι θα καταφέρετε να περάσετε αναίμακτα αυτό το Σαββατοκύριακο, και θσ καταλήξετε να περάσετε πολύ ωραία. Την Κυριακή όλα θα πάνε καλά για εσάς, καθώς το σύμπαν σας ωθεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Η Δευτέρα φέρνει μια νέα ευκαιρία για ένα είδος ρομαντισμού που νομίζατε ότι δεν σας ενδιέφερε πια. Μπορεί μάλιστα να διασκεδάσετε περισσότερο απ’ ό,τι νομίζατε. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο μπορεί να φαίνεται υπερβολικά ανόητο για τα γούστα σας στα μέσα της εβδομάδας, αλλά θα καταφέρετε να διορθώσετε γρήγορα τα πράγματα. Ένα νέο σχέδιο για το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσει πολύ καλά για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους, αν και η Κυριακή μπορεί να είναι λίγο περίεργη καθώς κάποιοι θα προσπαθούν να σας πείσουν ότι είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/05 Ζώδια Υδροχόος

Η Δευτέρα θα είναι μια τόσο τυπική Δευτέρα που μπορεί να αισθάνεστε ότι χρειάζεστε μια έκρηξη αδρεναλίνης μόνο και μόνο για να ξυπνήσετε το πρωί. Η δημιουργική σας ενέργεια θα αρχίσει να ρέει και πάλι το βράδυ της Τρίτης, και θα είστε σε θέση να ονειρευτείτε κάτι εντελώς καινούργιο μετά από πολύ καιρό. Το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου θα καταναλωθεί από δουλειές ρουτίνας όπως η πληρωμή λογαριασμών και η καθαριότητα στο σπίτι. Την Κυριακή θα χρειαστεί να ξανασκεφτείτε μια παλιά και αγαπημένη σας ιδέα, αλλιώς θα μείνετε πίσω. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Η Δευτέρα είναι μια εξαιρετική μέρα για νέες ερωτικές σχέσεις ή τουλάχιστον για να επανεξετάσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους αγαπημένους σας. Τώρα μπορείτε να τα δείτε όλα με διαύγεια. Χαλαρώστε στα μέσα της εβδομάδας, αλλά προσπαθήστε να μην αφήσετε τη ρουτίνα σας να σας κυριεύσει. Η δημιουργική σας ενέργεια θα είναι ισχυρή και δυνατή αυτό το Σαββατοκύριακο, και αν διοργανώνετε ένα πάρτι, θα έχει μεγάλη επιτυχία. Κρατήστε χαμηλό προφίλ την Κυριακή, ειδικά αν ένας φίλος σας τρελαίνεται για το τίποτα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis