Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/01 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/01 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/01 Ζώδια Κριός .

Η εβδομάδα ξεκινά με μια έκρηξη ρομαντισμού, και πιθανώς μια ή δύο περιπέτειες. Αλλά αρκετά σύντομα μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψετε στη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Μέχρι την Τετάρτη, θα μαζευτούν πολλές δουλειές στο σπίτι ή το γραφείο, απαιτώντας την αμέριστη προσοχή σας.

Αλλά θα πάρετε ακριβώς αυτό που ελπίζετε την Πέμπτη και την Παρασκευή. Είστε ακαταμάχητοι! Μπορείτε να πάρετε ό,τι θέλετε αυτές τις μέρες. Εφόσον κρατάτε ένα χαμηλό προφίλ το Σάββατο και την Κυριακή, θα περάσετε τέλεια! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Μια μάχη επικράτησης που θα λάβει χώρα την Δευτέρα σας κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πώς θα πάει η υπόλοιπη εβδομάδα.

Μια ρομαντική συνάντηση την Τρίτη ή την Τετάρτη θα αναστατώσει ευχάριστα την ρουτίνα σας και θα σας δώσει αφορμή για να αλλάξετε κάποια πράγματα στην εμφάνιση και τις συνήθειες σας. Χρησιμοποιήστε τη προς όφελός σας. Όλη η υπόλοιπη εβδομάδα θα γίνει πιο χαρούμενη μετά από αυτό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να ξυπνήσουν συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας. Προσέξτε το αυτό ειδικά κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/01 Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε την τέλεια επικοινωνία με τους φίλους σας, όπως θα δείξει μια μεγάλη συζήτηση που θα κάνετε τη Δευτέρα. Πότε γίνατε τόσο δημοφιλείς; Μακάρι να μπορούσατε να επικοινωνήσετε τόσο εύκολα και με την οικογένειά σας. Την Τρίτη ή την Τετάρτη, θα τηλεφωνήσετε σε έναν συγγενή σας, αλλά θα νιώσετε σαν να μιλάτε σε τοίχο. Κάντε ό,τι μπορείτε για να τον/την κάνετε να σας ανοιχτεί, αλλά αν δεν τα καταφέρετε μην αγχωθείτε. Την Παρασκευή επιστρέφετε σε πιο ευχάριστες ασχολίες, όπως εξόδους με φίλους και νέες εμπειρίες, και αυτό το Σαββατοκύριακο κάποιος/α χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα θα εντυπωσιαστεί από τις γνώσεις σας και θα θελήσει να σας γνωρίσει καλύτερα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Έχετε τόσα πολλά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, οπότε καλύτερα να ξεκινήσετε να φτιάχνετε λίστες αν θέλετε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε. Μόλις τελειώσουν όλα, θα δείτε ότι άξιζε τον χρόνο και τον κόπο σας. Η δημιουργική σας ενέργεια θα ρέει για το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης εβδομάδας, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την τέχνη και να φτιάξετε κάτι όμορφο. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν μπορείτε να αποφασίσετε για κάτι, αλλά θα πρέπει να αναλάβετε δράση, ακόμα κι αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι έχετε δίκιο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Η Δευτέρα δεν θα είναι η πιο εύκολη ημέρα της εβδομάδας – στην πραγματικότητα, κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα εύχεστε να ήσασταν κάπου αλλού. Τα καλά νέα είναι ότι η αυτή η μέρα δεν θα διαρκέσει για πάντα, και ενώ οι άνθρωποι θα είναι αρκετά απαιτητικοί και τις επόμενες ημέρες, δεν θα προκύψουν καταστάσεις, που δεν θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε. Στα μέσα της εβδομάδας έρχεται μια μεγάλη αλλαγή, που στην αρχή θα σας αποσυντονίσει αρκετά, αλλά δεν θα αργήσετε να καταλάβετε πόσο θετική είναι. Κάποια στιγμή το Σαββατοκύριακο, θα νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, που συμπεριφέρεται περίεργα τον τελευταίο καιρό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Η θετική σας ενέργεια ανεβαίνει διαρκώς την Δευτέρα και το πρωί της Τρίτης και θα επηρεάσει τα όνειρά σας σε μεγάλο βαθμό – οπότε δώστε προσοχή! Την Τετάρτη και την Πέμπτη κρατήστε χαμηλό προφίλ και προσπαθήστε να μην ζητήσετε καμία ιδιαίτερη χάρη από κανέναν, ακόμη και από τους καλύτερους φίλους σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε επιτέλους να πηγαίνετε τακτικά στο γυμναστήριο ή να κάνετε κάποια άλλα σχέδια για να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/01 Ζώδια Ζυγός

Όταν μιλάτε με τους φίλους σας τη Δευτέρα, να έχετε κατά νου ότι τους επηρεάζετε πολύ με τα λόγια σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, έχετε μια απίστευτη πειθώ αυτή την εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε τη για να βελτιώσετε τα πράγματα για όλους σας. Και αφήστε τη να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας για να σας πλησιάσει ο/η ξέρετε εσείς ποιος/α την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Σίγουρα, η τόλμη σας μπορεί να αιφνιδιάσει αυτό το άτομο, αλλά θα το εντυπωσιάσει επίσης. Αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν θα σκέφτεστε τίποτα άλλο πέρα από το πώς να ξαναβρεθείτε με αυτό το άτομο. Να του τηλεφωνήσετε και να του προτείνετε ραντεβού; Να περιμένετε να σας προσκαλέσει; Έχετε πολλά να σκεφτείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Τη Δευτέρα, το αφεντικό σας μπορεί να πάθει κάτι σαν νευρική κρίση, που θα επηρεάσει τος πάντες. Θα είναι ενοχλητικό, αλλά δεν πρόκειται για κάτι που σας αφορά άμεσα. Απλώς μην ζητήσετε αύξηση ή άδεια εκείνη την ημέρα. Την Τρίτη, ένας φίλος θα σας ζητήσει μια χάρη και σε αντάλλαγμα μπορεί να μοιραστεί μαζί σας ένα συναρπαστικό μυστικό. Για το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης εβδομάδας, όμως, δεν θα έχετε επαφή με ό,τι συμβαίνει με τους φίλους σας. Να είστε υπομονετικοί την Πέμπτη και μην απογοητεύεστε αν οι άνθρωποι γύρω σας είναι πολύ απασχολημένοι με τα δικά τους για να ασχοληθούν μαζί σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα ξαναβρείτε την επαφή σας μαζί τους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Στην αρχή της εβδομάδας, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια από εκείνες τις ταινίες όπου οι χαρακτήρες ξαφνικά αρχίζουν να τραγουδάνε και άνδρες, γυναίκες και παιδιά χορεύουν στο δρόμο. Το πρόβλημα είναι ότι όλη αυτή η χαρούμενη διάθεση δεν θα διαρκέσει πολύ παραπάνω από τη Δευτέρα, αλλά αν καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα την Τρίτη και την Τετάρτη (πολλές υποχρεώσεις, όχι αρκετός χρόνος), όλα θα εξομαλυνθούν. Κάποιος θα πει κάτι αστείο την Πέμπτη που θα σας κάνει να χαμογελάτε όλο το Σαββατοκύριακο, ακόμη και το Σάββατο και την Κυριακή, μέρες που πιθανότατα θα έχετε όρεξη μόνο να μείνετε στο κρεβάτι, να παραγγείλετε φαγητό απέξω και να κοιμηθείτε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι ιδανικές μέρες για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Αυτό μπορεί να είναι μια νέα ερωτική σχέση, ένα δημιουργικό εγχείρημα ή μια μετακόμιση σε άλλη πόλη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε ανάγκη να εστιάσετε την ενέργειά σας κάπου διαφορετικά. Όλη την υπόλοιπη εβδομάδα τα πράγματα θα είναι σχεδόν τέλεια για εσάς και θα διαπιστώσετε ότι η καρδιά σας είναι ακριβώς εκεί που πρέπει. Θα δείχνετε υπέροχοι και θα αισθάνεστε ακόμα καλύτερα, οπότε βγείτε εκεί έξω και δείξτε ποιοι είστε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά ήσυχο, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να κάτσετε και να σκεφτείτε πώς να κάνετε τη ζωή πιο εύκολη. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/01 Ζώδια Υδροχόος

Εάν έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον τύπο του συντρόφου που ψάχνετε, μάλλον θα πρέπει να την αφήσετε στην άκρη. Μιλάμε για έρωτα και πάθος, και αυτά είναι έννοιες που δεν ανταποκρίνονται καλά σε πολλούς προγραμματισμούς. Μέχρι την Τετάρτη, είναι σαφές ότι το σύμπαν προορίζει κάποιον/α ή κάτι άλλον/άλλο για εσάς. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μπορεί να γνωρίσετε αρκετά καινούργια άτομα και σίγουρα κάποιο από αυτά θα σας εντυπωσιάσει. Μην είστε απρόσιτοι. Ξεκινήστε μια συζήτηση και προσπαθήστε να συνεχίσετε να μιλάτε μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Είναι τρομακτικό να ανοίγεστε σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ συναρπαστικό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Ζείτε σε έναν κόσμο φαντασίας τη Δευτέρα, οπότε η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι κάπως τρομακτική. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι την Τρίτη και την Τετάρτη και θα δείτε ότι θα αισθανθείτε καλύτερα. Εάν μάλιστα καταφέρετε να μείνετε σε εγρήγορση, μπορεί να αντιληφθείτε μια ανεπαίσθητη υπόδειξη φλερτ από κάποιον/α με τον/την οποίο/α ήσασταν πάντα ερωτευμένοι, Βρείτε μια αφορμή για να τον/την βοηθήσετε την Παρασκευή και θα σας χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για το πώς νιώθει αυτό το άτομο για εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο, κρατήστε στάση αναμονής -τουλάχιστον προς το παρόν. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot