Εβδομαδιαίες προβλέψεις 09-15/10 Μια Πανσέληνος που φέρνει πειρασμούς

zwdia-ermis-karkinos

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 09-15/10 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 09-15/10 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, το αστέρι σας λάμπει έντονα. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο των σχέσεων κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό, ο οποίος αντιπροσωπεύει την πορεία της ζωής σας. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να είστε ερωτευμένοι με κάποιον/α που δεν θα επηρεάσει θετικά τη ζωή σας. Για να παραμείνετε σ’ αυτή τη σχέση, πρέπει ή να προσαρμοστείτε ή να τους ζητήσετε να κάνουν κάποιες αλλαγές. Σήμερα, βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι, γνωρίζοντας ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς. Αυτό ίσως σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από κάτι ή κάποιον που θέλετε.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας. Σήμερα, μπορεί να καθίσετε με έναν φίλο και να συζητήσετε όχι μόνο για την ερωτική σας ζωή, αλλά και για άλλα θέματα με τα οποία παλεύετε. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για το πώς να κάνετε κάποιες θεμελιώδεις αλλαγές. Είναι μια μέρα που οι αποφάσεις σας θα έχουν μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα. Πάρτε αυτή τη συζήτηση στα σοβαρά ή τουλάχιστον συλλογιστείτε τις σκέψεις σας σήμερα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Η ενέργειά σας έχει σκαμπανεβάσματα αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο της εργασιακής σας ρουτίνας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στο δικό σας ζώδιο. Υπάρχει και η πανσέληνος στον Κριό. Σήμερα η ενέργειά σας θα είναι απεριόριστη. Μπορεί να ολοκληρώσετε τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας και να αναλάβετε περισσότερα… Ή μπορεί να νιώθετε πολύ ενθουσιασμένοι με ένα νέο έργο και να χάσετε την αίσθηση του χρόνου. Σήμερα, έχετε μεγάλη ενέργεια κι ενθουσιασμό.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας. Είναι καλή μέρα για να δουλέψετε σε δύσκολα έργα γιατί έχετε την αυτοπειθαρχία να τα ολοκληρώσετε. Αυτό πάνω στο οποίο εργάζεστε μπορεί να σας φέρει διαρκή αποτελέσματα, αναγνώριση… ή να αποτελέσει ορόσημο στην καριέρα σας. Μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε άχρηστες εργασίες σήμερα. Αντίθετα, εστιάστε στο να πετύχετε κάτι σημαντικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 09-15/10 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να ενδώσετε στον πειρασμό (τουλάχιστον για λίγο). Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο του ρομαντισμού και της περιπέτειας, κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο. Υπάρχει επίσης μια πανσέληνος στον Κριό. Σήμερα, θα μπείτε στον πειρασμό για μια ρομαντική επαφή με κάποιον/α που μάλλον δεν είναι και η πιο συνετή επιλογή. Μπορεί να είναι συναρπαστική, ενδιαφέρουσα κι αισθησιακή, αλλά δεν είναι απαραίτητα η σχέση που θα ενέκριναν οι φίλοι σας. Παρόλα αυτά όμως, εσείς μπορεί να είστε έτοιμοι για μια παθιασμένη ερωτική περιπέτεια.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της εκπαίδευσης και των νομικών θεμάτων. Πιθανόν να εργάζεστε σε ένα έργο με συγκεκριμένη προθεσμία… ή να ασχολείστε με ένα νομικό ζήτημα, να τακτοποιείτε κάποια έγγραφα και να συζητάτε στρατηγικές με τον δικηγόρο σας. Είναι καλή στιγμή για να ενημερώσετε το διαβατήριό σας ή να αποκτήσετε τον τίτλο του αυτοκινήτου σας, επειδή εξοφλήσατε το δάνειό σας. Σήμερα, έχετε την πειθαρχία να ολοκληρώσετε μια κουραστική εργασία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/10 Συζητήσεις που θα αναστατώσουν – Πρόταση για επανασύνδεση

μελλοντολόγος

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, αν ζητήσετε.. θα λάβετε. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο της οικογένειας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο. Υπάρχει και η πανσέληνος στον Κριό. Όσο κι αν αγαπάτε την οικογένειά σας, δεν συμφωνείτε πάντα μαζί της. Αυτή μπορεί να είναι μια από εκείνες τις μέρες, που πρόκειται να ζητήσετε από ένα μέλος της οικογένειας να συμβιβαστεί για να μπορέσετε να κάνετε αυτό που θέλετε. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο – είστε εσείς αυτός/η που κάνει υποχωρήσεις. Όμως τώρα πρόκειται για την πορεία της ζωής σας και θέλετε να κάνετε ουσιαστικά βήματα.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των πόρων και των επενδύσεων. Σήμερα, ασχολείστε με πρακτικά ζητήματα. Μπορεί να αφορούν τα χρήματά σας.. και σκέφτεστε πώς να τα επενδύσετε. Σήμερα αναλαμβάνετε υπεύθυνα μέτρα, όσον αφορά τα χρήματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 09-15/10 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι να διαπραγματευτείτε γι’ αυτό που θέλετε. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο των συμβάσεων και των διαπραγματεύσεων κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο. Υπάρχει και η πανσέληνος στον Κριό. Μπορεί να εξετάζετε μια σημαντική συμφωνία και να μην σας αρέσουν οι όροι. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα των στόχων σας και να ενημερώσετε την άλλη πλευρά τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων. Σήμερα, θα αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα τη σχέση σας. Θα αφήσετε τα παιχνίδια στην άκρη και θα κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον σας. Αν η σχέση σας είναι εδραιωμένη, ίσως συζητήσετε για μια επαγγελματική ευκαιρία που απαιτεί από την οικογένεια να μετακινηθεί σε άλλη περιοχή. Αν ψάχνετε για αγάπη, ρωτήστε έναν φίλο τι πιστεύει πως πρέπει να κάνετε διαφορετικά, για να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/10 Συζητήσεις που θα αναστατώσουν – Πρόταση για επανασύνδεση

xartomanteia

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, κάνετε θετικές προσαρμογές. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο. Υπάρχει και η πανσέληνος στον Κριό. Το πρόσφατο τραπεζικό σας υπόλοιπο μπορεί να υποδηλώνει πως πρέπει να κάνετε μια προσαρμογή στις δαπάνες σας. Πιθανό να είχατε πολλά έξοδα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να τα περιορίσετε και να αναζητήσετε τρόπους για να κάνετε οικονομία.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της δουλειάς σας. Μπορείτε τώρα να καταβάλετε προσπάθεια για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Ίσως ασχοληθείτε με μια δεύτερη δουλειά ή κάνετε υπερωρίες στη δουλειά σας. Είναι πολύ σημαντικό να σταθμίσετε τα έξοδά σας. Θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο ωφέλιμο να ασκήσετε τις δεξιότητές σας, γιατί αυτές θα αυξήσουν τον μισθό σας γενικότερα. Σήμερα, είστε αρκετά έξυπνοι σε ό,τι αφορά τη δουλειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra