Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17/09 Αποφύγετε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17/09 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17/09 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια εξερεύνηση. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο των καθημερινών σας δραστηριοτήτων κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα, είστε έτοιμοι να ανακοινώσετε τις προτιμήσεις σας στον κόσμο. Θα τους πείτε για τις προτιμήσεις σας στο φαγητό, για το γεγονός πως δεν σας αρέσει να πλένετε τα πιάτα ή ότι θέλετε να ταξιδέψετε στη Θεσσαλονίκη που κάνουν ωραία μπουγάτσα. Σήμερα, είστε ανοιχτό βιβλίο!

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της κοινότητάς σας. Οι χαρές της συντροφικότητας και του να ανήκετε σε μια ομάδα, συνοδεύονται από ορισμένες ευθύνες, που θα αναδειχθούν σήμερα. Πιθανόν να είναι η σειρά σας να διοργανώσετε τη βραδιά πόκερ ή να επιλέξετε το εστιατόριο όπου θα μαζευτείτε όλοι μαζί, το επόμενο Σαββατοκύριακο. Καλό είναι να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ακόμα κι αν είστε απασχολημένοι ή κουρασμένοι. Σήμερα, μπορείτε να δημιουργήσετε πιο στενές σχέσεις με τους φίλους σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Θα έχετε μεγάλες ιδέες, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, με τον ήλιο στην Παρθένο στον Οίκο του ρομαντισμού που τριγωνίζει τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο, νιώθετε προθυμότεροι από ποτέ να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, από ότι συνήθως. Αν κάποιος προτείνει να περάσετε τη μέρα σας πηγαίνοντας για καγιάκ στο ποτάμι ή στο αστεροσκοπείο για να δείτε το μεγάλο τηλεσκόπιο, θα συμφωνήσετε. Θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και ίσως αυτό προσελκύσει και μια ρομαντική σχέση. Αν είστε ήδη σε σχέση, βρείτε κάτι νέο και διασκεδαστικό να κάνετε.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας. Σήμερα μπορεί ο προϊστάμενός σας να σας πει ότι θέλει να αναλάβετε περισσότερα έργα και ίσως νιώσετε υπερβολικά επιβαρυμένοι με τον αριθμό των ευθυνών και των προθεσμιών που έχετε. Από τη μια πλευρά, μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι με το πώς πάει αυτή η δουλειά, όμως απ’ την άλλη, το να βρείτε μια νέα δουλειά απαιτεί πολύ κόπο και προσπάθεια. Δική σας η επιλογή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17/09 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, ελέγχετε τις επιλογές σας. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, με τον ήλιο στην Παρθένο στον Οίκο του σπιτιού και της οικογένειας που τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο, θα αποφύγετε οτιδήποτε συνηθισμένο ή παραδοσιακό. Μπορεί να ξεκινήσετε τη μέρα σας μετακινώντας τα έπιπλα του σπιτιού ή ανανεώνοντας την κρεβατοκάμαρα και το γραφείο σας. Μπορεί να τελειώσετε τη μέρα.. θεωρώντας πως ζωή σε βαν, είναι πραγματική επιλογή. Μ’ αυτή την ενέργεια, μπορείτε να έχετε πολλές ιδέες και να θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Γνωρίζοντας πόσο δραστήριοι είστε, τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι θεαματικά!

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της εκπαίδευσης σας. Μπορεί να πείτε στα παιδιά σας ότι πρέπει να διαβάσουν περισσότερο, αν θέλουν να τα πάνε καλά στο σχολείο. Όμως μπορεί και να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να μιλήσετε με τον εαυτό σας για το πού πρέπει να αναλάβετε κάποια ευθύνη, ώστε να μάθετε όσα πρέπει να ξέρετε. Ίσως να αφορά την αύξηση των τεχνολογικών σας δεξιοτήτων, τη βελτίωση της ικανότητάς σας να διαπραγματεύεστε ή να γίνετε πιο οικονόμοι. Αυτή είναι καλή ενέργεια για να κλείσετε την πόρτα του γραφείου σας, να στρωθείτε στη δουλειά και να βρείτε λύσεις.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Deste – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια καρκίνος

Βρίσκετε λίγη γαλήνη και ισορροπία, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο στον Οίκο της επικοινωνίας σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα, θέλετε οι άλλοι να ακούσουν ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα ή διπλωματία ή να αποφύγετε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Ψάχνετε κάποιον για να ακούσει αυτά που έχετε περάσει. Βρείτε τον πιο συμπονετικό φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας και ζητήστε του να ακούσει αυτά που έχετε να πείτε.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των επενδύσεων και των χρεών. Αν λαχταράτε να έχετε οικονομική ασφάλεια, τώρα είναι η ώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο να παίξετε ενεργά ρόλο στις αποταμιεύσεις και τις επενδύσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να ελέγξετε τις δηλώσεις σας, να δείτε σε τι έχετε επενδύσει και να καταλάβετε πού βρίσκονται οι δείχτες μετοχών. Θα μπορούσατε να κλείσετε ένα ραντεβού με τον μεσίτη ή τον οικονομικό σας προγραμματιστή για να ολοκληρώσετε το πλάνο ζωής σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μαθήματα, για το πώς να επενδύσετε ή τι είναι όλο αυτό το θέμα των κρυπτονομισμάτων. Αυτή η ενεργοποίηση, μπορεί να σας βάλει στον δρόμο της επιτυχίας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17/09 ζώδια λέων

Αλλάζει η στάση σας αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, με τον ήλιο στην Παρθένο στον Οίκο των χρημάτων σας να τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο, θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που χειρίζεστε τα χρήματα. Αν είστε συνήθως φειδωλοί, σχολαστικοί με την τήρηση βιβλίων και έτοιμοι να «τσιμπήσετε» ένα ευρώ όποτε μπορείτε, σήμερα ίσως κάνετε κάποια έξοδα. Αν όμως είστε σπάταλοι και δυσκολεύεστε να κάνετε οικονομία.. θα δείτε πώς μια μικρή αποταμίευση μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε οικονομική ελευθερία στο μέλλον. Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των σχέσεων σας. Αυτή είναι μια αρκετά αμφιλεγόμενη ενέργεια και μπορεί να νιώσετε κάποιο εκνευρισμό με τον/την σύντροφό σας. Πιθανόν η συμπεριφορά σας να αλλάζει και να θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, αλλά το ταίρι σας δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δηλώσετε με ηρεμία το θέμα που σας απασχολεί και να δείτε αν μπορεί να υπάρξει κάποιος συμβιβασμός και από τις δύο πλευρές. Αν ακολουθήσετε σκληρή στάση, απλά θα απογοητευθείτε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Deste – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

taro-zodia-76

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα δημιουργείτε.. σε συνεργασία με το Σύμπαν. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος στην Παρθένο (χρόνια πολλά!) τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Τώρα ξεκινάτε το νέο σας ηλιακό έτος και λόγω της αρμονικής όψης με τον Ουρανό, θέλετε να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές φέτος που θα σας οδηγήσουν σε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Δεν χρειάζεται να αποδεχτείτε πράγματα που δεν σας αρέσουν ή που σας έχουν εκνευρίσει στο παρελθόν. Μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο μονοπάτι. Και αν δεν υπάρχει μονοπάτι, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος κάνει χιαστί με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της ρουτίνας σας. Τώρα ήρθε η ώρα να τοποθετήσετε τα χρήματά σας εκεί που πρέπει. Ο πλούτος και η οικονομική ασφάλεια πηγάζουν από τις καλές επιλογές, σε καθημερινή βάση. Η καλή υγεία προέρχεται από τη λήψη μιας σειράς καθημερινών σοφών αποφάσεων! Είναι υπέροχο να έχετε στόχους, όμως το σημαντικότερο είναι τι θα κάνετε άμεσα. Θα δουλέψετε στην επιχείρησή σας; Θα προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει για μια πιθανή σχέση αγάπης; Αυτές είναι ενέργειες που μπορούν να οδηγήσουν, σε κάτι υπέροχο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66