Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/09 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/09 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/09  Ζώδια Κριός .

Όλη αυτή η σκληρή δουλειά θα αρχίσει επιτέλους να αποδίδει αυτή την εβδομάδα. Έχετε βάλει στο μάτι κάποιον/α εδώ και πολύ καιρό και οι προσπάθειες σας δίνουν σημάδια ανταπόκρισης. Όπως και τα φυτά, οι σχέσεις μεγαλώνουν με αργούς ρυθμούς.

Αλλά μερικές φορές αυτές που ξεκινούν αθόρυβα, που σχεδόν δεν τις προσέχεις, γίνονται κάτι πολύ δυνατό. Προς τα μέσα της εβδομάδας, εσείς οι δύο θα κάνετε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Κρίμα που δεν θα μπορέσετε να βρεθείτε από κοντά αυτό το Σαββατοκύριακο. Προσπαθήστε να του/της τηλεφωνήσετε, έστω και για λίγο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Τη Δευτέρα νιώθετε τόσο καλά που δεν ξέρετε πώς να εκτονωθείτε. Έχετε περισσότερη ενέργεια από ό,τι όλοι οι φίλοι σας μαζί, και έχετε επίσης χιλιάδες λαμπρές ιδέες.

Είναι λες και ξεπηδούν από το μυαλό σας προς όλες τις κατευθύνσεις, ειδικά στα μέσα της εβδομάδας. Και, όπως ο ήλιος, όλοι όσοι γνωρίζετε βρίσκονται σε τροχιά γύρω σας.

Όλοι κρέμονται από τα χείλη σας. Όλοι σας προσέχουν, συμπεριλαμβανομένου ενός συγκεκριμένου ατόμου για το οποίο έχετε δαγκώσει την λαμαρίνα εδώ και καιρό. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας. Όσο πιο άμεσοι και ειλικρινείς είστε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/09  Ζώδια Δίδυμοι

Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για εσάς τη Δευτέρα. Νομίζατε ότι θα μπορούσατε να τελειώσετε γρήγορα με όσα πρέπει να κάνετε, αλλά κάποιοι άνθρωποι έχουν βάλει μερικά εμπόδια που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Βέβαια δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Πολλά από τα προβλήματα που θα χρειαστεί να επιλύσετε αφορούν την κοινωνική σας ζωή – ορισμένα μυστικά συνεχίζουν να σας στοιχειώνουν. Πολύ μελόδραμα! Γιατί η ζωή δεν μπορεί να είναι πιο εύκολη; Γιατί είναι τόσο δύσκολος ο έρωτας; Αυτά αναρωτιέστε τον τελευταίο καιρό, αν και το να ερωτευτείτε θα είναι εκπληκτικά εύκολο προς το τέλος της εβδομάδας και αυτό το Σαββατοκύριακο. Κάποιος/α θα σας φλερτάρει. Δώστε προσοχή. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Ξέρετε τι έχετε ανάγκη; Ένα πάρτι! Μπορεί να είναι ένα τραπέζι ρεφενέ ή κάτι πιο εκλεπτυσμένο. Στα μέσα της εβδομάδας, προσκαλέστε όλους τους φίλους σας, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Στη συνέχεια, ξεκινήστε ένα τρελό θέμα συζήτησης. Τα άτομα που γνωρίζετε έχουν πλάκα και τους αρέσει να συζητάνε. Και ποιος ξέρει; Ίσως ένας φίλος ενός φίλου να έχει φέρει μαζί του κάποιον που θα μπορούσατε να ερωτευτείτε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε επιτυχία σε ό,τι κάνετε, αρκεί να ρισκάρετε και να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-15/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Θα θέλατε να μπορούσατε να έχετε το μυαλό σας στην ερωτική σας ζωή, αλλά δεν συμβαίνουν και πολλά σε αυτόν τον τομέα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλά πράγματα που τυχαίνουν είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά και θα σας κρατήσουν απασχολημένους τις πρώτες δύο μέρες της εβδομάδας. Μέχρι την Πέμπτη, οι συνηθισμένες σας ανησυχίες δεν θα σας αγχώνουν τόσο και θα έχετε διάθεση να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε με φίλους. Αυτό το Σαββατοκύριακο, σκεφτείτε πού θα μπορούσατε να αναζητήσετε τον έρωτα, μόλις μπορέσετε να βγείτε ξανά στον έξω κόσμο. Το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθεί στα πιο περίεργα μέρη. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Τι θα λέγατε να οργανώσετε ένα ταξίδι μόνο για εσάς; Τη Δευτέρα, έχετε τάσεις φυγής αλλά σας διακατέχει αυτή την επίμονη ανασφάλεια να πάτε οπουδήποτε μόνοι σας. Αλλά ένα από τα καλύτερα πράγματα σε ένα ταξίδι είναι ότ σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, και αν είστε αδέσμευτοι, τόσο το καλύτερο. Στα μέσα της εβδομάδας, το σύμπαν αρχίζει να σας δίνει σημάδια ότι είναι καιρός να αρχίσετε να παίρνετε αυτή την ιδέα στα σοβαρά. Είστε πολύ καλοί στο να οργανώνετε πράγματα. Αρχίστε να σκέφτεστε πού θέλετε να πάτε, ώστε να ψάξετε για φτηνά εισιτήρια. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/09  Ζώδια Ζυγός

Ό,τι κοιτάτε τη Δευτέρα σας φαίνεται όμορφο. Η κουζίνα φαίνεται όμορφη. Η μπροστινή αυλή του γείτονά σας φαίνεται όμορφη. Οι δρόμοι, τα κτίρια, όμορφα, όμορφα, όμορφα. Φοράτε μαγικά γυαλιά ή κάτι τέτοιο; Έτσι θα είναι για τις επόμενες τρεις μέρες. Η ομορφιά του κόσμου θα συνεχίσει να σας εκπλήσσει. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει προς το τέλος της εβδομάδας. Απλώς θα συμμετέχετε περισσότερο στις συζητήσεις με τους άλλους και θα περνάτε λιγότερο χρόνο κοιτάζοντας γύρω σας. (Αν και το δεύτερο είναι πιο διασκεδαστικό.) Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Α, οι σχέσεις. Το ξέρατε ότι τα πράγματα θα κατέληγαν εδώ. Δεν είναι ποτέ εύκολο, ειδικά όταν οι σύντροφοι είναι τόσο συναισθηματικοί όσο εσείς οι δύο. Αυτό που μοιάζει με ανταγωνισμό είναι απλά δύο άνθρωποι που νοιάζονται με πάθος για το πώς θέλουν να εξελιχθεί η σχέση τους. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος, ειδικά τη Δευτέρα. Και λίγο ρίσκο. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα αποσπαστείτε από τις εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή από κάποια πράγματα στη δουλειά ή στο σπίτι. Μέχρι την Κυριακή, εσείς και ο/η ξέρετε ποιος/α θα έχετε βρει τις ισορροπίες σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Ό,τι κι αν κάνετε, μην κόψετε τις γραμμές επικοινωνίας τη Δευτέρα. Η επικοινωνία είναι απαραίτητη, όπως και η επιμονή. Ίσως χρειαστεί να βάλετε το κεφάλι κάτω και να κάνετε κάποια πράγματα που φαίνονται πραγματικά κουραστικά, αλλά μακροπρόθεσμα η δουλειά που θα ρίξετε τώρα θα αξίζει τον κόπο. Προς τα μέσα της εβδομάδας, διαπιστώνετε ότι όσο και αν προσπαθείτε να εξηγήσετε τις απόψεις σας στους άλλους, δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν. Είναι λογικό να απογοητεύεστε, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ακολουθήστε τη διάθεσή σας ανεξάρτητα από τις καταστάσεις. Μείνετε πιστοί στο πώς νιώθετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Τη Δευτέρα το πρωί ξυπνάτε με μια ιδιαίτερα αισιόδοξη διάθεση για την ημέρα, την εβδομάδα, τον επόμενο μήνα της ζωής σας. Τα πράγματα φαίνονται καλύτερα αυτή τη στιγμή. Και ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας τους επόμενους δύο μήνες. Ξεκινήστε μια συζήτηση με κάποιον/α που έχετε βάλει στο μάτι, αλλά φροντίστε να κρατήσετε ένα χαλαρό και διασκεδαστικό κλίμα. (Μπορείτε να τον/την τρομάξετε αργότερα με τις δραματικές σας ιστορίες)! Την Πέμπτη, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε ένα θέμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα έρθετε σε επαφή με μερικούς αρκετά τρελούς (αν και, με τον δικό τους τρόπο, συναρπαστικούς) ανθρώπους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-15/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/09  Ζώδια Υδροχόος

Κάτι που θα κρυφακούσετε τη Δευτέρα θα σας κάνει να θυμηθείτε ξαφνικά κάποιο άτομο από το παρελθόν σας και θα γυρίσετε πίσω τον χρόνο. Είναι απίστευτο πώς το πιο μικρό πράγμα μπορεί να σας μεταφέρει σε άλλο χώρο και χρόνο. Είναι επίσης περίεργο να σκέφτεστε πόσο έχετε αλλάξει. Πλέον έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ό,τι αγγίζετε φαίνεται να γίνεται χρυσός. Αχ, ο έρωτας. Τόσο ξαφνικός και τόσο απόλυτος! Περάστε το Σαββατοκύριακο σχεδιάζοντας την επόμενη κίνησή σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Ο κόσμος είναι γεμάτος ομορφιά και ρομαντισμό, και τη Δευτέρα σας παρουσιάζεται με όλη του την λαμπρότητα. Μέχρι την Τετάρτη, ένα ερωτικό e-mail μπορεί να φτάσει απροσδόκητα στα εισερχόμενά σας, κάτι που θα σας κολακεύσει και θα σας εντυπωσιάσει. Και θα σας υπενθυμίσει επίσης ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά στη ζωή σας, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Σίγουρα, έχετε και δύσκολες μέρες—η Πέμπτη μπορεί να είναι μια πρόκληση (το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας) – αλλά έχετε και μερικές απίστευτα υπέροχες μέρες. Να είστε ευγνώμονες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot