Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07-13/08 – Η απογοήτευση μπορεί να μετατραπεί σε επιτυχία

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07-13/08 Α’ .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07-13/08 ζώδια κριός .

Μετά βίας διατηρείτε τον έλεγχο αυτή την εβδομάδα, αφού καλπάζετε μπροστά. Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Άρης στον Ταύρο στον Οίκο των χρημάτων τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο του μέλλοντος. Ίσως περιορίσετε τα έξοδά σας, επειδή κάνετε αποταμίευση για μια μεγάλη αγορά ή επειδή θεωρείτε το μέλλον λιγότερο σίγουρο, από ό,τι συνήθως. Μ’ αυτήν την ενέργεια θα επωφεληθείτε, αν προχωρήσετε προσεκτικά. Καλό είναι να δώσετε στον εαυτό σας μια 48ωρη περίοδο αναμονής, πριν κάνετε την οποιαδήποτε αγορά.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, αντιτίθεται στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ένταση σχετικά με ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να κλιμακωθεί. Μπορεί να θέλετε να μείνετε στο περιθώριο, αλλά σας παρασύρει αυτή η υπόθεση και σας υποχρεώνει να επιλέξετε πλευρά. Σας αρέσει να αναλαμβάνετε γρήγορα μέτρα και να τελειώνετε με την κατάσταση, όμως κάποιοι άλλοι στην οικογένεια θέλουν να εξετάσουν λεπτομερώς τη δυσαρέσκειά τους.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να επικρατεί κάποια αστάθεια στην εταιρεία ή στον κλάδο σας. Δυστυχώς, αυτά τα πράγματα είναι εκτός ελέγχου. Αυτό όμως που μπορείτε να ελέγξετε, είναι η διάθεσή σας να συνεργαστείτε καλά με συναδέλφους και διευθυντές – κάτι που είναι πλεονέκτημα για την εταιρεία. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει, σε αβέβαιες στιγμές σαν κι αυτή.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο της επικοινωνίας σας κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ίσως λάβετε κάποια ασαφή νέα και αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην αξιολόγηση των πιθανών αποτελεσμάτων από αυτήν την μάλλον ασαφή επικοινωνία. Μπορείτε να ρωτήσετε τους άλλους τι πιστεύουν. Ψάχνετε για ενδείξεις… αλλά όλες οι απαντήσεις, θα έρθουν αργότερα. Τώρα χρειάζεται να κάνετε υπομονή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07-13/08 ζώδια δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά αργά… αλλά τελειώνει εκρηκτικά. Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Άρης στον Ταύρο στον Οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ακόμα κι αν έχετε κάποια σχέδια για σήμερα, δεν επιθυμείτε διακαώς να τα βάλετε σε εφαρμογή. Περάστε λοιπόν την ημέρα στο σπίτι σας, φορώντας τις πιτζάμες σας.. χαλαρώνοντας! Έτσι κι αλλιώς, χρειάζεστε μια μέρα, για να προλάβετε να επεξεργαστείτε όλες τις πληροφορίες που έχετε λάβει. Καλό θα ήταν επίσης σήμερα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα φλιτζάνι τσάι από βότανα, μια βουτιά στην πισίνα ή λίγη ώρα σε ένα υδρομασάζ.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο των χρημάτων σας κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Κάτι που θέλετε να αγοράσετε μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβό, αλλά εξακολουθείτε να έχετε εμμονή μ’ αυτό και σκέφτεστε να το αγοράσετε ούτως ή άλλως. Πριν όμως ολοκληρώσετε τη συναλλαγή, σκεφτείτε να ψάξετε για άλλες εναλλακτικές, που μπορεί να είναι φθηνότερες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 10 ημερών – Το μέλλον γράφεται και το παρελθόν επιστρέφει

taro-provlepseis-01

ζώδια καρκίνος

Η απογοήτευση, μπορεί να μετατραπεί σε επιτυχία αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Άρης στον Ταύρο στον Οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της αλήθειας σας. Μπορεί να νιώσετε απογοήτευση ή ακόμη και να πληγωθείτε, καθώς ανακαλύπτετε πως κάποιος κοντινός σας άνθρωπος, δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Φυσικά, είχε ελαφρυντικά και δεν είχε διάθεση να σας πει όλη την ιστορία. Αλλά είναι δύσκολο να μην νιώσετε λίγο απογοητευμένοι, επειδή έχετε δώσει τόσα πολλά σ’ αυτό το άτομο. Σήμερα μπορεί να σας εκφράσει τις τύψεις του, αλλά θα είστε ακόμα συγκρατημένοι απέναντί του.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων. Μπορεί να αποκτήσετε ερωτική εμμονή με κάποιο άτομο που ήδη γνωρίζετε. Νιώθετε σαν να παίζει ένα ρομαντικό μυθιστόρημα στο κεφάλι σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο. Και ξαφνικά προς έκπληξή σας, αυτό το άτομο σας πλησιάζει και επικοινωνεί μαζί σας. Φαίνεται σαν να είστε ψυχικά συνδεδεμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07-13/08 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, μια μικρή αντιξοότητα, ακολουθείται από μεγάλα κέρδη. Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Άρης στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της συνεργασίας σας. Υπάρχουν κάποιες προκλήσεις σήμερα. Είναι όμως σημαντικό να παραμένετε αισιόδοξοι. Περιστασιακά, όταν σκαρφαλώνει κανείς σ’ ένα βουνό, κάποιες φορές γλιστράει μερικά μετρά πίσω, πριν προχωρήσει ξανά προς την κορυφή.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης, έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο της εργασίας. Μπορεί να έχετε τόσο μεγάλη εμμονή να ολοκληρώσετε ένα έργο, που να πηγαίνετε για ύπνο πολύ αργά. Αυτό όμως σας στερεί την ξεκούραση. Θα ήταν σοφό να εξισορροπήσετε αυτή η ενέργεια. Αναγνωρίστε ότι οι λύσεις θα έρθουν πιο εύκολα, όταν νιώθετε καλά και είστε ξεκούραστοι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 10 ημερών – Το μέλλον γράφεται και το παρελθόν επιστρέφει

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, οι δύσκολοι καιροί, δίνουν τη θέση τους σε μια σημαντική ανακάλυψη. Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Άρης στον Ταύρο στον Οίκο των ταξιδιών τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της ρουτίνας σας. Μπορεί να προετοιμάζεστε για να ταξιδέψετε και αντιμετωπίζετε αρκετές προκλήσεις. Νιώθετε όμως παράλληλα τόσο ζωντανοί, καθώς ελέγχετε τι χρειάζεστε, πού θα κοιμηθείτε και πώς θα διαμορφώσετε την καθημερινότητά σας. Αν δεν ταξιδεύετε τώρα, οι καθημερινή ρουτίνα μπορεί να σας φαίνεται πολύβουη και ενοχλητική. Η κατάσταση είναι πιο βελτιωμένη, αν ταξιδεύετε τώρα.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον Οίκο της φιλίας, κοντράρει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον Οίκο του ρομαντισμού σας. Ένας φίλος μπορεί να ενδιαφέρεται ρομαντικά για εσάς κι αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο δελεαστικό όσο και περίπλοκο… αν ο ένας ή και οι δύο είστε ακόμα σε άλλη σχέση. Υπάρχει ένας πειρασμός τώρα, που σας κοιτάζει κατάματα με όμορφα μάτια και ωραίο χαμόγελο. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν αρκετά ενδιαφέροντα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia