Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/05 – Πήρατε το μήνυμα;

erwtikes-27314-ζωδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/05 . Α΄

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/05 ζώδια κριός .

Μπορεί να είστε αρκετά ανήσυχοι αυτή την εβδομάδα. Τα οφέλη έρχονται όταν δοκιμάζετε κάτι καινούργιο.

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της επικοινωνίας. Μπαίνετε σε μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους αυτό το διάστημα. Αυτή η έκρηξη ενέργειας ίσως συνδέεται με μια σημαντική ευκαιρία ή ένα συμβόλαιο.

zodia-taro-45

Ίσως σας ενδιαφέρει να ακούσετε τη γνώμη των άλλων για το τι πρέπει να κάνετε, αλλά βαθιά μέσα σας, γνωρίζετε την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται την Τρίτη 11 Μαΐου. Ταυτόχρονα, ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο των χρημάτων σας.

Ψάχνετε να κάνετε κάτι νέο και διαφορετικό, ενώ εξακολουθείτε να επικοινωνείτε με την οικογένειά σας. Ίσως να περιμένετε κάποιους καινούργιους ενοικιαστές ή θελήσετε να προσθέσετε κάποια τεχνολογία για τον έλεγχο των οικιακών σας συσκευών και των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/05 ζώδια ταύρος

Μπορεί να σας έχει πιάσει «φαγούρα» να κάνετε μια αγορά ή να διαθέσετε τα χρήματά σας για έναν συγκεκριμένο στόχο. Αυτήν την εβδομάδα, κάνετε οικονομικά σχέδια. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο των χρημάτων.

Είστε εστιασμένοι στην εξοικονόμηση χρημάτων ή σε εξοφλήσεις χρεών. Μπορεί να έχετε φτιάξει ένα περίπλοκο σχέδιο σχετικά με την αύξηση των οικονομικών σας. Το νέο φεγγάρι γίνεται στο ζώδιό σας την Τρίτη 11 Μαΐου… και τις επόμενες δύο εβδομάδες, είναι καλό να εστιάσετε σε νέα ξεκινήματα. Επίσης, σήμερα ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο της επικοινωνίας, κάνει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο της εμπιστοσύνης. Δεν συνηθίζετε να μιλάτε εκ περιτροπής, αλλά τώρα έχετε άγχος, και ανυπομονείτε να βρείτε λύσεις.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/05 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, τρέχετε προς δύο κατευθύνσεις, όπως μπορεί να κάνει μόνο ένας Δίδυμος. Τουλάχιστον δεν βαριέστε! Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής στο ζώδιό σας κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της προσωπικής σας δύναμης. Ξέρετε την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε… κι ενώ δεν γνωρίζετε τα βήματα που πρόκειται να κάνετε για να φτάσετε εκεί, μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να αναλάβετε δράση τώρα.

Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται την Τρίτη 11 Μαΐου, φωτίζοντας τον οίκο της διαίσθησής σας. Ταυτόχρονα, ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο των χρημάτων, κάνει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο των μυστικών. Σήμερα, ίσως αποφασίσετε πως θέλετε να διερευνήσετε τις ψυχικές σας ικανότητες. Θα κλείσετε ραντεβού με ένα μέντιουμ ή ίσως ξεκινήσετε μια επιχείρηση, ανάλογου ενδιαφέροντος.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια καρκίνος

Ίσως δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη ερωτική σχέση. Υπάρχει μεγάλη δόση ρομαντισμού αυτήν την εβδομάδα. Τη Δευτέρα, 10 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο των κρυφών σας ταλέντων. Μπορεί να δυσκολεύεστε τελευταία να βρείτε την κλήση σας. Ήρθε η ώρα όμως να κοιτάξετε βαθύτερα. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις κρυμμένες ικανότητές σας μέσω διαλογισμού, ύπνωσης ή ψυχικής ανάγνωσης.

Σήμερα, μπορείτε να πάρετε μια εικόνα για τον εσωτερικό σας κόσμο. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται την Τρίτη 11 Μαΐου και οι επόμενες δύο εβδομάδες αποφέρουν αυξημένο εισόδημα από μια νέα εργασία ή από επιπλέον ώρες εργασίας. Την ίδια ημέρα, ο Άρης στο ζώδιό σας, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ενώ η δουλειά σας πηγαίνει καλά, μπορεί να βαρεθείτε αρκετά γρήγορα. Μπορεί να αμφισβητήσετε το εργασιακό καθεστώς, μιλώντας στον εργοδότη σας σχετικά με άλλες επιλογές για θέσεις ή καθήκοντα.

zwdia-fotia

ζώδια λέων

Είστε αρκετά απασχολημένοι… και αυτή την εβδομάδα, όλοι ζητούν την προσοχή σας. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της φιλίας. Σήμερα, ένας φίλος ή ένας γνωστός μπορεί να ανοίξει έναν εντελώς νέο κόσμο για σας. Ίσως συζητήσετε μια ιδέα σας και υποστηρίξουν ολόψυχα την πρόοδό σας προς αυτή την κατεύθυνση. Είστε ικανοί να κάνετε αυτό που πρέπει. Μην αμφιβάλλετε καθόλου.

Αν όμως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, εσείς προχωρήστε ούτως ή άλλως. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται στον οίκο της καριέρας σας την Τρίτη 11 Μαΐου. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, έχετε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Μπορεί να αφορά μια προαγωγή στην εταιρεία σας ή μια άλλη προσφορά εργασίας. Ταυτόχρονα, ο Άρης στον Καρκίνο, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στην κορυφή του χάρτη σας. Ένας νέος συνάδελφος ή ένας επόπτης θα σας προωθήσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε πλάνα για κάτι μεγαλύτερο: όπως την επέκταση της δικής σας διαδικτυακής επιχείρησης.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Παλιοί και Νέοι Έρωτες στο κατώφλι σας

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια παρθένος

Η δουλειά, σας απορροφά αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να ασχοληθείτε με πολλά έργα ταυτόχρονα. Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Β. Δεσμό στον οίκο της καριέρας. Σήμερα, υπάρχουν δυνατότητες εύρεσης νέας εργασίας. Μπορεί να λάβετε μια συστατική επιστολή από τον τωρινό ή έναν προηγούμενο εργοδότη σας. Ίσως ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο γίνεται την Τρίτη 11 Μαΐου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, υπάρχει μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση και την επέκταση των γνώσεων σας γενικά.

Την ίδια ημέρα, ο Άρης στον Καρκίνο, στον οίκο των ομάδων και των οργανώσεων, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συμμετάσχετε σε έναν επαγγελματικό οργανισμό ή να αξιοποιήσετε τις βασικές γνώσεις της εταιρείας στην οποία ανήκετε ήδη. Θα αντιληφθείτε πως σας υποστηρίζουν πολλοί άνθρωποι στη ζωή σας που έχουν εμπειρία και γνώσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66