Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08-14/01 – Θα σκοντάψετε σε έναν θησαυρό

astrologia-gamos-7-oikos

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08-14/01 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08-14/01 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, οι ευκαιρίες έρχονται εύκολα και γρήγορα. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της καριέρας σας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν ψάχνετε για δουλειά, μπορεί να βρείτε μια προσοδοφόρα ευκαιρία. Στείλε το βιογραφικό σας… και θα δώσετε συνέντευξη σε χρόνο μηδέν. Σημειώστε ότι αυτή είναι μια εύκολη όψη και θα μπορούσε να σας «πιάσει στον ύπνο» αν δεν προσέχετε.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας, τριγωνίζει τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους στον Οίκο της επικοινωνίας σας. Ο Άρης κινείται τόσο απίστευτα αργά αυτή τη στιγμή, που επηρεάζει όλων των ειδών τα μηνύματα. Προσέξτε μια κακή επικοινωνία με έναν φίλο. Μπορεί να τον κατευθύνετε σε λάθος καφέ ή να του δώσετε λάθος χρόνο για ένα πάρτι. Ελέγξτε ξανά και ξανά τα κείμενά σας για να βεβαιωθείτε ότι τα στέλνετε στο σωστό άτομο, για να μην αποκαλύψετε ακούσια… ένα πάρτι έκπληξη!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Θα ωφεληθείτε αν παρακολουθείτε τις λεπτομέρειες αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της εκπαίδευσης, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο. Ίσως ετοιμάζετε ένα σημαντικό έγγραφο για το σχολείο ή για κάποιο άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Πριν το στείλετε όμως, φροντίστε να ελέγξετε ξανά τα πάντα. Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάνει κάποιο λαθάκι. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από κάποιον άλλο να το ψάξει για εσάς.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στην κορυφή του χάρτη σας τριγωνίζει τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των χρημάτων σας. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Κι έρχεται τόσο εύκολα… που δεν θα πιστεύετε ότι είναι αληθινό. Αν ο προϊστάμενός σας τυχαίνει να σας αναφέρει ότι σας δίνει μια αύξηση ή ένας πελάτης λέει ευγενικά ότι θα πληρώσει περισσότερα χρήματα, αυτό είναι σημάδι πως κάτι εδώ… αξίζει να το επιδιώξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08-14/01 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να σκοντάψετε σε έναν θησαυρό. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των πόρων σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως εκεί που αναθεωρείτε τα οικονομικά και τις επενδύσεις σας… «σκοντάψετε» πάνω σε κάτι, που μοιάζει με μεγάλη ευκαιρία. Μπορεί να είναι μια μετοχή με ένα γράφημα τεχνικής ανάλυσης που φαίνεται ότι πρόκειται να κάνει επανάσταση στον τομέα της τεχνολογίας…

300x300aΉ να σας δοθεί η ευκαιρία να αγοράσετε ασημένια νομίσματα, σε καλή τιμή. Όμως με αυτή την εύκολη ενέργεια που επικρατεί, μπορεί να αποσπαστεί η προσοχή σας και να ξεχάσετε να κάνετε τη συναλλαγή.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της εκπαίδευσης τριγωνίζει τον ανάδρομο Άρη στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα ίσως σας τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιος με ξένη προφορά.

Οι μελωδικοί τόνοι και η βαθιά φωνή του θα σας μαγέψει εντελώς. Θα είναι μια γρήγορη συνάντηση που θα σας ακολουθεί όλη την ημέρα. Αν ψάχνετε για αγάπη, ίσως θελήσετε να το ψάξετε περισσότερο για να δείτε αν υπάρχει κάποια πιθανότητα εδώ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, οι ρομαντικές ευκαιρίες αφθονούν. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων σας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα εκπλήξετε σήμερα τους φίλους και την οικογένειά σας, με μια μεγάλη ανακοίνωση. Μπορεί να είστε έτοιμοι να αρραβωνιαστείτε με το ταίρι σας ή μαζεύετε χρήματα για να αγοράσετε σπίτι. Τώρα αυτή η σχέση κινείται με ταχύτητα, προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της οικειότητας τριγωνίζει τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Ίσως έχετε μια ρομαντική συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν σας. Μπορεί να βρίσκεστε σε μια σταθερή σχέση, αλλά ένας παλιός έρωτα να σας βρει στο διαδίκτυο και να σας στείλει ένα μήνυμα. Θα έχετε περισσότερες ρομαντικές ευκαιρίες, από όσες μπορείτε να διαχειριστείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08-14/01 ζώδια λέων

Γλιτώνετε από τις αποτυχίες σας, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της ρουτίνας σας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο με αποτέλεσμα να θέλετε να σπάσετε τη ρουτίνα σας. Σήμερα μπορεί να σοκάρετε την οικογένειά σας με την απουσία σας ή με το να παραγγείλετε κάτι ασυνήθιστο. Ψάχνεστε να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων τριγωνίζει τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Μπορεί να πειραματίζετε με έναν παλιό έρωτα. Είναι διασκεδαστικό να ανακαλύπτετε πως υπάρχει ακόμη φλόγα που σιγοκαίει ανάμεσά σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία για επανασύνδεση! Κι επειδή μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που συναντηθήκατε, θα έχετε πολλές ιστορίες να πείτε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL-G 07/01 Πανσέληνος – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

zodia provlepseis

ζώδια παρθένος

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη χαρά και γέλιο. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω στον Οίκο της απόλαυσης, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα δραστηριότητα που είναι τόσο διασκεδαστική, που ανατρέπει τον κόσμο σας. Μπορεί όμως να είναι και ο τρόπος που χάνετε την αίσθηση του χρόνου όταν επεξεργάζεστε ένα βίντεο, επειδή είστε τόσο απορροφημένοι στη διαδικασία. Τώρα καταναλώνεστε από τις σκέψεις αυτής της δραστηριότητας.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον Οίκο της δουλειάς σας τριγωνίζει τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Ένα ειδύλλιο στο γραφείο μπορεί να βρίσκεται στα σκαριά. Πιθανόν εσείς κι ένας ή μία συνάδελφος, να βγείτε ένα πρώτο ραντεβού. Κι ενώ εσείς εξακολουθείτε να σκέφτεστε ότι αυτό είναι απλώς για διασκέδαση, πιθανώς το άλλο μέρος, να ενδιαφέρεται για πολλά περισσότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988