Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07-13/11 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07-13/11 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07-13/11 Ζώδια Κριός .

Η εβδομάδα σας ξεκινάει με σκληρή δουλειά χωρίς αμφιβολία, αλλά η σκληρή δουλειά στο τέλος αποδίδει καρπούς. Αυτή την εβδομάδα, προσπαθήστε να μην σας αποσπούν την προσοχή το τηλέφωνο και τα e-mail. Οι άλλοι θέλουν να σαν τρελοί να μοιράζονται ό,τι τους συμβαίνει μαζί σας, κυρίως επειδή έχετε χιούμορ και τίποτα δεν φαίνεται να σας σοκάρει.

Θα πρέπει να τους εξηγήσετε όμως ότι δεν έχετε τον χρόνο και την ενέργεια να ασχολείστε συνέχεια μαζί τους. Έχετε σημαντικότερα θέματα να διαχειριστείτε. Και όσο και να προσπαθήσετε να το αποφύγετε, υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα να εμπλακείτε σε ένα δικό σας συναισθηματικό δράμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Μην σταματάτε ποτέ να λέτε στους φίλους σας πώς νιώθετε. Ακόμη και όταν σας δίνουν στα νεύρα, είναι οι άνθρωποι που θα είναι πάντα δίπλα σας για να σας ακούσουν όταν χρειάζεστε έναν ώμο να ακουμπήσετε. Και αυτό είναι σημαντικό.

Μερικές φορές χρειάζεστε κάποιον/α να ξεσπάσετε που ξέρετε ότι δεν θα σας παρεξηγήσει. Η επικοινωνία είναι η λέξη-κλειδί αυτή την εβδομάδα—η επικοινωνία με φίλους, με το αφεντικό σας, με έναν/μία καινούργιο/α ερωτικό/ή σύντροφο. Μερικές από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην ανθρώπινη ιστορία έχουν προκληθεί από λανθασμένη επικοινωνία. Δεν χρειάζεται να βιώσετε κάτι αντίστοιχο. Ειδικά με τον/την ξέρετε εσείς ποιον/α. Είστε ερωτευμένοι με αυτό το άτομο; Θα πρέπει να του/της το πείτε, έστω και με υπονοούμενα. Τι έχετε να χάσετε; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07-13/11 Ζώδια Δίδυμοι

Μπορείτε να εμπιστευτείτε όλες τις πληροφορίες που λαμβάνετε στην αρχή αυτής της εβδομάδας; Κάποιες από αυτές είναι αληθινές και κάποιες είναι φαντασία, οπότε πώς μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά; Πώς θα κάνετε την επόμενη κίνησή σας αν δεν ξέρετε με τι έχετε να κάνετε; Είναι οφθαλμοφανές ότι αυτό το άτομο ενδιαφέρεται, αλλά όλα αυτά τα αντικρουόμενα δεδομένα δημιουργούν εμπόδια στην επικοινωνία σας. Ο καλύτερος τρόπος για να τα ξεπεράσετε είναι να σπάσετε τον πάγο και να μιλήσετε απευθείας μαζί του. Κάντε τον/την να σας πει την ιστορία της ζωής του/της. Μην βασίζεστε σε πληροφορίες από δεύτερο χέρι. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Θα πρέπει να κάνετε κάτι που δεν κάνετε συνήθως. Βάλτε λίγο αλατοπίπερο στην ζωή σας. Οι κοντινοί σας άνθρωποι θεωρούν ότι είστε ένα δημοφιλές και δημιουργικό άτομο, επομένως θα πρέπει να διατηρήσετε αυτή τη φήμη. Όλη αυτή την εβδομάδα θα βρίσκετε αφορμές για να βγαίνετε από την ζώνη άνεσής σας ολοένα και περισσότερο και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα φλερτάρετε περισσότερο από ότι συνήθως. Καιρός ήταν! Το τέλος της εβδομάδας σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για εσάς. Ίσως ο επόμενος μεγάλος σας έρωτας να σας περιμένει να σπάσετε τον πάγο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Γιατί ο κόσμος να είναι γεμάτος με τόσα ψώνια; Ποιος τα χρειάζεται; Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πραγματικά καλοί σε αυτό που κάνουν και δέχονται την επιτυχία τους με σεμνότητα. Υπάρχουν, όμως και άλλοι που χάνουν το μυαλό τους και γίνονται ανυπόφοροι κάθε φορά που τραβούν την προσοχή. Προφανώς, δεν θέλετε να ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία. Είστε έξυπνο άτομο και μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και οι άλλοι το καταλαβαίνουν με την πρώτη ματιά. Δεν χρειάζεται να βάλετε διαφημιστική ταμπέλα που να το λέει. Ειδικά αυτή την εβδομάδα, οι άνθρωποι θα έλκονται από εσάς όπως οι πεταλούδες από την φωτιά! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Ο έρωτας είναι στην ατμόσφαιρα αυτή την εβδομάδα. Πώς μπορείτε να κάνετε κάποιον/α να καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε χωρίς να πρέπει να του/της το πείτε κατάμουτρα; Είστε έξυπνοι. Είμαστε σίγουροι ότι θα την βρείτε την λύση. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, υπάρχει μια μικροπρεπής και ζηλότυπη αίσθηση που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε την συμπόνια και την κατανόηση που έχετε από φυσικού σας. Σίγουρα τα συναισθήματά σας έχουν σημασία, αλλά το ίδιο έχουν και των υπολοίπων. Αυτό το Σαββατοκύριακο είστε περισσότερο παρορμητικοί από ότι συνήθως. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία να κάνετε την κίνησή σας; Μάλλον όχι. Πιθανώς όχι. Σκεφτείτε το λίγο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07-13/11  Ζώδια Ζυγός

