Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14-20/08 Η πιο καυτή εβδομάδα της χρονιάς

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14-20/08

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14-20/08 ζώδια κριός .

Μπορεί να υπάρχουν περισσότερες από μία ρομαντικές ευκαιρίες, αυτή την εβδομάδα! Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα και στον ρομαντικό σας Οίκο κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Γενικά δεν είστε ντροπαλά άτομα, αλλά σήμερα μπορεί να διστάσετε να ζητήσετε από κάποιον να βγείτε ραντεβού, παρόλο που σας ελκύει τρελά αυτό το άτομο.

Πιθανόν να μην έχει τελειώσει ακόμα η σχέση του ή εσείς να μην είστε ελεύθεροι. Υπάρχει όμως ένα ξεκάθαρο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές… και πιθανόν να κάνετε πολλές, αισθησιακές σκέψεις. Ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της προσπάθειας, τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο των χρημάτων σας, την Τρίτη 16 Αυγούστου. Υπάρχει καλοτυχία σήμερα.. και ίσως παρουσιαστεί μια οικονομική ευκαιρία. Μπορεί κάποιος να σας ψιθυρίσει στο αυτί ότι βρήκε μια μεγάλη επένδυση. Μπορεί να «σκοντάψετε» σε ένα πραγματικά ενδιαφέρον βίντεο στο διαδίκτυο. Θα κάνετε μια παρορμητική κίνηση… και θα εμπλακείτε σε μια συναρπαστική επένδυση.

zodia-taro-45

 

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14-20/08 ζώδια ταύρος

Το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον Οίκο της κατοικίας, κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, θα νιώσετε αποφασισμένοι να βάλετε τάξη στο σπίτι σας. Μπορεί να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο με αποτέλεσμα να προβείτε σε κινήσεις, για να δημιουργήσετε μια άνετη και όμορφη φωλιά για εσάς και την οικογένειά σας.

Ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο του ρομαντισμού, τριγωνίζει τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο την Τρίτη 16 Αυγούστου. Ξαφνικά μπορεί να ερωτευτείτε! Μπορεί να συναντήσετε έναν άγνωστο – ή μια άγνωστη – στο δρόμο και να σας αναστατώσει. Ίσως σκεφτείτε να τον/την κυνηγήσετε… αλλά τι θα λέγατε αν σταματούσατε αυτό το άτομο; Αν ψάχνετε για έρωτα και δημιουργία σχέσης, αυτή η ώρα έφτασε. Από σήμερα, ξεκινά αυτός ο κύκλος. Στο μέλλον, θα ήταν καλή ιδέα να είστε πιο κοινωνικοί και να παρακολουθείτε εκδηλώσεις, για να γνωρίσετε νέα άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια δίδυμοι

Οι κοινωνικές ευκαιρίες αφθονούν, αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον Οίκο των αδερφών και των συγγενών σας, κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να έχετε μια συνάντηση και να συζητήσετε με έναν ιδιαίτερα σκεπτόμενο συγγενή σας σήμερα. Είστε από τα άτομα που συνήθως αρέσκονται να ακούνε τις απόψεις των άλλων, όμως σήμερα δεν είστε τόσο ανεκτικοί. Μια φιλική συζήτηση, ίσως εξελιχθεί σε διαμάχη πολύ γρήγορα. Καλύτερα να επιμείνετε σε ασφαλή θέματα συζήτησης σήμερα.

Ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της κατοικίας σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της διαίσθησής σας, την Τρίτη 16 Αυγούστου. Μπορεί να ξυπνήσετε σήμερα με την ιδέα ότι μπορεί να μετακινηθείτε. Είναι πιθανώς απομεινάρια ενός ονείρου για τη μελλοντική σας ζωή. Η ιδέα της μετακόμισης μπορεί να σας γεμίσει ενθουσιασμό ή να σας φοβίσει αν έχετε πολλά πράγματα. Σήμερα, δείτε τις δυνατότητες και αφήστε το Σύμπαν να μάθει τις προτιμήσεις σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 14-16/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

 

μελλοντολόγος

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14-20/08 ζώδια καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, τα οικονομικά σας είναι σε ανοδική πορεία. Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον Οίκο των χρημάτων σας κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να επικεντρωθείτε στην προσπάθεια, να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας. Πιθανόν να κάνατε λάθος υπολογισμούς και χρεωθήκατε επιπλέον. Όταν εστιάζετε στην οικονομική σας ευμάρεια, η ενέργεια διευρύνεται… και σας έρχονται περισσότερες ευκαιρίες για χρήματα.

Ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο της επικοινωνίας σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της φιλίας, την Τρίτη 16 Αυγούστου. Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση μ’ έναν από τους σοφότερους φίλους σας και να σας ανοίξει τα μάτια. Μπορεί επίσης να σπάσετε ένα παλιό μοτίβο και να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια λέων

Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσετε. Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο των συνεργασιών σας. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σαν βασιλικό ζώδιο που είστε…με τις σημερινές όψεις, μπορεί να ξεκινήσετε να δίνετε εντολές… σαν βασιλιάς. Μην συμπεριφέρεστε όμως αλαζονικά, σήμερα.

Ο Ερμής στην Παρθένο στον Οίκο των χρημάτων σας τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της καριέρας σας, την Τρίτη 16 Αυγούστου. Σας δίνεται η ευκαιρία τώρα, να κερδίσετε μια αύξηση στο μισθό σας ή ένα μπόνους στη δουλειά σας. Ίσως ζητήσετε μια συνάντηση με τον προϊστάμενό σας για να δείτε τις πιθανότητες. Ίσως πάλι η δεύτερη δουλειά σας, παρουσιάσει ξαφνικά, αυξημένα κέρδη σήμερα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 14-16/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

 

tarw-taro-xartomanteia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14-20/08 ζώδια παρθένος

Είναι μια εβδομάδα αγάπης και δημιουργικότητας! Την Κυριακή 14 Αυγούστου, ο ήλιος στον Λέοντα στον Οίκο της πνευματικότητας και της μαγείας, κοντράρει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Ταύρο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, ίσως θελήσετε να διαμορφώσετε τους χώρους του σπιτιού σας, σύμφωνα με το φενγκ σούι. Μπορεί να αγοράσετε ένα νέο χαλάκι καλωσορίσματος ή να καθαρίσετε τα κουδούνια του ανέμου που μάζευαν σκόνη στην μπροστινή βεράντα σας τα τελευταία δύο χρόνια.

Μπορείτε να προσθέσετε ακόμη στην εξώπορτα μια τυχερή γάτα, για να φέρει θετική οικονομική ενέργεια στο σπίτι. Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο τριγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο στον Οίκο της εκπαίδευσης, την Τρίτη 16 Αυγούστου. Ίσως ετοιμάζεστε να επιστρέψετε στο σχολείο ή προετοιμάζετε τα παιδιά σας για τη νέα σχολική χρονιά, αγοράζοντας σχολικά είδη. Ακόμα μπορεί να ταξιδέψετε με το παιδί σας, στην πόλη που είναι η σχολή που πέρασε. Είναι πάντα συναρπαστικό το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia