Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08-14/05 Να ρισκάρετε ειδικά σε ένα θέμα που αφορά τα ερωτικά σας

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08-14/05 Α΄.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08-14/05 ζώδια κριός .

Σας περιμένουν ευκαιρίες εξέλιξης, αρκεί να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Την Κυριακή 8 Μαΐου, το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα, σηματοδοτεί την ώρα για ανάληψη δράσης.

Έχετε διάθεση να ρισκάρετε, ειδικά σε ένα θέμα που αφορά τα ερωτικά σας. Ίσως θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει, παρόλο που δεν έχετε ιδέα ποια θα είναι η απάντησή του.

zodia-taro-45

Στα ερωτικά ξέρετε πως είστε τυχοδιώκτης. Καλύτερα να ανοίγετε τα χαρτιά σας, παρά να συνεχίζετε να αναρωτιέστε. Στο φως του φεγγαριού που διογκώνεται, ο δρόμος σας έχει ήδη σχεδιαστεί. Κάνετε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και σχεδόν αμέσως η επικοινωνία γίνεται μπάχαλο. Πολύ εύκολα θα στείλετε ένα email ή ένα μήνυμα σε λάθος άτομο.

Μπορεί να πιστεύετε πως απαντήσατε σε κάποιον, συνειδητοποιώντας αργότερα, ότι απαντήσατε σε ένα ομαδικό κείμενο. Ενδέχεται επίσης να μην έχετε τη δυνατότητα να τηλεφωνήσετε, επειδή ξεχάσατε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας. Κι αν υπογράφετε μια συμφωνία σήμερα (κάτι που ιδανικά δεν πρέπει να συμβεί κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή), διαβάστε την πολύ προσεκτικά, πριν βάλετε την υπογραφή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια ταύρος

Μια μακροχρόνια γνωριμία, σας βοηθά να δείτε τον εαυτό σας πιο καθαρά. Την Κυριακή 8 Μαΐου, το πρώτο τέταρτο του φεγγαριού στον Λέοντα σας προκαλεί να προχωρήσετε ένα έργο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Πιθανόν να εξετάζετε τις συνθήκες διαβίωσής σας, για να αποφασίσετε αν θα μείνετε. Η έκλειψη ηλίου στον Ταύρο τον περασμένο μήνα μπορεί να έκανε λίγο ανυπόφορη την κατάσταση. Τώρα ζυγίζετε τις επιλογές σας και συζητάτε με την οικογένειά σας τι πρέπει να κάνετε. Το Σύμπαν σηματοδοτεί ότι είναι ώρα για μια αλλαγή. Η απόφαση που θα πάρετε σήμερα θα σας εμφανίσει πολλές επιλογές για τις επόμενες εβδομάδες.

Την Τρίτη 10 Μαΐου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους. Τώρα ένα οικονομικό θέμα χρειάζεται την προσοχή σας. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σας μπορεί να σας ζητά να ανανεώσετε τη μίσθωση ή ίσως σκέφτεστε τι πρέπει να κάνετε για να ετοιμάσετε το σπίτι σας προς πώληση. Επίσης είναι πιθανό μια ευκαιρία για δουλειά να απαιτεί αλλαγή κατοικίας. Ο Ερμής όμως είναι ανάδρομος κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε ένα email ή να ασχοληθείτε με μια περίπλοκη γραφειοκρατία για να πραγματοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 07-13/05 -DESTE. Προσωπικές αναλύσεις.

taro-6-9

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08-14/05 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να παγιδευτείτε από μυστικές πληροφορίες που αγγίζουν τα όρια του σκανδάλου. Την Κυριακή 8 Μαΐου, το πρώτο τέταρτο σελήνης στον Λέοντα φέρνει μερικές σημαντικές πληροφορίες. Τώρα έχετε μια πληρέστερη εικόνα για την κατάσταση ενός κοντινού σας προσώπου. Οι πληροφορίες θα προέρχονται από πολλές αξιόπιστες πηγές. Μπορεί να θέλετε να του δώσετε συμβουλές, αλλά αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο άτομο, δεν είναι έτοιμο να τις ακούσει. Είστε εξαιρετικοί επικοινωνιακά, όμως σήμερα το μήνυμά σας μάλλον δεν θ’ ακουστεί.

Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο. Τώρα τα πράγματα ξεχασμένα… όπως κάποια γραφειοκρατική δουλειά, τιμολόγια και ίσως η ανανέωση του διπλώματος οδήγησής σας, λήγουν άμεσα. Ξαφνικά η λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε, είναι μεγαλύτερη από ό,τι πιστεύατε. Είστε όμως άτομο που μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Η αναμονή απαντήσεων από κάποια άτομα, θα σας κάνει να χτυπάτε ανυπόμονα τα δάχτυλά σας στο γραφείο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μια προσωπική σχέση, θα είναι αρκετά ευεργετική και θα φέρει πολλές ανταμοιβές. Την Κυριακή 8 Μαΐου, το πρώτο τέταρτο σελήνης στον Λέοντα θα φέρνει μια οικονομική ευκαιρία. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει. Θα πρέπει να κάνετε την πρώτη κίνηση, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να οργανώσετε μια συνάντηση με έναν υποψήφιο συνεργάτη, κάτι που πιο εύκολα λέγεται, παρά γίνεται. Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε, πως οποιαδήποτε ενέργεια σ’ αυτό το σημείο, είναι καλύτερη από το να μην κάνετε τίποτα. Αφήστε λοιπόν το φάσμα της τελειομανίας και προχωρήστε με τόλμη.

Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και στον Οίκο της διαίσθησης και των ονείρων. Ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας. Σκεφτείτε να αναλύσετε τον συμβολισμό. Είναι σημαντικό να θυμάστε, πως τα περισσότερα όνειρα πρέπει να λαμβάνονται σαν ενδείξεις από το Σύμπαν που θα βοηθήσουν να αλλάξετε πορεία ή να συνδεθείτε με ένα άτομο. Αυτό περιλαμβάνει κάποια σημάδια στην καθημερινή σας ζωή, όπως πολλαπλούς αριθμούς ή ασυνήθιστες αλληλεπιδράσεις με ζώα. Ανώτερες δυνάμεις απευθύνονται σε εσάς για να σας δώσουν ένα ιδιαίτερο μήνυμα, γι’ αυτό αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα, για να εξετάσετε το νόημα πίσω από τα οράματά σας.

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08-14/05 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, κάποιος δεν σας βγάζει από το μυαλό του! Την Κυριακή 8 Μαΐου, το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο φέρνει την ευκαιρία να συνδεθείτε με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Μπορεί να είναι άτομο με επιρροή, ένας μέντορας ή μια διασημότητα. Πιθανόν να καθίσετε δίπλα του σε ένα εστιατόριο, να το δείτε στην ουρά του παντοπωλείου ή να σας συστήσει ένας κοινός φίλος. Δεν είναι η ώρα να μείνετε στο περιθώριο ή να περιμένετε να έρθει αυτό το άτομο κοντά σας. Είναι καλή στιγμή να προχωρήσετε με τόλμη και να δείξετε σ’ αυτό το άτομο τον αληθινό και αυθεντικό εαυτό σας.

Την Τρίτη 10 Μαΐου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και στον Οίκο της φιλίας. Μπορεί να μάθετε νέα για κάποιον που δεν έχετε σκεφτεί εδώ και χρόνια. Όμως αυτό το άτομο σας σκέφτεται. Έχει αφιερώσει χρόνο για να σας βρει στα social media και να σας στείλει μήνυμα. Μπορείτε να βγάλετε την παλιά σας επετηρίδα για να θυμηθείτε ποιο είναι αυτό το άτομο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επανασυνδεθείτε με κάποιον, που έχετε χάσει επαφή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 07-13/05 -DESTE. Προσωπικές αναλύσεις.

μελλοντολόγος

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, θα φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Την Κυριακή 8 Μαΐου, το πρώτο τέταρτο του φεγγαριού στον Λέοντα, φωτίζει τον Οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης. Μερικές φορές πρέπει να επιμείνετε στην φροντίδα του εαυτού σας. Είστε πολύ εξυπηρετικό άτομο και οι άνθρωποι γύρω σας ζητούν συχνά τη βοήθειά σας.

300x300bΣήμερα όμως, αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Σκεφτείτε να μείνετε λίγο περισσότερο στο κρεβάτι και να χαλαρώσετε. Δείτε παλιές ταινίες, διαβάστε ένα καλό βιβλίο και γενικότερα.. αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας σήμερα.

Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους και στον Οίκο της καριέρας σας. Πολύ πιθανό σήμερα η εταιρεία σας να λανσάρει κάτι καινούργιο, όπως ένα σχέδιο μάρκετινγκ, μια αναβάθμιση λογισμικού ή ένα νέο σύνολο οδηγιών.

Μάλλον όμως θα κουνάτε το κεφάλι σας, γιατί ξέρετε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος.. και όλα αυτά θα πρέπει να αλλάξουν αργότερα. Μην απογοητεύεστε με την επιπλέον δουλειά που έχετε να κάνετε σήμερα – ειδικά αφού γνωρίζετε πως πιθανότατα θα την επαναλάβετε σε λίγες εβδομάδες, όταν ο Ερμής αρχίσει να προχωρά ξανά προς τα εμπρός.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot