Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08-14/04 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08-14/04 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08-14/04 Ζώδια Κριός .

Θα κάνετε την ανατροπή στις αρχές αυτής της εβδομάδας και θα ανοίξετε λίγο χώρο για τα νέα πράγματα που μπορείτε να δείτε να έρχονται. Μπορεί να έχετε όρεξη να πάτε για ψώνια ή να ψάξετε ευκαιρίες στο διαδίκτυο μέχρι την Τετάρτη, καθώς η σύνδεσή σας με το παρελθόν γίνεται λίγο πιο στενή.

Λίγο πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο, ένα τηλεφώνημα θα σας φέρει κάποια ενδιαφέροντα νέα. Θα χρειαστεί να βρείτε έναν υγιή τρόπο να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας το Σάββατο και την Κυριακή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Πάρτε τον χρόνο σας τη Δευτέρα και μην αφήσετε κανέναν να σας πιέσει για οτιδήποτε, όσο χαριτωμένος και αν είναι. Στα μέσα της εβδομάδας θα αισθάνεστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τους κοντινούς σας ανθρώπους και θα θέλετε να τους δείξετε τι σημαίνουν για εσάς.

Να περιμένετε ότι θα πάρετε μια σημαντική απόφαση που αφορά την οικονομική σας κατάσταση την Πέμπτη και την Παρασκευή. Απλά το μυαλό σας δεν θα μπορεί να επεξεργαστεί το ζήτημα νωρίτερα. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για ραντεβού ή για να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08-14/04 Ζώδια Δίδυμοι

Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τους κοντινούς σας ανθρώπους τη Δευτέρα, όσο απόμακροι και αν φαίνονται. Σίγουρα θα πάρετε μερικές σωστές συμβουλές. Κάποια μυστικά που μέχρι τώρα σας κράταγαν θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται στα μέσα της εβδομάδας, οπότε κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Το μυαλό σας δουλεύει με υψηλές ταχύτητες την Πέμπτη και την Παρασκευή, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να κινηθεί προς όποια κατεύθυνση σας φαίνεται σωστή. Ξεκινήστε κάτι καινούργιο μέσα στο Σαββατοκύριακο, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για το πού θα καταλήξει. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Βάλτε τα δυνατά σας για να μη ρίξετε μπουνιά σε όποιον σας πλησιάσει τη Δευτέρα. Θα είναι πάρα πολύ εύκολο για εσάς να δείξετε τον χειρότερό σας εαυτό και να ξεσπάσετε τα νεύρα σας στον λάθος άνθρωπο. Μέχρι την Τετάρτη, θα αισθάνεστε πολύ πιο ήρεμοι και έτοιμοι να προωθήσετε τις ιδέες σας (όσο πιο τρελές τόσο το καλύτερο) στους σωστούς ανθρώπους. Πιθανότατα θα σας λείψει κάπως η υπομονή αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ειδικά την Παρασκευή, αλλά θα είστε σε θέση να το αντιμετωπίσετε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για την ενέργειά σας και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε μια κίνηση στον ερωτικό τομέα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

tilefonikes-provlepsis

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Ένα καινούργιο άτομο που θα μπει στην ζωή σας θα σας κάνει να σκεφτείτε δύο φορές κάτι μεγάλο τη Δευτέρα, οπότε να είστε έτοιμοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσέξτε το αφεντικό σας ή οποιαδήποτε πρόσωπο εξουσίας έχετε να αντιμετωπίσετε μεσοβδόμαδα. Θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη. Ξεκινήστε την διασκέδαση από νωρίς την Πέμπτη και την Παρασκευή, γιατί έχετε ανάγκη από λίγη καλή κοινωνική ενέργεια. Το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να βρείτε λίγο χρόνο για περισυλλογή. Πρέπει να κάνετε μερικές αλλαγές. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινάει με πάταγο, καθώς επιτέλους παίρνετε μια γεύση από κάτι που σας φαίνεται αληθινό. Στα μέσα της εβδομάδας θα κάνετε μια μεγάλη επιτυχία στην δουλειά σας, όποια κι αν είναι αυτή, και μπορεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο. Επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας την Πέμπτη και την Παρασκευή, γιατί οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να παρεξηγούνται με το παραμικρό. Η κοινωνική σας ζωή θα πάρει φόρα αυτό το Σαββατοκύριακο και θα διαπιστώσετε ότι και μόνο με το να βρίσκεστε κοντά σε ανθρώπους σας γεμίζει με θετική ενέργεια. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zvdia-75

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08-14/04 Ζώδια Ζυγός

Βρείτε έναν συμβιβασμό ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και αυτές των δικών σας ανθρώπων ή του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας τη Δευτέρα. Θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζετε. Θα ανταποκριθείτε στην πρόκληση στα μέσα της εβδομάδας και θα βρείτε έναν τρόπο να τους κάνετε όλους ευτυχισμένους, ακόμα και εκείνους που φαίνονται αποφασισμένοι να μην περνούν καλά. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα αισθάνεστε διχασμένοι (και πάλι) ανάμεσα σε δύο απόψεις, αν και δεν είναι ότι κάποιος σας πιέζει να πάρετε μια απόφαση. Αφιερώστε χρόνο αυτό το Σαββατοκύριακο για να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Ελέγξτε το πρόγραμμά σας τη Δευτέρα και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα, ειδικά όσον αφορά την υγεία σας. Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας έχει να κάνει με συμβιβασμούς και θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να τους κρατήσετε όλους χαμογελαστούς. Δώστε λίγη παραπάνω προσοχή όταν συναναστρέφεστε με ανθρώπους αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ειδικά αν πρόκειται για τη δουλειά ή το σχολείο. Μπορεί να έχετε μεγάλα όνειρα αυτό το Σαββατοκύριακο, και μπορεί να εμπνευστείτε για να προγραμματίσετε ένα μεγάλο ταξίδι κάποιου είδους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Τα παιδιά θα παίξουν ρόλο στις δραστηριότητες της Δευτέρας. Μπορεί να μην πρόκειται απαραίτητα για τα δικά σας παιδιά, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε πολύ. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τα βασικά στα μέσα της εβδομάδας, γιατί σχεδόν μόνο αυτό θα έχετε χρόνο και ενέργεια να κάνετε. Οι κοντινοί σας άνθρωποι μιλούν πολύ την Πέμπτη και την Παρασκευή, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα λένε τίποτα σημαντικό, και το χειρότερο δεν θα κάνουν κάτι. Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στη βαθιά σκέψη, οπότε μπορεί να μην έχετε τόσο πολύ κοινωνικό χρόνο όσο θα θέλατε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Τη Δευτέρα μπορεί να νιώσετε έναν μικρό πανικό, ότι χάνετε τα κεκτημένα σας, αν και δεν είναι ότι κινδυνεύετε σοβαρά. Οι καλές στιγμές αρχίζουν πραγματικά να κυλούν στα μέσα της εβδομάδας, και θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Η δύναμη του μυαλού σας θα είναι ισχυρή αργότερα, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια ή να ξεκαθαρίσετε τη συσσωρευμένη δουλειά. Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στους φίλους και την οικογένειά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08-14/04 Ζώδια Υδροχόος

Η Δευτέρα θα φέρει μια νέα ανακάλυψη, που μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο ενδιαφέρουσα για τις επόμενες εβδομάδες. Τα πράγματα θα συνεχίσουν να γίνονται ολοένα και πιο περίεργα μέχρι την Τετάρτη, οπότε να περιμένετε μεγάλες ειδήσεις κάθε μέρα μέχρι την Πέμπτη. Μέχρι τότε, θα είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το τελευταίο σας φλερτ. Το Σαββατοκύριακο είναι μια καλή στιγμή για να αράξετε στο σπίτι και να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Κάτι δεν πάει καλά τη Δευτέρα, αν και μπορεί να μην μπορείτε να εντοπίσετε ακριβώς τι. Το σημαντικό είναι ότι θα περάσει σύντομα και η δημιουργική σας ενέργεια θα ξεχυθεί και θα εντυπωσιάσει τρομερά τους κατάλληλους ανθρώπους. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, πιθανότατα θα νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε σε κάποιον, αλλά προσπαθήστε να μην δεσμευθείτε για κάτι σημαντικό. Το Σαββατοκύριακο θα εκτεθείτε με κάποιον τρόπο και θα σας αρέσει πολύ περισσότερο απ’ ό,τι νομίζατε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098