Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/11 – Εξασθενεί η καταιγίδα κι εμφανίζεται ένα ουράνιο τόξο

zwdio-parthenos-afroditi

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/11 Α’ .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/11 ζώδια κριός .

Εξασθενεί η καταιγίδα κι εμφανίζεται ένα ουράνιο τόξο, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο των πόρων σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα, θα σκεφτείτε να κάνετε περικοπές στις δαπάνες σας. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε απογραφή όσων ήδη έχετε. Σήμερα, οι ενέργειές σας αφορούν τα οικονομικά σας.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και ο ήλιος του Σκορπιού πλησιάζει σε αντίθεση με τον Ουρανό. Σκεφτείτε τον Αύγουστο που μας πέρασε και τη μεγάλη σύνοδο μεταξύ του Άρη, του Ουρανού και του Β. Δεσμού. Αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή όταν αρχίσατε να ανησυχείτε και να λέτε στους φίλους σας πως έφτασε η ώρα για κάποιες αλλαγές. Κι αυτές οι αλλαγές, συμβαίνουν τώρα. Βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδια του τελευταίου τριμήνου… που αφορούν μια νέα πηγή εσόδων, νέες επενδύσεις – ίσως και το ξεκίνημα μιας δικής σας επιχείρησης!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο των σχέσεων, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο, με αποτέλεσμα να κάνετε μια πολύ σημαντική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να γίνει πολύς λόγος για τον καταμερισμό ευθυνών και τον τρόπο που θα υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον. Έχετε την ευκαιρία να συσπειρωθείτε σαν ομάδα. Θα ήταν υπέροχο να κάνετε μαζί κάτι σήμερα, όπως για παράδειγμα, να συναρμολογήσετε ένα έπιπλο.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, υπάρχει μια έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο και ο ήλιος του Σκορπιού πλησιάζει για μια αντίθεση με τον Ουρανό. Τον περασμένο Αύγουστο, υπήρξε μια σύνοδος μεταξύ Άρη/Ουρανού και Β. Δεσμού, που σηματοδότησε μια περίοδο αλλαγών. Τώρα οι αλλαγές αρχίζουν να εκδηλώνονται και μπορεί να αφορούν τη δουλειά σας ή μια σημαντική σας σχέση. Είναι πιθανό κάποιος/α που σας αρέσει στη δουλειά, να μετακινηθεί σε άλλο τμήμα… Ή μπορεί εσείς να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και να εγκαταλείψετε την ομάδα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/11 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, οι άνεμοι της αλλαγής, πνέουν προς νέα κατεύθυνση. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο της ρουτίνας σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα, μπορεί να αλλάξετε σελίδα στην καθημερινότητά σας. Ίσως ξυπνήσετε νωρίς για να κάνετε τζόκινγκ ή δουλέψετε για λίγο σ’ ένα προσωπικό έργο, πριν ξεκινήσετε τη δουλειά. Είναι μια καλή μέρα για να απαιτήσετε περισσότερα από τον εαυτό σας, να ανεβάσετε τα στάνταρ σας και να προχωρήσετε σε έναν σημαντικό στόχο.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και ο ήλιος του Σκορπιού πλησιάζει σε αντίθεση με τον Ουρανό. Την 1η Αυγούστου, η σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού, ξεκίνησε μια διαδικασία αλλαγής για πολλούς ανθρώπους. Ίσως να έχετε ήδη ξεκινήσει… επειδή συνήθως καλωσορίζετε τις αλλαγές, περισσότερο από τους άλλους. Όμως τώρα αυτό το σημείο ενεργοποιείται ξανά κι έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε να αλλάζετε τη ζωή σας, προς μια νέα κατεύθυνση. Κι αυτό ίσως είναι μια νέα δουλειά ή μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G – Προβλέψεις για Παράλληλες σχέσεις .

chartomantia-098

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, αγκαλιάζετε ό,τι έχει αξία. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο των παιδιών τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Κάποια επιπλέον ευθύνη μπορεί να επιβαρύνει τους ώμους σας, που αφορά τα παιδιά σας, τα παιδιά κάποιου άλλου ή τα κατοικίδιά σας. Και πρέπει να παραμερίσετε το πρόγραμμά σας για να τα φιλοξενήσετε. Και δεν είναι περίεργο που χειρίζεστε το θέμα με χάρη και επιείκεια.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και ο ήλιος του Σκορπιού πλησιάζει σε αντίθεση με τον Ουρανό. Τον Αύγουστο, υπήρξε μια σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού, που ξεκίνησε τη διαδικασία της αλλαγής… και τώρα αυτή η ενέργεια, ενεργοποιείται από την έκλειψη. Επικεντρώνεται στον φιλικό σας κύκλο ή στην ομάδα που ανήκετε. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα ή να είστε εσείς αυτός που αποχωρεί.. με αποτέλεσμα να αλλάξει η δυναμική της ομάδας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12/11 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα μια προσπάθεια, φέρνει μεγάλες ανταμοιβές. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο της κατοικίας σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Σήμερα, μπορεί να επικεντρωθείτε στις επισκευές του σπιτιού σας. Έτσι, μαζεύετε εργαλεία ή βρίσκετε κάποιον που μπορεί να λύσει το θέμα. Και όλα θα ολοκληρωθούν πιο εύκολα από όσο περιμένατε.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και ο ήλιος του Σκορπιού πλησιάζει σε αντίθεση με τον Ουρανό. Σκεφτείτε τη μεγάλη σύνοδο μεταξύ του Άρη, του Ουρανού και του Β. Δεσμού που σηματοδοτούσε σημαντικές αλλαγές, την 1η Αυγούστου. Πιθανότατα είχατε σκεφτεί κάποιες αλλαγές, που τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Μπορεί επίσης να υπάρξουν αλλαγές στην εταιρεία σας που επηρεάζουν τη θέση σας ή τον προϊστάμενό σας. Αν πάλι ψάχνετε για καινούργια δουλειά, μια ευκαιρία είναι πολύ κοντά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G – Προβλέψεις για Παράλληλες σχέσεις .

taro-zodia-76

ζώδια παρθένος

Οδεύετε προς καλύτερες μέρες, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον Οίκο της επικοινωνίας σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορεί να ψάχνετε για ένα σημαντικό συμβόλαιο ή έγγραφο. Μπορεί επίσης να γράφετε τους όρους και τις προϋποθέσεις για τον δικό σας ιστότοπο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να χειριστείτε τα έγγραφά σας, να συμπληρώσετε αιτήσεις και να κάνετε πράγματα που απαιτούν μεγάλη συγκέντρωση.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, υπάρχει έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και ο ήλιος του Σκορπιού πλησιάζει σε αντίθεση με τον Ουρανό. Πίσω την 1η Αυγούστου, υπήρξε μια σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού και πολύ πιθανόν η ζωή σας να έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο δίμηνο. Άλλοι μπορεί να παρατήρησαν ότι φαίνεστε πιο σίγουροι και έτοιμοι να αναλάβετε το προβάδισμα. Τώρα μπορείτε να ενημερώσετε το προφίλ ή το βιογραφικό σας, ώστε να αντικατοπτρίζει όχι μόνο το ποιοι είστε.. αλλά και το ποιοι γίνεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia