Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/10 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/10 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/10  Ζώδια Κριός .

Η Δευτέρα δεν θα είναι η χαρούμενη μέρα που ελπίζετε. Μπορεί να είναι αρκετά ήσυχη και θα περάσετε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι πόσα χρήματα έχετε αυτή τη στιγμή (ή δεν έχετε, ανάλογα με την περίπτωση). Όπως και να έχει, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε.

Μέχρι την Τετάρτη, η διάθεση και η τύχη σας πρόκειται να αλλάξουν. Το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό θα σας πιάσει επιτέλους συζήτηση. Αυτή η τολμηρή κίνηση θα αλλάξει τα πάντα, όπως θα διαπιστώσετε μέχρι το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Τα πάτε καλά με τους ανθρώπους, ειδικά τη Δευτέρα. Έχετε τόσο καλή επαφή με όλους, που άγνωστοι τελειώνουν τις προτάσεις σας. Το θέμα είναι ότι δεν ψάχνετε για νέους φίλους αλλά για μια καινούργια ερωτική σχέση. Να είστε σίγουροι, ότι το άτομο αυτό θα εμφανιστεί αργά ή γρήγορα.

Μπορεί μάλιστα να κάνει μια σύντομη εμφάνιση στη ζωή σας στα μέσα ή κοντά στο τέλος της εβδομάδας. Να είστε ανοιχτοί σε κάθε είδους κοινωνικές συγκεντρώσεις ακόμα και με άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, ειδικά την Παρασκευή.

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε τα κατάλληλα λόγια για να γνωριστείτε με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, χρησιμοποιήστε την γλώσσα του σώματος. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/10 Ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να φανείτε επιπόλαιοι, αν και μπορεί να υπάρχουν τόσα πολλά εμπόδια στο δρόμο σας τη Δευτέρα που θα εύχεστε να είχατε τη δυνατότητα να πετάξετε μακριά. Σκεφτείτε την Τρίτη και την Τετάρτη ως ένα τεστ αντοχής και μια ευκαιρία να δείτε πόσο ικανοί είστε να ανταπεξέλθετε. Την Παρασκευή, μην αποφεύγετε αυτό το άτομο με το χαριτωμένο χαμόγελο και την φοβερή δουλειά. Ξεκινήστε μια συζήτηση μαζί του. Δεν έχει σημασία τι λέτε ούτε τι φοράτε. Το μόνο που έχει σημασία, όπως έχει αποδείξει ο χρόνος ξανά και ξανά, είναι η χημεία ανάμεσά σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Τη Δευτέρα, σκεφτείτε τη ζωή σαν μια βάρκα. Είστε ο καπετάνιος. Ποιος είναι ο έμπιστος βοηθός σας; Είναι σημαντικό να κάνετε έναν απολογισμό του ποιος είναι μαζί σας και ποιος είναι πολύ απασχολημένος με άλλα πράγματα για να είναι δίπλα σας όταν τον χρειάζεστε, ειδικά στα μέσα της εβδομάδας. Έχετε εξαιρετικούς φίλους και αρκετοί από αυτούς είναι πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Μέχρι την Παρασκευή, η μοίρα σας είναι στα χέρια σας και με την συνδρομή των φίλων σας νιώθετε ικανοί να κάνετε τα πάντα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zwdia-zodia-astrologia-65

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Θα θέλατε να περάσετε την Δευτέρα σας με όνειρα και φαντασιώσεις για αυτόν/αυτήν τον/την χαριτωμένο/ή τύπο/κοπέλα που γνωρίσατε πρόσφατα αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό – η καριέρα σας, πιθανώς – καταναλώνει όλη την ψυχική σας ενέργεια. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, θα αρχίσετε να σχεδιάζετε το μέλλον σας, δηλαδή πώς μπορείτε να έχετε το είδος της ζωής που ξέρετε ότι σας αξίζει. Ωστόσο, έχετε κάποιους φίλους από τους οποίους θα μπορούσατε να ζητήσετε συμβουλές, ειδικά την Παρασκευή. Θα περάσετε το Σαββατοκύριακο κάνοντας όνειρα για τις αλλαγές που σκέφτεστε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/10 Ζώδια Παρθένος

Θυμάστε αυτό το ταξίδι που πάντα θέλατε να κάνετε; Η Δευτέρα μπορεί να είναι η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με τον προγραμματισμό του. Υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας που θα χαρεί να σας συνοδεύσει, αλλά ίσως αυτό είναι ένα ταξίδι που θα πρέπει να κάνετε μόνοι σας. Ίσως χρειαστεί να το αποφασίσετε μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Είναι ωραίο να φεύγετε μόνοι από όλους και όλα. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν. Και ποτέ δεν χρειάζεται να φάτε κάτι που δεν σας αρέσει. Μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο, αρχίζετε να κάνετε συγκεκριμένα ταξιδιωτικά σχέδια. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ζυγός

Ο κόσμος είναι τόσο μεγάλος και όμορφος που τη Δευτέρα το μόνο που θέλετε είναι να τον καταβροχθίσετε αλλά θα πρέπει να περιορίσετε αυτές τις παρορμήσεις στο ελάχιστο αυτή την εβδομάδα. Το πιο έξυπνο που έχετε να κάνετε είναι να μην επιδίδεστε σε υπερβολές. Παν μέτρον άριστον. Εκτός, φυσικά, όταν πρόκειται για τον έρωτα. Σε αυτή την περίπτωση, όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά. Από την Τρίτη έως την Πέμπτη, θα γνωρίσετε κάποιον/α που συμμερίζεται τον ενθουσιασμό σας για την ομορφιά του κόσμου. Και υπάρχει πιθανότητα αυτό το άτομο να γίνει ο/η επόμενος/η ερωτικός/ή σας σύντροφος. Μην βιαστείτε όσο και αν το θέλετε. Αφήστε την σχέση να εξελιχθεί με φυσικό τρόπο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Ποιος να το φανταζόταν; Τη Δευτέρα, νομίζατε ότι με αυτό το άτομο ήσασταν απλοί φίλοι αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του. Όχι ότι είστε αντίθετοι με αυτό το ενδεχόμενο. Απλώς εκπλήσσεστε που στα μέσα της εβδομάδας βρίσκεστε να έχετε ένα ερωτικό καβγαδάκι όταν δεν ήσασταν καν σίγουροι ότι υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο. Όπως όλες οι σχέσεις, έτσι και αυτή θα απαιτήσει μικρούς συμβιβασμούς για να λειτουργήσει ειδικά την Παρασκευή. Αυτό το Σαββατοκύριακο κάντε κάτι που σας αρέσει. Αυτό θα σας ανακουφίσει από κάθε άγχος. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zwdia-9988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Ό,τι κι αν συμβεί, μην σταματήσετε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας τη Δευτέρα. Τα προβλήματα προκύπτουν πάντα όταν κάποιος αποφασίζει να κλειστεί στον εαυτό του και να σταματήσει να επικοινωνεί. Ευτυχώς εσείς δεν είστε τέτοιος τύπος. Στα μέσα της εβδομάδας, συζητήστε το πρόβλημά σας με μερικούς φίλους, κατά προτίμηση με το είδος των φίλων που τους αρέσει να μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό (Οι πιο φιλοσοφημένοι φίλοι σας είναι διασκεδαστικοί, αλλά οι συζητήσεις μαζί τους μπορεί να σας μπερδέψουν περισσότερο). Αυτό το Σαββατοκύριακο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε κάποιον/α που είναι όχι μόνο αξιολάτρευτος/η αλλά και απίστευτα πνευματώδης. Πρόκειται για θανατηφόρο συνδυασμό. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Μην αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να πάει χαμένη τη Δευτέρα. Εσείς και οι φίλοι σας αντιμετωπίζετε όλοι μαζί ένα συγκεκριμένο δίλημμα, αλλά μόνο εσείς έχετε τις ικανότητες και τη γοητεία να γυρίσετε τα πράγματα προς όφελός σας. Μην είστε μετριοπαθείς. Ο κόσμος θα εκπλαγεί από τον τρόπο που μπορείτε να χειριστείτε μια κατάσταση, ειδικά στα μέσα της εβδομάδας. Ένα από τα πιο ελκυστικά σας προσόντα είναι η αυτοπεποίθησή σας, την οποία μερικές φορές θάβετε από σεμνότητα. Μην το κάνετε τώρα. Ενώ όλοι οι άλλοι τρέχουν πανικόβλητοι εσείς καταφέρνετε να διατηρείτε την ηρεμία σας και την αυτοσυγκέντρωσή σας. Οι φίλοι σας είναι τυχεροί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

κρυσταλλομαντεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16/10 Ζώδια Υδροχόος

Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα από κάποιους συγγενείς που θα σας ρίξει στην μελαγχολία. Είναι εκπληκτικό πως μπορεί η οικογένειά σας να επηρεάσει την διάθεσή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πέσετε στα πατώματα. Μπορείτε κάλλιστα να μην απαντήσετε στο τηλέφωνο. Μέχρι την Τετάρτη, πιθανότατα δεν θα δέχεστε κλήσεις ούτως ή άλλως. Ένα αναπάντεχο φλερτ θα σας αποσπάσει την προσοχή από όλους και από όλα την Πέμπτη και την Παρασκευή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οικογένειά σας κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο, όταν η συναισθηματική σας κατάσταση θα έχει σταθεροποιηθεί. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Όπου κι αν κοιτάξετε τη Δευτέρα, βλέπετε εικόνες αγάπης, ευτυχίας και ειρήνης. Είναι σχεδόν αρκετό για να σας κάνει να λέτε στα πιο κοντινά σας πρόσωπα πόσο τα αγαπάτε εκατό φορές τη μέρα ή να αρχίσετε να γράφετε ποίηση. Η ποίηση, παραδόξως, θα παίξει μεγάλο ρόλο στην εβδομάδα σας, είτε πρόκειται για πράγματα που γράφετε είτε για πράγματα που διαβάζετε είτε για αυτά που σας διαβάζει κάποιος άλλος. Είναι αλήθεια ότι από την Τρίτη έως την Παρασκευή όλα συνηγορούν στο ότι θα περάσετε ένα εκπληκτικά ρομαντικό Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot