Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/12 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/12 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/12  Ζώδια Κριός .

Είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα. Ό,τι και αν γίνει όμως στον μικρόκοσμό σας η Γη θα συνεχίζει να περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο. Ωστόσο, τη Δευτέρα όλα φαίνονται διαφορετικά. Οι άνθρωποι φαίνονται πιο χαρούμενοι. Τα κτίρια είναι μεγαλύτερα και πιο όμορφα. Ο άνεμος στριφογυρίζει τα σύννεφα σε εκπληκτικά σχήματα.

Οι μέρες στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να είναι κάπως βαρετές στη δουλειά, αλλά τουλάχιστον θα έχετε την απόλυτη ομορφιά του έξω κόσμου για να σας αποσπάσει την προσοχή. Και τι γίνεται με την ερωτική σας ζωή; Βάλτε σε λειτουργία την γοητεία σας το Σάββατο. Μπορεί να πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Την επόμενη φορά που ο ΟΗΕ θα χρειαστεί ειρηνευτή, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε να υποβάλετε αίτηση. Έχετε τις ικανότητες ενός έμπειρου διπλωμάτη. Η ευθυμία σας μπορεί να κάνει σχεδόν οποιονδήποτε ευτυχισμένο. Παρά ταύτα, όταν βρεθείτε εν μέσω μιας μεγάλης διαφωνίας στις αρχές αυτής της εβδομάδας, φύγετε μακριά.

Έχετε πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθείτε. Την Τετάρτη μπορείτε να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στην ερωτική σας ζωή και ο ενθουσιασμός που θα νιώσετε θα κάνει την υπόλοιπη εβδομάδα να περάσει σαν νεράκι. Αυτή η σχέση θα είναι το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε το Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/12 Ζώδια Δίδυμοι

Tη Δευτέρα, νιώθετε σαν ένα από αυτά τα παιχνίδια που μιλάνε όταν τραβάτε το κορδόνι. Μπορείτε να πιάσετε την κουβέντα σχεδόν σε οποιονδήποτε. Αλλά για κάποιο λόγο θα έχετε πρόβλημα στην επικοινωνία με την οικογένειά σας αυτή την εβδομάδα, ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη. Μέχρι την Παρασκευή, η τρέλα της εβδομάδας (και όλη η αδιάκοπη φλυαρία!) θα αρχίσει να σας καταβάλλει. Αυτό που πραγματικά θέλετε είναι μόνο ένας ξεχωριστός άνθρωπος για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί του. Κατά προτίμηση σε ένα ρομαντικό γεύμα. Με κεριά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και ξεκουραστείτε. Το χρειάζεστε περισσότερο από όσο μπορείτε να καταλάβετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Αξίζετε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο κόσμος. Και μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε τουλάχιστον ένα από αυτά τη Δευτέρα. Μπορεί να σας στοιχήσει πολλά αλλά αν υπήρξατε φειδωλοί τον τελευταίο καιρό, θεωρήστε αυτή την ανταμοιβή σας. Το υπόλοιπο της εβδομάδας θα σας προσφέρει ανταμοιβές σε ελαφρώς μικρότερα πακέτα. Μπορεί να σας τηλεφωνήσουν μερικοί καλοί φίλοι, με τους οποίους έχετε να μιλήσετε εδώ και αρκετό καιρό. Ένας/μία κούκλος/α μπορεί να σας πιάσει την κουβέντα στην ουρά του σούπερ μάρκετ. Η ζωή θα είναι πιο αυθόρμητη και διασκεδαστική. Τα πράγματα μπορεί να είναι λιγότερο διασκεδαστικά στο σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά μην αφήσετε την πίεση να σας καταβάλλει. Χαλαρώστε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Χριστούγεννα 2022 – Επανασυνδέσεις για όλα τα ζώδια

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Δεν είστε το είδος του ανθρώπου που θεωρείτε τον εαυτό σας ως το κέντρο του σύμπαντος, αλλά μπορεί να νιώθετε σαν να περιφέρονται γύρω σας μια ντουζίνα πλανήτες αυτές τις μέρες. Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι σας θέλουν στη ζωή τους. Παραδόξως, θα δείτε ότι γίνεστε όλο και πιο εσωστρεφείς αυτή την εβδομάδα, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, όταν ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να σας εμπνεύσει να βγείτε ξανά από το καβούκι σας. Η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη σε εσάς και αυτό το νέο άτομο. Εάν αποφασίσετε να βρεθείτε, κάντε κάτι που να ευνοεί την συζήτηση. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Μερικές φορές η καλύτερη στρατηγική είναι να είστε αδιάφοροι σαν τοίχος από τούβλα. Αλλά την Δευτέρα θα θέλετε να είστε περισσότερο εύκαμπτοι σαν πηλός. Προσαρμόσιμοι και δεκτικοί. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε οτιδήποτε αυτή την εβδομάδα. Τα περισσότερα από αυτά που πρέπει να γίνουν, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι για δικό σας όφελος αλλά για όφελος μερικών φίλων. Αλλά θα έχετε επίσης χρόνο να ξεκινήσετε κάποια δικά σας έργα. Και το πιο κορυφαίο από αυτά, θα είναι να σαγηνεύσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ίσως είναι καιρός να κάνετε πραγματικά αισθητή την παρουσία σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zwdia-zodia-33Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/12 Ζώδια Ζυγός

Θυμάστε πώς ήταν όταν ήσασταν παιδιά; Πόσο χαλαρά περνούσατε τα καλοκαίρια στην κατασκήνωση; Κάπως έτσι θα είναι για εσάς η Δευτέρα. Θα υπάρχει ένας ομαδάρχης (εσείς) και ένα σωρό άλλα άτομα (όλοι οι άλλοι) που θα κάνουν ακριβώς αυτό που κάνετε εσείς. Μπορεί να υπάρχουν ακόμη και μερικά παιχνίδια. Το πρώτο μισό της εβδομάδας θα κυλήσει πολύ χαλαρά. Την Παρασκευή, όμως, να περιμένετε ότι η καρδιά σας θα αρχίσει να χτυπάει σαν ταμπούρλο όταν βρεθείτε με το αντικείμενο του πόθου σας. Τα μάτια σας θα λάμψουν. Αχ, ο έρωτας. Τι μαγικό πράγμα! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Το αφεντικό σας; Φροντίστε να το αποφύγετε με κάθε κόστος. Μια έκρηξη το πρωί της Δευτέρας δεν θα έχει καμία σχέση με εσάς, αλλά αν είστε έξυπνοι δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί στα διασταυρούμενα πυρά. Εάν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να ξεφύγετε από τη δουλειά για λίγες μέρες και να περάσετε τα μέσα της εβδομάδας κάνοντας αυτό που θέλετε. (Αν αυτό δεν είναι δυνατό, διατηρήστε τη λογική σας βγαίνοντας με φίλους μετά τη δουλειά το βράδυ). Η προοπτική του να περάσετε όλη τη μέρα με τις πιτζάμες, χαλαρώνοντας στον καναπέ και τρώγοντας delivery θα είναι τόσο θελκτική που μπορεί να αποφασίσετε να μείνετε μέσα όλο το Σαββατοκύριακο. Αυτό θα σας έδινε όλο τον χρόνο που χρειάζεστε για να σκεφτείτε και να κάνετε σχέδια. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την εβδομάδα. Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, θα αναβαθμιστείτε από την τουριστική στην πρώτη θέση. Αν θέλετε κάτι, ο/η σύντροφός σας θα σας το αγοράσει ή θα το κάνει για εσάς χωρίς καν να το ζητήσετε. Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε. Απλά όλα θα πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Αν θέλετε να διασφαλίσετε ότι θα συνεχίσουν έτσι, φροντίστε να αποφύγετε συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας στα μέσα της εβδομάδας και περάστε αρκετό χρόνο μιλώντας με φίλους την Παρασκευή. Κάποιος μπορεί να πει ένα ανέκδοτο, που θα σας κάνει να γελάτε ασταμάτητα. Θα το θυμάστε την Κυριακή και θα γελάτε μόνοι σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Προσοχή στα κοστούμια, τα ηχητικά εφέ και τα πυροτεχνήματα. Αν μπορέσετε να περάσετε χρόνο κοιτάζοντας κάτω από την επιφάνεια, θα σας φέρει μερικές ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις. Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να μάθετε ότι κάποιος δεν είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας και αργότερα μέσα στην εβδομάδα, μερικά λεπτά έρευνας για έναν παλιό φίλο θα σας φέρουν ξαφνικά ξανά σε επαφή. Δεδομένου ότι νιώθετε προσγειωμένοι και χαλαροί, η Παρασκευή θα ήταν μια καλή στιγμή για να θέσετε νέους στόχους και να αρχίσετε να τους πετυχαίνετε. Το Σαββατοκύριακο, κάποιος φίλος θα σας ζητήσει μια χάρη, αλλά η Κυριακή θα είναι όλη δική σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Χριστούγεννα 2022 – Επανασυνδέσεις για όλα τα ζώδια

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18/12 Ζώδια Υδροχόος

Σας αρέσει η ιδέα του να είστε ερωτευμένοι, αλλά όταν πρόκειται για πραγματικές σχέσεις, μερικές φορές ξεχνάτε πόσο δύσκολα μπορεί να είναι τα πράγματα. Σε αυτή τη φάση μάλλον είστε κάθε άλλο παρά ερωτευμένοι. Ή το ακριβώς ανάποδο. Σε κάθε περίπτωση, κάτι στις αρχές της εβδομάδας θα σας υπενθυμίσει ότι ο έρωτας βασίζεται περισσότερο στους συμβιβασμούς. Επομένως, φροντίστε να είστε όσο πιο προσγειωμένοι γίνεται. Δείτε τους φίλους σας, που είναι ερωτευμένοι αυτή τη στιγμή ως πηγές έμπνευσης. Πάρτε μερικές συμβουλές από αυτούς αυτό το Σαββατοκύριακο για το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Όταν το ρεύμα είναι δυνατό, είναι πολύ δύσκολο να κολυμπήσετε κόντρα σε αυτό. Αλλά αν καταφέρετε να διευκολύνετε την κατάσταση στη δουλειά, όλοι οι άλλοι θα σας είναι ευγνώμονες. Διαφορετικά, μπορεί απλώς να θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας και να αφήσετε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα φλερτ στον ορίζοντα και δεν θέλετε να αποσπαστείτε από τις υστερίες και τα προβλήματα των άλλων. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε την Τετάρτη και την Πέμπτη, σε ότι αφορά τα ερωτικά σας είναι να πάρετε το ρίσκο. Να είστε δεκτικοί σε ερωτικά βλέμματα και αστείες συζητήσεις που κρατάνε όλη νύχτα. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα αρχίσετε να βρίσκετε ξανά τις ισορροπίες σας. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot