Εβδομαδιαίες προβλέψεις 07-13/04 Μια νέα κατεύθυνση ανοίγεται

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 07-13/04 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 07-13/04  ζώδια κριός .

Μια νέα κατεύθυνση ανοίγεται για εσάς αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 8 Απριλίου, γίνεται έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο.

Η έκλειψη στο ζώδιό σας σηματοδοτεί μια αλλαγή που μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή ή είναι μια απόφαση που είχατε πάρει και ξεδιπλώνεται μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

zodia-taro-45

Το Σύμπαν μπορεί να σας βοηθήσει, αν ξεκινήσετε μόνοι σας την αλλαγή. Σκεφτείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα. Την Τρίτη 9 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των οικονομικών σας. Κ

άτι που θέλετε να αγοράσετε είναι απρόσιτο ή ο προϋπολογισμός σας – στον οποίο προσπαθείτε τόσο σκληρά να επιμείνετε – δεν το επιτρέπει. Επομένως, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε τις οικονομικές σας συνθήκες. Ίσως βρείτε τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας ή θα συνεχίσετε να τηρείτε τον προϋπολογισμό σας.. κάνοντας και χωρίς αυτό που θέλετε να αγοράσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια ταύρος

Ξεχωρίζετε από το πλήθος αυτή την εβδομάδα! Τη Δευτέρα 8 Απριλίου γίνεται έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να είναι αγχωμένοι. Μπορεί να συμβούν αλλαγές στην εταιρεία σας που επηρεάζουν τους συναδέλφους… ή μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή στην οικογένεια που κάνει τα μέλη να αναρωτιούνται για το μέλλον. Σήμερα, μπορεί να παγιδευτείτε στο συναισθηματικό κύμα των ανθρώπων.

Την Τρίτη 9 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο στον Οίκο της προσωπικής σας έκφρασης. Σήμερα, μπορεί να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Ίσως επιλεγείτε να μιλήσετε για την ομάδα σας – ή βρεθείτε επικεφαλής ενός έργου. Μπορεί επίσης να ξεχωρίσετε φορώντας έντονα χρώματα ή ένα πραγματικά κομψό ρούχο.

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 07-13/04  ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, εξετάζετε τις επιλογές σας. Τη Δευτέρα 8 Απριλίου με την έκλειψη Ηλίου στον Κριό μπορεί να πάρετε μια απόφαση που θα αλλάξει το μέλλον σας. Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα ή σε πέντε χρόνια από τώρα και συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισής σας σε κάτι. Ίσως πάλι να εμπνευστείτε από κάποιον που μετά βίας γνωρίζετε! Κι αυτές οι νέες πληροφορίες σας βάζουν σε διαφορετικό μονοπάτι.

Την Τρίτη 9 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των πνευματικών αποκαλύψεων σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε πως μια σχέση δεν είναι τόσο σταθερή όσο θέλετε.. και νιώθετε αρκετά αναποφάσιστοι για το αν θα προχωρήσετε ή θα αποχωρήσετε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε και τα δύο σενάρια. Και καθώς οι επιλογές τρέχουν στο μυαλό σας, θα μπορέσετε ν’ αποκτήσετε γνώσεις και πνευματική επίγνωση.

ωροσκοπιο-98

ζώδια καρκίνος

Ένα επίτευγμα είναι πιθανό, αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 8 Απριλίου μια έκλειψη Ηλίου στον Κριό, μπορεί να φέρει αλλαγές στην καριέρα σας – που δεν θα συμβούν οπωσδήποτε σήμερα. Θα ξεδιπλωθούν αρκετές εβδομάδες ή μήνες αργότερα. Πιθανόν να γνωρίζετε τι είναι, οπότε μην περιμένετε. Ξεκινήστε να εφαρμόζετε μόνοι σας τις αλλαγές. Είναι πολύ πιο εύκολο να αφεθείτε στο ρεύμα, παρά να αντισταθείτε.

Την Τρίτη 9 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των φίλων σας. Ένας από τους φίλους σας μπορεί να αγχωθεί πολύ εξαιτίας όσων συμβαίνουν στη ζωή του και σας προσεγγίσει για παρηγοριά και επιβεβαίωση. Εσείς όμως μπορεί να μην είστε σίγουροι πως έχει δίκιο και διχάζεστε για το αν πρέπει να τον βοηθήσετε. Καλό είναι σήμερα να παραμείνετε ουδέτεροι … ακόμα κι αν οι άλλοι θέλουν να πάρετε το μέρος τους.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 07-13/04  ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα αλλάζετε… και βρίσκετε νέες δυνατότητες. Τη Δευτέρα 8 Απριλίου γίνεται έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές… και η συγκεκριμένη συνδέεται με τις προσωπικές σας πεποιθήσεις και την φιλοσοφία σας. Μπορεί να λάβετε νέες πληροφορίες που αλλάζουν ορισμένες περιοριστικές πεποιθήσεις και σας προσφέρουν νέες δυνατότητες.

Την ίδια στιγμή, το Σύμπαν μπορεί να έχει περάσει το χέρι του στην πλάτη σας, σπρώχνοντάς σας μπροστά. Μην πολεμάτε την αλλαγή τώρα. Την Τρίτη 9 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας. Στη δουλειά, τα συναισθήματα των ανθρώπων μπορεί να είναι έντονα και ασταθή. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στη δουλειά σας που προκαλούν νευρικότητα στους ανθρώπους. Μην παγιδευτείτε στους φόβους τους ή στην αναποφασιστικότητα τους. Τα περισσότερα από αυτά που ακούτε… είναι απλώς φήμες.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-75

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα παίρνετε το τιμόνι. Τη Δευτέρα 8 Απριλίου μια έκλειψη Ηλίου γίνεται στον Κριό και το Σύμπαν σηματοδοτεί πως έφτασε η στιγμή για να πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Θα ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερα χρέη από όσα γνωρίζατε, ότι τα επιτόκια σας αυξάνονται ή ότι ο διαχειριστής των χρημάτων σας δεν κάνει καλή δουλειά. Ήρθε η ώρα να πάρετε τον έλεγχο του τιμονιού και να κατευθύνετε αυτό το σκάφος σε μια νέα κατεύθυνση.

Την Τρίτη 9 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της εκπαίδευσης σας. Μπορεί να αισθάνεστε πολύ αναποφάσιστοι για το αν θα επιστρέψετε στο σχολείο… ποιο σχολείο θέλετε να παρακολουθήσετε ή τι θέλετε να σπουδάσετε. Αν δεν λήγει σήμερα η προθεσμία, πάρτε αυτήν την απόφαση μια άλλη μέρα. Υπάρχουν ακόμη πάρα πολλές πληροφορίες που πρέπει να επεξεργαστείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia