Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/07 Ανοίξτε τα χαρτιά σας και το συναίσθημα θα είναι αμοιβαίο

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/07 Α΄.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/07 ζώδια κριός .

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολυάσχολη. Ευτυχώς, έχετε πολλή ενέργεια για να ανταποκριθείτε στην πρόκληση. Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των χρημάτων σας. Πιθανόν σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για το σπίτι σας. Μπορεί να αυξηθεί ο προϋπολογισμός, αλλά είναι για την οικογένεια και επομένως απαραίτητο. Ίσως βρείτε σε καλύτερη τιμή τα είδη που θα αγοράσετε.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο της επικοινωνίας τριγωνίζει τον Κρόνο στον Οίκο της κοινότητάς σας. Είναι και η πανσέληνος στον Αιγόκερω. Θα υπάρξουν χρήσιμες και ωφέλιμες αλληλεπιδράσεις με την κοινότητα σήμερα. Μπορεί να παρακολουθήσετε μια συναυλία στο πάρκο ή να συναναστραφείτε με γείτονες και φίλους σε μια κοινοτική εκδήλωση.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Μιλήστε και θα ακουστείτε αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της επικοινωνίας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο. Όταν μιλάτε σήμερα, ο κόσμος σας ακούει. Μπορεί να πάρετε το μικρόφωνο για να κάνετε μία πρόποση ή μία δήλωση. Θα κάνετε επίσης μια πολύ καλή συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειας και είναι η ευκαιρία σας για να του εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους στον Οίκο των δαπανών τριγωνίζει τον Κρόνο στον Οίκο της καριέρας σας. Είναι και η πανσέληνος στον Αιγόκερω. Νιώθετε καλά που θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για την καριέρα σας σήμερα. Μπορεί να αγοράσετε έναν νέο υπολογιστή, ένα τηλέφωνο ή ένα μικρόφωνο για να ακούγεστε ακόμα καλύτερα κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων. Συνήθως είστε φειδωλοί με τα χρήματά σας, αλλά σήμερα μια συγκεκριμένη αγορά αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/07 ζώδια δίδυμοι

Έχετε παραπάνω τύχη αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο των χρημάτων σας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποια απροσδόκητα χρήματα. Κάποιος μπορεί να σας κάνει ένα πολύτιμο δώρο ή μπορεί να βρείτε χρήματα ξεχασμένα σε κάποιο συρτάρι. Ίσως κερδίσετε ένα μικρό έπαθλο ή να παρατηρήσετε ότι ο μισθός σας είναι μεγαλύτερος από το συνηθισμένο. Έχετε εκπληκτική τύχη σήμερα!

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της γνώσης. Είναι και η πανσέληνος στον Αιγόκερω. Θαμπώνετε τους άλλους με τις γνώσεις σας για το πώς λειτουργούν τα πράγματα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κερδίζετε ένα παιχνίδι γνώσεων ή αναφέρετε τους μηχανισμούς της προαιρετικής κατάρτισης. Μπορεί να βοηθήσετε τα παιδιά με την εργασία τους, εκπλήσσοντας τον εαυτό σας με το πόσα θυμάστε. Αν σπουδάζετε, θα τα πάτε πολύ καλά σε ένα τεστ.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Ιουλίου 22

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, άλλοι σας αναζητούν για τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο (χρόνια πολλά!) κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της φιλίας. Σήμερα, υπάρχει η ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία και να επεκτείνετε το δίκτυό σας. Μπορεί να συμμετέχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα για την κοινότητά σας. Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των πόρων και των επενδύσεών σας. Είναι και η πανσέληνος στον Αιγόκερω.

Μπορεί να έχετε ενστικτωδώς μια ιδέα σχετικά με το πού να βάλετε τα χρήματά σας. Μπορεί να τύχει να πέσετε πάνω σε κάποιες πληροφορίες σχετικά με μια νέα επένδυση ή να συναντήσετε κάποιον που είναι γνώστης και πρόθυμος να σας καθοδηγήσει στις ανατροπές του επενδυτικού κόσμου. Ανοιχτείτε σε νέες δυνατότητες σήμερα, ειδικά σ’ αυτές που αφορούν τα οικονομικά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/07 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, το άστρο σας ανατέλλει! Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της φήμης σας. Σήμερα, αυτά που δημοσιεύετε μέσω των social media θα προχωρήσουν περισσότερο από ό,τι περιμένατε. Τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας και ο αλγόριθμος θα είναι υπέρ σας. Είναι καλή στιγμή για να πειραματιστείτε δημοσιεύοντας ένα έργο τέχνης, κάποια τραγούδια ή την ποίησή σας. Ήρθε η ώρα να δείξετε στους ανθρώπους τι μπορείτε να κάνετε.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων. Είναι και η πανσέληνος στον Αιγόκερω. Μπορεί να σκέφτεστε σοβαρά μια σχέση με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει… και η ενέργεια υποδηλώνει ότι το συναίσθημα είναι αμοιβαίο. Ίσως ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί του κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα έχετε ενδείξεις, πως ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα χαρτιά σας στο τραπέζι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Ιουλίου 22

chartomantia-098

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να εξερευνήσετε νέες σφαίρες! Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο στον Οίκο της φιλίας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των ξένων τόπων. Μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση να επισκεφτείτε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειάς σας, που ζει στο εξωτερικό. Είναι επίσης καλό διάστημα για να ταξιδέψετε με τον καλύτερό σας φίλο σε ένα εξωτικό μέρος. Σήμερα, ένας φίλος θα βοηθήσει να ζήσετε μια μικρή περιπέτεια.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στους Διδύμους τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της δουλειάς σας. Είναι και η πανσέληνος στον Αιγόκερω. Μπορεί να λάβετε θετικά σχόλια για τη δουλειά που κάνετε από έναν πελάτη ή τον προϊστάμενό σας. Ακόμη κι ένας δύσκολος συνάδελφος μπορεί να είναι υποστηρικτικός σήμερα. Ίσως αποφασίσετε να μιλήσετε με τον εργοδότη σας για το μέλλον σας, στην εταιρεία. Αν πάλι ψάχνετε για μια νέα δουλειά, είναι εξαιρετικό διάστημα για να δώσετε συνεντεύξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love