Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/05 – Η ζωή σας μεταμορφώνεται απότομα

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/05 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/05 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, κινείστε με αστραπιαία ταχύτητα. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των χρημάτων σας.

Χρήματα θα πέσουν στην αγκαλιά σας απροσδόκητα! Μπορεί να λάβετε ένα έξτρα μπόνους από τη δουλειά…να εγκριθεί ένα δάνειο που επιθυμούσατε ή να λάβετε μια επιταγή.

zodia-taro-45

Γενικά σήμερα, θα αποκομίσετε ένα απροσδόκητο εισόδημα. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 15 Μαΐου και παραμένει μέχρι τις 3 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αναλύσετε τις αγοραστικές σας συνήθειες, αναζητώντας τα ερεθίσματα εκείνα που προκαλούν τις παρορμητικές σας δαπάνες.. και μειώνουν τον προϋπολογισμό σας.

Μπορεί επίσης να ελέγξετε κάποια συστήματα για την παρακολούθηση των χρημάτων σας ή για να βρείτε καλές επενδύσεις. Είναι καλή στιγμή για αποταθείτε σε κάποιον ειδικό για συμβουλές, στα μακροπρόθεσμα οικονομικά σας σχέδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια ταύρος

Έχετε σαφή κατεύθυνση αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της προσωπικής σας έκφρασης. Αλλάζετε! Αναπτύσσεστε πνευματικά και ψυχικά – κι αυτό αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεστε στον κόσμο. Και ο κόσμος το παρατηρεί. Ίσως γνωρίσετε νέους φίλους τώρα… και δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες συνδέσεις. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 15 Μαΐου και παραμένει μέχρι τις 3 Ιουνίου.

Τώρα εστιάζετε περισσότερο σ’ αυτά που δίνουν αξία στη ζωή σας. Αυτή είναι μια περίοδος που δεν θα εστιάσετε στα αρνητικά, επειδή συνειδητοποιείτε ότι δεν σας προσφέρουν αυτό που ψάχνετε. Μπορεί να δραστηριοποιηθείτε λιγότερο και να κάνετε περισσότερο διαλογισμό. Οι συζητήσεις σας είναι πιο διδακτικές κι ενδιαφέρουσες. Απελευθερώνεστε από παλιά αρνητικά μοτίβα.

xartomanteia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/05 ζώδια δίδυμοι

Οι ευκαιρίες είναι πολλές αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον πνευματικό σας Οίκο. Μπορεί να ξυπνήσετε από ένα καταπληκτικό όνειρο ή να έχετε ένα όραμα που αφορά το μέλλον σας. Ίσως μείνετε έκθαμβοι από μια νέα ιδέα ή ανακαλύψετε μια δικτυακή εκπομπή τόσο εμπνευσμένη, που θα την ακούτε ξανά και ξανά. Αφιερώστε χρόνο για να σημειώσετε τις ιδέες σας σήμερα – είναι χρυσάφι!

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 15 Μαΐου όπου παραμένει μέχρι τις 3 Ιουνίου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να χρησιμοποιήσετε τις αρχές του feng sui για να προσελκύσετε πλούτο και αφθονία, τοποθετώντας ένα χαλάκι καλωσορίσματος στην εξώπορτα ή τοποθετώντας έναν τυχερό βάτραχο σε ένα καίριο μέρος. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάψετε χρυσά κεριά για να προσελκύσετε την αφθονία.

dream

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, αποκτάτε κάποια προνόμια. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της κοινότητάς σας. Σήμερα, είστε συντονισμένοι με τον εσωτερικό σας κόσμο κι αυτό διευκολύνει τη σύνδεσή σας με ομοϊδεάτες. Μπορείτε να αναζητήσετε ομάδες που υποστηρίζουν τις προσπάθειές σας – είτε αυτές αφορούν την τέχνη, τη γραφή ή ένα συγκεκριμένο είδος βιντεοπαιχνιδιού που σας αρέσει να παίζετε. Ακόμη και η σύνδεση με ένα άτομο, μπορεί να ανοίξει έναν κοινωνικό κύκλο επαφών για εσάς στο μέλλον.

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 15 Μαΐου, όπου παραμένει μέχρι τις 3 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να επαναπροσδιορίσετε τι περιμένετε από τη δουλειά που κάνετε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η τρέχουσα δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί.. που σημαίνει πως ή θα πρέπει να ελέγξετε αν υπάρχει διαθέσιμη αύξηση ή θα ξεσκονίσετε το βιογραφικό σας για να ψάξετε μήπως υπάρχει κάτι κατάλληλο για εσάς εκεί έξω. Ίσως επίσης ψάχνετε τρόπους για να βγάλετε περισσότερα χρήματα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/05 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, λαμβάνετε αναγνώριση από ενδιαφέρουσες πηγές. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου ο ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας. Μπορεί να συμβαίνουν απροσδόκητες αλλαγές στην εταιρεία σας, αποκαλύπτοντας κάποιες ευκαιρίες για εσάς. Πιθανόν ο προϊστάμενός σας να παίρνει προαγωγή, αφήνοντας τη θέση ανοιχτή. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο τμήμα και να χρειάζεται ηγεσία.

Μπορεί επίσης να σας δοθεί η ευκαιρία να πάτε για συνέντευξη σε μια νέα δουλειά. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 15 Μαΐου και παραμένει μέχρι τις 3 Ιουνίου. Εστιάζετε στην ικανότητά σας να διαπραγματευτείτε αυτό που θέλετε. Μπορεί να ακονίζετε τις ικανότητές σας με μαθήματα, βιβλία και άλλο εκπαιδευτικό υλικό. Η απόκτηση αυτής της γνώσης θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τον εαυτό σας ή να διαπραγματευτείτε για αύξηση. Αν είστε στις πωλήσεις, αυτή θα είναι μια πολύ προσοδοφόρα στιγμή!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-76

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, διαλύετε τα εμπόδια. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των αξιών και των πεποιθήσεών σας. Θα συνειδητοποιήσετε πως μια μακροχρόνια πεποίθησή σας, απλά δεν είναι αληθινή! Και σε μια στιγμή…. η ζωή σας μεταμορφώνεται απότομα! Τα εμπόδια στο δρόμο σας εξαφανίζονται. Δίνετε στον εαυτό σας την άδεια να πετύχει. Και ίσως συνειδητοποιήσετε πως μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι πόρους χρειάζεστε.

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 15 Μαΐου και παραμένει μέχρι τις 3 Ιουνίου. Τώρα είστε επικεντρωμένοι στο να αποκτήσετε πρακτικές δεξιότητες. Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να κάνει κάποιος άλλος, μπορείτε να το μάθετε κι εσείς. Μόλις αποκτήσετε την γνώση, πρέπει απλά να εξασκηθείτε. Αυτή η ενέργεια χρειάζεται επιμονή – αλλά τη διαθέτετε. Κάνοντας 100 επαναλήψεις θα γίνετε καλοί σε κάτι. Κάνοντας 1.000 επαναλήψεις θα γίνετε σπεσιαλίστες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988