Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13-19/02 Ερωτικές

ζωδια-ωροσκοπος-1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13-19/02 Ερωτικές .

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13-19/02 Ζώδια Κριός .

Tι θα λέγατε να δοκιμάσετε μια νέα διαδρομή πεζοπορίας ή τρεξίματος σήμερα; Είναι καλό να δοκιμάζετε νέα πράγματα και να αλλάζετε λίγο την ρουτίνα σας. Στα μέσα της εβδομάδας, θα ανησυχείτε υπερβολικά για το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι για εσάς. Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι είστε καταπληκτικοί, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις σκέψεις τους.

Η άφιξη του Σαββατοκύριακου φέρνει μαζί της μια σχεδόν εκπληκτική ματιά στο μέλλον. Σας δίνεται η δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά στο μέλλον, οπότε καθίστε χαλαρά την Κυριακή και προσπαθήστε να μάθετε πώς να κάνετε πραγματικότητα αυτές τις υπέροχες δυνατότητες. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

zodia-taro-45

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ταύρος

Πώς νιώθετε που όλος ο κόσμος ανοίγεται μπροστά σας και σας προσφέρει όλες του τις δυνατότητες; Μήπως πολύ καλό για να είναι αληθινό; Λοιπόν, δείξτε ψυχραιμία γιατί έτσι θα πάει όλη η εβδομάδα. Ας πάμε κατευθείαν στο ψητό. Η ερωτική σας ζωή; Τέλεια. Υπέροχες στιγμές με φίλους; Φανταστικά. Επιτυχία στη δουλειά; Ναι κι εδώ. Οικογενειακή ευτυχία; Πολλή. Περιπέτεια; Φυσικά. Αρχές της εβδομάδας; Πρόγνωση, εξαιρετική.

Μέσα της εβδομάδας; Συγκλονιστικά. Σαββατοκύριακο; Υπέροχο. Εάν κάτι είναι καλό, να είστε βέβαιοι ότι έχει το όνομά σας γραμμένο δίπλα του. Εβδομάδες όπως αυτή δεν έρχονται συχνά, γι’ αυτό αξιοποιήστε την στο έπακρο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13-19/02 Ζώδια Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να πάρετε τους πάντες με το μέρος σας στην αρχή της εβδομάδας. Η ομάδα σας είναι ήδη αρκετά δυνατή. Άλλωστε μια μικρή διαφορά απόψεων μπορεί να δώσει ενδιαφέρον στις συζητήσεις σας. Στα μέσα της εβδομάδας ένας φίλος θα χρειαστεί την βοήθειά σας. Δεν είστε σίγουροι για το τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά αν ψάξετε λίγο, μπορεί να ανακαλύψετε κάτι ενδιαφέρον. Το Σαββατοκύριακο έρχεται μαζί με μια καινούργια άποψη, μια νέα προοπτική και νέες δυνατότητες. Να είστε ανοιχτοί σε όλα και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα. Υπάρχει επίσης πολύς χώρος για μια ερωτική περιπέτεια, οπότε κρατήστε αυτή την πόρτα ανοιχτή. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί; Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να εμπλακείτε σε ένα δράμα που διαδραματίζεται στο χώρο εργασίας ή μεταξύ φίλων. Στην πραγματικότητα, γιατί μείνετε μακριά και ασχοληθείτε με τα δικά σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα είστε πολύ απασχολημένοι με λεπτομέρειες της δουλειάς, για αυτό είναι καλό να δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή στον εαυτό σας τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Η Παρασκευή είναι αφιερωμένη σε δημιουργικά εγχειρήματα, όπως την συγγραφή εκείνης της νουβέλας που έχετε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Φροντίστε να συνδεθείτε με φίλους ή συγγενείς την Κυριακή. Θα νιώσετε πολύ όμορφα, αφού μιλήσετε μαζί τους. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Λέων

Μπορεί να χρειαστείτε ωτοασπίδες στην αρχή αυτής της εβδομάδας, επειδή όλα θα ακούγονται πιο δυνατά από όσο χρειάζεται. Αυτό θα κρατήσει όλη την εβδομάδα, αλλά την Παρασκευή και το Σάββατο θα καταφέρετε να συντονιστείτε με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Όταν ένας φίλος διαφωνεί μαζί σας, να είστε αυτός που θα υποχωρήσει. Η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για να εξερευνήσετε τον ζωγράφο που κρύβετε μέσα σας. Ξεθάψτε πινέλα και χρώματα και δοκιμάστε τις δυνάμεις σας με μερικά σκίτσα. Προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας κατά την διάρκεια μιας συζήτησης το Σαββατοκύριακο. Δείξτε πόσο ανοιχτόμυαλοι είστε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Παρθένος

Εάν νιώθετε νευρικότητα στην δουλειά, τι θα λέγατε να δώσετε ένα ρεπό στον εαυτό σας τη Δευτέρα ή την Τρίτη; Στα μέσα της εβδομάδας, ο έρωτας και η δουλειά μπλέκονται. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λάβετε μια ανθοδέσμη στο γραφείο. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι κάποιος/α συνάδερφος που δεν είχατε ποτέ πραγματικά παρατηρήσει μέχρι τώρα αρχίζει να σας φαίνεται χαριτωμένος/η. Ποιος να το περίμενε; Το Σαββατοκύριακο θα είναι αφιερωμένο περισσότερο στην χαλάρωση παρά στις δουλειές και τις υποχρεώσεις. Απολαύστε αυτό το διάλειμμα και αναβάλλετε όσα είχατε σκοπό να κάνετε για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13-19/02 Ζώδια Ζυγός

Θα λάβετε καλά σχόλια σχετικά με τις ιδέες σας στις αρχές της εβδομάδας, οπότε αισθανθείτε ελεύθεροι να τις μοιραστείτε. Μέχρι την Τετάρτη, μπορεί να αισθάνεστε κάπως εγκλωβισμένοι και να έρθετε αντιμέτωποι με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. Προσπαθήστε να μην το αφήσετε να σας καταβάλλει. Απλώς συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνατε. Το Σαββατοκύριακο δεν είναι μακριά! Αυτή η εβδομάδα κρύβει πολλές προκλήσεις για εσάς αλλά είναι εντάξει να λέτε όχι κατά καιρούς. Αν χρειαστεί κλείστε το τηλέφωνό σας. Προσπαθήστε να μην έχετε εμμονή με τα μηνύματα. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε ένα έργο τέχνης ή πηγαίνετε για περπάτημα. Αν έχετε κάποιον να σας συνοδεύσει, ακόμη καλύτερα, αλλά ακόμη και μόνοι σας θα διασκεδάσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Σκορπιός

Συνήθως εσείς είστε αυτός που ηγείται, αλλά στις αρχές της εβδομάδας βρίσκεστε στην θέση να ακολουθείτε. Εφόσον δεν αισθάνεστε άβολα εκεί, γιατί να μην αφήσετε κάποιον άλλο να πάρει για λίγο τα ηνία; Την Τετάρτη το αφεντικό σας έχει τα κέφια του, οπότε γιατί να μην ζητήσετε άδεια για διακοπές; Αυτό το Σαββατοκύριακο η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στο σπίτι σας. Ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες που έχετε ξεκινήσει. Εάν μάλιστα καταφέρετε να πείσετε κάποιον φίλο να σας βοηθήσει, τόσο το καλύτερο. Βάλτε λίγη μουσική για να το διασκεδάσετε και αρχίστε να διαγράφετε πράγματα από την λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Η Κυριακή είναι το ρεπό σας αυτή την εβδομάδα, οπότε αφεθείτε στη δημιουργική σας πλευρά και φτιάξτε ένα ωραίο γεύμα. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : 14/02 Αγ. Βαλεντίνου και στους δύο τρίτος δεν χωρεί!

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Τοξότης

Είστε πιο δημοφιλείς από ποτέ στην αρχή της εβδομάδας (οι φίλοι σας από το γυμνάσιο θα έπρεπε να σας δουν τώρα!) και όλοι διεκδικούν την ευκαιρία να γίνουν φίλοι σας. Δεν αλλάζει κάτι μέχρι τα μέσα της εβδομάδας και το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα μιλήσετε για νέες ιδέες. Προσπαθήστε να βρείτε λίγη ησυχία με τα άτομα που αγαπάτε, προκειμένου να συζητήσετε σοβαρά. Την Κυριακή, είστε λίγο αφηρημένοι, οπότε καλό θα ήταν να δέσετε τα κλειδιά σας στη ζώνη σας ή να δέσετε ένα κορδόνι γύρω από το δάχτυλό σας για να θυμάστε κάτι που δεν έχετε την πολυτέλεια να ξεχάσετε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Αιγόκερως

Αν στην αρχή δεν τα καταφέρετε, προσπαθήστε, προσπαθήστε ξανά. Και ξανά. Και πάλι. Ξέρετε για τι πράγμα ανησυχείτε, και αξίζει να ανησυχείτε, αλλά δεν αξίζει να τα παρατήσετε. Η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει σύντομα καρπούς! Στα μέσα της εβδομάδας, έχετε ήδη αρχίσει να βλέπετε αποτελέσματα. Αφιερώστε χρόνο για να απολαύσετε την επιτυχία σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να συνεχίσετε να μένετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να διασκεδάζετε κιόλας. Η Κυριακή είναι μια μέρα αφιερωμένη στην δημιουργικότητα, οπότε πιάστε τα πινέλα σας και αρχίστε να ζωγραφίζετε! Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε επισης : Ενας πληρης καταλογος γενεθλίων για ολες τις ημερομηνίες γέννησης με τα ειδικά και μοναδικά γνωρίσματα  καθε ατομου 

taro-zodia-098

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13-19/02 Ζώδια Υδροχόος

Εάν ξέρετε κάνα-δυο φίλους που θα έπρεπε να είναι ζευγάρι, τότε η Δευτέρα ή η Τρίτη είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε την προξενήτρα. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι μέρες που χαρακτηρίζονται από πειθαρχία. Προσπαθήστε σκληρά για να διατηρήσετε αυτή τη νέα ρουτίνα άσκησης ή το νέο πρόγραμμα εργασίας. Αν το κάνετε, θα ανταμειφθείτε. Την Παρασκευή και το Σάββατο, μην αναρωτιέστε γιατί όλοι φορούν γυαλιά ηλίου – δεν θέλουν να θαμπωθούν από την λάμψη σας. Αν κάποιος φίλος σας προσπαθήσει να σας πείσει να κάνετε κάτι πολυτελές την Κυριακή, σκεφτείτε πρώτα αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζώδια Ιχθύες

Υπάρχει κάποιο άτομο στη δουλειά που μπορεί να σας τρελάνει με την συμπεριφορά του στην αρχή της εβδομάδας, κυρίως επειδή δεν ξέρει πότε να το βουλώσει. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι μέρες αφιερωμένες σε περίπλοκα έργα. Αυτό ισχύει σίγουρα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά μπορεί να αγγίζει και την προσωπική σας ζωή. Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα σας ζητηθεί να είστε ανοιχτόμυαλοι είτε από έναν φίλο είτε από τον/την σύντροφό σας. Εάν μπορείτε να αφήσετε τις προκαταλήψεις και τις αμφιβολίες σας στην άκρη, θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Την Κυριακή, θα έχετε περίσσεια ενέργεια, αλλά φυλάξτε την για τον εαυτό σας. Κάντε κάτι που θέλατε εδώ και καιρό, αλλά διαρκώς το αναβάλλατε. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot