Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/02 – Μαγικές ρομαντικές ευκαιρίες

astrologia-gamos-7-oikos

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/02 Α’.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/02 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν στον ορίζοντα μαγικές, ρομαντικές ευκαιρίες! Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η πιθανότητα να ερωτευτείτε σήμερα, θα κάνει το τέλος της ημέρας να φαντάζει υπέροχο! Μπορεί να βρεθείτε μ’ έναν φίλο και να παρατηρήσετε πόσο καλά τα πάτε μεταξύ σας, συζητώντας για οτιδήποτε. Υπάρχει πιθανότητα να έρθετε πιο κοντά μ’ αυτό το άτομο από οποιονδήποτε έχετε βγει μέχρι τώρα. Αυτό θα μπορούσε να είναι έρωτας – και θα αξίζει να παλέψετε γι’ αυτόν…ενάντια σε οποιεσδήποτε δυσκολίες.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον Οίκο των ονείρων και των φαντασιώσεων σας. Θα νιώθετε πως πετάτε στα σύννεφα, γιατί όλα θα σας φαίνονται ρομαντικά αυτή τη στιγμή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας κάνοντάς την μια πραγματική ερωτική φωλιά. Μπορεί επίσης να βυθιστείτε στις σελίδες ενός ρομαντικού μυθιστορήματος που θα σας μεταφέρει στην αγκαλιά κάποιου πολύ εκρηκτικού τύπου.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Μπορεί να κάνετε μια βαθιά και ουσιαστική σχέση, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της φήμης και της κοινωνικής σας θέσης κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να σας φανούν ακατανόητα σήμερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανάρτηση για την οποία ξοδέψατε πολύ χρόνο δεν τυγχάνει ιδιαίτερης έλξης, ωστόσο κάτι που παρά λίγο να απορρίψετε την τελευταία στιγμή, γίνεται τρελά αποδεκτό. Σήμερα, είναι δύσκολο να προβλέψετε, τι αρέσει στους άλλους.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της φιλίας. Σήμερα, θα περάσετε υπέροχα με τους φίλους σας. Αυτό οφείλεται στο ότι γνωρίζεστε μεταξύ σας καιρό και η σχέση σας «καλά κρατεί» εδώ και χρόνια. Είναι μια υπέροχη στιγμή, για να βρεθείτε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/02 ζώδια δίδυμοι

Θα λάβετε μερικές καλές ειδήσεις, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο των ταξιδιών σας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αν ταξιδεύετε σήμερα, πάρτε μαζί σας ένα καλό βιβλίο και μερικά σνακ – γιατί όχι; Επειδή η κυκλοφορία μπορεί να σταματήσει ή το τρένο σας να έχει καθυστέρηση. Αν όμως έχετε κάνει τα κουμάντα σας… θα είστε μια χαρά.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της καριέρας σας. Ενδεχομένως σήμερα να λάβετε μερικά πολύ καλά νέα από τον προϊστάμενό σας ή την εταιρεία σας. Πιθανόν να πάρετε προαγωγή ή να είστε ο νικητής ενός διαγωνισμού πωλήσεων. Αν πάλι ψάχνετε για δουλειά, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/02 – 2ο 10ημερο Φεβρουάριος 2023

chartomantia-098

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχει αναζωογονητική ενέργεια για εσάς. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της οικειότητας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα προσπαθήσετε να συναντηθείτε με τον/την σύντροφό σας… αλλά θα δυσκολευτείτε σήμερα. Ίσως δεν μπορέσετε να βρείτε babysitter, το αυτοκίνητό σας να μην παίρνει μπροστά… ή απλά να μην μπορείτε να ταιριάξετε το πρόγραμμά σας. Σήμερα, ο ρομαντισμός μπορεί να είναι ψηφιακός.. κι όχι προσωπικός.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της πίστης και των πεποιθήσεων. Η ενέργεια της ημέρας, συνδυάζει την ομορφιά και την πίστη μαζί. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι εστιάζετε στη θρησκευτική τέχνη, ακούτε μια χορωδία ή επισκέπτεστε ένα εργαστήριο αγιογραφίας. Σήμερα, η αισθητική σας είναι πολύ ισχυρή.

κρυσταλλομαντεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/02 ζώδια λέων

Θα είναι μια γεμάτη ευχαρίστηση εβδομάδα! Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της ομορφιάς και της ισορροπίας κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας πολλά όμορφα πράγματα… όπως διάφορες καλλιτεχνικές εκθέσεις, ή η θέα των βουνών γύρω από την πόλη σας, που είναι καλυμμένα με χιόνι. Μπορεί να σας γοητεύσει επίσης ένα χαριτωμένο κουτάβι στο κατάστημα κατοικίδιων ζώων ή κάποια όμορφα ρούχα που θα αγοράσετε αμέσως, για το νεογέννητο μωρό ενός φίλου σας. Σήμερα, όλα έχουν να κάνουν με τα μικρά κι ευχάριστα πράγματα της ζωής.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο της οικειότητας. Θα θελήσετε να περάσετε λίγο χρόνο με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας. Θα βάλετε ένα αφράτο χαλί μπροστά στο τζάκι και θ’ απολαύσετε ένα πικνίκ με σαμπάνια και φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα. Θα είναι μια πολύ ρομαντική βραδιά!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να κάνετε μια υπέροχη γνωριμία! Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ήλιος στον Υδροχόο στον Οίκο της υγείας και της ευεξίας σας, κάνει ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, είναι σημαντικό να παραμείνετε ενυδατωμένοι. Έχετε ανακαλύψει ότι η κατανάλωση τσαγιού ή καφέ δεν σβήνει τη δίψα σας. Μπορεί να απολαύσετε ένα ατμόλουτρο ή να μουλιάσετε στη μπανιέρα σας. Όλα σήμερα, είναι θέμα νερού.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον Οίκο των σχέσεων σας. Αν ψάχνετε για αγάπη, ίσως βρείτε σήμερα κάποιον/α που θα σας γοητεύσει αφόρητα. Μπορεί να υπάρχει τόσος αισθησιασμός ανάμεσά σας που θα αρχίσετε να βλέπετε πυροτεχνήματα σε χρόνο μηδέν. Αν είστε ήδη σε σχέση, προγραμματίστε ένα ραντεβού με τον/την σύντροφό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988