Ομορφιά. Είναι παντού. Είναι τόσο εκτυφλωτικά όμορφος ο κόσμος εκεί έξω που δυσκολεύεστε ακόμη και να τον κοιτάξετε κατάματα. Τι έχετε πάθει; Ξαφνικά βλέπετε τα πάντα μέσα από τα μάτια ενός καλλιτέχνη. Ο ουρανός, τα σπίτια, οι κάδοι των σκουπιδιών είναι για εσάς όμορφα. Μάλλον είστε ερωτευμένοι. Δυστυχώς, όμως, τα αισθήματα μπορεί να μην είναι αμοιβαία. Αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε φίλους, με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας και την ανάγκη σας να βλέπετε την ομορφιά παντού. Μην ανησυχείτε. Πολύ σύντομα, θα σας σας χτυπήσει την πόρτα ένας καινούργιος έρωτας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Το μυστικό αν θέλετε να αντέξετε τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας είναι να μείνετε ευέλικτοι. Όχι με την έννοια της γιόγκα (αν και αυτός είναι ένας υγιής τρόπος να είναι κάποιος ευέλικτος) αλλά με τη συναισθηματική έννοια. Μην κολλάτε στις ιδέες σας. Και μην επιμένετε να φέρετε εις πέρας ένα σχέδιο που βλέπετε ότι δεν οδηγεί πουθενά, μόνο και μόνο επειδή το σκεφτήκατε εσείς. Ο κόσμος είναι τρελός και μερικές φορές υπάρχουν ζιγκ-ζαγκ στο δρόμο προς την επιτυχία. Είστε αρκετά έξυπνοι, για να μπορέσετε να αλλάξετε την πορεία σας και να προσαρμοστείτε όπου χρειάζεται. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσετε να παίρνετε αυτό που περιμένατε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Στην αρχή της εβδομάδας καλό θα ήταν να εστιάσετε στα μικρά πράγματα. Έχετε σκεφτεί πολύ για το μέλλον και τη μεγάλη εικόνα, αλλά αυτό δεν χρειάζεται την άμεση προσοχή σας. Μερικές φορές η χαρά βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Συμβαίνουν διάφορα αυτή τη στιγμή και πολλά πράγματα θα μπορούσαν να σας αποσπάσουν την προσοχή, αλλά αν θέλετε να ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την εβδομάδα, θα πρέπει να βάλετε το κεφάλι κάτω και να τακτοποιήσετε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας πριν από το Σαββατοκύριακο. Αν το κάνετε αυτό θα μπορείτε να περάσετε το Σαββατοκύριακο σας όπως θέλετε – κατά προτίμηση κάνοντας όνειρα για το νέο ερωτικό σας ενδιαφέρον. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Είστε ένα δημιουργικό άτομο. Είστε το είδος του ανθρώπου που θα μπορούσε να εμπνεύσει μεγάλους ζωγράφους να ζωγραφίσουν αριστουργήματα. Και υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ένας επίδοξος ζωγράφος εκεί έξω που θα ήθελε πραγματικά να ερωτευτεί ένα άτομο σαν εσάς. Μερικές φορές είναι απίστευτα διασκεδαστικό να σκέφτεστε με τέτοιους υποθετικούς όρους, και μερικές φορές τέτοιου είδους πράγματα δεν είναι τόσο υποθετικά όσο φαντάζεστε. Οι άνθρωποι έλκονται από εσάς. Απλώς φροντίστε να μην επενδύετε πολύ χρόνο σε επιπόλαια και αλλοπρόσαλλα άτομα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα εμβαθύνετε την σχέση σας με κάποιον/α που γνωρίσατε πρόσφατα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 07-13/11  Ζώδια Υδροχόος

Υπάρχουν πολλά θαμμένα μυστικά στο παρελθόν σας (και στην οικογενειακή σας ιστορία), τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε και να μάθετε από αυτά. Μερικές φορές μπορεί να νιώθετε ότι οι γονείς σας είναι παλιομοδίτες αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι υπήρξε μια εποχή που ήταν νέοι και αναζητούσαν επίσης τον έρωτα. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να μάθετε από εκείνους. Από την άλλη πλευρά, σας έρχονται ουρανοκατέβατα μερικά συναρπαστικά μαθήματα ζωής. Όπως για παράδειγμα, ότι ο έρωτας έρχεται γρήγορα. Μια συγκλονιστική σχέση μπορεί να ταράξει την ζωή σας και να κλονίσει όσα πιστεύετε για τον έρωτα και τον χρόνο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Ίσως ήρθε η ώρα να βάλετε τα συναισθήματά σας στο χαρτί. Γράψτε ένα τραγούδι ή ένα ποίημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εγχείρημα για καλλιτεχνικούς σκοπούς. Ο έρωτας είναι μια μοναδική εμπειρία που αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε, μια εμπειρία που μπορεί να μας μεταμορφώσει, αν και αυτή η σχέση είναι σε τόσο πρώιμο στάδιο που δεν έχετε ιδέα τι πρόκειται να γίνει. Αντί να μαραζώνετε, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την αυξημένη σας ευαισθησία για να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι αρκετά αργές μέρες, αλλά μαντέψτε… Το Σαββατοκύριακο θα είναι απίστευτα ερωτικό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera