Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08-14/08 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08-14/08 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08-14/08 Ζώδια Κριός .

Θα είστε πρωτοπόροι την Δευτέρα. Θα σκαρφαλώνετε βουνά και θα διασχίζετε ποτάμια και, γενικά, θα δημιουργείτε φήμη γύρω από το όνομά σας για τα ενημερωμένα άτομα. Είστε φλογεροί, αυθόρμητοι και δεν χάνετε τον ενθουσιασμό σας ακόμα και μπροστά στα εμπόδια, και αυτή η εβδομάδα θα φέρει ουκ ολίγα στον δρόμο σας, ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, θα επιτύχετε έναν σημαντικό στόχο με στυλ και θέληση. Κάποιος /α θα σας παρακολουθεί στη γραμμή του τερματισμού. Αν σας ενδιαφέρει, καλό θα είναι να του/της το δείξετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, νιώθετε την επιθυμία να βγείτε στην αγορά και να κάνετε μερικά γρήγορα ψώνια, για να έχετε κάτι υπέροχο να φορέσετε στα μελλοντικά ραντεβού, αλλά αυτό δεν θα είναι το καλύτερο για εσάς τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Θα πρέπει να κάνετε λίγη έρευνα αγοράς πριν καταλήξετε. Πάρτε τον χρόνο σας. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε να πάρετε τέτοιου είδους αποφάσεις. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει να το κάνετε.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα αποσπαστείτε εντελώς από έναν/μία σέξι άγνωστο/η και, αν περιμένετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να κάνετε τα ψώνια σας, όλα τα καλά κομμάτια θα έχουν πουληθεί. Θα πρέπει να κινηθείτε στρατηγικά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08-14/08 Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε κάποιους φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν τη Δευτέρα. Σίγουρα, τα πρώτα ραντεβού μπορούν να δημιουργήσουν τρόμο ακόμη και στους πιο ψύχραιμους, αλλά ευτυχώς οι φίλοι σας έχουν μερικές έξυπνες ιδέες για το πώς να τα κάνετε όλα να λειτουργήσουν λίγο πιο ομαλά. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα μετανιώσετε για μια αγορά που κάνατε και αν δεν είναι πολύ αργά, ίσως σκεφτείτε να την επιστρέψετε. Μήπως θα έπρεπε να το σκεφτείτε; Δεν πειράζει να έχετε κάτι πιο εκκεντρικό στην ντουλάπα σας για ειδικές περιστάσεις. Αυτά είναι τα διλήμματα που αντιμετωπίζετε όλη αυτή την εβδομάδα μέχρι την Κυριακή, που θα είναι μια μέρα όπου όλα θα κυλήσουν ομαλά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Έχετε γρήγορη σκέψη και καλή μνήμη, που σημαίνει ότι δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να σας κοροϊδέψει, ειδικά τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αλλά μην είστε τόσο σίγουροι ότι όλοι προσπαθούν πάντα να σας παραπλανήσουν. Αν βγάζετε διαρκώς βιαστικά συμπεράσματα, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να μπλέκεστε σε περίεργες καταστάσεις που δεν βγάζουν κανένα νόημα. Την Πέμπτη, μπορεί να παρευρεθείτε σε ένα δείπνο ή σε ένα πάρτι σε σπίτι ή σε μια γιορτή του γραφείου, που θα σας υπενθυμίσει πόσο τέλειους φίλους έχετε. Το Σαββατοκύριακο, παραδόξως, θα είναι διασκεδαστικό και αρκετά έντονο. Χαλαρώστε και απολαύστε το. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Τη Δευτέρα, μπορείτε να πάρετε μια σακούλα άμμο και να την μετατρέψετε στο πιο όμορφο έργο τέχνης. Με άλλα λόγια, μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε κατάσταση και να την μεταμορφώσετε προς το καλύτερο. Ό,τι αγγίξετε γίνεται χρυσός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι σας βάζουν πάντα υπεύθυνους για κάτι (ειδικά την Τετάρτη) και γιατί, ακόμη και σε μια εβδομάδα που υποτίθεται ότι θα είναι αρκετά ομαλή, αναγκάζεστε να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις και τα προβλήματα των άλλων. Ευτυχώς, όλα αυτά θα διευθετηθούν μέχρι την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο με εκδρομές, εξόδους, πάρτι και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Δεν πειράζει που δεν είστε τρελά ερωτευμένοι με κάποιον/α τη Δευτέρα. Είστε σε ένα πολύ καλό σημείο σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, οι μέρες αυτής της εβδομάδας είναι ιδανικές για να τις περάσετε με κάποιον/α πολύ ξεχωριστό και αυτό το συνειδητοποιείτε ιδιαίτερα την Πέμπτη. Τηλεφωνήστε σε έναν φίλο για να σας φτιάξει τη διάθεση. Είναι λογικό να ονειρεύεστε να κάνετε διακοπές σε κάποιο εξωτικό μέρος, και δεν θα ήταν κακή ιδέα να αρχίσετε να κάνετε σχέδια ώστε να το πραγματοποιήσετε. Μία σημαντική πτυχή στα ταξίδια είναι ότι μπορείτε να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Και όπως θα αποδειχθεί περίτρανα αυτό το Σαββατοκύριακο, είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

chartomantia-098Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08-14/08 Ζώδια Ζυγός

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι αποκλειστικά αφιερωμένες στην σχέση σας με τον/την ξέρετε εσείς ποιον/α. Σίγουρα, η οικογένειά σας απαιτεί πολύ από τον χρόνο σας. Είναι φυσιολογικό. Τι περιμένατε; Αλλά όλοι καταλαβαίνουν ότι χρειάζεστε και λίγο χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας και δεν πρέπει να διστάζετε να τον διεκδικείτε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα εκπλαγείτε από το πόσο απίστευτα όμορφος είναι ο κόσμος γύρω σας και πόσο απίστευτα τρυφερός/ή είναι ο/η σύντροφός σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο, παρόλο που θα είστε απασχολημένοι, θα μπορέσετε επιτέλους να έρθετε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σας και να καταλάβετε τι συμβαίνει μέσα σας. Καλό θα ήταν να το εξωτερικεύσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, οι άνθρωποι γύρω σας φαίνεται να συμπεριφέρονται πιο περίεργα από ότι συνήθως. Σας έλειψε δουλειά; Την Τετάρτη, μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε ό,τι άλλο κάνετε και να βοηθήσετε στο σπίτι ή να δουλέψετε περισσότερο από ό,τι έχετε συμφωνήσει, αλλά τίποτα από αυτά που θα χρειαστεί να κάνετε δεν θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα. Όπως κάθε σχέση, έτσι και το να τα πάτε καλά με την οικογένειά σας απαιτεί συμβιβασμούς, κάτι το οποίο θα θυμηθείτε πολύ καλά την Πέμπτη. Μέχρι το Σαββατοκύριακο θα αισθάνεστε εξαντλημένοι, αλλά θα είναι μια γλυκιά εξάντληση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά, παραδόξως, με κάποιο απροσδόκητο ειδύλλιο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες μπροστά σας είχατε μια εβδομάδα δουλειάς και υποχρεώσεων, αλλά όπως σας λένε πάντα οι φίλοι σας: ποτέ δεν ξέρετε πότε θα χτυπήσει ο έρωτας. Δυστυχώς, θα πρέπει να το αφήσετε για λίγο στην άκρη, καθώς οι υποχρεώσεις περιμένουν να τις διευθετήσετε αλλά θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μια πολύ καλή πρώτη εντύπωση, ώστε να δημιουργήσετε τον απαιτούμενο ενθουσιασμό για την συνέχεια. Τουλάχιστον αυτή η νέα σχέση θα σας δώσει κάτι να ονειρεύεστε στο μεταξύ. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε τη Δευτέρα είναι η δουλειά σας. Πολύ θα θέλατε να σκέφτεστε αυτόν/αυτήν τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα με τον/την οποίο/α φλερτάρατε τις προάλλες αλλά έχετε τόσα πράγματα να κάνετε αυτές τις μέρες. Όπως κυλάει η εβδομάδα σας, ποιος ξέρει πώς θα καταφέρετε να τα προλάβετε όλα… Μια καλή στρατηγική είναι να ασχοληθείτε πρώτα με τα πιο σημαντικά πράγματα την Τρίτη, να το σκάσετε για λίγο και να δείτε τον/την ξέρετε εσείς ποιον/α την Τετάρτη ή την Πέμπτη και μετά να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας. Τα πράγματα θα χαλαρώσουν σύντομα και θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 08-14/08  Ζώδια Υδροχόος

Το ρητό λέει: «Όσο ζω, μαθαίνω». Αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως σαν κήρυγμα αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό, ειδικά τις μέρες από την Δευτέρα έως την Τετάρτη. Και, όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, έχετε μάθει πολλά για τη ζωή και την αγάπη από την οικογένειά σας, η οποία παίζει ιδιαίτερα μεγάλο ρόλο στις αρχές της εβδομάδας. Αλλά το Σαββατοκύριακο σας θα μπορούσε να ανατραπεί από ένα απροσδόκητο ειδύλλιο. Το Σάββατο, έχετε πολλές υποχρεώσεις με φίλους, αλλά την Κυριακή, μπορείτε να κάνετε μια μικρή απόδραση με αυτόν/αυτήν τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα, που γνωρίσατε πρόσφατα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Για λίγο καιρό τώρα, το τελευταίο σας ειδύλλιο εξελισσόταν όμορφα, αν και με αργούς ρυθμούς, αλλά τη Δευτέρα, όλα ανατρέπονται και δεν έχετε ιδέα για το τι συμβαίνει. Σαφώς, τα άστρα έχουν κάποια σχέση με αυτό. Αντί να προσπαθείτε να τα ξαναβρείτε σε μια φάση, όπου ο καθένας πρέπει να ασχοληθεί με τα δικά του ζητήματα, γιατί δεν γράφετε ένα μήνυμα σε αυτό το άτομο την Τετάρτη ή την Πέμπτη; Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα, γνωρίζοντας ότι έχετε εκφράσει με ειλικρίνεια όσα νιώθετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66