Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/11 – Έρχονται τα ωραία πράγματα της ζωής

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/11 Α’ .

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/11 ζώδια κριός .

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να εντρυφήσετε στα ωραία πράγματα της ζωής! Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο των πόρων σας κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείτε ανθρώπους που θα μιλήσουν με ευθύτητα. Σήμερα είναι μια μέρα περίπλοκων πληροφοριών σχετικά με όρους, επιτόκια ή τιμές. Μην προβείτε σε αγορές αυτοκινήτου ή σπιτιού σήμερα.

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή μέρα είναι καλή για τη μετατροπή νομισμάτων ή για να οδηγήσετε τις επενδύσεις σας σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της οικειότητας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Θα θελήσετε να περάσετε με το ταίρι σας ρομαντικές στιγμές σήμερα, με τριαντάφυλλα, σαμπάνια, ζεστά αφρόλουτρα αρωματισμένα με αιθέρια έλαια. Η πρόκληση είναι να δελεάσετε τον εραστή ή την ερωμένη σας, ώστε να τα απολαύσει όλα αυτά, μαζί σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, αναγνωρίζετε πού να βάλετε όρια. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο των σχέσεων κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους στον Οίκο των χρημάτων σας. Σήμερα, θα προσπαθήσετε να συμβιβάσετε τις οικονομικές σας συνήθεις με αυτές του/της συντρόφου σας. Μπορεί να έχετε διαφορετικές αντιλήψεις όσον αφορά τα έξοδά σας… και ίσως χρειαστούν κάμποσες συζητήσεις πριν αποφασίσετε από κοινού πώς θα προχωρήσετε.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να παραμερίσετε τη δουλειά για να έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο. Πιθανόν να δουλέψετε υπερωρίες. Εσείς προσπαθείτε να βάλετε κάποια όρια μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής, αλλά η εταιρεία σας, προσπαθεί να διαλύσει αυτά τα όρια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/11 ζώδια δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, θα λάβετε αναγνώριση στη δουλειά σας. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της ρουτίνας σας κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στο δικό σας ζώδιο. Σήμερα, μπορεί να απογοητευτείτε εξαιτίας κάποιων διαδικασιών. Ίσως χρειαστεί να βελτιώσετε τη δουλειά σας, να την κάνετε πιο παραγωγική – και πιθανώς πιο διασκεδαστική. Οι μικρές αλλαγές είναι επίσης χρήσιμες. Θα σκεφτείτε πιο αποτελεσματικές διαδικασίες για την προετοιμασία των εβδομαδιαίων γευμάτων σας ή θα αποφασίσετε να πηγαίνετε πιο τακτικά στο γυμναστήριο. Σήμερα, μια νέα διαδικασία κάνει τη ζωή σας καλύτερη.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της καθημερινότητάς σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μερικές φορές τα καλά μελετημένα σχέδιά σας, απλώς διαλύονται. Κάποιες άλλες μέρες πάλι…τα πράγματα προχωράνε καλύτερα. Είναι καλό να είστε ευέλικτοι και θα σας φανεί πολύ ωφέλιμο σήμερα.

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga δίνει προβλέψεις μέχρι το τέλος Νοεμβρίου!

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, ξέρετε πότε να μιλήσετε. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της ανάληψης ρίσκου κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Μπορεί να βγείτε λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σας καθώς κάνετε κάτι που είναι σωματικά επικίνδυνο, όπως να ασχοληθείτε με ένα ριψοκίνδυνο σπορ. Πάρτε τα πράγματα αργά και θα παρατηρήσετε ότι είστε καλύτεροι σ’ αυτή τη δραστηριότητα, από ό,τι νομίζατε.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο της ευχαρίστησής σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να ταξιδεύετε σήμερα, να επισκεφτείτε μερικά υπέροχα μέρη, να συναντήσετε φίλους και να δοκιμάσετε νέες γεύσεις. Είναι επίσης μια υπέροχη μέρα για να γνωρίσετε ανθρώπους από ξένες χώρες και να εντρυφήσετε σε νέες κουλτούρες.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/11 ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, η αλλαγή μπορεί να φέρει οφέλη. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της οικογένειάς σας κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Μπορεί να κάνει ξανά την εμφάνισή του ένα παλιό σημείο διαμάχης μ’ ένα μέλος της οικογένειας. Νομίζατε ότι επιλύθηκε, αλλά το άλλο μέρος δεν είναι έτοιμο να το αφήσει. Ίσως πάλι σας ζητηθεί να παίξετε το ρόλο του μεσολαβητή σε μια οικογενειακή διαμάχη και να αποφασίσετε ποιος έχει δίκιο.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ίσως αναζητάτε λίγη γαλήνη και ηρεμία σήμερα. Πιθανόν να έχετε λίγη δουλειά να κάνετε και χρησιμοποιείτε το γραφείο στο σπίτι σας ή απλά είστε πολύ χαρούμενοι που τα παιδιά είναι έξω από το σπίτι κι έχετε ησυχία. Είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga δίνει προβλέψεις μέχρι το τέλος Νοεμβρίου!

taro-zodia-76

ζώδια παρθένος

Δημοσιεύοντας κάποιο αποτέλεσμα, θα διαπιστώσετε ότι όλα πάνε καλά, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό στον Οίκο της επικοινωνίας σας να κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Ίσως δημιουργηθούν προβλήματα με το τηλέφωνό σας ή το φαξ. Είναι καλή ιδέα να προσέχετε το τηλέφωνό σας, γιατί μπορεί να το χάσετε ή να σας χαλάσει.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ο ήλιος στον Σκορπιό στον Οίκο των συμβάσεων και των συμφωνιών σας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι δύσκολη μέρα για την υπογραφή συμβολαίων. Προσοχή αν σας παρουσιάσουν κάποιο χαρτί γεμάτο νομικούς όρους, γιατί μπορεί να μην κατανοήσετε εντελώς τις συνέπειες που θα έχετε, σε όσα υπογράψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot