Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17/12 Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι η ευκαιρία σας

astrologia-gamos-7-oikos

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17/12 A’.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17/12 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, εντοπίζετε κι εστιάζετε στις λεπτομέρειες! Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των ταξιδιών και της περιπέτειας, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Αν πρέπει να κάνετε ταξιδιωτικές ρυθμίσεις, αυτή είναι η κατάλληλη ημέρα. Μπορείτε να είστε εξαιρετικά αποτελεσματικοί με το χρόνο και τα χρήματά σας, ανεξάρτητα από τον προορισμό ή πόσο λίγο χρόνο έχετε για τις κρατήσεις.

zodia-taro-45

Μπορεί να είναι κάτι που προσπαθούσατε καιρό, αλλά τώρα η ενέργεια βοηθάει και σύντομα θα λάβετε το email επιβεβαίωσης. Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο ήλιος προχωρά για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τον Οίκο των καλλιτεχνικών ευαισθησιών σας.

Σήμερα, είναι πιθανό να επισκεφτείτε μια γκαλερί ή να εξετάζετε ένα έργο τέχνης για να το κάνετε δώρο. Μπορεί να δείτε τις ζωγραφιές ενός από τα παιδιά σας και να παρατηρήσετε πόσο έχουν βελτιωθεί. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και μια ανανέωση στο σπίτι σας. Σήμερα, οι δημιουργικοί σας χυμοί ρέουν.

taro-provlepseis-01

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να βρείτε χρήσιμους ανθρώπους. Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της οικειότητας κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε λίγο χρόνο με το ταίρι σας και θα το εκμεταλλευτείτε. Μπορεί επίσης να κάνετε μια παραγωγική συζήτηση με τον /την σύντροφό σας για το τι πρέπει να γίνει και πώς να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον, με τις εορταστικές προετοιμασίες.

Την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, ο ήλιος προχωρά για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της κοινότητάς σας. Μπορεί να επισκεφτείτε μια γκαλερί έργων που δημιούργησαν άτομα από την κοινότητά σας ή να συμμετέχετε σε ένα διαγωνισμό που διοργανώνεται από ένα τοπικό κλαμπ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17/12 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, οι οικογενειακές σχέσεις έχουν συνεχείς διακυμάνσεις. Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο των σχέσεων, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Με τον/την σύντροφό σας μπορεί να ετοιμάζεστε να κάνετε μια σημαντική ανακοίνωση στην οικογένεια. Πιθανόν να πηγαίνετε αυτή τη σχέση στο επόμενο στάδιο και να αναζητάτε την έγκριση από τους γονείς ή τα αδέρφια σας. Κι ενώ είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά, νιώθετε μια μικρή νευρικότητα, για το μεγάλο βήμα. Μερικοί ίσως αρραβωνιαστείτε αυτή την εβδομάδα.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο ήλιος προχωρά για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της κοινωνικής θέσης σας. Είναι πιθανό να φτιάξετε ένα βίντεο με κινηματογραφική ποιότητα, που θα έχει υπέροχα ηχητικά εφέ και κοντινές λήψεις. Σήμερα, έχετε άμεση επίδραση στους άλλους.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 10-11/12 Λόγια μεταξύ αντρών – Τύχη σε νέο έρωτα

κρυσταλλομαντεία

ζώδια καρκίνος

Τα πράγματα κυλούν προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της ρουτίνας σας κάνει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Είστε πολύ αποτελεσματικοί σήμερα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις λίστες εργασιών σας, πριν από τον προκαθορισμένο χρόνο. Θα βρείτε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα – και αν χρειαστεί θα αναθέσετε μερικές εργασίες. Αν είστε στη δουλειά σήμερα, θα κάνετε μεγάλες πωλήσεις, θα λάβετε ένα ευχαριστήριο σημείωμα από έναν πελάτη ή θα σας επαινέσει ο συνήθως αγενής προϊστάμενός σας.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο ήλιος προχωρά για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της συγγραφής και των εκδόσεων. Σήμερα, μπορείτε να γράψετε με εκπληκτική όρεξη. Βρίσκετε τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσετε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας. Μπορείτε επίσης να γράψετε ένα άρθρο ή να εκδώσετε το βιβλίο σας. Κι επειδή είστε απόλυτα συνδεδεμένοι με το πνευματικό βασίλειο αυτή τη στιγμή, μην ξεχάσετε να γράψετε μια λίστα με τις επιθυμίες σας για το 2023.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17/12 ζώδια λέων

Κάνετε τις σωστές διασυνδέσεις, αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της δημιουργικής σας έκφρασης, κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μπορείτε να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια σήμερα, ειδικά αυτά που έχουν σχέση με δημιουργικές εργασίες. Μπορεί να είναι οτιδήποτε… από γλυπτική σε πηλό, μέχρι τη σύνταξη ενός υπέροχου βιογραφικού. Έχετε πρόσβαση στη βοήθεια ειδικών. Αυτό σημαίνει ότι ίσως τηλεφωνήσετε σε έναν φίλο, απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση πελατών ή ζητήσετε από το Σύμπαν να σας στείλει μια μούσα. Σήμερα οι απαντήσεις χορεύουν μπροστά σας… και κάνουν ό,τι τους λέτε.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο ήλιος προχωρά για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της οικειότητας. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε μια πνευματική σύνδεση. Φανταστείτε την καρδιά σας ανοιχτή κι έτοιμη να δεχθεί αγάπη, μετά βγείτε στον κόσμο και γνωρίστε νέους ανθρώπους. Ο δεσμός που θα σχηματιστεί από την ανακάλυψη ίδιων αξιών και προτεραιοτήτων σε μια συζήτηση με ένα ενδιαφέρον άτομο, θα οδηγήσει στη δημιουργία σχέσης.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 10-11/12 Λόγια μεταξύ αντρών – Τύχη σε νέο έρωτα

zwdia shmera

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, ενισχύετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς. Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο ήλιος στον Τοξότη στον Οίκο της οικογένειας, κάνει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Είναι πολύ πιθανό ένας μεγαλύτερος συγγενής να χρειάζεται βοήθεια σήμερα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο μ’ αυτό το άτομο. Ίσως θελήσετε να ανοίξετε μια συζήτηση για την παιδική τους ηλικία και να μάθετε για την πρώιμη ζωή τους.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο ήλιος προχωρά για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο σπίτι των σχέσεων. Ο ρομαντισμός μπορεί να ετοιμάζεται να σας χτυπήσει την πόρτα, με κάποιον/α που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν. Μπορεί να ήσασταν συγκρατημένοι λόγω του τρόπου ζωής, της ηλικίας ή της διαφορετικής τους θρησκείας. Τώρα όμως τα όρια ανάμεσα στους δυο σας είναι αμυδρά, γιατί έχετε πολλά κοινά. Στην πραγματικότητα, φαίνεται πως ταιριάζετε απόλυτα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot