Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/03 Ήρθε η ώρα να διαχωρίσετε τα όνειρα από την πραγματικότητα

afroditi-ixtheis-zvdia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/03 Α΄ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/03 ζώδια κριός .

Η εβδομάδα ξεκινά θολά και μουδιασμένα, αλλά μπορεί να τελειώσει ευχάριστα. Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται λίγο θολά σήμερα. Μπορεί να έχετε προγραμματίσει συγκεκριμένες δραστηριότητες, αλλά καταλήγετε να παρακολουθείτε αστεία βίντεο, για ώρες.

Επίσης, ίσως ασχοληθείτε με τον διαλογισμό. Υπάρχουν πνευματικά και συναισθηματικά οφέλη αν καθίσετε ήρεμα στο μπαλκόνι σας, παρακολουθώντας τα σύννεφα και στέλνοντας θετικά μηνύματα σε φίλους και συγγενείς. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να οραματιστείτε το μέλλον σας.

zodia-taro-45

Όμως είναι επίσης πολύ εύκολο να αποσπαστεί η προσοχή σας… και μόλις αρχίσετε να ασχολείστε με το YouTube, να μην σηκώσετε κεφάλι από τον υπολογιστή, μέχρι να νυχτώσει. Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Οίκο των οικονομικών σας.

Είστε πνευματικά ευκίνητοι σήμερα και θα ενδιαφερθείτε να ανακαλύψετε νέες πηγές εισοδήματος. Βρίσκετε νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα. Εξετάστε το πώς μπορείτε να αυτοματοποιήσετε βαρετές εργασίες για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για δραστηριότητες που σας αρέσουν. Είναι καλό να εξερευνήσετε νέους τρόπους για να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα, μέσω πρόσφατων τεχνολογικών ανακαλύψεων.

zodia-astra-tarot

ζώδια ταύρος

Σας θαυμάζουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο της φιλίας. Σήμερα τα όρια ανάμεσα σε εσάς κι έναν φίλο μπορεί να είναι ασαφή. Πιθανόν να έρθετε ακόμα πιο κοντά – ίσως πολύ κοντά σε σημείο ν’ αγγίξετε με τα χείλη σας το μάγουλό του. Και τώρα δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε αυτό το άτομο. Το ίδιο πιθανό είναι να σας σκέφτεται κι αυτό…και τα μηνύματα να πηγαίνουν πέρα δώθε μεταξύ σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να ερωτευτείτε.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο και στον Οίκο των προσωπικών σας επιτευγμάτων. Ο εγκέφαλός σας είναι σαν υπολογιστής σήμερα. Μπορείτε να κάνετε υπολογισμούς σε βάθος και να υπολογίζετε σειρές αριθμών, αστραπιαία. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξετυλίξετε ένα δύσκολο πρόβλημα στον υπολογιστή, όπως το να αποκτήσετε WiFi σε όλες τις γωνιές του σπιτιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/03 ζώδια δίδυμοι

Έχετε μεγάλη αύρα αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο της φήμης σας. Σήμερα κάτι που δημοσιεύετε μπορεί να γίνει viral. Θα μπορούσε να περάσει από άτομο σε άτομο και να ξεπεράσει κατά πολύ τον κύκλο των φίλων σας. Θα λάβετε σχόλια από αγνώστους και από μακρινά μέρη. Αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερους ακολούθους, οπότε δημοσιεύστε κάτι θετικό και αληθινό για τον εαυτό σας.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των μυστηριακών τεχνών. Σήμερα, ίσως ασχοληθείτε σοβαρά με τη μελέτη της αστρολογίας, την εξέταση του γενέθλιου χάρτη σας και την οριοθέτηση των όψεων. Ή ίσως μάθετε πώς να διαβάζετε τις κινήσεις του εκκρεμούς και να το χρησιμοποιείτε για να βρείτε αντικείμενα και να απαντήσετε σε βαθιές ερωτήσεις. Έχετε ταλέντο να απορροφάτε πολλές πληροφορίες, ειδικά αν σας ενδιαφέρει το θέμα. Ψάξτε για κάτι που θέλετε να μελετήσετε και αφιερώστε χρόνο σήμερα. Θα διαπιστώσετε ότι το καταλαβαίνετε σε πολλά επίπεδα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 12/03 Αισθηματικές αποκαλύψεις στο άμεσο μέλλον

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε αρμονία σε πολλούς τομείς. Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο της πνευματικότητας και της θρησκείας σας. Μπορεί να θέλετε να παρευρεθείτε στην εκκλησία σήμερα ακόμα κι αν έχετε να πάτε αρκετό καιρό. Ίσως εξερευνήσετε επίσης ένα διαφορετικό δόγμα ή ακόμα και μια διαφορετική θρησκεία – γενικότερα, έναν διαφορετικό τύπο πνευματικής πρακτικής. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να έρθετε πιο κοντά στο Σύμπαν μέσω προσευχής και ευλαβικού διαλογισμού.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της τεχνολογίας. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε για την τεχνολογία, έχετε ταλέντο γι’ αυτήν σήμερα. Καθώς κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή, σας έρχονται στο μυαλό οι σωστές ερωτήσεις και ξαφνικά η Google γίνεται φίλος σας, φέρνοντάς σας τις απαντήσεις που αναζητάτε. Μπορεί να ψάχνετε να βρείτε τρόπο για να μάθετε να επεξεργάζεστε βίντεο, για να ανεβάσετε το πρώτο σας podcast ή για να δημιουργήσετε εύκολα έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/03 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει σε μια προσοδοφόρα ευκαιρία. Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο των επενδύσεων και των παθητικών πηγών εισοδήματος. Ήρθε η ώρα να διαχωρίσετε τα όνειρα από την πραγματικότητα. Μπορεί να ενθουσιαστείτε από τα πολλά παράγωγα Bitcoin. Ή ίσως ονειρεύεστε να αποκτήσετε χρυσό, ελπίζοντας ότι θα ανέβει στα ύψη καθώς πέφτει το χρηματιστήριο. Σήμερα έχετε την ικανότητα να βλέπετε τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά. Με τη διαισθητική ενέργεια που έχετε τώρα, αισθάνεστε τις τάσεις κι αυτό μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες. Ανοίξτε τα χέρια σας για να λάβετε.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας. Είστε ιδιαίτερα λαμπεροί σήμερα, βρίσκοντας μια λύση που φαίνεται πως ξεφεύγει από όλους τους άλλους. Αισθάνεστε καινοτόμοι και μπορεί να έχετε την επιθυμία να αυτοματοποιήσετε οτιδήποτε, για να κάνετε τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ρυθμίσετε συστήματα για το πρόγραμμά σας, μακροεντολές για τη ροή εργασίας σας ή αυτόματες απαντήσεις, ώστε να μην χρειάζεται να απαντάτε σε email.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 12/03 Αισθηματικές αποκαλύψεις στο άμεσο μέλλον

ζώδια παρθένος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχετε μια ρομαντική συνάντηση. Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Οίκο των σχέσεων σας. Αν ψάχνετε για αγάπη, μπορεί να τη βρείτε σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι μια σταθερή σχέση, αλλά θα λιώσουν την καρδιά σας, ένα όμορφο ζευγάρι μάτια. Σήμερα, μπορεί να παρασυρθείτε από το ρομαντισμό και τα γλυκόλογα που θα σας ψιθυρίσουν στο αυτί. Αν είστε ήδη σε ερωτική σχέση, δημιουργήστε το βράδι, μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ο Ερμής στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της περιπέτειας. Μπορεί να βαρεθείτε ιδιαίτερα σήμερα και να θέλετε να απελευθερωθείτε. Ίσως σκέφτεστε πώς να αποδεσμευτείτε από τη δουλειά. Μπορεί να θέλετε να πουλήσετε το σπίτι σας και να αγοράσετε ένα φορτηγό ή να στοιβάξετε τα παιδιά σας σε ένα ιστιοφόρο και να κατευθυνθείτε σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει. Αυτά είναι μεγάλα όνειρα και τώρα μπορείτε να κάνετε μερικά βήματα μπροστά. Σήμερα, μπορεί να είστε εξαιρετικά απρόβλεπτοι… κι αυτό θα ωφελήσει το μέλλον σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75